מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דגימה כפולה ב PGDרותי29/01/2009
הדגימה הראשונה של הביצית המופרת לא היתה טובה טכנית, לכן בוצעה דגימה נוספת. האם העובר המוחזר נמצא בסיכון יתר כלשהוא בשל העובדה כי נדגם פעמים טרם ההחזרה? השאלה מתיייחסת הן להתפתחותו, הן להצלחת ההריון, והן לסיכונים עתידיים במהלך חייו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רותי
ד''ר דוד ישי29/01/2009השאלות מצויינות, אבל לצערי אין תשובות ברורות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לא לגבי סיכויי ההריון?
רותי29/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רותי
ד''ר דוד ישי31/01/2009ככל שידוע , בהסתמך על PGD ועל AH ( שגם בה קודחים במעטפת של העובר ) , אין בפעולות האלה פגיעה בסיכוי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הביוץ יוצא בשבתמורן29/01/2009
הרופא אמר לי שהביוץ נופל כנראה בשבת. יש מרפאה פרטית כל שהיא שתסכים לעשות לי הזרעה בשבת? אני מראשון לציון ומוכנה לבוא לכל מקום בארץ!!!!! רק לא לפספס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תותית
ד''ר דוד ישי29/01/2009אני יודע שבחיפה יש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי שאיבהאביטל29/01/2009
לרופאים היקרים שלום, אתמול שאבו לי 6 ביציות ומהלילה יש לי כאב מאד חד רק בצד אחד למטה. אם אני שוכבת מקופלת זה לא נורא אבל אם אני מנסה להתיישר או לעמוד זה ממש ממש כואב. הבנתי שעם 6 ביציות בלבד זה בכלל לא חשוד לגרוי יתר, אז מה ההסבר לכאב? האם זה יכול להיות משהו שאולי ימנע את ההחזרה מחר???????????? תודה לכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אביטל
ד''ר דוד ישי29/01/2009הכאב שאת מתארת בהחלט אינו רגיל ודורש בדיקה בהקדם. אחד ההסברים האפשריים הוא סיבוב השחלה סביב עצמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה היום??אתי29/01/2009
קודם כל תודה רבה רבה על תשובתך זאת שאלה ששאלתי, אבל יש תוספת של בדיקת US מהיום היום(רביעי) 20 שעות אחרי זריקת אוביטרל פרוגסטרון 6.65 LH 59.44 E2,862 אתמול (שלישי)בזקיקים, זקיק מוביל 20 ממ+רירית 8.2 היום (חמישי) לא נצפה זקיק, טכנאית אמרה שכנראה פקע, רירית 9.3 עם מעט נוזל, היא אמרה שזה זמן מצוין מה דעתך, אני כל כך חוששת שאני לא הולכת בזמן, כי זה עולה לי הרבה הרבה כסף תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון טעות קטנה
אתי29/01/2009רירית 9.6 ולא 9.3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה בחמישי - בזמן.
פרופ' שחר קול29/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות BETAשרית29/01/2009
אני אחרי מחזור טיפול IVF קיבלתי תשובה חיובית עם ערך של 46 בטא ו 44 פרוגסטרון. יום למחרת ערך הבטא היה 62 והפרוגסטרון 41 האם תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תשובתכם
שרית29/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שרית
ד''ר דוד ישי29/01/2009נראה לי תקין, אם כי מקובל לעשות את הבדיקות בהפרש של יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר קול יכול הכל...............מירי29/01/2009
מי שרוצה להיכנס להריון ד"ר קול הוא שליח של בורא עולם..... תאמינו לי ......מסיכוים אפסים הוא עושה הריון.... הוא פשוט מלאך בדמות אדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשבילי הוא אלוהים הכל יכול......
אגמית03/02/2009אני אומנם אחרי 12 טיפולי IVF שטרם העלו דבר, אך ד"ר שחר קול נותן בקולו את האור, התקווה ואמונה שזה יקרה. ד"ר שחר קול - שליח אלוהים עלי אדמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה, אוביטרל, מחזור?שחר28/01/2009
היום ה-15 אחרי הזרעה וה-16 אחרי אוביטרל, כבר שבוע אני עם כאבי מחזור. לפני יומיים בדיקת שתן להריון - שלילי. היום הופיעו הכתמות קלות מאוד מהצהריים, וגם לא כל הזמן. האם זה מחזור? בדרך כלל המחזור אצלי מגיע עם דימום, או הכתמות למשך שעה ואז הדימום. מה פשר השינוי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה שלי שוב. תודה
שחר29/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ביוץחסויה28/01/2009
האם לאחר ביוץ רמת האסטרוגן אמורה לרדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי28/01/2009כן. מיד אחרי הביוץ. אחר כך הוא עולה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסקנה
חסויה28/01/2009האם אני יכולה להסיק שבין ה 25 ל 26 היה ביוץ? 25/01 ESTRADIOL (E-2)866 LH 49.5 PROGESTERONE 12.6 26/01 ESTRADIOL (E-2)659 LH 18.6 PROGESTERONE 16.7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חסויה29/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסויה
ד''ר דוד ישי29/01/2009בהחלט אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים והשרשהחסויה28/01/2009
האם קים יחסי מין יכולים להזיק להשרשה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי28/01/2009קרוב לודאי שלא. בכ"ז אנחנו ממליצים לא לקיים יחסי מין עח אחרי התחלת תהליך ההשרה ( כ 3 ימים לאחר ההחזרה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה
חסויה28/01/2009אם אורביטל ביום שישי בערב 10 בלילה מה המקסימום לביוץ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל כאבים?חסויה28/01/2009
האם לאחר אוביטרל יש כאבים ברחם?? קיבלתי ביום שישי בלילה אוביטרל אתמול התחילו כאבים בצד שמאל והיום כאבים ברחם ובגב... האם טבעי??
ד''ר דוד ישי28/01/2009האוביטרל אינו גורם באופן ישיר לכאבים. יתכן שזה קשור לגדילה המהירה של השחלות בשלב הזה או לתהליך הביוץ שמתחיל לאחר האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה מחר ???אתי28/01/2009
היום 15 שעות אחרי זריקת אוביטרל פרוגסטרון 6.65 LH 59.44 E2,862 אתמול בזקיקים, זקיק מוביל 20 ממ+רירית 8.2 האם מחר הזרעה זה זמן טוב, לא מאוחר מידי? מה דעתך תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אתי
ד''ר דוד ישי28/01/2009מחר זה זמן מצויין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוהרוני28/01/2009
ביום 14 למחזור - פרוגסטרון - 28.2 nmol/L LH = 10.4 E2= 576 pmol/L בבדיקות ביוץ ביתיות נראתה עליה של LH משמעותית ביום 11 למחזור. ללא טיפול הורמונלי (כעת בבירור פרופיל הורמונלי). מה משמעות הפרוגסטרון הגבוה? תודה על עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוני
ד''ר דוד ישי28/01/2009סביר להניח שאכן בייצת ביום ה 11 - 12 . אם כך זה הגיוני שהפרוגסטרון , שעולה מיד לאחר הביוץ , גבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ירדהדנה28/01/2009
דוקטור שלום רב, ביום ה - 12 להחזרת עוברים "יפים" הייתה בטא 20 ושאר הנתונים נראו בעיניך טובים , יומיים אחרי בטא ירדה ל - 9... למה????? מה הסיבה? זתומרת שהיה הריון וכשל? איזה סיבות יכולות להיות בזמן כל כך קצר? אנא ענה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אלינור
ד''ר דוד ישי28/01/2009מאד קשה לדעת מה הסיבה המדוייקת. הכי סביר הוא שהריון היה לא תקין מלכתחילה. ואם כך אולי עדיף שהוא הסתיים עכשו ולא בשלבים מתקדמים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעשירי28/01/2009
שלום! לפני 9 חודשים ביצעתי בדיקת זרע שהיתה תקינה לחלוטין. לאחר מכן הושג הריון, אך בסופו של דבר היה מחוץ לרחם. מאז נסיונות כושלים. ייתכן וחלה ירידה פתאומית באיכות הזרע מאז הבדיקה האחרונה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אלי
ד''ר דוד ישי28/01/2009הכל אפשרי. אבל זה מאד לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםמאיה28/01/2009
האם רצוי בהחזרת מוקפאים לקבל טיפול תרופתי מקדים כלשהו או שעדיף על בסיס מחזור טבעי? על אילו תרופות מדובר והחל מאיזה יום למחזור צריך לקחת אותן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים
פרופ' שחר קול28/01/2009עדיף מחזור מושרה ע"י אסטרדיול (כגון אסטרופם, פרוגינובה), ובמועד המתאים להוסיף פרוגסטרון (אוטרוגסטן, אנדומטרין, קרינון, גסטון...).
הטיפול מיום 2 למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוחר מדי?
מאיה28/01/2009אני כבר ביום ה- 5 למחזור. האם מאוחר מדי לאסטרדיול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
מאיה28/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)