מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גודל הזקיקאתי03/04/2008
לקחתי 5 ימים כדור איקקלומין החל מיום החמישי למחזור, ביום ה-16 ראו לי באולטרה סאונד בבוקר זקיק בגודל 22 מ"מ, באותו יום בערב קיבלתי זריקת אוביטרול וכעבור 48 שעות עשיתי הזרעה.
שאלתי היא מה הסיכוי שהביוץ התרחש בין האולטרה סאונד לבין ההזרעה?
האם זקיק בגודל 22 תמיד יבייץ, גם ללא זריקת אוביטרול (ואת הזריקה נותנים כדי שייקח לו לכל היותר 36 שעות לבייץ), או שמה יכול להיות מצב שללא זריקת אוביטרול הוא לא היה מבייץ כלל?
האם ניתן להיות בטוחים שזקיק בגודל 22 לאחר אוביטרול ישחחר ביצית, או שמה יכול להיות מצב שאין בפנים ביצית בכלל?
אם כן, מה קורה לזקיקים כאלה (שלא מבייצים לבסוף או שאין להם ביצית בפנים)?
הם הופכים להיות ציסטות?
תודה על תשובתכם!
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אתי
ד''ר דוד ישי03/04/2008הזקיק מבייץ בד"כ גם ללא האוביטרל. אין לי אפשרות להעריך מה הסיכויים שזה קרה אצלך לפני קבלת הזריקה אלא רק להגיד שזה אפשרי אבל הסיכויים נמוכים. הסיכויים שזקיק בגודל כזה לא יבייץ עם אוביטרל קטנים ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל הזקיק
אתי03/04/2008למה אמרת שהסיכויים שהזקיק בייץ לבד, לפני זריקת אוביטרל או במשך ה36 השעות אחרי הזריקה, הם נמוכים?
באיזה גודל זקיק מבייץ בד"כ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים גדוליםמירי03/04/2008
אחרי האולטראסאונד ביום שלישי שראו זקיקים גדולים בגודל 20.21.20 17.18.18.18. וכמה קטנים .למחרת התבקשתי לקחת אוביטרל והיום אני עוברת הזרעה .שאלותי מה קורה לאותם הזקיקים הבשלים ? אחרי זריקת האוביטרל ? הזקיקים יהיו מתאימים להזרעה או שיהפכו בגודלם לציסטות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד''ר דוד ישי03/04/2008האוביטרל גורם לזקיקים לבייץ. במהלך הביוץ מתרוקנים הזקיקים מהנוזל. לעיתים הם מתמלאים שוב . ברוב המקרים לא נוצרת ציסטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה*************
נועה03/04/2008האם גם אם נמצאים ב-IVF - עם דקפפטיל וכשמזריקים את האוביטרל - עדיין יש סיכוי שהביצית תבייץ...
האם יכול להיות שלאחר הביוץ, הזקיקים יתמלאו בנוזל - איך, למרות זאת, ניתן לדעת בבטחה שהיה ביוץ (חוץ מבדיקת דם)......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבדות זרעדליה03/04/2008
שלום,
עברנו כבר לא מעט השבחות והזרעות (אין סיבה לאי הפוריות) ותמיד באותו בית החולים.
שאלתי - האם כדאי לשנות מעבדת זרע. האם כל המעבדות עובדות אותו הדבר? או שיש הבדלים ואולי במעבדה אחרת זה יצליח?
האם משנה אם עושים את ההזרעה בבית חולים או אצל הרופא שלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיר
ד''ר דוד ישי03/04/2008אין הבדל היכן עושים את ההזרעה. לגבי המעבדה - השיטות די דומות ולכאורה אם הדברים נעשים כפי שצריך, לא צריך להיות הבדל בין המעבדות השונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדוקטורא03/04/2008
שלום
איזה זרע יהיה יותר איכותי?
של בחור אשר לא קיים יחסים במשך שבועיים שלוש
או של בחור אשר קיים יחסים כמה ימים קודם
כמובן נתייחס לאותו אדם כלומר אותם נתונים נניח כי הזרע תקין ושווה
עם איזה זרע "עדיף" לנסות להכנס להריון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א
ד''ר דוד ישי03/04/2008מקובל להניח שזרע הוא אופטימלי אחרי 3 ימי המנעות. לא יותר ולא פחות. אבל זה לא מתמטי. הזרע נשמר באיכות טובה בצינור הזרע גם חודש ויותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת ביציותעדי02/04/2008
שלום,
אני מעוניינת במידע לגבי השתלת ביציות בחו"ל - איך מתבצע התהליך ולמי ניתן לפנות.
האם יש מישהי שעברה טיפול כזה ויכולה לעזור לי במידע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה גם לדעת פרטים ובהזדמנות זאת
אני אני03/04/2008מקפיצה את השאלה לקבלת מידע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתן מתכוונות לתרומת ביציות?
טלי06/04/2008אם כן יש מספר מסלולים. הדסה עין כרם: נוסעים לצ'כיה. אסותא ת"א (משיח, לב רון, לברן, בר חווה, גבע ועוד...) נוסעים לקייב אוקראינה, אלישע ובני ציון בחיפה (לויט וקלדרון) נוסעים לרומניה. אפשר לפנות לבית חולים באופן ציבורי או לאחד מהרופאים באופן פרטי ולקבל החזר מהקופה. לעוד פרטים מציעה לכם להכנס לפורום תרומת ביציות ויש שם פירוט המסלולים השונים כולל עליויות ומה מקבלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IUIרונה02/04/2008
לרופא היקר שלום,
אוביטרל-26.3
הזרעה-27.3
מתי אפשר לבצע ב. דם, ומתי בדיקה ביתית, לכל המוקדם.
תודה רבה על מלאכת הקודש שלכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונה
ד''ר דוד ישי02/04/2008בדם אחרי 14 יום. בשתן מחכים עוד יום יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל ובדיקת הריוןחסוי02/04/2008
ברצוני לשאול כמה ימים לאחר הזרקת אוביטרל ניתן לבצע בדיקת הריון ביתית וכן בדיקת דם, כאשר תשובה תהיה מהימנה בוודאות?
ועוד שאלה, האם בוודאות מתרחש ביוץ לאחר שימוש באוביטרל, או שיש מצב שלמרות זאת וגודל זקיקים תקין, לא ייתרחש ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי02/04/2008הביוץ מופיע בכ 100% מהמקרים לאחר מתן אוביטרל. בדיקת הדם צריכה להעשות כ 14-15 ימים לאחר האוביטרל. בשן צריך להמתיןיום יומיים נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
חסוי03/04/2008ותמיד הביוץ יופיע במהלך 36 מקסימום ולא יכול להיות שאחרי יותר זמן? ואת בדיקת הדם לעשות 14 יום אחרי הזרקת האוביטרל, לא אחרי יום הביוץ המשוער?? זאת גם אם אני אחרי שימוש בגונל אף וכעת עם אוטרטגסטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי03/04/2008הביוץ יופיע לא יותר מ 36 שעות מהזריקה. הנכון הוא לעשות את הבדיקה 14 יום מהביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי03/04/2008והאוטרוגסטן שאני לוקחת היום לא פוגם בתוצאות הבדיקה לאחר 14 יום מהביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי03/04/2008לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת ביוץמוריה02/04/2008
יום ראשון בדיקת ביוץ פס בהיר אבל בולט , קיימנו יום ראשון, שלישי בבוקר והיום יום רביעי בבוקר.
היום בבדיקת ביוץ שני קווים חזקים וזהים בצבעם. זאת אומרת ביוץ תוך 24-48 שעות, אם נמשיך לקיים עוד יומיים שלושה האם יש עדיין סיכוי? זה לא יותר מידי ימים וכמות הזרע כבר פחותה?
בבדיקת זרע בעיה רק של תנועתיות הזרע, אבל היה הריון ספונטני לפניי שלוש שנים, והריון כימי לפניי כשנה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מוריה
ד''ר דוד ישי02/04/2008יש עדיין סיכוי, תמשיכי עם יחסי המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות בטאחסוי02/04/2008
הריון IVF. יש לי כבר ילד מהריון IVF נוסף. ללא עבר של הפלות.
מחזור אחרון 22 פברואר. החזרת 2 עוברים (עובר בן 8 תאים ולאחר יומיים בלסטוציסט).
בטא ביום ה-12 אחרי החזרה ראשונה: 309
בטא ביום ה-14 אחרי החזרה ראשונה: 602
בטא ביום ה-21 אחרי החזרה ראשונה: 4709
עפ"י חישוב של בטא שאמורה להכפיל עצמה כל יומיים, הבטא ביום ה-20 היתה צריכה להיות 4800, כך שביום ה-21 בערך 6000 (ובפועל כפי שציינתי 4709).
את האולטרסאונד הראשון אני אעשה ביום ה- 29 לאחר ההחזרה (בעוד שבוע), על מנת לנסות לראות אם יש דופק.
בשל ערכי הבטא האמורים, האם ייתכן שההריון לא מתקדם כפי שצריך? מה אומר ערך בטא שלא עומד בציפיות ההכפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי02/04/2008עניין הכפלת הבטא נכון לתחילת ההריון.אח"כ הסטיות הן גדולות והמעקב אחר התפתחות העובר לאולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים בשליםמירי02/04/2008
שלום רב! בגלל שהיה לי אסטרודיול גבוה ועברתי אולטראסאונד וראו 3 זקיקים בגדלים 20.20.21 ו17.18.18.17 ועוד ארבעה זקיקים בגדלים 14.14.13. ו10. שאלותי הן .מה קורה לזקיקים הגדולים הבשלים שאקבל אוביטרל ,הזרקתי היום בבוקר והזרעה מתוכננת לי למחר בערב [שמונה בערב] הזקיקים נראו אתמול .מה קורה בשלב הזרעה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד''ר דוד ישי02/04/2008האוביטרל גורם לכך שכל זקיקנ בשל יבייץ וישחרר בייצית לאגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת דחוף, מוטרדתחסוי02/04/2008
לפני 13 יום הוחזר לי עובר שהופשר. עד היום לא הרגשתי שום מיחושים. היום התחילו כאבי מחזור (כאבי גב ובטן תחתונה שאני מזהה ככאבי מחזור) אבל, אליהם מתלווים בגלים כאבים בפי הטבעת.
אני צפויה לעשות בטא מחר. אני מוטרדת משום שקראתי באחד הפורומים שסימפטומים של כאבים כמו שלי עם כאב בפי הטבעת מרמזים על הריון מחוץ לרחם. אני חוששת מאד. אם בדיקת הדם תראה חיובי, איך אדע האם זה מחוץ לרחם או ברחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נגה
ד''ר דוד ישי02/04/2008המיחושים שאת מתארת אינם קשורים בהכרח להריון חוץ רחמי וזה מאד לא שכיח שהריון אקטופי כל כך צעיר יתן איזה שהם סימנים. בכל מקרה בשלב כל כך מוקדם לא ניתן לברר את מיקום ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!!!!!!!!!עינב02/04/2008
שלום רציתי לדעת אני מטופלת ivf אחרי מספר טיפולים וכל הטיפולים העוברים שבורים ואין עוברים ששורדים להקפאה רציתי לדעת האם זה מחייב תרומת ביצית ואם לא האם אפשר להיכנס להריון מעוברים שבורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עינב
ד''ר דוד ישי02/04/2008אפשר , אבל הסיכויים פחות טובים. לכן ההחלטה על המעבר לתרומת בייצית ועל העיתוי הנכון, תלויה במס' גורמים נוספיפ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת זריקותנינה02/04/2008
שלום ד"ר,
לאחר 3 הזרעות עם פיוריגון שכשלו (הרירית טובה 10 מ"מ והיו 2-3 זקיקים בשלים)
הרופא שלי החליף לי החודש למונוגן , הוא אמר שיש גם LH.
מה מוסיף ה-LH לטיפול?
תודה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה שלום
פרופ' שחר קול02/04/2008LH חיוני במצבים של חוסר LH.
אם LH לא חסר - כנראה שאין גדול הבדל בין התכשירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
נינה02/04/2008בפרופיל ההורמונאלי שעשיתי ביום ה- 3 לווסת רמת ה-LH
הייתה 3.9 IU/L
האם לפי הערך שציינתי שיש חוסר ב-LH?
האם כדאי להחליף למונוגן או שלהישאר עם הפיוריגון?
המון תודות לך :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותמיכל02/04/2008
1. האם מחלת שפעת עם חום בזמן הזרעה פוגעת בסיכויים?
2. ביום ראשון עשיתי מעקב זקיקים ונראה זקיק בגודל 21 מ"מ (לאחר 2 איקוקלמין), רמות ההורמונים היו /E2- 596 pg/ml וLH - 6.7 .
יום למחרת - יום שני רמות ההורמונים בבוקר היו E2 - 3330 pmol/l וLH 7.04 באותו היום אחרי הצהריים הזרקתי אוביטרל ולמחרת הזרעה, האם יש היה מומלץ להזריק את האוביטרל יום קודם? יש סיכוי שהביוץ כבר היה לפני הזרקת האוביטרל?
תודה מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
פרופ' שחר קול02/04/2008מחלת חום פוגעת בסיכוי להרות. רצוי לתת תרופות להורדת החום.
לוח הזמנים נראה תקין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטותחנה02/04/2008
שלום אני בת 29 ובעלי בן 31, הגענו ל-IVF בגלל בעיית זרע ויש לנו רק מנות בודדות של זרע קפוא, לא ניתן להפיק יותר זרע. עברתי 3 שאיבות ו-3 החזרות בלבד כי לא היו לי מוקפאים
כרגע אני לפני סבב רביעי ומתלבטת מה לעשות כי יש עוד מספר בעיות שלא ממש מתייחסים להם: הרירית שלי בקושי מגיעה ל-6 ביום השאיבה למרות שעשו לי פיפל פעם אחת, באופן קבוע יומיים לפני בדיקת בטא מתחיל לי דימום בבדיקת דם מסתבר שהפרוגסטרון נמוך כך שאולי התמיכה לא מספיקה. חוץ מזה יש לי שחלות פוליציסטיות.
מעבר לכך אין לי מוקפאים כי במעבדה הם מקפיאים רק מה שמגיע לבלסטו וזה מפריע לי כי אני מבינה שיש סיכוי שהם כן ייקלטו ברחם וחבל "לזרוק" אותם.
מבקשת עצה מה לעשות והאם לפני תוכנית טיפןל חדשה יש להמשיך בירור רפואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנה שלום
פרופ' שחר קול02/04/2008יש לברר סיבות אפשריות לרירית דקה (יחסית).
לדעתי, התמיכה אינה הסיבה העיקרית, אלא איכות העוברים.
ניתן להקפיא עוברים ביום 2 לשאיבה.
יעוץ מיקצועי יותר ניתן לתת רק לאחר לימוד כל הנתונים מתוך התיק הרפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר קול
חנה02/04/2008האם זה בגלל שמדובר בזרע קפוא?
ביום 3 החזירו לי 4 עוברים 2 של 6 תאים ו2 של ארבעה תאים
האם אילו עוברים איכותיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)