מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לקראת הפריותמירי29/04/2008
שלום רב! אחרי שנכשלו 5 הזרעות [3 מתוכן על ידי גונל שהניב 6 זקיקים כל מחזור טיפול 17-21 ]אולם הזרעות כשלו ,מלבד אנדומטריומה 2 ס"מ הכל תקין ,הרופא החליט על הפריות החל מהחודש הבא.האם הסיכוים להריון טבעי כשלו? האם כשארצה להיכנס להריון שוב בעתיד ,אבדו הסיכוים באופן טבעי ואפנה רק להפריות? האפ פטריה בנרתיק יכולה לפגוע בסיכוים להיכנס להריון טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי שלום
פרופ' שחר קול29/04/2008לא אפסו הסיכויים להריון ספונטאני.
זיהום פטריתי בנרתיק עלול להקטין הסיכוי להריון טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהדיקלה29/04/2008
אני בהריון , שבוע 18 מתחילת ההריון הפרשות חלשות , עכשיו מאתמול הפרשות מוגברות בתוספת ריח חריף ממש כל חצי שעה צריכה להחליף תחתונית , מה לעשות האם זה מצב נורמלי
סליחה במידה והשאלה לא מתאימה לפורום הזה רק פה מקבלים מענה מהיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקלה שלום
פרופ' שחר קול29/04/2008התיאור שלך יכול להתאים לתהליך זיהומי בנרתיק. לכן יש טעם להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
דיקלה29/04/2008האם זה מסוכן ואיך מטפלים בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוב עובר עם טיפול פשוט. לא מסוכן.
פרופ' שחר קול29/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלתי שלא נענתהחסוי28/04/2008
לרופא שלום,
מחזורים קבועים ותאריכי ביוץ טבעים קבועים כל 12- 13 יום כעת אני בטיפול הפרייה בעקבות אנדומטריוסיס, ציינתי בשאלה הקודמת כי אתמול היה לי פרוגסטרון 5.2 , בעצתך נטלתי פרדינזון והיום מדד הפרוגסטרון ירד ל 3.2 אתמול ביום ה12 למחזור וה21 לטיפול הארוך עם דקא 0.1 גיליתי הפרשות מרובות וגמישיות בדיוק כמו בכל ביוץ .ההפרשות נמשכות גם היום ,שאלתי היא האם זה מלמד שבייצתי והטיפול אבוד? 7 בציות בגודל 10-18 ? רירית בעובי 11 ?E2=2770
אני מאוד לחוצה מזה השאיבה כנראה בעוד 3 ימים .האם יש טעם לבצע את השאיבה?
אודה לתשובתך גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית שלום
פרופ' שחר קול29/04/2008מציע להתעלם ממירקם ההפרשות ומכמותן, ולהסתמך רק על בדיקות הדם.
הסיכון לביוץ מוקדם בפרוטוקול ארוך על בסיס דקפפטיל הוא קטן מאוד.
יש להדגיש כי ב - א.ס. לא רואים ביציות, רק זקיקים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות ביוץשיר28/04/2008
אלו תוצאות בדיקת הדם של אישתי אשמח בדיקתכם :
Estradiol 221.0 pmol/L
Prolactin 418.9 mIU/L
LH 3.3 mIU/mL
Progesterone 0.3 nmol/L
TSH 1.60 mIU/L
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
פרופ' שחר קול29/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה דוקטור שחר קול
שיר30/04/2008לבדוק שנית האם היה ביוץ על פי הבדיקה כי אני מבינה שכן על פי התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאור שלום
פרופ' שחר קול30/04/2008אפשר לבדוק ביוץ ע"י ב דם לפרוגסטרון כשבוע לאחר תאריך הביוץ המשוער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
חסוי30/04/2008לרופא שלום,
תודה על תשובתך המהירה,אך לא הבנתי מתשובתך מתי מומלץ לפי גודל הזקיקים הקיים היום
(13.15.15.16.16.17.25)לקבל אביטרול.?
בתודה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית שלום
פרופ' שחר קול01/05/2008גודל הזקיקים מתאים לאוביטרל.
יש להדגיש כי קיים סיכון משמעותי לריבוי עוברים וגירוי יתר שחלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הפסקה?חסוי28/04/2008
בת 37. מנסה להרות מתורם בבנק זרע.
מחזור לא סדיר. כל 30-32 יום , ואף למעלה מארבעים יום.
הוחלט ע"י רופא הנשים שלי שהכי נכון להתחיל עם אקיקלומין. (לא היה נסיון טבעי).
ביצעתי 2 הזרעות שנכשלו.
ביצעתי הזרעה שלישית ואני מחכה לראות התוצאות (הרירית היתה נמוכה אז אני סקפטית).
בכל מקרה, שאלתי כדלקמן:
במידה וההזרעה הנוכחית לא צלחה, יש לי מספר שאלות:
א. האם נכון יהיה לעשות הפסקה מטיפול הורמונלי, ולנסות ביוץ טבעי? אם כן האם חודש הפסקה?
ב. האם סביר שהרופאים ימליצו על שינוי בטיפול (לאור הרירית הנמוכה החודש מהאקיקלומין) ועל מעבר לטיפול אחר כגון לזריקות?
ג. מתי מחליטים להפסיק הזרעות ולעבור להפריה?
ד. האם 3 הזרעות שלא צלחו מאותתות משהו לא תקין? דחוף כבר לעשות צילום רחם או שאפשר עוד להישאר רגועים ואופטימיים....???
ת ו ד ה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול29/04/20081. אפשר רצוף, אם הכוונה למעקב ביוץ טיבעי והזרעה תוך רחמית. הפסקה אינה חיונית.
2. כן. אם הרירית דקה יש לשקול נטישת האיקקלומין ובחינת חלופות אחרות.
3. אם לאחר 3 מחזורי גירוי שחלות עם גונדוטרופינים והזרעות לא יושג הריון.
צילום רחם זה לא כזה נורא....ממליץ לבצע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
חסוי29/04/2008ראשית תודה על תגובתך.
משהו לא היה לי ברור, אשמח להבהרה:
א. כאשר בתשובה א' ציינת שאין נחיצות בהפסקה, התכוונת בין 3 ההזרעות שביצעתי עם האקיקלומין, לבין הנסיון הרביעי שיהיה על בסיס ביוץ טבעי (כך אני מניחה). האם נכון?
אך במידה וההזרעה הרביעית אמורה להיות על בסיס זריקות - נחוצה הפסקה? אם כן של כמה?
ב. ציינת בתשובה ג' ש: "אם לאחר 3 מחזורי גירוי שחלות עם גונדוטרופינים והזרעות לא יושג הריון." (סוף ציטוט). לא הבנתי......... אם לאחר 3 מחזורים כדלקמן לא יושג הריון עוברים להפריות במקום הזרעות? או אם לאחר 3 מחזורים כדלקמן לא יושג הריון -מומלץ לעשות צילום רחם?
ג. האם אקיקלומין גונדוטרופינים?? או שהתכוונת לזריקות????
ד. ושאלה אחרונה בהחלט - מתי מפסיקים הזרעות ועוברים להפריות?
המון המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי שלום
פרופ' שחר קול29/04/2008איקקלומין הוא קלומיפן ציטראט - לא גונדוטרופין.
נהוג לעשות הפסקה לאחר מחזור גירוי שחלות בעיקר אם יש ציסטות לוטאליות.
ממליץ לבצע צילום רחם לפני מחזורי גירוי עם גונדוטרופינים.
אשמח לייעץ באופן אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
חסוי30/04/2008שוב, תודה רבה רבה על תשובותיך.
האם אתה יכול לפרט איך עושים צילום רחם?
להבנתי זה מאוד כואב...
האם יש תאריך מסויים בחודש שבו עושים (ביחס למחזור)????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי שלום
פרופ' שחר קול30/04/2008צילום רחם מבוצע בפרק הזמן שבין סיום הדימום הוויסתי לבין הביוץ.
הצילום מבוצע ע"י הזרמת נוזל שהוא חומר ניגוד (אטום לקרני X ) דרך צוואר הרחם לרחם, ומשם לחצוצרות, ולבסוף - חלל האגן.
ביצוע עדין עשוי למנוע כאב משמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CA-125, A.F.P.- TMחיובית28/04/2008
שלום,
לאחר שנתגלתה אצלי ציסטה עם ממצאים שלא נראו טוב לרופא הוא שלח אותי לבדיקות שתוצאתן
(IU/ml):
A.F.P.- TM - 2.29
CA-125 - 24.7
מה אומרים הערכים האלו ??
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CA 125, AFP- TM (IU/ml)
חיובית28/04/2008שכחתי לציין שאני בת 33, ללא ילדים ומנסה להרות. מחזור לא סדיר: דימומים כל שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור שלום
פרופ' שחר קול29/04/2008מציע להעביר השאלה לפורום גינקולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה עצלהחסוי28/04/2008
לרופא שלום,
מתנצלת מראש על השאלה המוזרה אך היא מעסיקה אותי רבות,
עברתי 2 ניתוחי לפרוסקופיה בעקבות פעמיים ציסטה בגודל 5-6 ,מעל השחלה השמאלית, נערך גירוד מעל השחלה והשחלה לא נכרתה, לפני כחצי שנה התחלתי טיפולי הפרייה וגיליתי כי רק שחלה ימנית מייצרת זקיקים,יודעת אני כל בכל שחלה יש לערך 200 אלף זקיקים ,שאלתי היא מה עולה בגורלן של הזקיקים שבשחלה שמאלית שלא מייצרת ונקראית על ידי הרופא כעצלה? האם הם אבודים וכעת אני צריכה לסמוך רק על שחלה ימנית כלומר רק על מחצית מהכמות שיש בגופי?
בתודה אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית שלום
פרופ' שחר קול28/04/2008הניתוח כנראה גרם להידלדלות מאגר הביציות בשחלה השמאלית.
שחלה ימנית יכולה להניב 10 ילדים...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרדינזוןחסוי28/04/2008
ראשית, תודה לך ד"ר שחר קול על כך שענית לשאלתי הקודמת אתמול בנוגע לנטילת פרדינזון זה אכן שיפר את המדדים.שוב תודה.
אני נמצאת ביום 21 לטיפול ארוך,21 יום דקא 0.1, 6 ימים גונל F 225, ו3 ימים עם מונגון של 3 אמפולות.תוצאות- 7 זקיקים בגודל 10-18 ,רירית 11.
שאלותיי הן:1.לפני 5 ימים (היום הרביעי לגונל F225 )גילתי לראשונה שהפרוגסטרון שלי בערכים של 5 , לא נטלתי דבר ויום למחורת באופן טבעי זה ירד ל3.7 אתמול היה 5.2 והיום מניחה אני כי בזכות הפרדינזון שנטלתי בכמות של כדור וחצי במינון של 5 מ"ג ירד שוב ל3.2, בעקבות כך החלטתי להמשיך עם הפרדינזון עד מועד השאיבה שאלתי היא האם ירידת הערכים ועלייתם תוך מספר ימים עלולה לפגוע באיכות הזקיקים- בציות?
2.האם יתכן שהעלייה נגרמה מנטילת רמה גבוהה של גונל F ?
.מניסיונך מה גורם לעליית הפוגסטרון בהתאם לנתונים המוזכרים לעי"ל?
3.בימים האחרונים אני מרגישה מעין כאבי מחזור קבועים ומוכרים האם לאור כל הנתונים הנ"ל יתכן שאני אמורה לקבל מחזור,רירית הרחם 11?בהיסטוריה הקודמת , 2 הפריות וקבלת מחזור 7 ימים לאחר ההחזרה.?כעת אני 13 יום לאחר המחזור.
אודה על תשובתך המסורה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית שלום
פרופ' שחר קול28/04/2008מדידת פרוגסטרון היא די קפריזית, בעיקר בערכים הנמוכים.
השינויים שאת רואה יכולים להיות אקראיים.
לא תקבלי מחזור אלא אם יהיה ביוץ.
גונל מעלה P באופן שולי, לקראת סוף שלב הגירוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתיתאני28/04/2008
שלום
כמו שכבר סיפרתי לך אני בטיפול מוקפאים
ב31/3 קיבלתי וסת אחרונה
התחלתי טיפול של פרוגינובה *3 + אוטרגסטן 300*3 ליום
ב 21/4 החזירו לי את המוקפאים.
מתי אני כבר יכולה לעשות בדיקה ביתית?????
אני ממשיכה עם הטיפול עד הבדיקת דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ודי שלום
פרופ' שחר קול28/04/2008מציע בדיקת דם.
לא מציע להסתמך על בדיקות שתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך טיפולשרית28/04/2008
שלום
אני לאחר החזרת מוקפאים שכשלה וכרגע נמצאת ביום שני למחזור.
אני בת 26 והמחזור שלי הוא לא סדיר נע בין 30-38 יום.
הרופאה אמרה שמתחילים מחזור טיפול חדש ביום ה-21 למחזור.
בהפרייה הרשונה היום ה21- היה שבוע בדיוק לאחר הביוץ כיוון שהייתי אם איקקלומין.
ועשיו האם זה לא משנה שהמחזור לא סדירובכל זאת מתחילים ביום ה21 בלי קשר ליום הביוץ????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית שלום
פרופ' שחר קול28/04/2008מציע לוודא שאומנם את שבוע לאחר הביוץ ע"י בדיקת דם לפרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה מחר - דחוףלאה28/04/2008
שלום ד"ר יקר,
אחרי 7 ימים של גונל F במינון של 75. אתמול ניראה זקיק 20 מ"מ.
אתמול בערב הזרקתי אוביטרול וההזרעה ניקבע למחר בבוקר (36 שעות אחרי האוביטרול).
אני מתלבטת לגבי קיום יחסי מין - מיצד אחד לא רוצים "להחליש" את הזרע ליפני ההזרעה, ומצד שני רוצים להגביר את הסיכויים להריון.
קיימנו יחסים אתמול בערב - האם כדאי גם היום לקיים או שאפשר היום לדלג, כי מחר בבוקר ההזרעה. מה יותר טוב לחוזק של הזרע?
ממתינה לתשותך
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול28/04/2008אם הזרע תקין, מציע לקיים יחסים גם הערב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות וכאבים בבטןאש28/04/2008
לאחר פרוטוקול ארוך E2 כ 8500, ב 18.4 הזרקתי 2 אוביטרל.
שאיבה ב20.4 (11 ביציות)
תמיכת אנדומטרין פעמיים ביום ופעמיים חצי אוביטרל (אתמול ולפני 3 ימים).
בשונה מהפעמים הקודמות מאז השאיבה, הבטן כולה (לא רק התחתונה) נפוחה מאד וכואבת כאילו אכלתי יותר מידי.
בפעמים קודמות היתה רגישות של הבטן התחתונה בלבד לתק' של כ 3-4 ימים
האם יש מקום לדאגה? לבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
פרופ' שחר קול28/04/2008התיאור מתאים לגירוי יתר שחלתי.
רצוי להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן גירוי יתר קל
אש29/04/2008ספירת דם של WBC היתה קצת גבוהה מהנורמה
כמה זמן בערך צפוי להסתדר? (בהנחה שאין הריון)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאש שלום
פרופ' שחר קול29/04/2008הכל יעלם עם בוא הוסת.
אם יהיה הריון - תתכן החמרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית שאיבה\החזרה בשל חגיםסיגל28/04/2008
לרופאים שלום! כרגע נודע לי מפי רופאי כי עלי לדחות את טיפול ההפריה החוץ גופית שאמור להתקיים בדיוק ביום העצמאות.(10 ימים גלולות ואח"כ טיפול בפוריגון300).שאלתי; האם בבתי החולים השאיבה וההחזרה יכולות להתבצע גם בימי שישי\ שבת וחגים? מה קורה כששאיבה צריכה להתבצע בתאריך "לא נוח" האם ניתן לשחק עם זה? כלומר שאיבת ביציות לא בשלות, כשבמצב אחר היו מחכים יום או יומיים לזמן הנכון? אודה לכם על תשובותכים!
עלי לציין שבארה"ב המרפאה בה טופלתי הייתה פתוחה 365 ימים בשנה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל שלום
פרופ' שחר קול28/04/2008שימוש בגלולות מאפשר גמישות רבה עם התאריכים שכן ניתן ליטול עוד כמה גלולות כדי להימנע מפעילות בזמן חג או שבת.
למיטב ידיעתי:
יחידות ציבוריות בארץ אינן פועלות בחג או שבת.
יחידות פרטיות רק במקרים חריגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץיסמין28/04/2008
אני אחרי הזרעה ראשונה שלא הצליחה : - (
קיבלתי מחזור בדיוק ביום ה14 להזרעה, ונקבע לי תור חדש לעוד חודש בערך.
בינתיים אנו מנסים טבעי ללא כדורים / זריקות עד לפגישה עם הרופא.
קראתי שיש בנות שכאשר יש ביוץ מופיעה להן הפרשות דביקות כאלו , אך מתי מגיעות ההפרשות האלו האם לפני הביוץ או אחרי?
האם יש עוד דרכים לעקוב אחרי הביוץ חוץ מהערכות ומעקב הזקיקים?
ולגבי חום שחר מתי צריך להתחיל לבדוק ?האם מהמחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין שלום
פרופ' שחר קול28/04/2008אם המחזור שלך סדיר, הרי מועד הביוץ המשוער הוא 14 יום לפני הווסת.
סביב תאריך (3 -4 ימים קדימה ואחורה) זה רצוי לקיים יחסים כפעם ביומיים.
לא ממליץ לעקוב באמצעים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןזוהר27/04/2008
האים לאחר החזרת עוברים ביומיים שלושה עם לקיחת התרופות כמובן -( אדומטרין ואסטרופן) אמורים עדיין להיות כאבים באזור הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול28/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)