מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נכשלנטלי28/01/2009
שלום, עשיתי היום בדיקה בטא אחרי 10 ימים והחזרה של 2 עוברים מוקפאים שהיו מופשרים יומיים התוצאה היתה שלילית, האם הבטא היה מוקדם מדי? אולי להמשיך בתמיכה ולעשות בדיקות דם שוב ביום ראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציע להמשיך תמיכה ולחזור ביום א
פרופ' שחר קול28/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF שכשלל.28/01/2009
עשיתי אתמול בדיקת הריון ביום ה12 מההחזרה שתוצאותיה: קטן מ- HCG-B-2 IU/L Estradiol -870 pmol/l Progesterone - 35.1 nmol/l לפי התואות הבנתי שאין הריון. מדובר בIVF ראשון באמצעות פרוטוקול ארוך בגלל בעיית זרע, נשאבו 13 ביציות ולאחר יום היו 9 עוברים מתוך 9 הפריות,3 ימים לאחר השאיבה הוחזרו 2 עוברים שהוגדרו יפיפיים אחד התחלק ל8 ואחד ל6 . קיבלתי כתמיכה 2 אנדומטרין וגינלי מיום לאחר השאיבה ואטרופם מערב ההחזרה 2מ"ג פעמיים ביום. היום עשיתי בדיקת דם ולצערי אין הריון. הלכתי לעבודה כרגיל אך לא התאמצתי כלל ולא הרמתי דברים כבדים וגם כשהלכתי יחסית הרבה זמן לא הלכתי מהר מידי. על פי בדיקות שנעשו לי, לא נראה שישנה איזו בעיה אצלי. 1.מה יכול לגרום לאי הצלחה של העוברים להשתרש ברחם? 2.האם כדאי בהחזרת מוקפאים כבר בביוץ הקרוב לאחר שאקבל את המחזור? אם כן זה נעשה על ביוץ טבעי או ששוב יש לקחת דפירלין ואז אוביטרל? 3.האם כדאי אולי לשנות את התמיכה? אולי תרופה שונה או מינונים? 4. האם נכון שבטיפול שני יש יותר סיכוי? או שבגלל שזה מוקפאים וסביר להניח שלהפריה הראשונה נבחרו הכי טובים אז זה מוריד את הסיכוי? 5. לאחר ההחזרה היו לי כאבים חזקים ודקירות אך הרופא אמר שזה נורמלי אולי פעם הבאה כדאי לנוח יותר? סליחה על כל השאלות, מאמינה שזה ישרת עוד הרבה אחרות שלצערי גם כן קיבלו תשובה שלילית אתמול. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל שלום
פרופ' שחר קול28/01/20091. גם אם העוברים יפים סיכויי ההריון הם סביב 50%, לא יותר. זה מה שהטבע נותן.
2. אפשר להכין הרחם למחזור הפשרה כבר מהמחזור הקרוב (שיגיע תוך ימים ספורים).
3. הכנת הרחם על בסיס אסטרדיול ופרוגסטרון. אין צורך בדיפרלין או אוביטרל.
4. התמיכה לא תשנה התוצאות.
5. הסיכוי שלך להריון הוא מצוין.
6. מנוחה לא תשנה התוצאות.
בקיצור: אין דרך למנוע כישלונות ב - IVF. הדרך המומלצת להתמודדות - להמשיך הלאה בתיקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר קול, בהחלט הצלחת לעודד...
ל.28/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל בהריוןהילה28/01/2009
שלום, בת 30 . אני בשבוע 9 +3 ימים להריון. עד עכשיו הכל תקין. נראה דופק בשבוע 6 וגודל העובר התאים לגיל ההריון. היום הופיעו כתמים חומים. זו הפעם הראשונה שישנו דם מתחילת ההריון. האם יש סיבה לדאגה? מה כדאי לעשות או לא לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציע א.ס.
פרופ' שחר קול28/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ביוץשירי28/01/2009
צהרים טובים! שאלתי היא האם כאבי ביוץ שחשים בצד כלשהו בבטן (ימין או שמאל) מעידים כי באותו הצד יתרחש הביוץ, או שאין קשר וכאבים שהרגשתי בצד ימין יכולים גם להעיד כי ביוץ יתרחש בצד שמאל? אני מנסה לשאוב מעט אופטימיות.....כיוון שהחצוצרה בצד ימין הינה חסומה ואילו החצוצרה השמאלית תקינה, והיום אני מבייצת ומרגישה כאבים בצד ימין.... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת שלום
פרופ' שחר קול28/01/2009בגדול - צד הכאב תואם לצד הביוץ.
אך לא תמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלונת קטנה....
שירי29/01/2009לשם העשרת הידע, כשביצית יוצאת מן השחלה היא נכנסת לחצוצרה ושם מופרית או מתפוררת אם אין הפרייה, מה אם כן, קורה כאשר ביצית לא יכולה להיכנס לחצוצרה (עקב חסימה רחיקנית), האם היא מתפוררת מחוץ לחצוצרה? אשנח לשמוע על התהליך. תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקרנותחסויה28/01/2009
האם אולטרה סאונד ראשון(לאחר IVF) בשבוע 6 הוא בטני או וגינאלי?? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגינלי
תותית28/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
פרופ' שחר קול28/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה דחוףאירנה28/01/2009
שלום . בעלי עשה פעם שניה בדיקות זרע מה אתה אומר על הבדיקה? האם אפשר לעשות השבחת זרע עם בדיקה כזאת או שעדיף ישר לעשות הפריה? לבדיקה תוצאות ערכים תקינים Liquefaction normal Viscosity abnormal + Colour normal pH 8.0 (7.0 - 8.7) Volume (ml) 2.7 (2 – 7) ml Concentration (mil/ml) 20 >20 mil / ml Total Concentration (mil) 54.00 >40 mil Percent of motile sperm (%) 22 (Rapid + Moderate) > 50% or Rapid > 25% Rapid (%) + Moderate (%) ++ Slow (%) + Non progressive (%) - Total motile sperm (mil) 11.88 Percent of motile sperm after 4 hours (%) 17 Vitality (%) 33 >75% Agglutination none Morphology (%) Strict criteria – Kruger Normal forms (%) 3 >14% Abnormal forms (%) 97 0-4% Poor 5-13% Good Head defect (%) 82 Mid Piece Defect (%) 10 Tail defect (%) 5 Immature forms (mil/ml) - (2 – 5) mil / ml Leucocytes (mil/ml) - (0 – 1) mil / ml RBC (mil/ml) - Conclusion: Oligospermia Remarks: Astenospermia Teratospermia + Azoospermia Aspermia
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר להשיג הריון על בסיס
פרופ' שחר קול28/01/2009הזרעה תוך רחמית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה
אירינה28/01/2009חושב האם בדיקה תקינה או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה אינה תקינה
פרופ' שחר קול28/01/2009אך אינה מחייבת IVF
ניתן להשיג הריון ע"י הזרעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשות?יוקו28/01/2009
אתמול, 6 ימים אחרי הזרעה, הופיע דימום קל מאד שנפסק כעבור כמה שעות. האם יתכן שמדובר בהשתרשות עובר? אני מקבלת תמיכה של קרינון, האם הדימום יכול לנבוע מהקרינון? אשמח לתשובה, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוקו שלום
פרופ' שחר קול28/01/2009יתכן.
קרינון לא גורם לדימום. לפעמים שאריותיו מדמות דימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הגוף שלי השתגע???קרנונה28/01/2009
בת 29. פוליציסטית. לאחר שסבב אחד של איקוקלומין נכשל (2 כדורים ליום ולא בייצתי בכלל), אתמול קיבלתי ווסת (לאחר 19 יום מהווסת האחרונה). האם להתייחס לזה כאל ווסת (נראה נורמלי מאוד מבחינת כמות דימום וצבע)??? האם להתחיל לקחת איקוקלומין בעוד 5 ימים?מתי לקחת פרוגינובה לעיבוי הרירית? מה קרה לגוף שלי, אני בד"כ מקבלת ווסת אחת לחודש וחצי. האם זה בגלל האיקוקלומין? (אני לא בהריון. עשיתי אתמול בדיקת שתן בבית). תודה רבה ויום נפלא אתם עושים עבודת קודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיגעון
פרופ' שחר קול28/01/2009בעיית ביוץ כרוכה פעמים רבות עם מחזור לא סדיר.
כדי לפזר את הערפל, ולהבין את מצבך ההורמונאלי העשווי יש צורך בבדיקות דם הורמונאליות, ובדיקת א.ס.
איקקלומין לא גורם לשיבוש המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. מה זה בדיקת א.ס
טלטלטל28/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרה סאונד (סונאר)
הריונית טריה28/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק עוברmimi128/01/2009
רק בשבוע נקבע אולטרסאונד כשאהיה בשבוע שביעי כבר אין לי סבלנות שק כבר ראו בתחילת שבוע חמישי הבטא עולה יפה האם זה מעיד שיצפו בדופק או שאין קשר לעליית בטא בצורה יפה לקיום דופק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק
פרופ' שחר קול28/01/2009אם ההריון תקין - יהיה דופק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקיםרעות27/01/2009
לאחר 6 ימי הזרקת מנוגון וגונל, 5 זקיקים בכל צד, בגודל 11-13 ממ, מימין קטנים נוספים. E2- 2000 האם ניתן בשלב זה לצפות כמה ביציות ישאבו? כמה E2 "תורם" כל זקיק לפני שאיבה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות שלום
פרופ' שחר קול28/01/2009יש לצפות ל - 10 ביציות.
אין נוסחה פשוטה לגבי תרומת כל זקיק ל - E2
משתנה מאוד מאישה לרעותה, וכן תלוי בפרוטוקול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוגוןרעות27/01/2009
היתה שמועה לאחרונה, כי יש פגם במנוגון מתאריך תפוגה 05.2010. האם ידוע לכם משהו בנדון? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמועה
פרופ' שחר קול28/01/2009בררתי הנושא עם נציגי היבואן, מדובר בשמועה חסרת בסיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מחשבים את שבוע ההריון?הילה27/01/2009
ערב טוב איך אני מחשבת את שבוע ההריון את השאיבה עשו לי ב 12/01 והחזרה ב 15/01 איך אני נמחשבת את שבוע ההריון ? אולי מישהיא מהבנות יכולה לעזור לי גם ? תודה ולילה טוב ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה נדונה פעמים אין ספור בפורום
פרופ' שחר קול28/01/2009זה. מציע לעיין בדפים קודמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבים 14 יופ לפני ההחזרה
תותית28/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה14 יום מיום השאיבה, לא החזרה
חסויה28/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהז"א 14 יום לפני השאיבה
חסויה28/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה14 יום לפני ההחזרה
תותית29/01/2009צפי דף 10 יש תשובה של ד"ר קול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתותית
חסויה29/01/2009טוב, אני כבר מבולבלת! בעמוד 10 ישנה שאלה שאני בעצמי שאלתי (ראי "בטא ראשונה). ד"ר קול רשם לי שהחישוב שלי נכון...שאיבה 06.01, החזרה 09.01. מפחיתים 14 יום מהשאיבה, ז"א וסת אחרון 23.12.08 ("תיקון הוסת"), כך שהיום אני שבוע 5 + יומיים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי תמיד אמרו שבועים לפני ההחזרה-
תותית29/01/2009ואני כבר אחרי 2 לידות מטיפולים אחד מיד אחרי שבאיבה וה-2 אחרי החזרת מוקפאים ותמיד חישבו לי כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 4
תותית29/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שוב תותית
חסויה29/01/2009הכי חשוב: הריון... יש שסופרים 14 יום אחורה מהביוץ (שבועיים לפני שאיבה) ויש שמחשבים שבועיים לפני החזרה, סה"כ יומיים לפה או לשם לא ממש משנה. העיקר שיהיה הריון תקין עם לידה של ילוד בריא. אמן ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובהקרנונה27/01/2009
קיבלתי 2 כדורים של איקוקלומין ליום בשילוב פרוגינובה לעיבוי רירית הרחם. מתי עלי לקחת את הפרוגינובה. מאיזה יום למחזור???? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיום 7 למחזור.
פרופ' שחר קול28/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא אמר לי מיום 5
טלטלטל28/01/2009ביחד עם האיקוקלומין. האם זה הגיוני (הוא לא מומחה פוריות). כמה ימים לקחת???? מתי להפסיק? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב טובלחוצה27/01/2009
עברתי 2 הזרעות האחת ביום שישי ואחת ביום ראשון,היום אני מרגישה כאבי גב בעיקר בצד שמאל(הצד בו הייתה ביצית)הכאב חד וחזק ממה הוא נובע?אני מקבלת כתמיכה אוטרגסטון האם הוא הגורם לכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול28/01/2009אוטרוגסטן אינו גורם לכאב.
הכאב אולי על רקע גירוי שחלתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הזרעה בזמן?אתי27/01/2009
שלום וברכה אני בת 36, פרופיל הורמונלי תקין.לפני 3.5 שנים הזרעה ראשונה,טבעי,ונקלטתי להריון.(בנק הזרע) כיום אני לקראת הזרעה רביעית, כאשר את ה 3 הזרעות עשיתי טבעי,בלי זריקות או כדורים היום יום ה 11 למחזור עשיתי מעקב זקיקים, זקיק 20ממ ורירית 8.2, דוגלס: חופשי מנוזל. E2, 1034 פרוגסטרון, 3.03 LH,16.31 הזרקתי אובטרל בשעה שבע (היום שלישי)ואת ההזרעה אני עוברת ביום חמישי בבוקר האם התיזמון טוב?לא מאוחר?מה סיכויי? תודה מראש על תגובתך. אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיזמון טוב.
פרופ' שחר קול28/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)