מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבקשת דחוף תשובה .חסויה19/03/2009
שלום ד"ר קיבלתי מחזור ב4 למרץ מהיום ה3 אני לוקחת פרגינובה עד היום ה19.3 , ביצעתי בדיקת אולטראסאונד להחזרת עוברים ונאמר לי רירית 6.6 באולטראסאונד ,נאמר לי שעדיף שאחכה לרירית 9 ,דיברתי עם האחות של החזרת עוברים והיא אמרה לי שנחכה לבדיקה ביום א ואם הרירית 7 אז נחזיר עוברים . א. האם ניתן להמתין עד יום ד להחזיר עוברים ?מאחר ויש לי מחוייבות מסויימת ביום ג. ב.האם לא כדאי שאמתין עד שהרירית תהיה עבה יותר ? ג.האם ניתן להשהות רירית טובה מספר ימים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגנית שלום
פרופ' שחר קול19/03/20091. כן
2. לא עקרוני, הרירית עבה מספיק, חשוב מאוד לדעת אם מרקמה תקין.
3. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור אחרי החזרהשרון19/03/2009
בוקר טוב ביום שני החזירו לי 2 עוברים יפים וטריים .וסת אחרון ב 19 לפבואר .ועכשיו יש לי קצת כאבים ברגלים (שוקיים ) ואני חוששבת שאני יקבל מחזור העם זה מאיד על כרבי מחזור ? וגם כואב לי קצת הצד ימין ואתמול היה לי קצת כמו דקירותצ כאלו חלשות בגב מה זה אומר זה מחזר ראשון אחרי הפסקה של שנה וקצת כבר יש לי תאומים בני 4 וחצי שנים היריון היה גם ivf שנתיים קצת פחות אחרי הלידה של התאומים עשיתי שובה הפריה וניקלטתי אבל אחרי זה הייתה לי הפלה טיבעית .אני עוברת טיפולי פוריות בגלל בעיות זרע .אז מה באמת הסיכויי שלי צאני די חוששת מרוב הרצון שלי להרות שוב יש לי מפחד שחס ושלום זה יכשל השמח לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חכתי להוסיף עוד משהו
שרון19/03/2009וגם כן יש לי הפרשות לבנות העם זה מקרינון התמכיה! ואני גם לא נחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחכתי להוסיף עוד משהו
שרון19/03/2009וגם כן יש לי הפרשות לבנות העם זה מקרינון התמכיה! ואני גם לא נחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 9 ימים לאחר החזרהקטי19/03/2009
ביצעתי החזרה ב-11/3 ,השאלה שלי האם יכול להיות שיש לי עייפות יתר או שזה פסיכולוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט יכול להיות
פרופ' שחר קול19/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר קול-כאבי בטן תחתונהתותית19/03/2009
מאז השאיבה+ההחזרה (היום יום 7 מהשאיבה) עדיין יש לי כאבי בטן תחתונה אבל רק בצד שמאל נורא כואב ביחוד אחרי שאני עוב פיפי כאילו משה לוחץ לי בבטן עלי להיבדק בU.S. או שאילו באמת התופעות שאחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף להיבדק.
פרופ' שחר קול19/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עובריםדנה19/03/2009
שלום רב, 4 טימים אחרי החזרת עוברים התחילו לי כאבים בשדים וגדלו מאוד, הם ייתכן כי אלה סימני הריון מוקדמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, הרקע - רמות גבוהות של פרוגסטרון
פרופ' שחר קול19/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיומנה??חסוי19/03/2009
בוקר טוב אתמול ביקרתי אצל רופא הנשים שלי, לאחר בדיקת אולט' מסר שחושב שיש לי מיומנה (מקווה שלא טועה בשם) , כמובן שהוא לא בטוח. שאלותי: 1. האם מיומנה גורמת לבעיות בזמן טיפולי פוריות/הריון וכו'..? 2. מה עלי לעשות ע"מ לשלול את האיבחון של הרופא או לחזק את איבחון הרופא? 3. האם רופא המטפל שלי בפוריות יכול להבחן זאת גם ? תודה,ויום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול20/03/2009הכוונה כנראה לשרירן.
גודלו ומיקומו יכולים להשפיע על הפוריות.
יש לברר זאת עם רופא הפוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
חסוי27/03/2009
האם שעושים איסטרוסוקופיה ניתן לראות את השרירן ?
תודה, ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול27/03/2009כבדיקה ראשונה - מציע אולטרסאונד.
בהמשך יש לשקול צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה - הכל לפי הסיפור הקליני והממצאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה
חסוי27/03/2009
תודה על המענה
לפני שנתיים עשיתי צילום רחם, מסרו שהכל תקין, לפני 2 חודשים עשיתי איסטרוסוקופיה נאמר תקין רק שיש לי רחם קישתי...
האם עלי להמשיך לבדיקה הבאה לאיבחון במידה ויש?
תודה, ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
פרופ' שחר קול27/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדאי להמשיך החודש בטיפול?שרונה19/03/2009
יש לי סתימה בחצוצרה הימנית ונודע לי אחרי US שהזקיקים הבשלים החודש נמצאים רק בשחלה הימנית. האם כדאי להמשיך להזריק גונל ולהמשיך לנסות להרות החודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, אלא מדובר ב - IVF
פרופ' שחר קול19/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסרת סבלנות........קורל18/03/2009
ערב טוב לכולם. אני יודעת שאני חסרת סבלנות, אני פוחדת מהתשובה או מהריון מדומה.......... יום ראשון שעבר החזירו לי עוברים וביום ראשון הקרוב בע"ה אני אמורה ללכת לב.דם השאלה שלי היא אם אערוך בדיקה ביתית, אני אקבל תשובה נכונה או שמה הנרות שאני משתמשת או הזריקה שעשיתי שבוע שעבר או........... מכילים הורמון הריון וזה יטעה אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהה ביותר למצבי- בדיוק
דפנה19/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף בדיקת דם מחר יום שישי
פרופ' שחר קול19/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת מנוגוןדנה18/03/2009
שלום, מתי עדיף להזריק מנוגון בוקר או אחרי הצהריים? שלוש ארבע בצהריים זה בסדר? והאם צריך לשמור על שעה קבועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף 4 , שעה קבועה.
פרופ' שחר קול19/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהסיגל18/03/2009
שלום דוקטור, בהריון אחרי ivf, החזרה 1/3 , בטה אתמול כמעט 4000, היום עבדתי עד 17.00 \ מרגישה לחצים בחגורת הבטן והגב במיוחד בצד השמאלי של הגב, רק במנוחה הכאבים נרגעים, האם יש מה לדאוג? מה לעשות, אני מוזמנת ליחידה רק ב- 26/3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיגל
ד''ר דוד ישי18/03/2009אין מה לדאוג. צריך להקשיב לגוף ולא לאמץ אותו יותר מדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים ובדיקת דםשמחה18/03/2009
אני אחרי 8 ימים מתחילת הזריקות. הפריה ראשונה . עשיתי היום א.ס והרופאה אמרה לי שיש לי בין 5-10 זקיקים הגדול ביניהם הוא 12 . בדיקות הדם : Estradiol (E2) Urgent | pmol/L | * 1418 Progesterone Urgent | nmol/l | * 1.9 LH Urgent | IU/l | * 1.3 שאלותי הן: 1. האם בדיקת הדם מתאימה לתוצאות הא.ס ? 2. נראה לי שמספר הזקיקים קטן, האם זה נכון? 3. האם מספר הזקיקים יכול לגדול? או שרק גודלם? 4. באיזה גודל הזקיקים יהיו מוכנים לשאיבה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שמחה
ד''ר דוד ישי18/03/2009רמת ההורמונים מתאימה
מס' הזקיקים נמוך ? השאלה ביחס למה
בשלב הזה , רק הגודל
בגודל 17-18 ומעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שמחה18/03/2009שאלתי היא אם מספר הזקיקים נמוך יחסית למה שמצפים?.. וגם יחסית לאחרות. אני קוראת ורואה בפורמים רבים, שבנות יש להן 16-17 זקיקים.. ולי יש רק 5-10 זקיקים על אף שלא אמורה להיות אצלי בעיה של ביוץ ( הבעיה היא בחצוצרה סתומה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלבר18/03/2009
שלום ד"ר 1.הזרקתי אוביטרל ביום רביעי בשעה 07:00 בבוקר. מתי היה הביוץ? 2.שכבנו ביום חמישי בשעה 23:00 בלילה וביום שישי בשעה 17:00. האם זה בסדר?האם שכבנו בביוץ? 3. מה זה הריון כימי? תודה רבה ויום נפלא טלטלטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טלטלטל
ד''ר דוד ישי18/03/2009הביוץ , כ 36 שעות אחרי ההזרקה.יחסי המין היו בזמן סביר.
הריון כימי הוא הריון שנעלם ונספג לפני שהוא הופך להיות קליני ( שניתן לראות אותו באולטרסאונד )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה מה זה אומר אני בוכהרינת18/03/2009
אחרי הזרעה 22.02 8.03 320 בטא 12.03 1465 היום 18.03 568 בבקשה מה זה אומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת שלום
פרופ' שחר קול18/03/2009הבטא בירידה חדה, לכן, לצערי, נראה כהריון "כימי" או הפלה מוקדמת מאוד.
יש להמשיך לעקוב עד בטא אפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרעות18/03/2009
שלום לכם, בשתי השאיבות האחרונות, הרופא ראה נוזל בחלל הרחם, שלא היה יומיים קודם לכן ב-US. בפעם הקודמת הנוזל נעלם ביום ההחזרה, אולם ללא הריון. עכשיו שוב נוזל, מחר מתוכננת החזרה ואדע האם עדיין שם. מה הסיבה לנוזל בתוך החלל? לציין כי בעברי 3 ניתוחים קיסריים. היסטרוסקופיה לפני חודשיים תקינה. מה זה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלומית
ד''ר דוד ישי18/03/2009יתכן שמקור הנוזל הוא בחצוצרה חסומה מלאה בנוזל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להסביר כשלונות חוזרים?
רעות18/03/2009האם ניתן לאבחן ב-US? מה לעשות? הרופא שלי לא מתרגש, רק אומר לחכות שהנוזל יעלם. לציין שאנחנו ב-IVF בשל בעיית זרע קשה. בעברי 3 הריונות מ-IVF, 3 , ניתוחים קיסריים. האם הידרוסלפינגס מתפתח עם הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבינה אולי אני טועהחדשדשה18/03/2009
היי.... אני חדשה בתור כותבת (תמיד קוראת וקוראת) אני אחרי ניסיונות הזרעה ועכשיו לפני IVF ראשון. בגלל ציסטה הרופא רשם לי גלולות (אם אני לא טועה להעלים את הציסטה בעקבות גירוי יתר) עם המחזור הראשון - הקרוב הוא אמר שאקח גלולות אחר כך פרוגסטרון (מהיום השלישי) וכעבור 8 ימים אעשה בדיקה ואקבל דקפפטיל ואז אפסיק עם הגלולות. קראתי שדקפפטיל ניתן באמצע החודש ולא אחרי מחזור... ואני לא מבינה... הפרוטוקול נשמע בסדר ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
פרופ' שחר קול18/03/2009נשמע בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)