מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פוריותפנינה05/03/2009
בתאריך 13.2.09 הוחזרו לגופי 2 בציות מופרות השבוע ביצעתי 3 בדיקות דם בהפרש של יומיים מבדיקה לבדיקה בתאריך 01.03.09 תוצאת בדיקת HCG הייתה 101. בתאריך 03.03.09 תוצאת בדיקת HCG הייתה 111. בתאריך 05.03.09 תוצאת בדיקת HCG הייתה 159. מה דעתך על תוצאות הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנינה שלום
פרופ' שחר קול05/03/2009העליה אינה תקינה.
צפויה הכפלה כל יומיים.
יש מקום להמשך מעקב, כולל לשלול אפשרות של הריון חוץ רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםאיה05/03/2009
שלום, במעקב זקיקים שעשיתי היום נמצאה רירית בעובי 7.7 מ"מ וכן זקיק 14 מ"מ וזקיק נוסף 12 מ"מ. מתי כדאי להתחיל לקיים יחסי מין? מתי צפוי ביוץ? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי שלום
פרופ' שחר קול05/03/2009ביוץ צפוי עוד כ - 4 - 5 ימים.
מציע לקיים פעם ביומיים החל מעוד יומיים, ולמשך שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםעדי05/03/2009
שלום אני אמורה לעשות צילום רחם ביום ה-13 למחזור. בד"כ אני מבייצת סביב יום זה. השאלה היא 1) במידה ובאותו יום אני מבייצת האם הביצית שהשתחררה נשטפת החוצה לאחר הזרקת היוד? 2)אם עוד לא בייצתי-האם קרני הרנטגן עלולים לפגוע בביצית שתשתחרר? 3)מותר לקיים יחסים אחרי הצילום או שיש מניעה על מנת לתת למקום להחלים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
פרופ' שחר קול05/03/20091. יתכן
2. לא
3. מותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתחילה ivf ראשוןגילה05/03/2009
שלום רב, זהו היום ה-3 לוסת והגעתי ליחידה לביצוע בדיקת דם. ללא קבלת תוצאות אישר הרופא לבצע את זריקות המנוגון. אם כך, מדוע ביצעתי בדיקות דם? האם קיים מצב שעפ"י הבדיקות לא אוכל להתחיל להזריק ולמרות זאת אישר הרופא? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילי שלום
פרופ' שחר קול05/03/2009לא ברור, יתכן והתשובות יהיו רק מחר, אולי תקלה טכנית?? יש סיכוי קטן שתאלצי להפסיק הטיפול מכיוון שהבדיקות לא יהיו תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר' קולדורית05/03/2009
דר שלום, האם טבעי דימומים קלים וכאבי בטן בתחילת ההריון? האם אפשר לדעת כבר בהתחלה לפי תשובת הבטא אם יש סיכוי לתאומים ומאיזה ערך ומעלה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורית שלום
פרופ' שחר קול05/03/20091. לא, לא אמור להיות דימום בהריון.
2. לא ממש, זה בגדר ניחוש בלבד. עדיף להמתין לבדיקת א.ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
דורית05/03/2009שכחתי לציין שזה הריון שנקלט עם גירוי יתר שחלתי. האם בכל זאת טבעי שיהיו כאבים בהתחלה בגלל השחלות המגורות? האם מסכן את ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית שלום
פרופ' שחר קול06/03/2009כאבים - חלק מתסמונת גירוי היתר.
לא מסכנים ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול ולמי שיודעתתותית05/03/2009
איך ניתן למזער את הכאבים שבבטן לאחר הזרקת מנוגון זה שורף והתחיל להיות גושי אם זה גושי סימן שהחומר לא מתפזר או שאין קשר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה קפצתי אני מזריקה לבד פעם 1
תותית05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותית שלום
פרופ' שחר קול05/03/2009אפשר להניח שקית עם קרח על העור כדקה לפני ההזרקה.
אם אפשר - מציע לעבור למנופור - התכולה בעצם זהה, אך פחות תגובה מקומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TSHחסויה05/03/2009
שלום דוקטור האם ערכי TSH של 5.5 בתחילת ההריון, שבוע 5, זה בסדר או גבוה מידי ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעט גבוה
פרופ' שחר קול05/03/2009כדאי לחזור, ולשקול אלטרוקסין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
חסויה05/03/2009האם יכול להיות שזה נובע מכך שראוי יותר משק הריון אחד? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות אחרי ההחזרהשרון05/03/2009
האם זה בעייתי אם אני משתעלת חזק, מתאמצת בשירותים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם בתחילת הריוןשני05/03/2009
אני אחרי החזרת מוקפאים שברוך השם הצליחה, אני בשבוע 4 + 3, מתי אמורים לעשות בדיקות דם שבהן רואים את כל הויטמינים ומחליטים אם יש צורך בתוספת של ברזל או ויטמין אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו שירה שציפתה אתמול לתשובה?
תותית05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף 16 יום לאחר אוביטרל
פרופ' שחר קול05/03/2009כדי להקטין הסיכון לתשובה לא ברורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסר מעט
פרופ' שחר קול05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה שלום
פרופ' שחר קול05/03/2009בשלב זה - מומלץ ליטול ח. פולית באופן קבוע.
כעת - עדיין מוקדם לבדיקות שיגרה של הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
שני05/03/2009אני ללא אוביטרל, זו החזרה על ביוץ טבעי, לוקחת חומצה פולית מזה כמה חודשים, לא הפסקתי כשלא הצליח. באיזה שבוע יש לעשות בדיקת דם ושתן ותוספת של ברזל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שירה
מירא05/03/2009שלום שירי, קודם כל מזל טוב ומאחלת לך המשך הריון בריא ומוצלח, אני מחפשת עידוד מנשים שעברו החזרת מוקפאים בהצלחה כי אני עומדת להחזיר עובר אחד בחודש הבא בעזרת השם לכן רוצה לשאול אותך כמה החזרת ואך הגדירו לך את האיכות שלהם? תודה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירא
הילה06/03/2009הי מירא, אני כמה ימים אחרי תשובה חיובית ב"ה ואכן מדובר בעוברים מוקפאים. זה IVF שני שלי אחרי שהקודם שהיה עם עוברים טריים לא הצליח וכמוך הייתי ממש בלחץ כי הנחתי שאם אף אחד מהעוברים הטריים שהוחזרו לי שהוגדרו כיפים לא נקלטו אז למה עכשיו כשמדובר בעוברים מוקפאים הם יקלטו אבל הבנתי שיש בנות שעליהן דווקא עובד יותר תהליך של החזרה של מוקפאים כי מדובר בהחזרה על ביוץ טבעי ללא הורמונים ושחלות מוגדלות, הכל טבעי בגוף ויותר קל לו לקלוט אותם ותודה לאל למרות שהיו מוקפאים הם נקלטו. אני מקווה רק שבעוד שבועיים באולטראסאונד יהיה דופק, אני ממש לחוצה אבל מנסה להיות אופטימית :-) מאחלת לך בהצלחה רבה וכמו שכולם טוענים ואני מאמינה שזה נכון, תנסי להיות רגועה ולהעסיק את עצמך כמה שיותר כדי שהזמן יעבור מהר עד בדיקת ההריון. שוב בהצלחה ובע"ה שתקלטי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה שלום
חסוייה06/03/2009אני גם מאוד רוצה לדעת איך הצליח לך אבל לא רוצה יותר מידי לפרט כאן אז אם תוכלי ליצור איתי קשר להשאיר לי מספר טלפון או מסנגר אני אשמח לדבר איתך תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאנועה05/03/2009
מכיוון שהכל תקין אצלי עשיתי הזרעה אחת ללא כדורים ולא הצליח האם כדאי לי לשלב עם כדורים כמו איקקלומין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם יש ביוץ סדיר - לא רצוי.
פרופ' שחר קול05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעל05/03/2009תודה. אני מניחה שאתה יודע כמה חשובה הידיעה וכמה היא משחררת ממתח, וזה לכשעצמו חלק משמעותי מהתהליך. שוב, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר קול שאלהתותית05/03/2009
היי יש לי חברה בעלת חצוצרה אחת אשר לאחר כמה סבבי IVF ניקלטה להריון לפני 5 שנים כיום עם ילדה בת 4 בבואה היום לחזר ולבצע סבב IVF נוסף נשלחה לבק' גנטיות מורכבות כולל בדק' קרישות יתר היום קיבלה טל' מיעוץ גנטי שאמר כי יש לה סוג של "מוטציה " שנקראת P30L מה זה אומר והאם זה הגורם לכישלונות בסבבי הטיפול תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תותית שלום
פרופ' שחר קול05/03/2009המקרה לא ברור.
מה הסיבה לבדיקות גנטיות ובדיקות קרישה, לא ברור איזו מוטציה נמצאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול
תותית05/03/2009נשלחה לבדיקות עקב כך שהבעל הינו נשא של הפטיטיס(צהבת)ואצלה חשש לקרישות יתר ביום א' נתבקשו להגיע ליעוץ גנטי בעפולה לידע כללי האם משפיעה קרישות יתר על סיכויי ההפרייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותית שלום
פרופ' שחר קול05/03/2009אין מידע ברור, אך יתכן ויש ירידה בסיכוי להשיג הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין אני מזריקה לבד פעם 1
תותית05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שחר קולג'ווווו05/03/2009
שאלה : אתמול עשיתי בדיקת בטא שלישית - תוצאה 1700 ( נאמר לי שהתוצאות טובות מאוד גם של ההורמונים) נאמר לי להגיע רק ביום חמישי 12.3.09 לאולטרסאונד ראשון. ( לא מוקדם מידי?) ועד אז שום דבר !!! איך אני אדע שהכל בסדר? לא צריך להמשיך לעשות בדיקות דם לראות שהבטא ממשיכה לגדול? ואם כן מתי רצוי לעשות בדיקת דם נוספת עד יום חמישי ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ו!!!!! כל הכבוד לך מזל"ט
תותית05/03/2009תודיע אם יש 2 או 1 ב-ה-צ-ל-ח-ה :-()
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה בובה !!
ג'ווווו05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ' שחר קול05/03/2009תכנית המעקב סבירה. אין טעם בבדיקות דם נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיווצים אחרי החזרהיעל05/03/2009
שלום, לאחר שלושה סבבים של IVF + ICSI , בת 32, סבב ראשון ביצית אחת בשלה (מתוך 5 זקיקים), הפריה אחת ללא קליטה; סבב שני ביצית אחת בשלה מתוך 3 ללא הפריה וסבב שלישי עם 4 ביציות, 3 בשלות ו- 2 הפריות. אתמול החזירו לי 2 עוברים (ציונים 3-4) בשלב חלוקה של 7-8 תאים. במהלך היום והלילה חשתי כיווצים קלים מאוד בבטן, משהו שיותר דומה ל"בטן מדברת" כשהיא מעכלת, ובכל זאת, רציתי לברר את המשמעויות האפשריות של התחושה הזו. היום, מהבוקר, לא חשה שום כיווץ. אתמול, לאחר ההחזרה הזרקתי אוביטרל 0.25, ואני לוקחת תמיכה וגינלית של קרינון. מודה על התייחסותכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
פרופ' שחר קול05/03/2009התחושות תקינות וסבירות לאחר החזרת עוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד בדיקת הריוןדניאל05/03/2009
סליחה מראש על הקטנוניות אבל אתם בטח מבינים את הציפייה והדריכות נאמר לי בפורום שאפשר לבדוק הריון בבדיקה ביתית 16 יום לאחר אוביטרל (שנערך ב 25-2-09) ועכשיו קראתי באחת התשובות שלכם למישהיא שתבדוק 14 יום לאחר אוביטרל מתי המועד המוקדם והאמין ביותר לבדיקה? (הזרעה נכערכה ב 26-2-09) שוב תודה וכל הכבוד על מהירות התשובות עוד לא נתקלתי בפורום כ"כ יעיל דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל שלום
פרופ' שחר קול05/03/200914 יום לאחר ההזרעה (או שאיבה)
16 יום לאחר אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפעת כמות אוביטרל על זמן המתנה לבד
דנה05/03/2009אם הוזרק מחצית אוביטרל אחרי החזרה כמה ימים יש לחכות לפני בדיקת הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהאדר05/03/2009
עברתי את ההחזרה מה עליי לעשוץת עכשיו אני יכולה לעשות הכל ??????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכללי יכולה אבל ברגוע
תותית05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדר שלום
פרופ' שחר קול05/03/2009היקף ההגבלה על הפעילות כעוצמת התגובה השחלתית שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)