מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבקשת את התייחסות הרופאים לדבריישני03/03/2009
רופאים נכבדים, שלום, קראתי את השרשור העוסק בהשמנה והרגשתי צורך לכתוב את דבריי אלו. כמי שעוברת טיפולי פוריות (זריקות בגונל) כבר חצי שנה, וכבחורה רזה, אני חייבת לציין שחל שינוי בגופי, מן השמנה לא ברורה (בטן נפוחה "מעוטרת" בצמיג הנראה בצידי המותניים). העלייה במשקל מתבטאת בסה"כ בקילו, אבל בפועל נראית הרבה יותר ושוב בגלל אופן ביטויה. השמנה זו נראית יותר כהתעבות העור, התעבות רקמות (פיברוזיס),כשומן לא רגיל , השמנה הדומה בפירוש לצלוליטיס- Cellulite ולמעשה השומן בה לכוד ברקמות התת עוריות. צלוליטיס נובע כידוע לכם ודאי מעודף הורמונים (בין השאר), וגם בטיפולי הפוריות השומן לכוד ברקמות התת עוריות , ולכן הוא גם אולי לא מתפרש על ידכם כהשמנה במונח של שומן רגיל ועליה במשקל, אלא כשומן אחר, כשומן הלכוד ברקמות התת עוריות, גרוע הרבה הרבה יותר בעיני, היות ואותו קשה ואף בלתי אפשרי להוריד (אלא אולי בעבודה סיזיפית, מתמידה משולבת של ספורט אינטנסיבי ותזונה מאוד מסויימת וגם זה בספק). כאמור מנסיוני האישי, ככה נראה השומן שהצטבר אצלי, בסך הכל קילו אחד יותר שנראה כמו שלשה, נראה כעור מעובה בצידי המותן, ועל אף שאני מקפידה על התזונה מאד ואף יותר מבכל חיי, איני מצליחה להשיל את ה-בסה"כ קילו. אשמח לשמוע את תגובתכם לדבריי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נמאסת
דנה04/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי מה יהיה כשתקלטי להריון
תותית04/03/2009גם אז תעשי דיאטה ההורמונים אינם הגורם להשמנה אלא רגשי האשם שלך מי שבאמת אבל באמת רוצה הריון תעשה הכל מהכל אז די באמת נימאס הנושא מיצא את עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי טלי אני אשמח לקבל פרטים
אילי08/03/2009הי טלי אשמח לקבלפרטים של האדמור שביקרת אצלו תודה אילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאילי
טלי09/03/2009האדמו"ר מנדבורנה יושב בבני ברק יש לו מקום קבלה צמוד לישיבת נדבורנה אין לי כתובת מדוייקת וגם לא טלפון, בעלי מקורב מאוד אז ניגשנו בלילה. הוא מקבל בשעות הלילה מ-10 בלילה , יש לו סוללה של עוזרים, פשוט לגשת לשם ולבקש להיכנס (יותר נכון להתחנן) תגיעי לבני ברק , תשאלי איפה יושב האדמו"ר מנדבורנה, כולם יודעים. י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה
אילי09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי שלום
פרופ' שחר קול04/03/2009איני מומחה למטבוליזם של השומן, ולצורות השונות של הצטברותו בגוף, לכן לא אוכל לענות ספציפית על שאלתך.
יחד עם זאת, מציע להיגמל מהכינוי "הורמונים" כאשר מתייחסים לגונל ודומיו. מדובר ב - FSH , הקיים באופן טיבעי בגופם של נשים וגברים כאחד.
ה - FSH מגביר את כמות הזקיקים המיוצרים, וכמובן גם את רמת האסטרדיול, וזאת לזמן קצר של מספר ימים.
לעומת זאת, לאורך כל תקופת ההריון (38 שבועות נטו) האסטרדיול גבוה, ובאופן רצוף. רקמת השומן אינה יודעת להבחין האם האסטרדיול נוצר בשחלה כתגובה לגונל, או מהשליה של ההריון המתפתח. לכן לא נראה לי סביר כי פיזור השומן וסוגו (לכוד או לא לכוד) יכולים להיות שונים בשני המצבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ל- ד' ולתותית
שני04/03/2009קראתי את תגובתכן ואני חייבת לומר שבשל העובדה שאנו לא מכירות, אין אנו יודעות מה מביא כל אחת ואחת בפורום לשאול את שאלותיה כאן ולהתמקד בדברים מסויימים מסיבה זו או אחרת. כבני אדם כל אחד/אחת חווה את חויותיו הוא שמשפיעות עלינו בצורה זו או אחרת. אולי בעבר סבלתי מהשמנת יתר? אולי השמנת היתר השפיע על הבטחון שלי? אולי קשה לי לעלות שוב 10 קילו? ואולי גם לא. אף אחד לא יודע בודאות מדוע נשאלות שאלות כאלה ואחרות. אתן לא חייבות להגיב, אפשר גם להתעלם. יותר מכובד לדעתי מלכתוב דברים בוטים (שממילא לא תורמים) מבלי שיודעים את התמונה כולה. עצתי לכן, אל תמהרו לשפוט אנשים, קצת רגישות, סבלנות, סובלנות ואמפתיה. בסה"כ כולנו כאן מאותה סיבה.. מאחלת לכן שהות קצרה בפורום, וגם לעצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-עדי
תותית05/03/2009די די עם ההשמנה לא השמנה את ודאי כמוני רוצה להשיג את ההריון המיוחלל אבל תני לראש שלך להירגע מהמחשבות(יצליח לא יצליח אשמין לא אשמין זקיקים לא זקיקים פרוג' E2 וכו') האמיני לי זה יבטיח את הדרך הנכונה להצלחת הטיפול אל תתעסקי במשמין לא משמין תני לרופאים לעשות את שלהם אחר הלידה דאגי לתזונה נכונה והאמיני לי האמיני לי שתרדי את כל מה שעלית אם פגעתי בך מצטערת אבל הנושא נדון הרבה בפורום הנ"ל עד כדי כך שזה כבר מציק בהצלחה לכולנו :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהאדר03/03/2009
ערב טוב , מחר אני אמורה לעשות החזרת עוברים , מהו התהליך לאחר מכן צריך לנוח , אפשר לעבוד ? מה קורה בדיוק תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהרופאים יענו
תותית03/03/2009לאחר ההחזרה "נחים בחדר אשפו יום חוזרים הביתה אם את רוצה תקחי עוד יום מנוחה ואחרי חזל"ש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
אדר03/03/2009רגע לא הבנתי אני מסיימת את ההחזרה והולכת הביתה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן בשימחה ובששון :-)
תותית04/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדר שלום
פרופ' שחר קול04/03/2009מחדירים צינורית פלסטיק דקה לחלל הרחם.
בקצה הצינורית - העוברים.
מזריקים בעדינות העוברים, ומוציאים את הצינורית.
כל התהליך - בערך 10 דקות.
אין צורך לנוח.
אפשר לעבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 4 הפלות + לידה עובר מת בשבוע 41אמל03/03/2009
שלום לצוות הרפואי אני בת 23 סובלת מבעית הפלות חוזרות כבר שנתיים וחצי הריון ראשון : שבוע 15 הופסק דופק עובר כל הבדיקות תקינות הריון שני : 16 שבועות . הופסק הדופק כל הבדיקות תקינות קרישיות : אין הריון שלישי : 41 שבוע . העובר מת לפני הלידה בשעות ואין סיבה למוות כל הבדיקות תקינות קרישיות : אין הריון רביעי : הפלה טבעית בשבוע 3 כל הבדיקות תקינות קרישיות : אין הריון חמישי : הופסק דופק בשבוע 8 כל הבדיקות תקינות קרישיות : אין נלקח עובר לבדיקה גיניטית אבל הרופה מסביר נלא חושב שיש בעיה גיניטית כי היה הריון שלם אני מטופלת בבית חולים מאיר בכ"ס על ידי פ' פייגין אני מבקשת התיעצות והמלצות מודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליבי ליבי אליך
ג'ווווו04/03/2009ובע"ה שהשנה תחבקי בילד /ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה לא רפואית לך ולכל הבנות!!!!!
טלי04/03/2009אין לי מה לומר..... פשוט ביש מזל , תלכי לאיזה רב רציני , אפילו ברמה של אדמור. לפעמים צדיק יכול לגזור ואלוהים מקיים. אני לא דתייה בכלל, לי היה סיפור שונה משלך (פרופסור אחד שלא אזכיר את שמו) אמר לי שאני עקרה מולדת - חסרת תקנה ושרק תרומת ביצית יכולה לאפשר לי הריון. הייתי אצל האדמור מנדבורנה (יושב בבני ברק)לבשתי שמלה , מטפחת על הראש (שוב אני לא דתייה!!!) יושבת מחכה ובוכה.....חודש אח"כ עשיתי הפרייה ונקלטתי להריון , לא מתרומת ביצית!!! א ם תשימי לב , אני מאוד פעילה בפורום הזה ומנסה לעזור להרבה בנות פה (תותית, לימונית, הריונית......הרבה מכירות אותי פה ) והסיבה היא שאני הצבתי לעצמי מטרה שהיא נתינה, נתינה עבור הנתינה והמתנה שניתנה לי , כמו שאני הייתי במצוקה ורציתי עזרה, כך אני רוצה לעודדאותך ואת הבנות פה. זכרו גם אם יגידו לכם שאין סיכוי, אל תוותרו לפעמים ברכה של צדיק (לא סתם רב) יכולה לשנות גורל!!!! ושוב אלייך אחותי, אם יש לך אנשים בבני ברק , תפעילי קשרים להגיע אליו, זה קשה אבל במקרים מיוחדים הוא מקבל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבי איתך
אלכס04/03/2009יכול להיות שהגיע זמן לשנות רופא, יתכן ורופא אחר יבצע בדיקות אחרות ויעלה על הבעיה, חוץ מזה - משנה מקום משנה מזל תשארי אופטימית, זה יגיע !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם. תודה לכל מי שמחזקת אותי
אמל04/03/2009תודה לכולם. תודה לכל מי שמחזקת אותי אמת הרופה הזה הוא החדש שלי והוא מהיום מטפל בי ואני מרגישה תקווה מאז שביקרתי אצל פרופיסור פייגין אמן אני מרגישה שיכול להשתנות לכל בעזרת השם תודה שוב לכולם מכל הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמל שלום
פרופ' שחר קול05/03/2009עד כה עברת דרך קשה ואכזרית.
אני בטוח שאת בידיים טובות, ושיעלה בידי הצוות המטפל בך להביא לסיום מוצלח של ההריון הבא.
חיזקי ואימצי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופאים בסופו של דבר מוגבלים .....
מירי29/05/2010בס"ד
כאב לי לשמוע את הדרך הקשה שעברת.
אני מצטרפת להמלצה להגיע לרב גדול , רב עובדיה יוסף, רב איפרגן. יש דברים שהם מעבר ליכולות
ולהבנה של הרופאים.
עלי והצליחי ותזכרי לחבוק ביחד עם בעלך עוד הרבה ילדים.
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכות
לי30/05/2010היי רווית שיהיה בשעה טובה והכי הכי קל
הייתי שמחה שתברכי אותי אך איך ניתן לשלוח לך למייל?
תודה ושוב ברכות מכל הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה להעיל לא ממוקמת במקום הנכון
לי30/05/2010ההודעה להעיל לא ממוקמת במקום הנכון סליחה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודות לד"ר שחר קול וד"ר דוד ישיג'ווווווו03/03/2009
רק רציתי לומר לכם המון תודה על המענה המהיר ועל התשובות המרגיעות. תודה לאל נודע לי בשבוע שעבר שאני בהריון, ונכנסתי לפורום הריון ולידה של BEOK ורציתי לומר שאין כמו הפורום הזה - פה מקבלים מענה בכל שעה . שם אני מחכה כבר יומיים לתשובה שנכון להיום כבר לא ממש רלונטית. והמון נשים מתלוננות שאין שם מענה !!!! אז לרופאים היקרים שלנו !!!! ישר כוח !!!!!!!!!!! הפורום הזה כל כך חשוב ועזר לי באופן אישי בכל בעיה והתייעצות. תודה רבה רבה רבה על הכל !!! ג'ווווווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה! תוכלי להעביר להנהלת האתר?
פרופ' שחר קול04/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור !!!!! איך אני עושה זאת
ג'ווווו05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחק קול המקסים
ג'ווווו05/03/2009רק רציתי לומר לך ששלחתי מכתב הערכה ותודה להנהלת הפורום. מקווה שזאת הכתובת הנכונה - " דירקט טרייד יוצרים איכות בע"מ מחלקת פניות בציבור , ת.ד 51528 ת"א 67210." ושלחתי גם במייל מכתב !!! התכוונתי לכל מילה ! ואני בטוחה שכל הבנות פה בפורום חושבות בדיוק כמוני .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה** שחר קול
ג'ווווו05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
פרופ' שחר קול05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתותית כנסי זה חשוב!
נינה05/03/2009לתותית שלום רב, זה מקומם אותי ואף מעליב אותי התגובה שלך אולי בגלל שלא עברת 16 נסיונות כושלים של הפרית מבחנה כמוני ולכן את כזו צרת מוחין ואופקין אז רציתי להגיד לך ולהפתיע אותך בגדול עדי צודקת אני בחורה רזה מטבעה וכל החיים שלי הייתי רזה ואף פעם לא עשיתי דיאטות אבל מה זה מוזר אני מרגישה שהבטן שלי שמנה ותפסה צמיגים כמו שעדי מתארת אז תפסיקי ותהיה פתוחה לזה גם ככה קשה לעבור את הטיפולים האלה בלי שאנחנו צריכים לקרוא בפורומים על אנשים כמוך חסרי רגשות שלא מבינים וכנראה לא רוצים להבין אז כן תותית שמנתי וזה מאוד מפריע לי! ולא שמנתי קילו אלה 5 קילו וזה לא מהאכילה חמודה זה מהזריקות! אז תעזבי בשקט אותנו בשקט ותני לנו לעבור את הטיפולים בשקט עד שנצליח גם ככה כואב לנו בלי שתעשי לנו חור בראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנינה
תותית05/03/2009שוב מצטערת אם פגעתי במישהי כאן בפורום אבל לטון הזה לא ציפיתי לי יש 2 ילדים מקסימים מטיפולי IVF שיהיו בריאים מניסיוני העשיר ! יש לתת לגוף למוח ל ה ר ג ע אז תרגעי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומכיוון שאני קיבלתי אני מתעסקת בלתת
תותית05/03/2009ולא בחפירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתותית
נינה05/03/2009לתותית שלום, אם את יודעת שנשים עלולות להיות רגישות לנושא זה ולהיפגע אז בבקשה תגלי קצת אמפתיה ורגישות לך יש כבר 2 ילדים מקסימים את רגועה ועשית את שלך אין לך יסורי מצפון ומחשבות על הראש לא ציפית לטון הזה אבל מראש היית צריכה להבין את זה ולגלות רגישות . את רוצה שאנשים יהיו רגישים אליך אז תגלי גם את רגישות אליהם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנינוש תרגעי אני בסבב נוסף
תותית05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתותית
נינה05/03/2009תותית שלום, אני רגועה. סבב נוסף של מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצוין שנרגעת-כנסי :-)
תותית05/03/2009סבב נוסף של IVF מאחר שהחזרת המוקפאים שלי ה- 3 נכשלה ונגמרו לי המוקפאים אני מתחילה ססב חדש של הכל כולל שאיבה והחזרה אצלי יותר מטריד הגיל אני בת 35 עם 2 מקסימים בבית הראשון ממחזור טרי ואחרי 3 שנים החזרתי מוקפאים שנותרו מאותהההפריה הראשונה יש לי בת בבואי להחזיר את המבחנה ה-3 זה לא הצליח אין הסבר ממשי ולכן השבוע התחלתי סבב נוסף כשאת אומרת לי שאני השגתי את שלי הרי זה לא מספיק לא לי ובכלל לכל מי שיש לה ועוברת טיפולים תמיד רוצים עוד ואם כאלה 2 מקסימים אני תמיד ארצה עוד ועוד למה את 16 טיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתותית כנסי
נינה05/03/2009לתותית שלום, אני בת 35 וחצי נשואה מגיל 20 ויש לי ילד מקסים מטיפולי הפרית מבחנה והוא כיום בן 12 . בטיפול השלישי נקלטתי וילדתי את ילדי המקסים . אומרים שלעוברים טריים יש סיכויים לשרוד, לחיות ולהתפתח אבל ילדי היה עובר קפוא בן 2 ימים בתחילת דרכו. בכל אופן מאז שהבן שלי נולד אני מנסה להביא את הילד השני ללא הצלחה אני כבר אחרי 16 טיפולים וזה ממש לא קל לי בהתחלה הייתי מטופלת בבית חולים רמב"ם אח"כ עברתי להרצליה מדיקל סנטר אני ובעלי עברנו מסע מאוד ארוך ומאתגר עם המון המון קשיים . בדר"כ בעלי לא מראה רגשות אבל לפני שבוע קיבלתי את התוצאה של הטיפול והיא הייתה כרגיל שלילית. אומרים מה שלא הורג מחשל מחזק וזה ממש נכון .אני חזקה ואני אמשיך להיות חזקה ותמיד אאמין שבאיזשהו רגע בחיים אזכה לראות את ילדי השני .אזכה לחוות אימהות שנייה . אימא שלי אמרה לי אחרי שהטיפול נכשל לפני שבוע לפחות בנך יפצה אותך בנכדים .אני יודעת שיהיה לי נכדים .אבל אני רוצה ילדים ומשלי וזה לא עוזר לי. התגובות הצפויות של האנשים מסביב הן אותן תגובות והם אומרים טוב לפחות יש לך ילד אחד יש אנשים שאין להם בכלל ילדים אבל מה לעשות אני רוצה עוד אחד זה לא טבעי לרצות עוד אחד והתגובות האנושיות והתמימות האלה לא עוזרות לי. מצטערת שפגעתי בך סלחי לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאללה סלחתי תמיד נרצה עוד אמרתי לך
תותית05/03/2009מה הבעייה שלכם(אם מותר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי
נינה05/03/2009לתותית שלום, בעיית זרע מבחינת איכות, כמות ופתלוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהמירא03/03/2009
שלום: מה הם השלבים שעוברים לפני החזרת עוברים מוקפאים ( האם יש זריקות)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה שאני עברתי אין זריקות
תותית03/03/2009ההליך הוא פשוט למדי יש כאלה שמחזירים על סמך הביוץ הטיבעי ויש כאלה (כמוני) שנוטלים אסטרופם שעוזר לעיבוי הרירית וכיומיים לפני ההחזרה המתוכננת (על סמך U.S.)נוטלים תמיכה כמו אנדומטרין דרך הנרתיק או כדומיו ביום ההחזרה כשהרירית מוכנה יש המשך הוראות טיפול מהרופא ו-כרגיל 14 יום לאחר בטא(לי כל העסק לקח בדיוק 10 ימים מרגע נטילת האסטרופם ביום ה-1 ועד ליום ההחזרה ב-ה-צ--ל-ח-ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יומיים אחרי ההחזרהשרון03/03/2009
אתמול הייתי בהופעה ו"נקרעתי מצחוק", הבטן ממש התהפכה, סוג של מאמץ בחלק התחתון של הגוף. כל היום אני חושבת איך לנסח את השאלה שלא תשמע טיפשית: האם זה יכול להזיק למהלך ההשתרשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה. תודה :-)
שרון04/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות שינהחסוי03/03/2009
שלום, אשתי סובלת כבר זמן רב מבעיות שינה (הירדמות ראשונית והתעוררויות תכופות בלילה). היא כנראה מושפעת גם מההורמונים של הטיפול (דקהפפטיל / גונל-אף) וגם מהמתח הכרוך בתהליך. מה היא או אני יכולים לעשות בכדי להקל עליה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי03/03/2009למיטב הבנתי המרכיב העקרי הוא מרכיב המתח ( בלי לשלול את האפשרות שגם להורמונים יש השפעה מסויימת ) . לכן מה שאני מציע לעשות הוא להשתמש בכל כלי אפשרי להפגת המתח. שיחות אישיות , תמיכה קבוצתית , שימוש ברפואה משלימה , ואפילו לפי הצורך שימוש בתרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה 3דפנה03/03/2009
שלום רב, התחלתי להזריק פיוריגון לפני 4 ימים בשעה 22:00, אמש הייתי באירוע שנמשך עד מאוחר ויצא לי להזריק אחרי חצות, האם זה בסדר? האם מומלץ בהכרח לדייק באותה שעה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלינור שלום
פרופ' שחר קול03/03/2009סטיה של שעתיים באופן חד פעמי לא תשפיע על מהלך הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך פרוגסטרוןעדי03/03/2009
שלום רב, אני בת 32 ומתקשה להרות, ואני וזוגי בשלב התחלתי של בירורים כשבוע לאחר הביוץ (נעשה מעקב זקיקים שיצא תקין) ללא לקיחת תרופות כלשהן עשיתי בדיקת פרוגסטרון. להלן התוצאות: PROGESTERONE 71.10 FOLLICULAR 0.5-4.6 LUTEAL 10.6-81.3 MIDLUTEAL 14.1-89.1 POSTMENOPAUSAL 0.0-2.3 האם ערך הפרוג' תקין אצלי ? האם לכך הכוונה כשמדברים במונחים של "ביוץ חזק" או "ביוץ חלש" ? האם זה נקרא ביוץ חזק? תודה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הביוץ תקין.
פרופ' שחר קול03/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותחסוי03/03/2009
אני אחרי הזרעה, 36 שעות לפני הזרקתי אוביטרל, נאמר לי בעוד 4 ימים להזריק שוב אוביטרל. 1 .ממתי עלי לספור ימים וכמה עד לקבל המחזור מיום מהאוביטרל הראשון יאו מהאוביטרל השני? 2. האם אחרי 14 יום ייתכן שאקבל מחזור ובכל זאת יהיה הריון? 3. איך ניתן להבדיל בין דמם של השרשה למחזור רגיל? 4. האם ייתכן דמם של השרשה 14 יום אחרי הזרעה? תודה על הסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול03/03/20091. סיפרי 20 יום מהראשון, אם לא יגיע מחזור - עשי בדיקת דם להריון.
2. די נדיר, אך יתכן דימום בנוכחות הריון.
3. השרשה - 5 -6 ימים לאחר ההזרעה. הדימום, אם בכלל יהיה, קל מאוד.
4. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שחר שלוםחסוייה03/03/2009
האם כאשר אני לוקחת תמיכה ואין הריון אפשר לקבל את המחזור עם תמיכה? או רק כשמפסיקים את התמיכה אז מקבלים מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי האפשרויות תתכנה.
פרופ' שחר קול03/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםמאי03/03/2009
שלום, אני חודשיים לאחר הפלה ומנסה להכנס להריון. ביצעתי היום (יום 6 למחזור) מעקב זקיקים ונמצא כי ישנה רירית בעובי 3.3 מ"מ וכן זקיק 13.1*11.6 ועוד זקיק 12.9*9.7. אציין כי בדיקות ביוץ לא מזהות אצלי ביוץ. מתי כדי להתחיל לקיים יחסי מין יום כן ויום לא? תודה, מאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד 4 ימים.
פרופ' שחר קול03/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם הורמונאליותעדי03/03/2009
שלום רב, אני בת 34, מנסה להרות כ- 5 חודשים ללא הצלחה. קיבלתי מהרופאה שלי בדיקות דם הורמונאליות שאני אמורה לבצע ביום ה 3-4 למחזור. רציתי לשאול האם ניתן לבצע את הבדיקות הנ"ל גם ביום ה 6 למחזור מכיוון שלא תהיה לי אפשרות לבצע בימים ה 3-4 עקב נסיעה. ושאלה נוספת: הבנתי שעליי להיות בצום עבור הבדיקה. האם מותר לשתות מים במהלך הצום? בתודה מראש אורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושכחתי משהו נוסף:
עדי03/03/2009אוכל לבצע את הבדיקה ביום ה 2 למחזור, האם זה עדיף מאשר היום ה 6 ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורה שלום
פרופ' שחר קול03/03/2009אפשר ביום 2 עד יום 4 . יום 6 - מאוחר מידי. אפשר לשתות מים באופן חופשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונד לפני הזרעהאילי03/03/2009
בוקר טוב היום יום 9 למחזור ( קיבלתי ב23.2 ) עד היום הוזרק 75 מגונל F זאת אומרת 4 פעמיים לא כולל היום. כנראה שאצטרך להמשיך ?? אולטרא סאונד מהבוקר - ימנית 13 שמאלי 15 רירית 5.7 עוד לא קיבלתי את בדיקות הדם אני מאמינה שזה יהיה לקראת 1 בצהריים כי ביצעתי ממש מוקדם בבוקר בכל מקרה, הטכנאית אמרה שנראה לה שההזרעה תתבצע ביום א הקרוב 8.3.09 ולא מוקדם יותר האם יש אמת בכך. אני אמורה לעבור לראשונה הזרעה! בנוסף, פי כמה גודלים הזקיקים כל יום תודה אילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילי שלום
פרופ' שחר קול03/03/2009יתכן, אולי יום שישי? שבת?
הזקיקים אינם גדלים באופן לינארי, אלא לקראת הביוץ באופן אקספוננציאלי.
בנוסף, קצב הגדילה תלוי בגיל האישה.
בנשים באותו גיל יש הבדלים ניכרים בקצב גדילת הזקיקים.
בוודאי שהזקיקים אינם גדלים "פי" כפי שכתבת, אלא "ב-".
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
אילי03/03/2009תוצאות בדיקות דם : E2 427 PRG 1.8 נראה מאוד מוזר ביום ה9 למחזור בדרך בהרבה יותר גבוהה ? אז אני מבינה ככל שאת צעירה( בת 29) זה עומד לצידי ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתוצאה סבירה ליום 9 .
פרופ' שחר קול03/03/2009סיכויי ההריון - לפי גיל האישה. ככל שצעירה יותר - סיכוי טוב יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיה מרובה בהריוןנילי03/03/2009
אני בשבוע 4 + 2 עוברים קפואים אני מבינה שצריך לשתות הרבה בהריון, האם זה חשוב אם זה מים או תה ללא קפאין? אני לא מסוגלת לשתות הרבה מים בחורף. האם מים עדיף או שהעיקר לשתות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נילי שלום
פרופ' שחר קול03/03/2009לא צריך להגזים...
שתי כשבא לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)