מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהא22/04/2008
שלום חווה דעתך
יום רביעי לפני שבועיים זקיק 26 וזריקה 5000 כאשר הרופא אמר שמקסימום יהיה הביוץ יום שישי
היום בבוקר בדיקה ביתית שלילית
במהל השבועיים ובמיוחד בימים האחרונים כאבי בטן אך ללא הפרשות חומות כמו שבדכ קורה לפני המחזור
דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א שלום
פרופ' שחר קול23/04/2008מציע לבדוק בטא בדם 16 יום לאחר מתן הפרגניל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטוןירדן22/04/2008
שלום רופאים יקרים ותודה על הסבלנות!
אני לוקחת תמיכת גסטון במשך כשבוע אני מרגישה כל הזמן סחרחורת וכאבי ראש, כמו כן אני מרגישה כאבים בישבן עד כדי קושי ללכת מרגישה כל הזמן מכווצת ,תמיכה נרתיקית לא הניבה תוצאות טובות בהפריה הראשונה (פרוגסטרון 30 לאחר שבועיים מיום ההחזרה-אוטרוגסטן 3*3)
1)מה היית ממליץ לעשות במקרה כזה(בת 26 בעיית זרע)?
2)אני כל הזמן רק מתעסקת בכאב של הגסטון ומרגישה בלחץ כי אני ישנה על הצד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטון
פרופ' שחר קול23/04/2008בשל תופעות לוואי בלתי ניסבלות של הגסטון יש מקום לשקול חזרה למתן פרוגסטרון בדרך נרתיקית.
אם הושג פרוגסטרון 30 בדרך זו - זה בסדר גמור.
יש להדגיש כי הרמה ברירית ברחם (איבר המטרה) גבוהה משמעותית מהרמה בדם, כך שאין להשוות את ניעילות לפי הרמה בדם בלבד, אלא לקחת בחשבון את דרך המתן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה מאודאור22/04/2008
אני ביום ה11 להחזרה ואתמול הייתי קצת עסוקה סבא של בעלי נפטר אז עזרתי קצת נסעתי גם נסיעה קצת ארוכה בערב כשהגעתי הביתה היה לי בתחתונית הפרשות קצת חומות, אבל עדיין כואב לי החזה והפטמות קצת רגישות מחר אני אמורה לעשות בדיקת בטא(הריון) אני קצת בלחץ עד עכשיו הייתי בטוחה שאני בהריון וזה מצליח עכשיו אני קצת מפחדת ולחוצה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור שלום
פרופ' שחר קול22/04/2008כולנו מקווים לתוצאה חיובית.
ואם חלילה - שלילית - חיזקי ואימצי והמשיכי.
עד ההצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ושחלה פוליציסטיתשרונית22/04/2008
לפני כ- 3 חודשים הפסקתי גלולות ואני מנסה להיכנס להריון (הריון שני).
המחזור שלי מגיע כל 35-37 יום.
האם הביוץ מגיע עם הפרשות?
האם זה בסדר שיש מדי פעם גם כתמי דם בביוץ?
בעבר אובחנתי עם שחלה פוליציסטית ועם טיפול באיקקלומין הצלחתי להיכנס להריון. האם אחרי הריון השחלה הפוליציסטית נעלמת או שהיא חוזרת למרות ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרונית שלום
פרופ' שחר קול22/04/2008מציע לברר האם יש ביוץ ספונטאני.
יתכן ואין כלל ביוץ סדיר, ויהיה צורך בטיפול תרופתי כדי להשיג ביוץ.
"שחלה פוליציסטית" יכולה "להיעלם" אם משקל עודף הושל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןלב22/04/2008
שלום רב לרופאים,
13 יום אחרי זריקת אוביטרל.
12 יום אחרי הזרעה.
בדיקת שתן ביתית מראה שלילי.
1) האם רוב הסיכויים שאין הריון?
2) האם השלילי מראה שהאוביטרל כבר "התנקה" מגופי כי אחרת זה היה גורם לתוצאה חיובית?
תודה מראש וחג שמח.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית שלום
פרופ' שחר קול22/04/2008כדי למנוע ספקות ותהיות עדיף לבצע בדיקת דם להריון 16 יום לאחר מתן האוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסויסיגל22/04/2008
1)אני ביום ה7 להחזרה ,היום יש לי פחות כאבים בגב התחתון ובבטן התחתונה החזה פחות כואב
ויש קצת הפרשות חומות, האם זה מרמז על משהו.
2)כמו כן אני שותה 3 פעמים ביום אוטרגסטין, וביום ה-6 לקחתי רק שני כדורים האם זה מהווה סכנה .
אני שותה מהפה וזה עושה לי כאבי ראש, ועייפות אני ממשיכה לשתות רגיל( 3 פעמים ביום)זה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל שלום
פרופ' שחר קול22/04/2008או ההפרשות הן סימן להשתרשות העובר ברחם.
קשה לדעת.
מציע ליטול הטיפול התרופתי בדיוק לפי הוראות הרופא המטפל.
אם יש תופעות לוואי, מציע לדווח לרופא שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוחהעידית22/04/2008
רופא יקר,
האם יש צורך לנוח אחרי ההחחזרה?
הרופא שלי אומר שאין צורך וניתן לחזור עוד באותו היום לעבודה,אוךם מצד שני אני שומעת כאלה שממליצים לנוח.
האם אחרי תהליך כו ארוך ומייגע כדאי להיות "גיבורים" ולחזור מיד לעבודה או לנוח?
אם כן כמה ימי מנוחה הינך ממליץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
פרופ' שחר קול22/04/2008מנוחה לא תשנה את התוצאה.
אם אין כאבים או תחושות חריגות - אין מניעה לחזור לעבודה באותו היום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטוןעידית22/04/2008
ביום שישי תהיה החזרה ואצטרך להתחיל להזריק גסטון כתמיכה אמפולה אחת ביום.
האם יש צורך בפעם הראשונה שאחות תראה לנו איך מזריקים?
האם מתחילים להזריק כבר ביום של ההחזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
פרופ' שחר קול22/04/2008כן, מאוד רצוי ללמוד להזריק לבד.
מתחילים ביום ההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבנה ברחםרונה22/04/2008
בת 31, נמצאת בטיפולי הזרעות, פיוריגון (יום 6).
אתמול עשיתי אולטראסאונד וניצפו גדלים שונים של זקיקים.
היום עשיתי שוב וניצפה, בין היתר:"בדופן אחורי של הרחם נצפה מבנה בגודל 12*13, בתוכו מבנה נוזלי בקוטר 8 מ"מ, ייתכן התנזלות בשרירן הדוחק מעט את הרירית כלפי מעלה".- מה זה???
האם יקשה על החדרת הזרעונים בעת הההזרעה?
האם זהו אנדרומיטיוס?
מודאגת מאוד!
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונה שלום
פרופ' שחר קול22/04/2008ככל הנראה מדובר במצב הנקרא אדנומיוזיס (לא אנדומטריוזיס).
לא יקשה על ההזרעה.
לא לדאוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת, ברשותך.
רונה22/04/2008אני מטופלת כבר תקופה, ומעולם זה לא נצפה.
האם יתכן כי יעלם מעצמו?
מה זה בכלל?
בעברי- תאומים (טיבעי) שלא התפתחו- האם יש קשר?
הכיצד זה לא ישפיע על ההזרעה?
ושאלה אחרונה- לא כדאי לעבור ל- IVF לאור הממצא? (הזרעה מס 4).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונה שלום
פרופ' שחר קול23/04/2008יעוץ מסודר מחייב לראות הממצא ב"עיניים".
באופן כללי: אדנומיוזיס היא תופעה שכיחה, לרוב עולה בשכיחות עם הגיל.
זה לא ייעלם מעצמו.
מדובר בחדירת רירית הרחם לתוך רקמת שריר הרחם.
אין קשר להפלה טבעית.
לא משפיע על הזרעה.
לגבי מעבר ל - IVF - יש לקבל מלוא המידע כדי ליעץ. הממצא עצמו אינו סיבה לפנות ל - IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בדיקות...
רונה23/04/2008ד"ר נכבד, תודה על תשומת הלב.
היום ערכתי בדיקות אולטראסאונד חוזרות, ושם נכתב כי גודלו קטן בחצי (מ- 13*12 ל- 6*9), ובנוסף כתבו: מבנה ציסטי צלול בצמוד לחלל הרחם" בשונה מ :"שרירן". האם יתכן שזהו אינו אנדומיטוס?
האם נראה כי יספג לבדו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונה שלום
פרופ' שחר קול23/04/2008המונח הוא אדנומיוזיס.
לפי התאור אני משער שזו הכוונה.
יעוץ רציני יותר דורש לראות ב"עיניים".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילמה-אנא אנא דעתכםחסוי21/04/2008
שלום רב.
סובלת מדלקת פרקים ריאומטיד ארטרייטיס.
הריאומטולוג המליץ לי שהגיע הזמן להתחיל לקחת תרופת פלאקווניל - על בסיס יומי, עד להודעה חדשה.
לדבריו - אין מניעה לקחת את הכדור גם בהריון. גם בתחילת הריון.
קיים סיכוי שאני ממש ממש בהתחלת הריון (וקיים גם סיכוי שלא, אדע רק בעוד כשבוע).
בהוראות של התרופה מצויין - "אל תשתמשי בתרופה כאר הנך בהריון שליש ראשון/אחרון.
אני נואשת - מצד אחד, הרופא אמר, שלמרות שכתוב, עליי לקחת את התרופה, כי חברת התרופות רק מכסה את עצמה והכדור אינו מזיק בשום אופן, מצד שני - כתוב שחור על גבי לבן - אל תשתמשי! (לא כתוב היוועצי עם הרופא לפני שימוש, אלא : אל תשתמשי בהריון).
בטח תפנו אותי למכון הטרטולוגי.....ואכן אתקשר אליהם בהקדם אבל חשוב לי לשמוע את דעתכם כרופאי נשים ומנסיונכם.
בנוסף - מה יותר "גרוע": להזניח הטיפול ולנסות להיכנס להריון, או לקחת הסיכון (כלומר האם הדלקת שיש לי ואולי החרפתה, יכול לפגוע בסיכוי להיכנס להריון?) האם עלי לרפא את עצמי קודם?
סליחה על אורך השאלה, אני פשוט בלבטים מאוד גדולים. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול21/04/2008החלטה הסופית היא שלך.
אף אחד לא ייקח אחריות בשבילך.
בוודאי חברות תרופות המתנערות באופן גורף מכל נושא ההריון.
התשובה הרישמית היא שיש סיכון בנטילת התרופה בהריון.
כל טיפול רפואי וכל הריון - כרוכים בסיכונים ואפשרות לתקלות. אין בטוח במאה אחוז...
במקומך הייתי לוקח את הסיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אפשר עוד שאלה?
חסוי21/04/2008תודה על תשובתך, היא עוזרת לי לחשוב לכיוון של נטילת הטיפול.
יחד עם זאת - נניח שאחליט לא לקחת הטיפול בפלאקווניל בשלב זה.
האם דלקת פרקים שלא מטופלת, יכולה להשליך לרעה על נסיונות כניסה להריון?
האם יכולה להשליך לרעה על הפלות בשליש הראשון או בהמשך?
שוב - המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
חסוי21/04/2008כשאתה אומר שהתשובה הרשמית היא שיש סיכון בנטילת התרופה - אתה מתכוון לאמר שתמיד יש סיכון ליטול תרופות בהריון? או שאתה יודע באופן מיוחד וספציפי שיש סיכון לקחת פלאקווניל בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי שלום
פרופ' שחר קול22/04/2008יש לזכור כי שיעור המומים המולדים באוכלוסיה הכללית הוא 3% - 5% .
לכן, החשש מפני תביעות על רקע נטילת תרופות ולכאורה מום בעובר עקב כך.
הרי אין לדעת בוודאות מדוע נגרמים המומים, לכן קל להאשים תרופות כאלה ואחרות.
משום כך חברות התרופות מתנערות כליל מנושא של הריון.
יכולת הפריון שלך כנראה שלא תסבול עקב אי נטילת התרופה.
כנ"ל לגבי הפלות טבעיות שהן מאוד שכיחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת המון תודה
חסוי22/04/2008רק לאמר תודה על התייחסותך.
החלטתי לקחת התרופה עמ"נ להחלים.אני כל-כך סובלת שאין מנוס.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים מוקפאיםשרית21/04/2008
שלום וחג שמח!
אני 12 יום לאחר החזרת עוברים מוקפאים
לפני 4 ימים לאחר בדיקת דם פרוגסטרון היה 28 ,החלפתי לזריקות גסטון.
היום 12 יום לאחר ההחזרה פרוגסטרון 81 ובטא פחות מ-10
יש לי שתי שאלות?
1)הרופא אמר לי להמשיך גסטון+אסטרופם ולחזור בעוד יומיים לבדיקה נוספת. האם יש סיכוי באמת שתוצאה תשתנה?אולי כי זה מוקפאים??..
2)לפי מה ששמתי לב בהחזרת הטריים לאחר כשבועיים היה לי פרוגסטרון 47 האם זה לא נמוך מידי ובגלל התמיכה שקיבלתי ההריון לא ניקלט (אציין שאני בת 25,בעיית זרע)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי21/04/2008אני חושב שהסיכויים שהתוצאה תשתנה קטנים מאד.
רמת פרוגסטרון של 47 היא רמה תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצד ימין לאחר זריקת גונל !!!!שרית21/04/2008
שלם רב
היום יום רביעי למחזו התחלתי עם גונל פם ראשונה ויש לי כאבים בצד ימין!!!!
האם ייתכן????? האם יתכן זה ביוץ???? ביום הרביעי למחזור ? האם זה נורמלי?
יש לציין שמעקב זקיקים נקבע רק לעוד 5 ימים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלי
ד''ר דוד ישי21/04/2008הכאבים אינם כאבי ביוץ ויש לי ספק האם הם קשורים לגונל F . אם הכאבים חזקים גשי להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעידית21/04/2008
היום רבעי ה-23.4 אבצע שאיבה (ivf ראשון פרוטוקול ארוך) ובים שישי ה-25.4 ההחזרה.
מתי הכי מוקדם אואכל לבצע בדיקת דם להריון האם בחמישי למאי או בשישי למאי?
האם ישנם כאבים לאחר השאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
ד''ר דוד ישי21/04/2008לאחר שאיבה יכולים להיות כאבי בטן. בד"כ קלים ונסבלים.
את הבדיקה עושים 12 יום מיום ההחזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאושרת21/04/2008
שלום
האם במצב שבו חצוצרה חסומה ונעשית הזרעה עדיין יש סיכוי להריון ?
יש לי חצוצרה חסומה וביוץ רק מאותו הצד החסום , הזרעה ראשונה כשלה
תודה
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי21/04/2008חצוצרה תקינה מאפשרת הפריה והריון גם אם הביוץ הוא מהשחלה שבצד השני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתאירה21/04/2008
שלום, ד"ר.
אני אמורה לקבל מחזור ב24/4.. מחזור סדיר פחות או יותר.. היום עשיתי בדיקת הריון ביתית: יצא שלילית... האם בכל זאת יש סיכוי להריון? החודש טופלתי באיקקלומין + זריקת אובטריל..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אירה
ד''ר דוד ישי21/04/2008הבדיקה הבייתית אמורה להתבצע במצב כמו שלך כ 15-16 לאחר קבלת האוביטרל. אם עשית את הבדיקה לפני, יש עדיין סיכוי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)