מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיקרומניפולציהחסוי21/04/2008
שלום רב.
בשל בעית וריקוצלה, אני מטופלת בIVF + ICSI.
אני בגיל בוגר (מעל 40). הריתי מטיפול החזרת עוברים טריים שהופרו ב ICSI , אולם ההריון הפסיק בשלב מוקדם מאד.
האם יש להפריה רגילה ללא ICSI יותר סיכוי להתפתח להריון תקין לעומת הפריה בICSI?
והאם ניתן לשפר תנועתיות וריכוז הזרע באמצעים טבעיים כלשהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נגה
ד''ר דוד ישי21/04/2008ה ICSI קשור באחוז הפלות מעט יותר גבוה וכך גם גילך. לצערי אין טיפולים בדוקים ומוכחים לשיפור תנועתיות הזרע וריכוזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץחסוי21/04/2008
שלום וחג שמח,
לאחר תקופה ארוכה של ניסיון להרות ומכיוון שראיתי שאתם עובדים באזור הצפון אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מומחה פוריות באזור אשדוד/ראשל"צ/אשקלון.
אני לקוחה של לאומית אבל אשמח להגיע גם לרופא פרטי בתשלום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ
חסוי21/04/2008רציתי להוסיף גם באזור רחובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי שלום
פרופ' שחר קול21/04/2008אינו נוהגים להמליץ על רופאים.
מציע לשאול לגבי הרופאים שעובדים עם הקופה, ולבדוק הרקע שלהם.
בעידן גוגל זה די קל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא21/04/2008
שלום לך
זריקה 5000 ביום רביעי לפני שבועיים
מתי ניתן לעשות בדיקת הריון ביתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א
ד''ר דוד ישי21/04/2008בעוד יום יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי שחלתי???ענת21/04/2008
שלום
בת 39 מאובחנת כבעלת שחלות פוליציסטיות.
מקבלת מונוגן. בבדיקת אולטרסאונד נצפו כ-8 זקיקים בגדלים 10,11,12,13,14 וכן 3 זקיקים בגודל 16,17,20(בשלים יותר)
1. מה קורה אם מוותרים על שלושת הזקיקים הגדולים ומחכים לקטנים שיתפתחו? (הרי הסיכוי יותר גבוה יש 8 זקיקים)?
2. במידה ויופסק המשאף מה הסיכויים לבשלות שאר הביציות?
2. מה הפתרון במצב כמו שלי להמשך הטיפול?
3. האם רצוי לשנות את המונגון לתרופה שמכילה רק FSH (שחלות פוליסצטיות)?
4. מה הסיכוי שלי לטיפול IVM?
אודה לתשובתך במהרה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת שלום
פרופ' שחר קול21/04/2008יש למצוא את האיזון בין הגדלים.
יש לזכור כי גם זקיק של 13 - 14 ממ יכול לתת ביצית בשלה.
המשאף אינו קשור להבשלת הביציות אלא למניעת ביוץ מוקדם.
שינוי התרופות כעת לא ישפיע.
מצב השחלות כעת אינו מתאים ל - IVM
יש מקום לשקול זאת בעתיד, ולתכנן הטיפול בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לדר' קול!!
ענת21/04/2008שלום דר' קול
מודה לתשובתך המהירה...
לגבי ה- IVM - ברור לי שכעת (בגלל הטיפול בו אני נמצאת) אינני יכולה לעשות... אך בעתיד .....
1. מהי בדיוק הפרוצדורה לגבי IVM? מי מפנה? האם זה כולל אישור של ועדה מסוייימת (אני
בקופ"ח כללית) מי זכאי לטיפולים כאלו?
2. האם אני מתאימה לפי הנתונים שהצגתי בפניך ל- IVM?..... שחלות פוליציסטיות......???
3. באיזה בתי חולים עושים את ה- IVM?
4. לא ענית לי לגבי שאלה זו: האם מונגון מתאים לבעלת שחלות פוליסטיות???או שרצוי להחליפן בגונדואטרופין אחר שמכיל רק FSH?
5. היום קיבלתי עוד 3 זריקות מונגון וה-E2 שלי מהבוקר הוא 5300 האם לפי דעתך יש עוד סיכוי לזקיקים הקטנים שיתפתחו עד ליום ה' הקרוב ----יום השאיבה-------??
אנא תשובתך המהירה......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה הוקפצה למעלה בטעות
ענת21/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת שלום
פרופ' שחר קול21/04/2008מדובר על שאיבת זקיקים קטנים, השגת ביציות והבשלתן בתנאי מעבדה.
נשים עם שחלות פוליציסטיות מתאימות.
אין הוכחות שמנוגון מתאים פחות לעומת תכשירים המכילים FSH בלבד.
כאמור, גם זקיקים קטנים עשויים להניב ביציות טובות והריון.
לגבי ההמשך - אם לא יהיה הריון, מציע התיעצות אישית. כולל לגבי אפשרות ל - IVM. אשמח אם תגיעי למרפאתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סליחה על ההטרדהסמד21/04/2008
.קודם כל תודה על המענה המהיר.הטיפול שנעשה אצלי נעשה בפרוטקול ארוך דקפפטיל ואח"כ מונוגון ולמרות שכבר עשיתי 5 החזרות ביום שלישי 15.4 בוצעה החזרה של 3 עוברים בעלי 4 ו-3,3 תאים. נכון להיום יש לי כאבים בצורת דקירות בעיקר בצדדים ונפיחות קשה בשדיים והם התנפחו יותר מאשר למחזור, האם זה מעיד על כשלון? פשוט באמצע הלילה התעוררתי מכאבים בצד שמאל ואז אני צריכה לעשות פיפי. האם יש קשר בין הדברים וסליחה על השאלה הארוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמד שלום
פרופ' שחר קול21/04/2008הכאבים אינם מעידים של כישלון או הצלחה.
אם יש כאבים עזים - יש לפנותלרופא המטפל לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקות אוורלחדווה20/04/2008
ב 6/4 וב 7/4 עשיתי 2 הזרעות. לאורך כל התקופה אני עם מדבקות אוורל, בשל רירית דקה.
ביום שישי עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצאה שלילית. עד היום לא קיבלתי וסת.
שתי שאלות:
1. האם מדבקות האוורל יכולות לדחות את מועד הווסת?
2. יש טעם לבדיקת הריון נוספת? מאיזה יום בדיקת ההריון הביתית מהימנה ביותר?
תודה, חדווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדווה שלום
פרופ' שחר קול21/04/2008המדבקות מכילות אסטרדיול.
האם יש גם מקור לפרוגסטרון?
בדיקת הריון יש לבצע 14 יום לאחר ההזרעה, או מועד הביוץ.
עדיף בדיקת דם להריון מבחינת אמינות ורגישות הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםדנה20/04/2008
חג שמח,וסת אחרון 4.4 הביוץ התרחש בין יום שלישי לחמישי 15-17.4(ע"פ בדיקות דם שניתונים שלהם בשאלות אחרות). היום יום שני ויש לי דימום קל. האם יכול להיות להיות וסת לאחר 4-5 ימים של ביוץ,ביום ה16 לוסת?במידה ולא,אילו סיבות נוספות יכולות להיות לדימום? תודה רבה על המענה והעזרה הרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול21/04/2008לא, לוח הזמנים אינו תקין.
מחזור אמור להגיע כ - 14 יום לאחר הביוץ.
דימום 4 - 5 ימים לאחר הביוץ אינו תקין. יש לוודא שאומנם היה ביוץ. יש לוודא שאין מקור אחר לדימום כגון צוואר הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןחסוי20/04/2008
האם אנדומטרין גורם לתחושת נפיחות?
האם גורם לפעילות קיבה מוגברת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי20/04/2008בד"כ לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי IVFמזל20/04/2008
שלום ד"ר,
עשיתי IVF בפעם הראשונה בתאריך 16/04/08 את ההחזרה. אני כבר ביום החמישי והתחילו לי כאבים בגב התחתון , בבטן התחתונה , כאבים בשדיים הכאבים הולכים ושבים,האם זה תקין או צריך לפנות לרופא מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מזל
ד''ר דוד ישי20/04/2008אם יש אי נוחות קלה, זה נורמלי. אם מדובר בכאבים חזקים בבטן ובגב את חיבת לפנות לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונוגןמאיה20/04/2008
שלום, עלי להתחיל להזריק מונוגן ביום השני לדימום הווסת (לקראת IVF).
הדימום אצלי לפעמים מתחיל ביומיים שלושה של דימום מכתים ולאחר מכן דימום מסיבי כולל כאבי גב תחתון וכאבי בטן. אל איזה יום עלי להתייחס כאל היום השני ולהתחיל בהזרקה ?
חג שמח , מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ווסתי
TIMI20/04/2008דימום ווסתי נקרא היום הראשון ביום שאת מקבלת דימום של ממש ולא הכתמות. את צריכה להתחיל לספור מהיום הרשון שבו יש דימום ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מאיה
ד''ר דוד ישי20/04/2008בד"כ נהוג להתחיל לספור ביום הראשון של הדימום ממש. אבלתבקשי הנחיות מהרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורחסוי20/04/2008
שלום מחזור כל 29 יום החודש קבלתי ב32
מחזור אחרון 25.03.08
אני צריכה לקבל עוד 4 ימים והמחזור הקדים שלא קרה לי אף פעם
יש לי גם התכווציות מן כאבי מחזור
מה זה אומר?<* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ח
ד''ר דוד ישי20/04/2008סטיות כאלה של הוסת הן לא נדירות ובד"כ אין להן שום משמעות מיוחדת. ליתר ביטחון עשי בדיקת דם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
חסוי20/04/2008אולי בגללל לחץ קבלתי מוקדם.?.
היה לנו אבל במשפחה
יש לי גם כאבי מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ח
ד''ר דוד ישי21/04/2008זה בהחלט אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
חסוי22/04/2008יום שבת היה לי חום
וביום ראשון התחיל הדימום
מחזור היה לי ב 20.04.08
מתי יהיה לי ביוץ?
ומתי כדאי להתחיל לקייים יחסים כדי להיקלט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ח
ד''ר דוד ישי23/04/2008במחזורים של 28 ימים הביוץ הוא ביום ה 14. תתחילי ביחסי מין לסירוגין, כמה ימים לפני ותמשיכי עד כמה ימים אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלה לאחר IVFסמד19/04/2008
ביום שלישי 15.4 עברתי הפריה חוץ גופית וביום חמישי הצטננתי והתקררתי לא לקחתי כדורים לקחתי רק אקמול צהוב ולאחר הרבה ייסורים השתמשתי במשך יומיים שלוש פעמים ביום באוטרוין. כמה זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סמד
ד''ר דוד ישי20/04/2008קרוב לודאי שגם למחלה עצמה וגם לתרופות שלקחת אין השפעה על הסיכויים להצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע שלישי בהריון כאבי בטן ודימוםTIMI19/04/2008
ב 27.3 עברתי הזרעה ב 13.4 היה ערך HCG 189 ב 19.4 היה דימום חזק במשך כמה דקות והפסיק מלווה בכאבי בטן.ב 18.4 היה לי אולטראסאונד ולא נראה כלום.
היה רירית רחם 15.
האם אני עוברת הפלה או לא. האם יכול להיות שהעובר עדיין בחיים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום TIMI
ד''ר דוד ישי20/04/2008בשלב כזה של הריון לא ניתן לראות אותו באולטרסאונד. צריך בשלב הזה לראות מה קורה עם רמת הבטא בדם. אם הרמה עולה יפה, קרוב לודאי שאין מדובר בהפלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,thanks
TIMI20/04/2008תודה רבה דוקטור. מחר אני עושה בדיקת בטא.
עוד שאלה. הדם שלי B- מתי אני אמורה לקבל זריקה (הדם שלי שלילי ושל בעלי חיובי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום TIMI
ד''ר דוד ישי20/04/2008אם לא יהיה משהו חריג במהלך ההריון - בשבוע 27
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב דימום
TIMI21/04/2008היה לי דימום פחות חזק היום. קיבלתי תוצאות בטא של היום 2194.
מה זה אומר, ההריון תקין?
אגב, עדיין אין לי בחילות, רק עייפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום TIMI
ד''ר דוד ישי21/04/2008נראה לי שהרמה סבירה, אבל מה שחשוב שבשלב הזה חייבים לראות שק הריון ברחם. אם ההריון תקין או לא יגדו הזמן ומעקב האולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
TIMI21/04/2008תודה רבה דוקטור, מחר יש לי אולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ענת21/04/2008דר' קול שלום
רשמת שיש למצוא את האיזון (שכל הזקיקים יגדלו לגודל המתאים לשאיבה פחות/יותר)
אז איך עושים זאת? מה סוד הקסם? האם פה IVM יכול לעזור??
אינני רוצה לקבל טיפול בהורמונים ולהגיע למצב של שאיבת 2-3 ביציות בלבד? (מתוך 11)....כאמור אין לי זמן אני כבר בגיל 39.......
מצטערת על הצפת השאלות....
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת IVF ראשוןלולי19/04/2008
שלום,
1.מדוע בדר"כ מתחילים בפרוטוקול ארוך? האם זה קשור לגיל, אני בת 28?
2.האם הסיכויים להפרייה עם 4% מורפולוגיה גרועים, האם בהפרייה יהיה קשה לזרע להפרות
את הביצית?
תודה וחג שמח!
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילי
ד''ר דוד ישי20/04/2008הפרוטוקול הארוך הוא לדעתי, עדיין, הפרוטוקול הכי נפוץ. חלק גדול מהמחקרים מראים שהוא נותן תוצאות מעט יותר טובות מהפרוטוקולים האחרים. ויש גם שיקולים נוספים. כך או כך כל הרופא בוחר את הפרוטוקול הנכון לכל אישה.
אל תדאגי. אם נתוני הזרע ביום הפעולה יראו שהסיכויים להפריה רגילה אינם טובים, יעשה שימוש ב ICSI וההפריות תהינה תקינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת פרוגסטרוןשרית19/04/2008
שלום הייתי מעוניינת לדעת האם לאחר החזרת מוקפאים -
(לא על בסיס טיבעי) אסטרופם+אוטרוגסטן אחרי שבוע איזה ערך של פרוגסטרון אידיאלי לקליטת עובר בבדיקת דם?
האם 30 זה נמוך ואין סיכוי להריון?האם בגלל שזה מוחדר לנרתיק זה לא מדד מדויק בבדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר P
פרופ' שחר קול19/04/200830 זו רמה טובה.
יש לזכור כי הרמה ברירית הרחם גבוהה יותר לאחר מתן נרתיקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)