מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טלי כל הכבוד לךתותית03/03/2009
היי אני פשוט רוצה לחזק את ידייך על התגובות המקסימות שאת נותת פה עקב הניסיון שלך גם אני בת 34 +2 עקב טיפולים הראשון מחזור טרי הריתי עם בן ואחריו הוקפאו עוד 2 מבחנות של 3 עוברים כל אחד לאחר 3 שנים עשינו החזרת מאותם מוקפאים שנשמרו הריתי עם בת מקסימה עכשין כשביצענו את ההחזרה ה-3 זה לא הצליח :-( חוק מרפי היום אני מתחילה סבב של מחזור טרי מקווה שיצליח והיד עוד נטוייה לעוד ועוד חכי שתלדי תמיד תרצי עוד ועוד אם תירצי לשאול שאלה בנושא ההריון ועד(לפעמים טוב להיות גם מעודד ומחוזק מאחרים)אני כאן אז בהצלחה לי לך ולכל בנות הפורום ותודה לרופאים המדהימים שמספקים תשובות קצרצרות מהירות אבל קולעות ב-ה-צ-ל-ח-ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתותית
שירה03/03/2009יש סיכוי שאת זוכרת מה היתה הבטא שלך בהריון מהחזרת המוקפאים? יצאה לי בטא22, 12 יום אחרי החזרת המוקפאים ואני חוששת שזה נמוך, קראתי באיזה פורום שבטא בהריון ממוקפאים מתחיל בדרך כלל נמוך, האם ידוע לך אם זה נכון??? אני מפחדת לשמוח וכולי מתח לבדיקה מחר לראות שלפחות יכפיל את עצמו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה
תותית03/03/2009לצערי אני לא זוכרת מה הייתה הבטא כי הייתי די בהלם שזה "נתפס" בכלל מהמוקפאים אבל הייתי די אופטימית מהנושא והיא כל כך מקסימה (חכי ותראי) תחשבי חיובי תשתי הרבה מים ותהיי די אופטימים מה שחשוב הוא הרי שיש הריון והסיכוי כפי שרשם ד"ר קול הינו טוב יש לכם ילדים קודמים? עדכני אותנו בהמשך ב-ה-צ-ל-ח-ה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתותית
שירה03/03/2009לא, אנחנו נשואים חצי שנה ולמזלי לא חיכיתי עד שאראה אם מצליחים באופן טבעי כדי לבדוק שהכל בסדר אצלנו (למרות מה שכל הרופאים אומרים) ועשינו את כל הבדיקות מיד לאחר החתונה וגילינו שלבעלי יש בעיית זרע בגלל וריקוצלה ושהאפשרות היחידה היא IVF, זו הפריה שניה כשהקודמת עם הטריים לא הצליחה אז מקווה שהכל יהיה תקין ובע"ה אלד תינוק בארי עוד 9 חודשים. בהצלחה גם לך ותודה רבה על התמיכה... זה כל כך עוזר ומעודד שיש מישהו שחווה את אותו הדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה
תותית03/03/2009יש לי חברה שבכלל כמוך התחילה עם בטא כזו ולבסוך עוד גילו שיש 2 שקי הריון אז תחשבי חיובי ומי יודע אולי 2 ? בהצלחה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתותית
שני03/03/2009אמן אמן אמן! שיגיע כבר מחר שאראה לפחות הכפלה ראשונה. תודה ובהצלחה לך, מחזיקה לך אצבעות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתותית שלום
מירא03/03/2009שלום תותית, כמה זה נוח לשמוע דברים מנשים שעברו תהליכים דומים. אני מירא עברתי 3 טיפולי IVF הטיפול האחרון היה ב 26.2 הופרתה ביצית אחת ועקב דימום וחולשה אצלי לאחר השאיבה הוחלט להקפיא את העובר ומחזירים אותו בחודש הבא בעזרת השם, נכון שאני שמחה שסוף סוף יש לנו עובר ( בשני הטיפולים שעברו לא הצליחה ההפריה) אבל אני מפחדת מסיכויי ההצלחה בגלל שהעובר רק אחד וגם מוקפה,, רק רציתי לשתף את זה עם מישיהיא ואם ידוע לך על מקרים דומים ישמח אותי , ותודה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירא
תותית03/03/2009היי קודם כל מזל"ט על ההפרייה של העובר אני אעדכן אותך שאצלי בהחזרה ה-2 הפשירו מבחנה של 3 עוברים מתוכם אחד לא שרד את ההפשרה ו2 כן החזירו אלי 2 עוברים שאיך הגדיר אותם הרופא "נראים טוב" ובכל זאת 1 שרד יש לי עוד חברה שאצלה אין חצוצרה אחת וכל זאת הצליחה להיקלט והיום יש לה ילדה מקסימה בת-4 הכל עיניין של אופטמיות ותני לרופאים לעשות את מה שהם יודעים הכי טוב- להפרות סמכי על עצמך ועל גופף (מאמינה שהוא לא "יבגוד" בך ברגעים הנכונים) ושיהיה בהצלחה :-()
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותית
מירא03/03/2009תודה רבה לך על העידוד ומקווה שהכל שיזרום לטובתי ואני כן סומכת בראשונה על אילוהים ועל גופי, שוב תודה :)))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
טלי03/03/2009לא ציפיתי להערכה שכזו. תודה רבה לך על תגובתך, אני אפילו נבוכה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהשרון03/03/2009
עד כמה באמת חשובה התמיכה פרוגסטרון (באחוזים) בכל תהליך ההצלחה - שאחרי ההחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמרית שלום
פרופ' שחר קול03/03/2009רפואת הפריון חייבת להיות מותאמת אישית לכל מטופלת.
תפקיד הרופא להעריך באופן ספציפי על רקע כל המידע הקיים האם התמיכה חיונית? איזו תמיכה לתת? מינון? מתי להפסיק? ועוד.
לכן, לא ניתן לענות באופן גורף על השאלה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה
שרון03/03/2009אנחנו עם בעיית זרע... אני בת 34. האם אתה ממליץ בדרך כלל לעשות בדיקת דם אחרי שבוע לבדוק את רמת הפרוג'? איזו תמיכה נחשבת חזקה? ועד כמה חשובה ההתעסקות עם התמיכה? (כלומר מה אחוז ההשפעה של התמיכה בכל התהליך?!) * בטעות ההודעה שלי נרשמה במקום אחר מקודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול03/03/2009איני ממליץ על בדיקת דם לאחר שבוע.
במחזורים ללא שימו שבאנלוגים - איני ממליץ על תמיכה כלל.
במחזורים עם אנלוגים - תלוי במאפיינים של כל מטופלת.
המשך הטיפול - תלוי בהורמונים ביום הבטא.
מחזורי הפשרה - חובה להמשיך בתמיכה עד שבוע 9 .
אין עיניין של "חוזק" אלא של הטיפול המתאים למטופלת המתאימה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה ברשותך
שרון03/03/2009מה זה ב"מחזורים ללא שימו שבאנלוגים" - ו "מחזורים עם אנלוגים" הרופא שלי אמר שמספיק קרינון, אבל בכל מני מאמרים, אני קוראת שרצוי גסטון- כי הוא הכי חזק. זה יכול להזיק -תמיכה חזקה כ"כ (אני רוצה לשלב הזרקה של גסטון פעם ביומיים וכל יום קרינון). איך יודעים מה הכי מתאים לי? (אני מטופלת ב IVF בגלל בעיית זרע). .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמרית שלום
פרופ' שחר קול03/03/2009אנאלוגים של GNRH כגון דקפפטיל, סינרל, דיפרלין, אורגלוטרן, ציטרוטייד.
תרופות לא נמדדות ב"חוזק", אלא בהתאמה למצב הרפואי ולמצב המטופלת.
חזקה על הרופא שלך, המכיר בדיוק את מצבך, שיתאים התמיכה הנכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי אחרי הזרעהמממ03/03/2009
שלום.. לפני כשבוע עשיתי הזרעה. לפני כן עשיתי זריקות במשך 4 ימים..ויום לפני ההזרעה זריקה מיוחדת להזרעה..לא זוכרת שמות. יש לי התכווצויות שלפעמיים מקשות עליי ליישר את הגב..החזה שלי כואב וגם הפטמות. האם זה נורמלי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עד כדי כך...
פרופ' שחר קול03/03/2009עדיף להיבדק ע"י הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
אתי31/05/2009היי גם אני עברתי הזרעה ביום חמישי והיום יום ראשון יש לי כאבים בגב התחתון עד כדי כך שקשה לי לקום וכאבים בבטן התחתונה
האם זה אומר שהטיפול לא הצליח ובימים הקרובים אקבל ווסת ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוורה ומחזורמעיין03/03/2009
שלום, הפסקתי גלולות לפני 3 חודשים ומאז לא קיבלתי מחזור. אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות וקיבלתי מרשם מהרופא שלי לפרוורה, 5 מ"ג, 2 כדורים ביום למשך 5 ימים. השאלה שלי היא תוך כמה זמן אמור להופיע מחזור? האם יופיע תוך כדי ה 5 ימים? אחריהם? תודה מראש, מעיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוב - לאחר סיום הפרוברה
פרופ' שחר קול03/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית פוריות כתוצאה מחצוצרות סתומותs.o.s02/03/2009
שלום רב לכל הרופאים ולגולשים ברשת... רציתי לספר את בעייתי ולשאול מה עושים הלאה... אני נשואה שנה בת 37 ללא עבר של הריונות והפלות בחיי, לאחר שנה של ניסיונות כושלים להכנס להריון ניגשתי לרופא הנשים שלי והוא שלח אותי לערוך צילום רחם {לא נעים ביכלל}... בעקבות הצילום קדחתי מחום, צמרמורות, וכאבים בבטן ואושפזתי לשבוע בבית החולים... שוחררתי וקיבלתי אטיביוטיקה ל10 ימים, לאחר מכן שלחו אותי למחלקת IVF בכדי לעשות הפרייה חוץ גופית?! שם החליטו לפי הצילום שעלי ליקרות את שתי החצוצרות שלי בטענה שהן חולות וקבעו לי תור לוועדת ניתוחים להוציאם - מהיר חד חלק וחורץ !!!. לא הייתי שלמה עם ההחלטה הזו וניגשתי לרופא מומחה אחר להתייעצות באופן פרטי, הוא הביט בצילום וטען שלפי הצילום בחצוצרה אחת הנוזל {יוד} גלש לבטן ז"א שהיא תקינה ובשניה הנוזל לא גלש לבטן ולא ברור מה קורה איתה כי היא נפוחה... והמליץ לי לחזור למחלקת IVF שלי ולערוך לפרסקופיה ובמקביל דיבר עם הפרופסור של המחלקה בנידון, שם ערכו לי אולטראסאונד ופיתאום החליטו שהפרופסור צודק ולא צריך להוריד את שתיהן ורק אחת וטענו שיש אולי עוד קצת זיהום מהיוד ושאקח עוד אנטיביוטיקה וזה אולי מסתיר את שדה הראיה ברחם?...והציעו שבלפרסקופיה יחליטו אם להוציא את השניה... אני נורא מבולבלת ומפוחדת ולא יודעת איך אפשר ליסמוך על רופא שמחליט ישר שצריך להוציא את שתיהן לפני שבודקים לעומק את כל הבעיה לסוגיה, ידוע לי שניתוח לפרסקופיה עושים בהרדמה מלאה ולפני כן אני אמורה לחתום שאם ימצאו שחצוצרה אחת חולה אני מאשרת שיוציאו אותה אחרת אין טעם בניתוח הזה ולא יערכו אותו... רציתי לשאול למה לא מנסים לפתוח את החצוצרה, למה רק להוריד אותה? ואיך אסמוך על מחלקה שעשתה טעות באיבחון הראשון? הרי אם לא הייתי ניגשת לפרופסור אחר באופן פרטי היום הייתי ללא שני חצוצרות שלא ברור ביכלל כרגע ששתיהן לא תקינות... וכל הזמן שארצה להרות אצטרך הפרייה? עוד יומיים יש לי אולטראסאונד חוזר לראות אם האנטיביוטיקה עזרה... רציתי לציין שכל הבדיקות שלי מעבר לזה היו תקינות {דם, שטן, גנטיקה וכו'} ,אני חברת קופת חולים מושלם היכן אני יכולה לעשות זאת במסגרת המושלם וליהיות שלמה ששם אקבל את הטיפול הנכון והמסור ביותר ולא באופן פרטי? אנא תשובתכם בהקדם...תודה ויום נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה
טלי03/03/2009קראתי את כל מה שכתבת. קודם כל אל תילחצי , מבחינת הריון , הפריה תפתור לך את הבעיה. מבחינת מה ששאלת לגבי קופת חולים , גם אני חברת הכללית ויש לציין שמבחינת היעילות שלהם "במרכזים לבריאות האישה" הם בסדר גמור, האחיות, הרופאים, מח' האולרסאונד..... אבל וזה אבל גדול , כשיש בעיה רצינית פונים לרפואה פרטית (נכון זה הרבה כסף) תפני לרופא פרטי מומחה שהוא גם מנהל מח' גניקולוגית בבית חולים גדול. את היעוץ תקבלי ממנו ויש גם סיכוי שניתוח מסוג זה יתבצע בבית חולים הציבורי בו הוא עובד והוא יהיה נוכח בניתוח. אם יש לך ביטו ח מושלם או פלטיינום, ביטוח חיים פרטי , תפעילי את כולם ותקבלי החזרים. מגיע לך 3 יעוצים אצל רופא מומחה בשנה,תבררי ב*2700
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרות
פרופ' שחר קול03/03/2009מציע לעבור הניתוח.
אם שתי החצוצרות חולות - עדיף לכרות אותן, זה יעלה הסיכוי להצלחה ב - IVF.
יש לסמוך על הרופא המנתח שיידע להחליט מה כדאי לבצע לפי הממצאים.
אפשר לבצע הניתוח בכל בית חולים ציבורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץרעיה02/03/2009
שלום רב. בבדיקות דם שביצעתי היום התקבלו התוצאות הבאות: פרוגסטרון: 29 E2: 505 האם ניתן לקבוע עפ"י תוצאות אלו מתי התרחש הביוץ והאם קיום יחסים בסמוך לביוץ אך אחריו יכול להוביל להריון? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעיה שלום
פרופ' שחר קול03/03/2009ניתן לקבוע שהיה ביוץ, אך לא מתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לטלי ולדוקטור שחר קולtelisi02/03/2009
טלי מה הסיבה שהגעת עד להפרייה חמישית אם אפשר לשאול ? ולמה את מתכוונת בספורט כי אני עד לפני תחילת הטיפול ההיתי במכון כושר לא משהו מסיבי מידי הליכה במשך 40 דקות 20 דקות אופניים אני אשמח מאוד לדעת שאני יכולה להמשיך על אותו תקן גם למצב רוח שלי זה טוב. השאלה כמה פעמים ממולץ לי ללכת אם בכלל ?ולמה הצורך בשתית מים מרובה אולי זה מה שגורם לנפיחות כי אני עשיתי 2 הזרעות עם גונל f היתה מן אי נוחות של נפיחות אבל לא משהו יוצא דופן יש משהו שאני צריכה להכין את עצמי אליו . אציין שאחותי מתחתנת בסוף החודש ובא לי להרגיש טוב עם עצמי אודה לתשובתכם המהירה נ.ב טלי יש לך ילדים מטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
טלי03/03/2009טוב, אני מבינה שהילחצתי אותך עם העניין של הנפיחות...זה די אידיבידואלי אבל אם אחותך מתחתנת אז אל תקחי צ'אנס, תשמרי ממש על דיאטה מאוזנת , לכי לפחות 4 פעמים בשבוע 40 דקות הליכה.אחרי החזרת העוברים אל תמשיכי עם ההליכות , תשמרי. אני עברתי 5 הפריות משום שבפעמים הראשונות נתנו לי טיפולים לא נכונים(טוב לא ידעו) ומטיפול לטיפול, הרופאים הבינו איזה תרופות לתת יותר, איזה פחות. בסופו של דבר הגעתי לפרופסור יהושע דור (אין דברים כאלה -פשוט מלך!!!!!) ניסיון אחד, הפריה אחת ונקלטתי, אני עכשיו בשבוע 12 . לשאלתך אין לי ילדים ואני גם לא ממש צעירה בת 38 אני לא יודעת באיזה קופת חולים את, בת כמה את ומה הבעיה שלך בכל אופן, אם לא ממש ילך ממליצה לך לפנות לרפואה הפרטית (נכון זה יקר, אז לא קונים בגדים, מבלים פחות..)זה שווה! בצלחה לך לי לכל בנות הפורום , לרופאים הנחמדים שמעלים את הפורום הזה ותומכים מאוד!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי המקסימה
telisi03/03/2009אין לי בעיות אצלי ברוך השם הכול תקין בעלי עם בעיית זרע . אבל עם השתפרות בעקבות ניתוח ורקוצלה אני בת 29 חברת קופת חולים לאומית אבל אני עם כרטים פלטינום שלהם לגבי רפואה פרטית אני מטופלת אצל פרופסור משה בן עמי מנהל מחלקת פוריה ivf מלאך של רופא עם המון הצלחות הלכתי אליו ליעוץ באופן פרטי וכבר באותו שבוע נהיתי מטופלת שלו הוא מפקח על כל הטיפול (כנראה שהיום הכל קונים בכסף) מה העלויות של טיפול באופן פרטי?כי אני בספו של דבר קבלתי אותו משמים. מה הבעיה שלך ? למה הגעת בכלל להפריות ? ומה היה הטיפול שלא הצליח לך מבחינת התרופות? שיהיה לך המון בהצלחה תשמרי על עצמך תאכלי טוב ותהני מכל רגע זו חוויה מדהימה להיות בהריון תשמרי על האוצר שלך. יש לי ילד בן 9 הוא החיים שלי אין דבר בעולם שמשתווה לאהבה הזאת אני מתמוגגת ממנו כל יום מחדש כל עולמי סובב סביבו למרות שבעלי אומר שאני מגזימה עם הפינוק שלו אבל אין מה לעשות מלך נשאר מלך ביי טלי המשך יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא חיובית!!!ליאת02/03/2009
עשיתי היום בדיקת דם וברוך השם הבטא חיובית אבל נמוכה. עשיתי החזרה של מוקפאים על ביוץ טבעי שהיה ב- 15.2 והחזרה ב- 18.2 של עוברים בני 8 ו-9 תאים. היום תוצאות בדיקת הדם 12 ימים אחרי ההחזרה: Estradiol - 661 pmol/l Progesterone - 114.8 nmol/l HCG-B - 22 IU/L 1. האם יש למה לקוות? אני מפחדת לשמוח אפילו....האם זה אומר שהסיכוי להריון תקין קטן יותר? 2. מה טווח הערכים של בטא תקינה ביום בדיקת ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב !!!!!
ג'ווווווו02/03/2009כמה הבטא יצא לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה
שרון03/03/2009אנחנו עם בעיית זרע... אני בת 34. האם אתה ממליץ בדרך כלל לעשות בדיקת דם אחרי שבוע לבדוק את רמת הפרוג'? איזו תמיכה נחשבת חזקה? ועד כמה חשובה ההתעסקות עם התמיכה? (כלומר מה אחוז ההשפעה של התמיכה בכל התהליך?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת שלום
פרופ' שחר קול02/03/2009התוצאה טובה! יש להמשיך לעקוב, ולחזור על בדיקת דם לאחר יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםקרן02/03/2009
שלום, ביום שישי האחרון סיימתי 5 ימים של איקקלומין (כדור ביום) אתמול באולטראסאונד הרופא שלי ראה זקיק אחד בגול 11.5 ממ ועובי הרירית 5.5 ממ בבדיקת הדם יצא:LH 6.4 E2 - 804 פרוגסטרון 4.4 היום בשעה 16:00 הזרקתי אוביטרל האם יש סיכוי שאצליח להכנס להריון החודש? עובי הרירית יכול לאפשר זאת במצב הדברים הזה?? אודה מאד לתשובתך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרני שלום
פרופ' שחר קול02/03/2009אוביטרל על זקיק של 11 ממ????????????????.
משונה מאוד.
הרירית מעט דקה, אך יש לוודא המירקם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשות ללא דימוםדנה02/03/2009
אני ארבעה ימים אחרי החזרה שישה אחרי שאיבה הוחזרו 2 עוברים ואין סימני דימום האם תיתכן השרשה ללא סימני דימום או הפרשה חומה האם כאבי השדיים נובעים מהתמיכה של גסטון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול02/03/2009בוודאי, ברוב מכריע של ההריונות ההשרשה עוברת בלי דימום כלשהו.
אכן, רמה גבוהה של פרוגסטרון יכולה לגרום לכאב בשדיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים...נטע02/03/2009
שלום, אני בת 32 אחרי גרידה לפני כשנה מאז הנסיונות להרות עלו בתוהו..בדיקות דם תקינות, כך בדיקת זרע, לאחרונה ביצעתי צילום רחם שהיה תקין כיום יש לי איחור של 4 ימים היש סיכוי להריון? מאיזה יום ניתן לבדוק בבדיקה ביתית? תודה מראש, והמשך ערב נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיכוי, אפשר לבדוק היום
פרופ' שחר קול02/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי וידי הזהב שלך הצליחו.....
נטע02/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
נטע02/03/2009במידה וזה אכן הריון היש סיכוי שהוא יהיה תקין שכן בעבר היתה גרידה ע"ר חוסר דופק בעובר בשבוע 7..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאי!
פרופ' שחר קול02/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףף, האין הערכים גבוהים מדי?שין02/03/2009
כהכנה לתרומת ביצית מיד אחרי הביוץ הערכים : E2-601 , P-26 .5 ורירית- 6.6 (ראו שארית הזקיק ב-US) התחלתי לקחת דיפלרין 0.1 . 7 ימים מאוחר יותר הערכים הם : E2-1059 ; P-61.5 ; הרירית- 4 ונצפו 2 זקיקים בגודל 12, 14 . האם הערכים לא גבוהים מדי, למרות ההאצה של הדפלרין, ביחס לימי ההזרקה ? האם הגיוני שיצמחו זקיקים בזמן הזה ? תודה, ומקווה לקבל תשובה במהרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין... המטרה - דיכוי
שין02/03/2009הורמונלי תוך מקסימום עוד שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שין
ד''ר דוד ישי02/03/20091. הזמן הנכון להתחלת הדיכוי הוא שבוע לאחר הביוץ ולא מיד אחריו. 2. הזמן הנכון לבדוק את מצב הדיכוי הוא שבועיים אח"כ ולא שבוע אח"כ. 3. הסוג הזה של הדיכוי , גורם בשלב הראשון לעירור הפעילות ההורמונלית ורק אח"כ לדיכוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשין שלום
פרופ' שחר קול02/03/2009לא ברור מדוע מעקב בדיקות הדם.
באופן כללי - המהלך תקין, יש להמשיך בטיפול עד בוא המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהמירא02/03/2009
שלום: ביום חמישי 26/2 עברתי שאיבת ביציות ( טיפול 3 עקב בעיה בזרע) ונשאבו 22 ביצית והופרה ביצית אחת ( זאת הפעם הראשונה שיש לנו ביצית מופרת מתוך 3 טיפולים)כיום יש לנו עובר אחד , עקב דימום פנימי לאחר השאיבה חלה ירידה על רמת ההימוגלובין (הגיע עד 8) אושפזתי באותו יום בבית ההחולים וקבלתי שתי מנות דם עד שרמת ההימוגלובין הגיעה ל 12.2 , מחר בלילה חזרתי הביתה ומצבי היום טוב לכן הוחלט להקפיא את העובר ולהחזיר אותו בחודש הבא. אני בדרך כלל בריאה וזאת הפעם הראשונה שאני מאושפזת בבית חולים, שאילתי היא האם יש סיכוי גדול להצלחת ההחזרה עד ההיריון? כי ידעתי שאיכות העוברים המוקפאים יורדת לאחר ההקפאה ויש לנו רק עובר אחד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירא שלום
פרופ' שחר קול02/03/2009יש סיכוי, בעיקר אם איכות העובר - טובה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלת הבטאג'וווווווו02/03/2009
ביום רביעי בטא ראשונה - 56 אתמול ביום ראשון בטא שנייה - 462 יום רביעי הקרוב יש לי בטא שלישית - כמה היא אמורה להיות ? תודה רבה ! ג'ווווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ג'וווווווו02/03/2009מחזור אחרון 27.1.09 אוביטרל - 12.2.09 באיזה שבוע אני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסביב 1500
פרופ' שחר קול02/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה
ג'וווווווו02/03/2009באיזה שבוע אני??? בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום השאיבה + שבועיים
פרופ' שחר קול02/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עברתי הפריה
ג'ווווווו02/03/2009עזרה רק של אוביטרל לביוץ . קיימנו יחסים באיזה שבוע אני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום הביוץ + שבועיים
פרופ' שחר קול02/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה דחוףחנה02/03/2009
שלום, ביום ג' עברתי היסטרוסקופיה והתוצאות: "חלל רחם סדיר ללא הידבקויות מעט ארקואטי - פתחי חצוצרה תקינות". הבנתי שהכול תקין - אך מה זה ארקואטי?????? והאם זאת הסיבה שאני לא נקלטת להריון למרות טיפולי IVF . להסבר בנושא אודה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנה שלום
פרופ' שחר קול02/03/2009קשתי.
זו לא הסיבה לכישלונות ב - IVF
זה מבנה רחם תקין לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)