מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעהלימור26/01/2009
עברתי הזרעה לפני 13 ימים ואחרי 13 ימים קיבלתי היום, יש לי מחזור סדיר כל 27 יום, השאלה שלי היא: האם עשו לי את ההזרעה אחרי הביוץ? כי הבנתי שמקבלים מחזור 14 יום מהביוץ, ואני קיבלתי 13 יום אחרי ההזרעה???? עשו לי את ההזרעה יום אחרי שראו לי באולטרסאונד 2 זקיקים בגודל 19 ו 23.5 ועשו לי יום אחרי את ההזרעה, יכול להיות שעשו לי את ההזרעה אחרי הביוץ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימור
ד''ר דוד ישי26/01/2009אפשר שההזרעה היתהלאחר הביוץ ( זה בסדר כי הבייצית פנויה להפריה 24 שעות לאחר הביוץ )
אפשר שהוסת הופיע יום מוקדם יותר ( אנחנו לא עוסקים במתמטיקה )
ואפשר שאת בהריון ( עשית בדיקת דם ? )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
לימור27/01/2009בהריון???!!! איך יכול להיות שאני בהריון הרי כתבתי לך שקיבלתי מחזור 13 יום אחרי ההזרעה!!?? לא עשיתי בדיקת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימור
ד''ר דוד ישי27/01/2009אני לא רוצה להכניס אותך לתקוות שוא. אבל, מדי פעם , יש דימום, לפעמים כמעט כמו בוסת, למרות שיש הריון. לכן אני ממליץ לא להסתמך על הוסת ולעשות בכל טיפול פוריות בדיקת דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
שירי27/01/2009אוקיי אני אעשה בדיקת דם או בדיקה ביתית, לקחתי החודש איקקלומין האם זה יכול לפגוע בהריון בתקווה שאני בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים והריוןחסויה26/01/2009
כל פעם אחרי קיום יחסים אחרי כמה שעות או למחרת בבוקר יוצא נוזל הזרע לפעמים גם מעורבב בריר הצמיגי הקיים סביב הביוץ שאלתי , האם זה אומר כי נוזל הזרע לא מגיע לרחם? האם הזריעים משאירים אחריהם נוזל? האם נוזל זה אמור לצאת?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי26/01/2009רק הזרעים נכנסים לרחם. הנוזל יוצא החוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנה לד"רטל26/01/2009
קודם כל תודה רבה על הפורום הזה. אני נעזרת המון בתשובות התחלתי טיפול ראשוני אצל רופא פוריות אחרי 3 סבבים של איאקלומין שכשל. הרופא פוריות לא בדק האם אני בהריון ונתן לי דופסטון. אולי אני בהריון ואיני יודעת. האם ניתן לעשות בדיקת הריון (אני ביום ה7 של הדופסטון) אין השפעת הדופסטון על הבדיקת הריון. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
ד''ר דוד ישי26/01/2009ניתן לבדוק. הדופסטון לא משפיע על התוצאה.
גם אם יש הריון, הדופסטון אינו מפריע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןג.26/01/2009
עברתי שאיבה ביום שני לפני שבועיים בדיוק ב 12.1 ראיתי פה שלכולם אמרו שבדיקת דם עושים היום אך לי כתבו בפרוטוקול מהבית חולים וכן אמר לי הרופא לעשות בדיקה מחר, האם יש לזה סיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסר משמעות
פרופ' שחר קול26/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי בדיקה ביתית?
ג.26/01/2009אם אעשה היום היא תהיה אמינה או שהתרופות שלקחתי לפני השאיבה או אלו שלוקחת לתמיכה עשויות להשפיע על התוצאה? מזכירה שעברתי שאיבה לפני שבועיים בדיוק ב-12.1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל הריוןדנה25/01/2009
מצטערת על השגעת אך, קודם כתבתי לך את ערכי תוצאות הדם ואמרת כי הבטא נמוכה אכן אך שאר הנתונים מצוינים, קראתי שתוצאות בטא מתייחסים עפ"י גיל ההריון, נכון שזה לא רלוונטי כשעושים הפרייה חוצגופית? נאמר שכאשר בטא נמוכה זה או שההריון צעיר או שאינו עתיד להתפתח, אם זה מטומטם, אתה לא חייב לענות.. אני נורא עצובה ולא מצליחה להשתלט עלי, כל כך רוצה את ההריון הזה ועייפתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל
פרופ' שחר קול26/01/2009הערך עצמו של הבטא - חסר משמעות.
קצב העליה הוא הקובע.
לכן על סמך ערך אחד אין טעם לעסוק בניחושים. יש לעקוב אחר העליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF- שאלהרעות25/01/2009
שלום לכם, בת 39, FSH-4.7 לאחר 14 יום דקא, הזרקתי 4 ימים גונל + מנוגון. היום ב-US- מספר זקיקים, E2-680 האם תקין לשלב זה של הטיפול? האם ניתן להסיק שתגובתי תקינה? (מוטרדת מעניין הגיל) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה תקינה.
פרופ' שחר קול26/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת אולטרסאונדשואלת25/01/2009
שלום ד"ר קול, זאת אני שסיפרתי שבשבוע 5+1 לא נצפה שק חלמון. אז בשבוע 5+2 כן נצפה, והיום עשיתי בדיקה נוספת, ואלה תוצאותיה: שבוע 5+5, נצפה באולטרסאונד שק היריון בגודל 14X9 מ"מ + שק חלמון, ללא הד עוברי. הרופא אמר שבשבוע כזה כבר אמורים לראות הד עוברי, למרות שלדבריו "לא כל העוברים קראו את הספר". בנוסף נמצא ממצא היפראקוגני בגודל 7X3 מ"מ צמוד לדופן שק ההיריון, וגם טכנאית האולטרסאונד וגם הרופא לא ידעו להגיד לי מה משמעותו (אבל שאל כמה מוקפאים נשארו לי - זה היריון IVF...). האם אתה יודע מה משמעות אותו ממצא? וכן - האם יכול להיות שההיריון תקין בכל זאת? מתי היית ממליץ לעשות בדיקה נוספת? אודה לתשובה מהירה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א.ס.
פרופ' שחר קול26/01/2009מציע לחזור על הבדיקה עוד שבוע. צפוי דופק עוברי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי כמהמירי25/01/2009
הזרעות עוברים ל IVF? האם אפשר לעשות בטא 12 יום אחרי ההזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול25/01/20091. תלוי בגיל האישה, בסיבה לאי פוריות, בעברה הרפואי ועוד ועוד...
2. אפשר, אך לא רצוי שכן התשובה לא בהכרח אמינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי / ד"ר קוללירון25/01/2009
הי, להזכירך בת 25, אני לפני שאיבה 2 לאחר שIVF ראשון נכשל. בעיה זכרית אצלי הכל תקין. אני היום לאחר 3 ימי גונאל 225 יח' ו 7 ימים של 150 יח. ביום חמישי בבדיקה נצפו סה"כ 10 זקיקים בגדלים של בין 11-13 ( 5 בכל שחלה) כאשר אחד מהם הוא בגודל 18. נאמר לי להשיך את התוכנית ולהזריק גונל 150 יח' עד יום א כולל סופרפאקט 4 פעמים ביום רק בנחיר אחד וביום א לבוא שוב לבדיקה. ולהלן תוצאות ב. דם של יום חמישי 11.6- 1.1 IU/L 0.7 LH 1500- 0 pmol/L 700 ESTRADIOL (E-2) 3 76.0- 19.0 nmol/L 3.4 PROGESTERONE היום יום א נצפו 7 זקיקם בגדלים בין 15-18 תוצאות ב.דם מהיום: 0.6 LH 1500- 0 pmol/L 2054 ESTRADIOL (E-2) 76.0- 19.0 nmol/L 2.5 PROGESTERONE נאמר לי להמשיך עם גונאל 150 יח' עד יום ג' וסופרפאקט 4 פעמים ביום בנחיר אחד בלבד. 1. האם לדעתך יש שיפור? 2. האם כל הזקיקים הנ"ל אמורים לגדול עד יום ג כך שיהיה לפחות כ 5 ביציות? ( אני חוששת מעט כי בטיפול הקודם לאור כמות הורמונים נמוכה נשאבו לי רק 2 ביציות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירון שלום
פרופ' שחר קול25/01/2009שיפור גדול ברמת ה - E2.
שאיבה כנראה יום חמישי.
יש לקוות ליותר מ- 5 ביציות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים - כמה עוברים מוקפאים מקובל להחזיר?פאי25/01/2009
מחזור IVF ראשון נכשל. נשאבו 13 ביציות, היו 11 עוברים, 2 החזירו ו - 8 הוקפאו. בחודש הקרוב אעשה החזרת מוקפאים. כמה שאלות:
1. כמה עוברים מוקפאים מקובל להחזיר? כדאי יותר מ - 2 להגדיל את הסיכויים?
2. היום יום שני למחזור התחלתי בלקיחת 3 כדורי אסטרופם (1 בבוקר ו 2 בערב). האם המינון הנ"ל מקובל? בעבר לקחתי אסטרופם וגינלי לעיבוי הרירית. עכשיו אני בולעת. מה המטרה של זה?
3. מתי מבצעים את החזרת העוברים? לאילו ערכים ממתינים? האם יש חשיבות ביום ספציפי או בטווח ימים?
4. האם הנ"ל מעכב ביוץ או שבמקביל נעשה ביוץ טבעי (ואז ניתן להיכנס להיריון גם באופן טבעי)
5. מה זה דבק ביולוגי. האם מומלץ ומקובל השימוש בזה וזה עוזר להשתרשות?
תודה על התשובות מראש. מקווה שזה יעשה לי קצת סדר בתהליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פאי
ד''ר דוד ישי25/01/2009מותר להחזיר בד"כ עד 3 מוקפאים
המינון של האסטרופם טוב. לוקחים אותו דרך הפה. המטרה לעבות את רירית הרחם. לאחר כ 10 ימים מודדים את עובי הרירית. אם היא עבה מספיק, מוסיפים גם פרוגסטרון ומחזירים את העוברים מס' ימים לאחר התחלת הפרוגסטרון בהתאם לגילם. האסטרוגן במינונים כאלה מונע ביוץ.
יש כמה סוגים של דבק ביולוגי. אין הוכחה שהם יעילים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת מוקפאים
פאי16/02/20091. אני לוקחת אסטרופם *2 ואוטרוגסטן (400 מ"ג) כל ערב וגינלי. האם ניתן להכניס את הכל ביחד או שעדיף להפריד ביניהם. 2. כמה זמן אחרי החזרת מוקפאים יש להימנע מיחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פאי
ד''ר דוד ישי16/02/2009אני ממליץ שתקחי את האסטרופם דרך הפה ואת האוטרוגסטן דרך הנרתיק.
3 - 4 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטוןלחוצה25/01/2009
שלום רב רופאים יקרים ותודה מראש על העבודה המדהימה שלכם ביום שישי עברתי הזרעה ללא אוביטרל ובשישי בלילה קיבלתי אוביטרל,והיום עברתי הזרעה שניה הרופא נתן לי אוטרוגסטון ורציתי לשאול מה זה?והאם זה בסדר שאבלע דרך הפה ולא וגילי כמו שהרופא ביקש?ומתי להתחיל עם זה ?עלי לקחת 2 טבליות,בנוסף הזרע חזר מהשבחה והרופא אמר שיש סימנים של דלקת אבל שהתנועה לא נפגעה מהדלקת ,אז למה בעצם הדלקת גורמת הוא נתן לבעלי אנטביוטיקה מעולם לא שמעתי על דלקת בזרע מה זה אומר?מודאגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי25/01/2009אוטרוגסטן הוא פרוגסטרון שנותנים אותו כתמיכה להריון. אפשר לקחת אותו דרך הפה אבל במינון של 2 קפסולות הוא יכול לגרום לתחושות לא נעימות של סחרחורות ותחושות אחרות. עדיף לקחת אותו דרך הנרתיק. תתחילי לקחת אותו ממחר. דלקת בזרע היא דלקת כמו בכל מקום אחר. היא יכולה לפגוע באיכות הזרע. וכמו בכל זיהום אחר, אנטיביוטיקה מתקנת את המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהם ערכי ביוץ?דניאל25/01/2009
שלום, רציתי לדעת מהם הערכים המצופים של estradiol. progesteron, LH לפני ביוץ בשעת ביוץ ולאחר ביוץ כך לא אצטרך לשאול ספציפית לגבי כל בדיקת דם שאני עושה נכון להיום, ערכיי הם: E2 3380 Progesteron 15.5 LH 20 זקיק 37 (אצלי הם מאוד גדולים וכן אני יודעת שיתכן וזו ציסטה אך בנתיים זה גדל בקצב אחיד) רירית 7 האם זה תואם ביוץ קרוב-אם כן האם ניתן להעריך מתי? תודה רבה מותשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דניאל
ד''ר דוד ישי25/01/2009E2 - משתנה בהתאם למס' הזקיקים
פרוגסטרון - צריך להיות בערכים של עד 5 לפני הביוץ .
LH - צריך להיות עד 5 לפני הביוץ .
הממצאים באולטרסאונד ובבדיקות אצלך מאד מוזרים ואני לא יודע לתת לך תשובה.
ה E2 מאד גבוה בשביל זקיק בודד.
הLH מתאים לתחילת הפיק של ה LH או לסופו. ( שזה כ 24 שעות לפני הביוץ )
הפרוגסטרון גבוה כמו אצל אישה שכבר בייצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריון..שלומית25/01/2009
אני 6 ימים לאחר הזרעה +תמיכת פרוגסטרון בבדיקות שערכתי היום: פרוגסטרון: 156 E-2 492 , ביטא - 3. האם יש סיכוי להריון? מתי ניתן יהיה לראות אם יש הריון בבדיקה ביתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רווית
ד''ר דוד ישי25/01/2009אפשר לראות הריון בדיקה בייתי כ 15 -16 יום לאחר הזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלתי הקודמתמיטל25/01/2009
בהמשך להופעת ההפרשות שרשמתי לך כבר בנוסף להפרשות החומות כשמתי את נר אנדומטרין ראיתי סימני דימום על המוליך האם זה מבשר על רעות או שאי אפשר להבין מי זה שום דבר ועדיף לחכות לבדיקת הבטא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי25/01/2009התשובה נשארה בעינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאחסויה25/01/2009
שלום ד"ר קול היקר! יום חמישי 22.01.09 13 יום אחרי החזרת 2 עוברים בטא 209. היום יום ראשון 16 יום מההחזרה בטא 830. נאמר לי לבוא רק בעוד 10 ימים לאולטרה סאונד, לפי החישוב שלי זה יוצא בשבוע 6. האם לא כדאי לבצע אולטרסאונד בשבוע 5 לוודא שההריון הוא רחמי? האם עליית הבטא תקינה? יש סיכוי לתאומים? אוף כמה שאלות! הריון ראשון... תודה על הסבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד שלום
פרופ' שחר קול25/01/2009לאט לאט...סבלנות...
העליה של הבטא - טובה.
למה לחשוב על דברים גרועים.
סביר להגיע עוד 10 ימים לא.ס.
עוד 10 ימים תדעי בדיוק כמה עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר קול
חסויה26/01/2009אגב, 6 ימים לפני בטא שאלתי לגבי היעדר סימנים של הריון...מכיוון שלא היו לי סימנים אז כבר חשבתי שאין הריון, ואתה כמובן כתבת שלא ניתן לדעת ואין טעם לפרש או לא לפרש סימנים. ובכן, עכשיו אני בהריון! המון תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)