מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בטא שלישיתג'ווווו04/03/2009
שלום רופאים יקרים ! ברצוני לדעת האם התוצאות טובות. בטא ראשונה - 25.2.09 - תוצאה 56 בטא שנייה - 1.3.09 - תוצאה 462 בטא שלישית (היום) 4.3.09 - תוצאה 1700 E2 - 1789 , פרוגסטרון - 163.4 האם תוצאות טובות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר שחר קול מצפה לתשובתך
ג'ווווו04/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצוינות!!!!
פרופ' שחר קול04/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותך עוד שאלה אחת...
ג'ווווו04/03/2009הבנתי שאני לפי חישוב המחזור האחרון (27.1.09) בשבוע חמישי + 1 מתי לפי דעתך עדיף לעשות US בכדי לראות דופק ? ת ו ד ה ר ב ה ! ! ! !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fsh גבוהאיריס04/03/2009
אני בת 36, לאחר לידה תקינה, הפלה יזומה בשבוע 5 לפני כשנה וחצי ו-3 הפלות בשליש ראשון שהתרחשו בשנה האחרונה נשלחתי לבדיקות הורמונליות וקרישיות. בדיקות הקרישה יצאו תקינות, לעומתן אלה תוצאות ההורמונליות (יום 3 של המחזור): TSH - 3.38, Prolactine - 222, LH - 5.4, Estradiol - 219, Progesterone - 2.8, Testosterone Total - 1.2 מאחר שראיתי כי תוצאות FSH אינן מופיעות ביקשתי להישלח שוב לבדיקה זו וזהו ערכה (יום 3 למחזור הבא) FSH - 16.6. שאלותיי: 1. מה משמעות התוצאות? מאחר ולכל 5 ההריונות נכנסתי במהירות ובקלות ערכי ה-FSH הפתיעו אותי. האם ייתכן שההפלות נגרמות עקב ביציות שאינן איכותיות מספיק? 2. שני המחזורים בהן בוצעו הבדיקות הם הראשונים אחרי היסטרוסקופיה שבוצעה לסיום הריון, ומיד אח"כ טיפול בפרוגילוטון למשך 21 ימים, האם יש בכך כדי לשבש את המערך ההורמונלי התקין? אודה על תשובתך, איריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איריס שלום
פרופ' שחר קול04/03/20091. כן, רוב ההפלות ניגרמות עקב ביציות שאינן איכותיות, המניבות עוברים לקויים.
2. לא, פרוגילוטון אינו משבש המערך ההורמונאלי, ולפעמים אפילו מסדר אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדשה בטיפוליםנועה04/03/2009
אני נשואה כשנה וחצי לאחר שנה נקלטתי טבעי ו הפלתי בשבוע ה 4 הכל תקין אצל בעלי ואצלי ואני לא מבינה למה ההריון המיוחל לא מגיע הלכנו לרופא פרטי ועשינו הזרעה ללא כדורים והורמונים חשבתי שיצליח בגלל שנקלטתי בעבר ,אך לצערי לא תפס והווסת הקדימה לי בשבוע אני ממש מיואשת לא יודעת מה יעזור לנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה שלום
פרופ' שחר קול04/03/2009יש מקום לברור פריון מסודר.
מרכז בריאות האישה של הקופה שלך עומד לרשותך.
אל יאוש! היה הריון - יהיה עוד אחד, והפעם - תקין!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שחר תודה
נועה05/03/2009האם לדעתך עדיף שאטופל במרפאת פריון ולא אצל רופא פרטי כפי שאני מטופלת כיום ומה ההבדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים לאחר הריון כימימורן04/03/2009
שלום רב לרופאים, עברתי הריון כימי ולא בדקתי איפוס. היום כשבוע לאחר אותה הבטא(6) להלן תוצאות ההורמונים(עם וסת) פרוגסטרון 4.7 אי 2-קטן מ200 lh-3 האם זה בסדר? אני פשוט מחכה להחחיל מחזור טבעי של החזרת מוקפאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
פרופ' שחר קול04/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LHרווית04/03/2009
האם לאחר שההורמון ירד בשיאו , זה אומר שהוא כבר שחרר את הביצית מהשחלה ? כלומר כשהוא בשיא אז הוא הוא משחרר את הביצית מהשחלה ואז הוא יורד לרמתו הבסיסית ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LH
פרופ' שחר קול04/03/2009"שיחרור" הביצית - עם חזרת ה - LH לרמתו הבסיסית.
לא בשיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת זרע להזרעהחסוי04/03/2009
שלום ביצענו שתי הזרעות יום אחר יום עם כמות זרע בתנועה לאחר השבחה כ-3 מיליון בכל פעם. מהי כמות תאים שנחשבת טובה להזרעה? האם סיכויינו בתנאים אלו נמוכים בהזרעה ויש לעבור לIVF? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגת עלי בטעות...
חסוי04/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה-שכחתי פרט
חסוי04/03/2009התנועה אחרי ההשבחה היתה כ- 70%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי04/03/2009לדעתי ריכוז הזרע נמוך מאד. אם זה מצב קבוע עדיף ללכת על IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית ואוביטרל***04/03/2009
שלום, הבנתי שב-IVF מסתכלים על עובי הרירית ביום הזרקת האוביטרל והוא זה שחשוב - האם זה אומר שמרגע הזרקת האוביטרל הרירית מפסיקה להתעבות? השאלה שלי נובעת מהעובדה שיש לי בעית רירית (הרירית שלי לא עברה אף פעם את ה-7.5-7.6 מ"מ כאשר הזקיק המוביל היה כבר 22 או 23 מ"מ) והחודש אני עושה פעם ראשונה IVF טבעי ואתמול נצפה זקיק בגודל 15.5-16 מ"מ והרירית היתה 7.2 מ"מ (שבשבילי זה מעולה, כי בשלב הזה הרירית שלי תמיד היתה 6 מ"מ אם לא פחות). בכל מקרה התבקשתי להזריק אתמול בלילה אוביטרל לצורך שאיבה ביום חמישי מחשש שלא נפספס את הביוץ. אני מרגישה שעד שיש לי חודש טוב מבחינת הרירית אנו נאלצים להפסיק את צמיחתה עם האוביטרל.האם זה נכון? אני לא יודעת אם זה משנה לתשובה אבל התמיכה שאני אקבל היא רק אוביטרלים (לאורך השבועיים) ודקא אחת בשלב מאוחר יותר. תודה מראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר שלום
פרופ' שחר קול04/03/2009אין צורך במעקב אחר הרירית מעבר ליום מתן האוביטרל.
הרירית שלך - בעובי תקין.
חשוב מאוד לברר האם מרקם הרירית תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר שחלתי - דחוף !דורית04/03/2009
לרופאים שלום, 1. לאחר אישפוז של גירוי יתר שחלתי קל יחסית כמה זמן יש להמתין עד להתחלת סבב הזריקות הבא? ב. האם חייבים לחכות שהציסטות יעלמו? ג. האם חובה לקחת גלולות להעלים אותן או שהן עוברות לבד ? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורית שלום
פרופ' שחר קול04/03/20091. אם יש עוברים קפואים - אפשר מיד עם בוא הוסת להתחיל במחזור הפשרה.
2. אם אין - יש להמתין בסבלנות להילמות ה"ציסטות".
3. אין צורך בגלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הטיפול נכון ?לילך03/03/2009
שלום רב , לאחר מחזור אחד של גונל אף שהופסק הטיפול לאור תגובתיות יתר כעת לאחר שסיימתי 10 ימים של גלולות על מנת שציסטה תיספג הרופא אמר להפסיק גלולות ולהתחיל להזריק פויריגון במינון של 50 וזאת מבלי לחכות ליום ה 3 של הוסת אלא מיד עם הפסקת הגלולות - 1. מתי נהוג להתחיל מיום 1 ? ומדוע עושים כן ? האם בגלל שיש לי נטייה לתגובת יתר לא עדיף הפוך - כלומר להתחיל יותר מאוחר ולא יותר מוקדם ? 2. עדין באולטרה סאונד נראתה הציסטה אבל קטנה יותר {25*13}, , והרופא כאמור אמר להתחיל הזריקות - האם מותר להתחיל טיפול כשיש עדין צ'יסטה ? ומה המשמעות שהיה רשום שהציסטה מעט עכורה ? 3. מהו פרק הזמן הרצוי בין תחילת הזריקות ועד לביוץ ? יש מינימום דרוש ? ומה המקסימום האפשרי ? 4. האם נכון לומר שמשך זמן ארוך של הזרקה מזיק לרירית ? אם כן , מדוע ובאיזה אופן זה מזיק - בעובי ? תודה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שמדובר בהזרעה
לילך03/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילך
ד''ר דוד ישי04/03/2009יש כמה צורות של טיפול. חשוב יותר מהצורה הוא המינון הנכון
אם הציסטה לא מפרישה הורמונים, אפשר
אין זמן רצוי לביוץ. מתי שזה קורה זה טוב
משך הזרקה ארוך אינו מזיק לרירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ובדיקותעדי03/03/2009
ב-15.2 אוביטרל, ב-1.3 בטא 175 פרוגסטרון 50.3 ESTRADIOL 1298 היום, ה-3.3 בטא 489 פרוגסטרון 42.1 ESTRADIOL 1385 האם התוצאות טובות? מה אומרת הירידה בפרוגסטרון? עלי לקבל תמיכת פרוגסטרון? יש לכך השלכות על סיכוי המשך ההריון? תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין
עדי04/03/2009קיבלתי תמיכת אנדומטרין פעמיים ביום, כשעה לאחר נטילת הכדור אני מבחינה בשאריותיו ע"ג התחתונים. האם נורמלי? לידע את הרופאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדי
ד''ר דוד ישי04/03/2009נורמלי. תמיד יוצא חלק מהתכשיר . זה נלקח בחשבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדי
ד''ר דוד ישי04/03/2009ההורמונים טובים. אפשר לתת תוספתשל פרוגסטרון. התועלת לא ברורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת את התייחסות הרופאים לדבריישני03/03/2009
רופאים נכבדים, שלום, קראתי את השרשור העוסק בהשמנה והרגשתי צורך לכתוב את דבריי אלו. כמי שעוברת טיפולי פוריות (זריקות בגונל) כבר חצי שנה, וכבחורה רזה, אני חייבת לציין שחל שינוי בגופי, מן השמנה לא ברורה (בטן נפוחה "מעוטרת" בצמיג הנראה בצידי המותניים). העלייה במשקל מתבטאת בסה"כ בקילו, אבל בפועל נראית הרבה יותר ושוב בגלל אופן ביטויה. השמנה זו נראית יותר כהתעבות העור, התעבות רקמות (פיברוזיס),כשומן לא רגיל , השמנה הדומה בפירוש לצלוליטיס- Cellulite ולמעשה השומן בה לכוד ברקמות התת עוריות. צלוליטיס נובע כידוע לכם ודאי מעודף הורמונים (בין השאר), וגם בטיפולי הפוריות השומן לכוד ברקמות התת עוריות , ולכן הוא גם אולי לא מתפרש על ידכם כהשמנה במונח של שומן רגיל ועליה במשקל, אלא כשומן אחר, כשומן הלכוד ברקמות התת עוריות, גרוע הרבה הרבה יותר בעיני, היות ואותו קשה ואף בלתי אפשרי להוריד (אלא אולי בעבודה סיזיפית, מתמידה משולבת של ספורט אינטנסיבי ותזונה מאוד מסויימת וגם זה בספק). כאמור מנסיוני האישי, ככה נראה השומן שהצטבר אצלי, בסך הכל קילו אחד יותר שנראה כמו שלשה, נראה כעור מעובה בצידי המותן, ועל אף שאני מקפידה על התזונה מאד ואף יותר מבכל חיי, איני מצליחה להשיל את ה-בסה"כ קילו. אשמח לשמוע את תגובתכם לדבריי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נמאסת
דנה04/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי מה יהיה כשתקלטי להריון
תותית04/03/2009גם אז תעשי דיאטה ההורמונים אינם הגורם להשמנה אלא רגשי האשם שלך מי שבאמת אבל באמת רוצה הריון תעשה הכל מהכל אז די באמת נימאס הנושא מיצא את עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי טלי אני אשמח לקבל פרטים
אילי08/03/2009הי טלי אשמח לקבלפרטים של האדמור שביקרת אצלו תודה אילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאילי
טלי09/03/2009האדמו"ר מנדבורנה יושב בבני ברק יש לו מקום קבלה צמוד לישיבת נדבורנה אין לי כתובת מדוייקת וגם לא טלפון, בעלי מקורב מאוד אז ניגשנו בלילה. הוא מקבל בשעות הלילה מ-10 בלילה , יש לו סוללה של עוזרים, פשוט לגשת לשם ולבקש להיכנס (יותר נכון להתחנן) תגיעי לבני ברק , תשאלי איפה יושב האדמו"ר מנדבורנה, כולם יודעים. י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה
אילי09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי שלום
פרופ' שחר קול04/03/2009איני מומחה למטבוליזם של השומן, ולצורות השונות של הצטברותו בגוף, לכן לא אוכל לענות ספציפית על שאלתך.
יחד עם זאת, מציע להיגמל מהכינוי "הורמונים" כאשר מתייחסים לגונל ודומיו. מדובר ב - FSH , הקיים באופן טיבעי בגופם של נשים וגברים כאחד.
ה - FSH מגביר את כמות הזקיקים המיוצרים, וכמובן גם את רמת האסטרדיול, וזאת לזמן קצר של מספר ימים.
לעומת זאת, לאורך כל תקופת ההריון (38 שבועות נטו) האסטרדיול גבוה, ובאופן רצוף. רקמת השומן אינה יודעת להבחין האם האסטרדיול נוצר בשחלה כתגובה לגונל, או מהשליה של ההריון המתפתח. לכן לא נראה לי סביר כי פיזור השומן וסוגו (לכוד או לא לכוד) יכולים להיות שונים בשני המצבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ל- ד' ולתותית
שני04/03/2009קראתי את תגובתכן ואני חייבת לומר שבשל העובדה שאנו לא מכירות, אין אנו יודעות מה מביא כל אחת ואחת בפורום לשאול את שאלותיה כאן ולהתמקד בדברים מסויימים מסיבה זו או אחרת. כבני אדם כל אחד/אחת חווה את חויותיו הוא שמשפיעות עלינו בצורה זו או אחרת. אולי בעבר סבלתי מהשמנת יתר? אולי השמנת היתר השפיע על הבטחון שלי? אולי קשה לי לעלות שוב 10 קילו? ואולי גם לא. אף אחד לא יודע בודאות מדוע נשאלות שאלות כאלה ואחרות. אתן לא חייבות להגיב, אפשר גם להתעלם. יותר מכובד לדעתי מלכתוב דברים בוטים (שממילא לא תורמים) מבלי שיודעים את התמונה כולה. עצתי לכן, אל תמהרו לשפוט אנשים, קצת רגישות, סבלנות, סובלנות ואמפתיה. בסה"כ כולנו כאן מאותה סיבה.. מאחלת לכן שהות קצרה בפורום, וגם לעצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-עדי
תותית05/03/2009די די עם ההשמנה לא השמנה את ודאי כמוני רוצה להשיג את ההריון המיוחלל אבל תני לראש שלך להירגע מהמחשבות(יצליח לא יצליח אשמין לא אשמין זקיקים לא זקיקים פרוג' E2 וכו') האמיני לי זה יבטיח את הדרך הנכונה להצלחת הטיפול אל תתעסקי במשמין לא משמין תני לרופאים לעשות את שלהם אחר הלידה דאגי לתזונה נכונה והאמיני לי האמיני לי שתרדי את כל מה שעלית אם פגעתי בך מצטערת אבל הנושא נדון הרבה בפורום הנ"ל עד כדי כך שזה כבר מציק בהצלחה לכולנו :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהאדר03/03/2009
ערב טוב , מחר אני אמורה לעשות החזרת עוברים , מהו התהליך לאחר מכן צריך לנוח , אפשר לעבוד ? מה קורה בדיוק תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהרופאים יענו
תותית03/03/2009לאחר ההחזרה "נחים בחדר אשפו יום חוזרים הביתה אם את רוצה תקחי עוד יום מנוחה ואחרי חזל"ש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
אדר03/03/2009רגע לא הבנתי אני מסיימת את ההחזרה והולכת הביתה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן בשימחה ובששון :-)
תותית04/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדר שלום
פרופ' שחר קול04/03/2009מחדירים צינורית פלסטיק דקה לחלל הרחם.
בקצה הצינורית - העוברים.
מזריקים בעדינות העוברים, ומוציאים את הצינורית.
כל התהליך - בערך 10 דקות.
אין צורך לנוח.
אפשר לעבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 4 הפלות + לידה עובר מת בשבוע 41אמל03/03/2009
שלום לצוות הרפואי אני בת 23 סובלת מבעית הפלות חוזרות כבר שנתיים וחצי הריון ראשון : שבוע 15 הופסק דופק עובר כל הבדיקות תקינות הריון שני : 16 שבועות . הופסק הדופק כל הבדיקות תקינות קרישיות : אין הריון שלישי : 41 שבוע . העובר מת לפני הלידה בשעות ואין סיבה למוות כל הבדיקות תקינות קרישיות : אין הריון רביעי : הפלה טבעית בשבוע 3 כל הבדיקות תקינות קרישיות : אין הריון חמישי : הופסק דופק בשבוע 8 כל הבדיקות תקינות קרישיות : אין נלקח עובר לבדיקה גיניטית אבל הרופה מסביר נלא חושב שיש בעיה גיניטית כי היה הריון שלם אני מטופלת בבית חולים מאיר בכ"ס על ידי פ' פייגין אני מבקשת התיעצות והמלצות מודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליבי ליבי אליך
ג'ווווו04/03/2009ובע"ה שהשנה תחבקי בילד /ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה לא רפואית לך ולכל הבנות!!!!!
טלי04/03/2009אין לי מה לומר..... פשוט ביש מזל , תלכי לאיזה רב רציני , אפילו ברמה של אדמור. לפעמים צדיק יכול לגזור ואלוהים מקיים. אני לא דתייה בכלל, לי היה סיפור שונה משלך (פרופסור אחד שלא אזכיר את שמו) אמר לי שאני עקרה מולדת - חסרת תקנה ושרק תרומת ביצית יכולה לאפשר לי הריון. הייתי אצל האדמור מנדבורנה (יושב בבני ברק)לבשתי שמלה , מטפחת על הראש (שוב אני לא דתייה!!!) יושבת מחכה ובוכה.....חודש אח"כ עשיתי הפרייה ונקלטתי להריון , לא מתרומת ביצית!!! א ם תשימי לב , אני מאוד פעילה בפורום הזה ומנסה לעזור להרבה בנות פה (תותית, לימונית, הריונית......הרבה מכירות אותי פה ) והסיבה היא שאני הצבתי לעצמי מטרה שהיא נתינה, נתינה עבור הנתינה והמתנה שניתנה לי , כמו שאני הייתי במצוקה ורציתי עזרה, כך אני רוצה לעודדאותך ואת הבנות פה. זכרו גם אם יגידו לכם שאין סיכוי, אל תוותרו לפעמים ברכה של צדיק (לא סתם רב) יכולה לשנות גורל!!!! ושוב אלייך אחותי, אם יש לך אנשים בבני ברק , תפעילי קשרים להגיע אליו, זה קשה אבל במקרים מיוחדים הוא מקבל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבי איתך
אלכס04/03/2009יכול להיות שהגיע זמן לשנות רופא, יתכן ורופא אחר יבצע בדיקות אחרות ויעלה על הבעיה, חוץ מזה - משנה מקום משנה מזל תשארי אופטימית, זה יגיע !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם. תודה לכל מי שמחזקת אותי
אמל04/03/2009תודה לכולם. תודה לכל מי שמחזקת אותי אמת הרופה הזה הוא החדש שלי והוא מהיום מטפל בי ואני מרגישה תקווה מאז שביקרתי אצל פרופיסור פייגין אמן אני מרגישה שיכול להשתנות לכל בעזרת השם תודה שוב לכולם מכל הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמל שלום
פרופ' שחר קול05/03/2009עד כה עברת דרך קשה ואכזרית.
אני בטוח שאת בידיים טובות, ושיעלה בידי הצוות המטפל בך להביא לסיום מוצלח של ההריון הבא.
חיזקי ואימצי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופאים בסופו של דבר מוגבלים .....
מירי29/05/2010בס"ד
כאב לי לשמוע את הדרך הקשה שעברת.
אני מצטרפת להמלצה להגיע לרב גדול , רב עובדיה יוסף, רב איפרגן. יש דברים שהם מעבר ליכולות
ולהבנה של הרופאים.
עלי והצליחי ותזכרי לחבוק ביחד עם בעלך עוד הרבה ילדים.
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכות
לי30/05/2010היי רווית שיהיה בשעה טובה והכי הכי קל
הייתי שמחה שתברכי אותי אך איך ניתן לשלוח לך למייל?
תודה ושוב ברכות מכל הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה להעיל לא ממוקמת במקום הנכון
לי30/05/2010ההודעה להעיל לא ממוקמת במקום הנכון סליחה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודות לד"ר שחר קול וד"ר דוד ישיג'ווווווו03/03/2009
רק רציתי לומר לכם המון תודה על המענה המהיר ועל התשובות המרגיעות. תודה לאל נודע לי בשבוע שעבר שאני בהריון, ונכנסתי לפורום הריון ולידה של BEOK ורציתי לומר שאין כמו הפורום הזה - פה מקבלים מענה בכל שעה . שם אני מחכה כבר יומיים לתשובה שנכון להיום כבר לא ממש רלונטית. והמון נשים מתלוננות שאין שם מענה !!!! אז לרופאים היקרים שלנו !!!! ישר כוח !!!!!!!!!!! הפורום הזה כל כך חשוב ועזר לי באופן אישי בכל בעיה והתייעצות. תודה רבה רבה רבה על הכל !!! ג'ווווווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה! תוכלי להעביר להנהלת האתר?
פרופ' שחר קול04/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור !!!!! איך אני עושה זאת
ג'ווווו05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחק קול המקסים
ג'ווווו05/03/2009רק רציתי לומר לך ששלחתי מכתב הערכה ותודה להנהלת הפורום. מקווה שזאת הכתובת הנכונה - " דירקט טרייד יוצרים איכות בע"מ מחלקת פניות בציבור , ת.ד 51528 ת"א 67210." ושלחתי גם במייל מכתב !!! התכוונתי לכל מילה ! ואני בטוחה שכל הבנות פה בפורום חושבות בדיוק כמוני .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה** שחר קול
ג'ווווו05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
פרופ' שחר קול05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתותית כנסי זה חשוב!
נינה05/03/2009לתותית שלום רב, זה מקומם אותי ואף מעליב אותי התגובה שלך אולי בגלל שלא עברת 16 נסיונות כושלים של הפרית מבחנה כמוני ולכן את כזו צרת מוחין ואופקין אז רציתי להגיד לך ולהפתיע אותך בגדול עדי צודקת אני בחורה רזה מטבעה וכל החיים שלי הייתי רזה ואף פעם לא עשיתי דיאטות אבל מה זה מוזר אני מרגישה שהבטן שלי שמנה ותפסה צמיגים כמו שעדי מתארת אז תפסיקי ותהיה פתוחה לזה גם ככה קשה לעבור את הטיפולים האלה בלי שאנחנו צריכים לקרוא בפורומים על אנשים כמוך חסרי רגשות שלא מבינים וכנראה לא רוצים להבין אז כן תותית שמנתי וזה מאוד מפריע לי! ולא שמנתי קילו אלה 5 קילו וזה לא מהאכילה חמודה זה מהזריקות! אז תעזבי בשקט אותנו בשקט ותני לנו לעבור את הטיפולים בשקט עד שנצליח גם ככה כואב לנו בלי שתעשי לנו חור בראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנינה
תותית05/03/2009שוב מצטערת אם פגעתי במישהי כאן בפורום אבל לטון הזה לא ציפיתי לי יש 2 ילדים מקסימים מטיפולי IVF שיהיו בריאים מניסיוני העשיר ! יש לתת לגוף למוח ל ה ר ג ע אז תרגעי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומכיוון שאני קיבלתי אני מתעסקת בלתת
תותית05/03/2009ולא בחפירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתותית
נינה05/03/2009לתותית שלום, אם את יודעת שנשים עלולות להיות רגישות לנושא זה ולהיפגע אז בבקשה תגלי קצת אמפתיה ורגישות לך יש כבר 2 ילדים מקסימים את רגועה ועשית את שלך אין לך יסורי מצפון ומחשבות על הראש לא ציפית לטון הזה אבל מראש היית צריכה להבין את זה ולגלות רגישות . את רוצה שאנשים יהיו רגישים אליך אז תגלי גם את רגישות אליהם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנינוש תרגעי אני בסבב נוסף
תותית05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתותית
נינה05/03/2009תותית שלום, אני רגועה. סבב נוסף של מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצוין שנרגעת-כנסי :-)
תותית05/03/2009סבב נוסף של IVF מאחר שהחזרת המוקפאים שלי ה- 3 נכשלה ונגמרו לי המוקפאים אני מתחילה ססב חדש של הכל כולל שאיבה והחזרה אצלי יותר מטריד הגיל אני בת 35 עם 2 מקסימים בבית הראשון ממחזור טרי ואחרי 3 שנים החזרתי מוקפאים שנותרו מאותהההפריה הראשונה יש לי בת בבואי להחזיר את המבחנה ה-3 זה לא הצליח אין הסבר ממשי ולכן השבוע התחלתי סבב נוסף כשאת אומרת לי שאני השגתי את שלי הרי זה לא מספיק לא לי ובכלל לכל מי שיש לה ועוברת טיפולים תמיד רוצים עוד ואם כאלה 2 מקסימים אני תמיד ארצה עוד ועוד למה את 16 טיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתותית כנסי
נינה05/03/2009לתותית שלום, אני בת 35 וחצי נשואה מגיל 20 ויש לי ילד מקסים מטיפולי הפרית מבחנה והוא כיום בן 12 . בטיפול השלישי נקלטתי וילדתי את ילדי המקסים . אומרים שלעוברים טריים יש סיכויים לשרוד, לחיות ולהתפתח אבל ילדי היה עובר קפוא בן 2 ימים בתחילת דרכו. בכל אופן מאז שהבן שלי נולד אני מנסה להביא את הילד השני ללא הצלחה אני כבר אחרי 16 טיפולים וזה ממש לא קל לי בהתחלה הייתי מטופלת בבית חולים רמב"ם אח"כ עברתי להרצליה מדיקל סנטר אני ובעלי עברנו מסע מאוד ארוך ומאתגר עם המון המון קשיים . בדר"כ בעלי לא מראה רגשות אבל לפני שבוע קיבלתי את התוצאה של הטיפול והיא הייתה כרגיל שלילית. אומרים מה שלא הורג מחשל מחזק וזה ממש נכון .אני חזקה ואני אמשיך להיות חזקה ותמיד אאמין שבאיזשהו רגע בחיים אזכה לראות את ילדי השני .אזכה לחוות אימהות שנייה . אימא שלי אמרה לי אחרי שהטיפול נכשל לפני שבוע לפחות בנך יפצה אותך בנכדים .אני יודעת שיהיה לי נכדים .אבל אני רוצה ילדים ומשלי וזה לא עוזר לי. התגובות הצפויות של האנשים מסביב הן אותן תגובות והם אומרים טוב לפחות יש לך ילד אחד יש אנשים שאין להם בכלל ילדים אבל מה לעשות אני רוצה עוד אחד זה לא טבעי לרצות עוד אחד והתגובות האנושיות והתמימות האלה לא עוזרות לי. מצטערת שפגעתי בך סלחי לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאללה סלחתי תמיד נרצה עוד אמרתי לך
תותית05/03/2009מה הבעייה שלכם(אם מותר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי
נינה05/03/2009לתותית שלום, בעיית זרע מבחינת איכות, כמות ופתלוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהמירא03/03/2009
שלום: מה הם השלבים שעוברים לפני החזרת עוברים מוקפאים ( האם יש זריקות)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה שאני עברתי אין זריקות
תותית03/03/2009ההליך הוא פשוט למדי יש כאלה שמחזירים על סמך הביוץ הטיבעי ויש כאלה (כמוני) שנוטלים אסטרופם שעוזר לעיבוי הרירית וכיומיים לפני ההחזרה המתוכננת (על סמך U.S.)נוטלים תמיכה כמו אנדומטרין דרך הנרתיק או כדומיו ביום ההחזרה כשהרירית מוכנה יש המשך הוראות טיפול מהרופא ו-כרגיל 14 יום לאחר בטא(לי כל העסק לקח בדיוק 10 ימים מרגע נטילת האסטרופם ביום ה-1 ועד ליום ההחזרה ב-ה-צ--ל-ח-ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)