מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקות הורמונליותדנה27/01/2009
שלום, אני צריכה לערוך בדיקות הורמונליות ביום השלישי של המחזור. העניין הוא שמאז שהפסקתי את הגלולות המחזור שלי הוא בימים הראשונים הפרשה חומה כהה ורק לאחר מכן יש דימום רגיל. אז מתי עלי לעשות את הבדיקות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 ימים מהדימום הממשי.
פרופ' שחר קול27/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמני מחזור - שאלה כלליתהילה27/01/2009
האם מחזור מגיע בהכרח 14 יום מהביוץ ואם הוא מאחר/מקדים זה אומר שהביוץ איחר/הקדים או שיכול להיות שהמחזור יגיע מאוחר/מוקדם יותר מ-14 יום מהביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיתכן סטיה של יום יומיים.
פרופ' שחר קול27/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר קול עזרה בבקשהטלטלטל27/01/2009
בת 29 מנסים להיכנס להריון חצי שנה ללא הצלחה. במעקב זקיקים נאמר לי שאני פוליציסטית. לא בייצתי כבר 4 חודשים. בסבב ראשון, נתנו לי איקוקלומין (2 כדורים ביום). זה לא עזר ולא גרם לי לביוץ. כמו כן, זה גרם לי לרירית רחם דקה (4.5 מ"מ). הרופא החליט לתת לי גם לסבב השני 2 כדורים של איקוקלומין. הוא לא מוכן להעלות לי את המינון מכיוון שזה יכול להוביל להריון עם תאומים.הרופא אמר שיש המון בנות שלא מגיבות לסבב הראשון ומגיבות בסבב השני, ללא העלאת המינון. כמו כן הוא נתן פרוגינובה לעיבוי הרירית. הרופא שלי הוא לא מומחה פיריון. האם הוא מטפל בי בצורה נכונה? האם לעמוד כל כך שיפנו אותי למומחה פוריות. אני מבולבלת ובמצוקה גדולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל שלום
פרופ' שחר קול27/01/2009בהחלט יתכן שיהיה ביוץ על המינון שניכשל בעבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לא צריך להעלות את המינון???
טלטלטל27/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםטל27/01/2009
שלום, אני אמורה לעבור צילום רחם ביום ה-9 למחזור. שזה בערך 4-6 ימים לפני ההזרעה. 1. האם הזקיק המוביל נפגע מהיוד??? 2. האם מומלץ לבצע הזרעה שבוע או פחות לאחר הצילום? 3. במידה ויש דימום בימים שאחרי, אוכל לבצע מעקב זקיקים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' שחר קול27/01/20091. לא
2. כן
3. כן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת וסתגלית27/01/2009
שלום רב, אני כחודשיים לאחר דקפפטיל, וסת קודמת קיבלתי לאחר החזרה שלא הצליחה, במחזור הנוכחי ללא תרופות, לפי בדיקות עד כה לא היה עדיין ביוץ ולא הייתה עלייה של ההורמון.. כעת יש לי הפרשות חומות מהנרתיק שנמשכות בערך יומיים, האם זה ווסת? תודה גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה שלא
פרופ' שחר קול27/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאחרמאיה26/01/2009
13 ימים לאחר החזרה ולפי בדיקת דם אין הריון. המחזור לא מגיע. איך זה קורה? עד מתי יכול להיות עיכוב במחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאיה - עד שיענה לך הד"ר
הילה27/01/2009המחזור אמור להיות 14 יום מהשאיבה באיזה תאריך ביצעת שאיבה? לא תמיד 12 יום מההחזרה כי זה תלוי כמה ימים אחרי ההחזרה עשו את השאיבה. האם כבר עברת 14 ימים מהשאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור
פרופ' שחר קול27/01/2009לרוב תלוי בסוג התמיכה, ומתי הופסקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעניין של מאיה
הילה27/01/2009זאת אומרת שהמחזור לא מגיע עד שמפסיקים את התמיכה? אני לוקחת פעמיים ביום אנדומטרין ופעמיים ביום אסטרופם, המחזור לא יגיע עד שאפסיק עם התמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
פרופ' שחר קול27/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה - באותה סירה :-(
הילה27/01/2009גם אני קיבלתי היום תשובה שלילית וטרם קיבלתי את המחזור אז אני מניחה שכמו שהד"ר אמר, זה בגלל התמיכה ורק אחרי שנפסיק נקבל. בהצלחה בפעם הבאה והלוואי ויצליח!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מאיה
ד''ר דוד ישי27/01/2009העיכוב יכול להמשך כמה ימים. להזכירך. את צריכה להפסיק את התרופות שאת מקבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 143 ביום ה11 להחזרהמירי26/01/2009
העם יש סיכוי טוב?? ויש לי בעיה עם היציאות העם מותר ללחוץ ??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד''ר דוד ישי26/01/2009הרמה של הבטא טובה. מותר ללחוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהלינדה26/01/2009
לצוות הרפואי שלום. ברכות על עבודת קודש שלכם. אני בת 29 נשואה שנתיים. אף פעם לא הייתה לי ווסת סדירה. ב4.1 התחלתי טיפול ב PROVERA למשך שבוע . קיבלתי ווסת ב 13.1 למשך 5 ימים. ב25.1 עשיתי בדיקות דם בקופת חולים כללית: LH 9.6 ESTRADIOL 195 PROGESTERONE 1.8 הרופא שלי אמר כי אני אצטרך להתחיל לקחת מ 26.1 איקוקלומין. אני רוצה לציין כי יומיים לפני הבדיקות דם הופיעה פתאום כמה כתמים חומים , למרות שסיימתי עם הווסת כבר לפני שבוע. כמה שאלות: האם הפרופיל תקין?מה אפשר ללמוד ממנו? מה היה יכול להיות ה"מריחות " האלה ? ושאלה לא פחות חשובה , המרמזת שאינני מבינה בנושא כלל, איך מחשבים את המחזור שלי? מה אורכו? המון תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
לינדה26/01/2009אני מצרפת את תחומי יחוס: LH 1.1-11.6 PROGESTERONE 19-76 E2 15-60
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמונה תפלה או אמת?הילה26/01/2009
מקווה שהשאלה לא טפשית מידי....האם זה נכון שאשה בהריון שנבהלת יכולה להפיל כתוצאה מהבהלה? אני אמורה לעבור בדיקת בטא ראשונה השבוע ונבהלתי היום ממישהו שהופיע לי פתאום בחלון הבית. האם זו אמונה תפילה או שזה נכון? אם כן, באילו שלבים של ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ל
ד''ר דוד ישי26/01/2009פרט למקרים קיצוניים בעוצמתם , התשובה היא לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותטל26/01/2009
שלום, אני מזריקה אוביטרל ועוברת הזרעה לאחר 36 שעות . 1. האם אוביטרל גורם לביוץ חזק יותר? 2. האם יש מושג "ביוץ חלש"? ואם כן מה ניתן לעשות? 3. האם הזרעה שעתיים אחרי ביוץ יעילה כמו הזרעה שעתיים לפני הביוץ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
ד''ר דוד ישי26/01/2009אין מושג כזה ביוץ "חלש " . או שיש ביוץ או שאין. הזרעה שעתים לאחר הביוץ יעילה כמו שעתים לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעותשיר26/01/2009
ביום חמישי התחלתי להזריק פיורגון שהמינון היה 100 יחידות ביום חמישי ולאחר מכן כל יום עד היום 50 יחידות היום הרופא בדק ורירית הרחם היא 9 מ"מ ויש זקיקי בגודל 12 מ"מ ולכן מחר אני אמורה להזריק 100 יחידות וביום רביעי 50 יחידות ובערב אוביטרל 250 יחדיות וביום חמישי בערב הזרעה ולכן עולות לי כמה שאלות 1) . מה גודל הזקיק אמור להיות ?ובכמה הוא אמור לגדול ?2) לאחר כמה זמן מהזרקת האוביטרל יש ביוץ והאם נכון לבצע הזרעה 24 שעות לאחר ההזרקה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיר
ד''ר דוד ישי26/01/2009זקיק בשל הוא זקיק של 18 מ"מ ומעלה. קשה להעריך במדוייק בכמה זמן הוא יגיע לגודל הזה. הביוץ מתרחש 36 שעות לאחר האוביטרל. זה נכון לעשות הזרעה 24 שעות אחרי אוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על בתשובה אך יש לי שאלה נוספת
שיר26/01/2009האם יש ממוצא שהזקיק גדל ביום או שיתכן כי כבר מחר הוא יהיה 18 מ"מ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מקפיצה את השאלה
שיר27/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שיר
ד''ר דוד ישי27/01/2009קצב הגדילה של הזקיק אינו קבוע. לכן אמרתי שלא ניתן לקבוע בשלב כזה תוך כמה זמן הוא יבשיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שיר27/01/2009תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בטאשיר26/01/2009
היום 26.1 ביצעתי בדיקת בטא(לאחר 12 ) כתוב שלילי.אני מבינה שאין הריון. השאלה כיצד יודעים את רמת הבטא(אני ביצעתי את הבדיקה בקופת החולים שלי בעזרת הפניה מרופא המשפחה שלי) ואני כל הזמן קוראת בפורום בטא 2,בטא 5 וכו'. האם מדובר בבדיקה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיר
ד''ר דוד ישי26/01/2009המשמעות של "שלילי" אומרת שהרמה היתה נמוכה מזו שמעידה על הריון. אז הרמה המדוייקת אינה חשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא והריוןאור26/01/2009
שלום, ביום רביעי האחרון (21.1), 14 יום לאחר החזרה ( ו-8 ימים אחרי אוביטרל) בטא= 135 ;היום (שני 26.1) בטא 1066 האם העליה תקינה? איך מחשבים שבוע הריון בהחזרה על ביוץ טבעי - לפי מחזור אחרון או שבועיים אחורה מיום ההחזרה? באיזה שבוע אני? ומתי ניתן לבדוק דופק עוברי? תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אור
ד''ר דוד ישי26/01/2009הבטא נראה לי סביר. גיל ההריון מחושב מ 16 יום לפני ההחזרה. דופק ניתן לראות בשבוע 5-6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייאושמאיה26/01/2009
12 יום להחזרה בדיקת דם להריון - שלילית (פחות מ-2). טרם קיבלתי מחזור. האם יש טעם לחזור על הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי26/01/2009לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף תודהגלית26/01/2009
שלום 3 ימים לפני קבלת הווסת הרופא נתן לי הורמון decapeptil cr 3.75 המחזור החודשי שלי מדוייק מאד כל 28 ימים אך אני כחמישה ימים באיחור מקבלת המחזור האם יתכן שהורמון זה דחה/עיכב את הווסת (אציין שלאחר בדיקת דם אינני בהריון) לכן האפשרות היחידה שעולה על דעתי שההורמן שהוזרק בעצם הוא זה ששימש את המחזוריות ? תודה מראש גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלית
ד''ר דוד ישי26/01/2009יתכן. אפשרי אפילו שלא יהיה דימום בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)