מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קלוריות ביוםאיילה10/03/2009
ב.18.2 הוחזרו לי עוברים כך שאם אני לא טועה אני בשבוע 5 + 2. כמה קלוריות ליום אני צריכה לאכול על מנת לספק לעובר כמות מספקת של תזונה? כמובן שאני יודעת שזה תלוי במה מכילה התזונה. האם יש חישוב לפי משקל וגובה שאדע מה המינימום של הקלוריות? אני אוכלת מאוד בריא אבל לדעתי לא עוברת את ה-1000 קלוריות ליום בדרך כלל משקלי 0 וגובהי 1.65
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילה שלום
פרופ' שחר קול10/03/2009המשיכי לאכול רגיל, מאוזן, ובריא. אין צורך להגביר את כמות הקלוריות.
הוסיפי חומצה פולית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרחבות הרחם?סקרנית10/03/2009
שלום ד"ר קול אני יודעת שזה פורום פוריות, אך אני בהריון לאחר IVF שבוע 11 וקצת מודאגת. החל מאתמול סובלת בכאבים ברחם, בעיקר בצד שמאל. הכאב לא קבוע, בא והולך... האם יש סיבה לדאגה? האם תיתכן התרחבות של הרחם? הבחילות ממשיכות כרגיל, יש לי הפרשות מרובות, (ללא צבע) ורטיבות בנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחם
פרופ' שחר קול10/03/2009כנראה מדובר על כאב על רקע גדילה מהירה של הרחם, אך ניתן לוודא זאת רק בבדיקה ע"י הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר קול-זקיקיםתותית10/03/2009
היי בדיקת א.ס. מהיום מראה-צד ימין זקיקים גודל 16,17,15,14,12,12,13 וקטנים מרובים צד שמאל -16,15,13,14 וקטנים מרובים רירית 12 בד' הדם עדיין אין תשובות האם יום השאיבה מתקרב ? נוטלת 3 אמפ' מנוגון + 1 מזרק אורגלוטרון לכמה צריך להגיע זקיק בשל? ומה תפקידו של האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תותית שלום
פרופ' שחר קול10/03/2009נראה מתאים ליום שישי.
רוצים לראות 3 זקיקים או יותר מעל 17 ממ.
האוביטרל משלים את הבשלת הביצית, ומתזמן את הביוץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול תודה רבה ! על המענה המהיר
תותית10/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול-דקא
תותית10/03/2009נתנו לי מרשם של 2 אמפ' דקא 0.1 האם אצטרך להזריק אות לפני השאיבה ןמה תפקידו רק בצהריים אדע המשך מהלך טיפול אבל אני רוצה להיות מוכנה עם המרשמים תודה על המיומנות והמהירות (-: חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/03/2009דקפפטיל אולי יחליף האוביטרל כדי למנוע סיכון של גירוי יתר שחלתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול-ב.דם
תותית10/03/2009היי שוב בינתיים בד' דם הגיעו: E2 - 9610 PRO.- 2.4 LH- 3.6 מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/03/2009תקין, וצפוי.
יש לשקול הסיכון לגירוי יתר שחלתי, ולהחליט כיצד לגרום לביוץ. אוביטרל או דקפפטיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול-זה מגיע
תותית11/03/2009בבד' דם מהיום : E2- 9345 למה ירידה ? PRO. - 3.7 למה עליה? LH- 2.3 למה שוב הירידה? בדיקת ה-.א.ס. מצביעה על זקיקים מרובים גודל 18 ועוד כל מיני גדלים איך ציינה הרופאה המון זקיקים מכל הגדלים נאמר לי להזריק היום אוביטרל השעה 22:45 בלילה (האם גם לבטן?) מחר לא להזריק כלום ולהגיע ליום שישי בבוקר לשאיבה באלישע האם תהיה שם.... תודה
פרופ' שחר קול11/03/2009נשמע בסדר גמור.
לא אהיה באלישע בשישי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה (-: וחבל )-: אולי להחזרה
תותית11/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב אני אחרי-ד"ר קול
תותית18/03/2009היי אני אחרי השאיבה ב-13.03.09 נשאבו 7 ביציות 2 לא שרדו 5 הופרו ובבואי להחזרה עוד אחד לא שרד ז"א נשארו 4 עוברים עכשיו שאלותי: כשאמרו לי לבוא ביום א' 15.03.09 להחזרה הגעתי כשהייתי כבר על הכיסא עם "הכל" כבר מוכן נכנסה מירה ואמרה לד"ר לויט למה באתי היום הלא הוא רשם שראו שיש גירוי שחלתי אבל מכיוון שכבר באתי והיית שם החזירו לי את העוברים האם זה יכול להכשיל כי אמנם כאב לי אחרי השאיבה אבל אלה היו כאבים "נסבלים". ולמה לא הסבירו קצת על טיב העוברים לכמה התחלקו למה לא ראינו אותם לפני ההחזרה כמקובל על צג המחשב עד כה הכל היה בסדר הצוות שולט בחומר הרופאים מיומנים אבל חוסר האירגון ובילבול שנוצר שם לקראת הסוף באלישע קצת הדאיגה אותי אני פשוט לחוצה אתה בטח מכיר את הרוטינה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין הוחלט אוביטרל
תותית18/03/2009ב-11.03.09 הוזרק אוביטרל שעה 22:45 בלילה
פרופ' שחר קול18/03/2009אני משוכנע שהיו עונים לכל שאלה שהיתה נשאלת לגבי איכות העוברים.
הצגת העוברים על המסך - לא נהוג באלישע. בכל מקרה, כל העוברים נראים זהים בעין בלתי מיומנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שמתגבר בשבוע חמישיעליזה10/03/2009
שלום ד"ר, אני בשבוע חמישי. 7 ימים אחרי הזרעה טבעית התחיל אצלי דימום. לפני שבוע ראו שק הריון. והייתה הכפלה של הבטא. הדימום נמשך כבר 20 יום בעוצמות שונות. התחיל ממש מעט, אח"כ התגבר, התמעט שוב וב 5 ימים האחרונים הוא שוב התגבר. אין לי כאבי בטן. שקלתי תמיכה ובעצתך בדקתי את רמות הפרוגרסטרון והן תקינות. מחר אני אצל הרופא. רציתי לדעת מה יכולות להיות הסיבות לדימום כזה והאם ידועים מקרים בהם ההריון המשיך להתפתח באופן תקין למרות זאת? תודה רבה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלה שלום
פרופ' שחר קול10/03/2009דימום בתחילת הריון הוא כהפלה מאיימת.
כמובן שיתכן מהלך הריון תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרו' ניתוחיתעדי10/03/2009
ד"ר שלום לפני 3 חודשים עברתי היסטרו' ניתוחית להסרת פוליפ בגודל 2 ס"מ מדופן הרחם ללא הרדמה. לציין שזה עבר עליי מאוד קשה. לאחר הניתוח היה דימום מספר ימים ומאז הכל רגיל. העניין הוא שמאז שני הביוצים האחרונים היו בזקיקים קטנים(זקיק 15 מ"מ ו-13 מ"מ) רציתי ברשותך לדעת: 1)האם יש קשר בין הניתוח לביוץ בזקיקים קטנים? 2)האם ניתוח כזה יכול לגרום לנזק מכני בלתי הפיך?(עשיתי לאחר מכן US שיצא תקין) מצטערת אבל אני חוששת שמא הניתוח גרם לי נזק כלשהוא(פגיעה ברירית חלילה או משהו כזה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרו
פרופ' שחר קול10/03/20091. לא. ביוץ בזקיקים קטנים מאפיין לרוב גיל מתקדם.
2. אם א.ס. תקין - לא נגרם נזק כלשהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"רטלטל10/03/2009
מחזור אחרון 2.02.09 ביטא 320 אחיין שלי עשה זריקה נגד אעבעבועות רוח האם מותר לו להיות בקרבתי? ואם כן עד אסור? אשמח לקבל תגובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוח
פרופ' שחר קול10/03/2009השאלה לפורום הריון. לדעתי - חסר משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילת כבד בהריוןאיילה10/03/2009
אני בשבוע 5 + 2 מIVF, קראתי שרצוי לא לאכול כבד בהריון לעיתים קרובות בגלל כמויות גדולות של ויטמין A שיכולות לגרום למומים חמורים בעובר. 1. בשבוע 4 אכלתי כבד במשך 3 ימים, האם זה יכול לסכן את העובר או שטרם התחיל להתפתח ברמה שיכולה לגרום חס וחאלילה למום? אני ממש בלחץ.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא סביר שתהיה פגיעה.
פרופ' שחר קול10/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזה שבוע התזונה שלנו משפיעה על
איילה10/03/2009העובר באופן ישיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילה שלום
פרופ' שחר קול10/03/2009התזונה משפיעה בכל שבוע.
מומלצת תזונה מאוזנת, איכותית ומבוססת על מוצרים טריים.
לא מומלץ לצרוך דברי מתיקה, מזון מהיר, מעובד או תעשייתי.
מעבר לכך - מציע לפנות לפורום הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה וטיפול פוריותשירה09/03/2009
שלום רב רופאים יקרים! הודות לטיפול הפרייה זכיתי בבת מקסימה. היום היא בת 5 חודשים בהנקה כמעט מלאה. ברצוני להרות בשנית. האם עלי להפסיק באופן מוחלט את ההנקה על מנת לקבל מחזור ואז יתאפשר להתחיל טיפול? תוך כמה זמן מהפסקת ההנקה אמורה אשה לקבל מחזור? האם אפשר לעשות טיפול עם המחזור הראשון שיגיע? אני בת 41 ועלי להזדרז... תודות חמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול10/03/2009כן, יש להפסיק הנהקה לפני IVF חדש.
מומלץ לחדש טיפולים לאחר שהמערכת חוזרת לשיגרה = ביוץ.
לאחר מחזור ביוצי ניתן להתחיל טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםמאיה09/03/2009
כאשר מחזירים מוקפאים (שהוקפאו בגיל יומיים-שלושה) על בסיס מחזור טבעי - איך מתזמנים? מה צריכים להיות ערכי פרוגסטרון? מה צריכים להיות ערכי E2? מה צריך להיות גודל הזקיק? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיזמון
פרופ' שחר קול09/03/2009לפי מועד הביוץ, כך שיקביל למועד שאיבת הביציות במחזור הטרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה דחופה 00000nono09/03/2009
שלום דר" קול אני ביום רביעי הבא יש לי פגישה רשונה בבית חולים רציתי לדעת מה אני עושה שם פפגישה רשונה רציתי לדעת אים מתחילים בטיפול פשוט אני בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
פרופ' שחר קול09/03/2009לרוב לא מתחילים באותו היום, אלא מקבלים תוכנית, מרשמים, הסברים, הדרכה וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- USעדי09/03/2009
ב-3.3 ערך הבטא היה 490 מחר, שבוע אחרי, יש לי בדיקת אולטרסאונד. מה צפויים לראות בהריון תקין? אוביטרל ב-15.2, האם אני מחר בשבוע חמישי? תודה וחג פורים שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון ברחם
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה..
עדי10/03/2009היום הבטא היא 7,057 נאמר לי באולטרסאונד שההעובר מתאים לשבוע 5 + 4 הבטא לא גבוהה מדי? מתי צפוי לראות דופק? אסטרדיול 2128 פרוגסטרון 85 [עם תמיכה] חג פורים שמח ושוב תודה על חוות הדעת
פרופ' שחר קול10/03/2009הכל מצוין.
דופק ביום א הקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ענית לי על כל השאלה...רווית09/03/2009
לא ענית לי על כל השאלה. רציתי לדעת בכמה הסיכוי להשגת הריון גדול יותר בהזרעה מניסיון כניסה ספונטני לאור הנתונים שלי? (הודעה בשעה 16:32)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעט יותר טוב...
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםמאיה09/03/2009
יום 13 למחזור פרוגסטרון 1.5 ו-E2 = 228, זקיק 17 מ"מ. החזרת מוקפאים (בני 3 ימים) על בסיס מחזור טבעי עם תזמון אוביטרל. הרופא אומר לקחת אוביטרל ביום רביעי ולהחזיר את המוקפאים ביום שני. נשמע לי מאוחר... האם מועד ההחזרה שנקבע מתאים? האם התזמון חייב להיות מדוייק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיזמון - תקין.
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר שחר קולמורן09/03/2009
יש לי במשפחה קרבה ראשונה קרישיות יתר. כמו כן אנחנו בטיפולי ivf ,בעיית זרע אצלי הכל תקין פרט להפלות חוזרות(2 במספר ,ברצף) רוצה לדעת איך אפשר לבדוק קרישיות יתר? האם עליי להגיע אליך או להמטולוג? אני מאזור חיפה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המטולוג
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת .
מורן09/03/2009יש לך אולי המלצה להמטולוג טוב שעובד עם מכבי? יודעת שלא נהוג אבל בכל זאת לשמחתי לא מכירה רופאים...
פרופ' שחר קול09/03/2009דר' רון הופמן, יועץ המטולוג במכבי. גם רופא בכיר ביחידת קרישה, רמב"ם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםמאיה09/03/2009
היום עשיתי בדיקת דם לפרוגסטרון וE2 בשעה 7:30 בבוקר. מיחידת ה-IVF בה אני מטופלת הודיעו לי שבדיקת הדם נשלחה למעבדה רק בשעה 15:30, ועדיין לא התקבלו תוצאות. האם סביר שבדיקת הדם תישלח למעבדה כ"כ הרבה שעות לאחר נטילתה? זה לא יפגע בדיוק התוצאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל שלום
פרופ' שחר קול09/03/2009לא יפגע בתוצאות.
לא ברור מדוע חל עיכוב כה ממושך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)