מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף!! האם לבצע הזרעה בגירוי יתרליאור24/03/2008
אשתי עוברת טיפולי פוריות עקב שחלות פוליציסטיות. החודש זה פעם ראשונה שהחלה את הטיפול בגונל F.
היום אמרו לה שהיא בגירוי יתר שחלתי עם 4-5 זקיקים מובילים.
היא עשתה זריקת דקא והביוצים יהיו מחר.
מהם הסיכונים בהזרעה כזו לאור ריבוי הביציות הצפויות?
מה אחוז הסיכוי לתאומים ?
איזה סיכונים פרט לריבוי עוברים יש?
אציין שזהו הריון ראשון, הזרע תקין, נסיון רביעי מאז שהחלו הביוצים.
תודה רבה על התגובה המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאור
ד''ר דוד ישי24/03/2008מתן הדקפפטיל במקום אוביטרל, מפחית באופן משמעותי את הסיכון לגרוי יתר. הבעיה העקרית במצב כמו שלכם אם כן היא הסיכוי הגבוה ( מעל 20% )להריון מרובה עוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין במהלך הריוןחסוי24/03/2008
האם בשלבי הריון ראשונים - ממש בימים ובשבועות הראשונים, יש מגבלה לקיום יחסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי24/03/2008כל זמן שההריון תקין אין מגבלה כזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןלילך24/03/2008
שלום,
האם 2 נרות של אוטרוסגטן (200), מקביל ל-2 נרות של אנדומטרין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילך
ד''ר דוד ישי24/03/2008נר של אנדומטרין מקביל לקפסולה וחצי של אוטרוגסטן 200
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לצעריחסוי24/03/2008
עשיתי בדיקת הריון ביתית לפני 10 דק
ייצא שלילי , ועדיין אין לי מחזור
יש לי כאבי מחזור ותחושה
רציתי לדעת למה יש לי איחור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי24/03/2008לא יודע . אבל אם אין הריון, הוסת יגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית הרחם - עזרה בבקשה!tinki24/03/2008
שלום רב.
ביום 16 למחזור זקיק 20X20 ועובי רירית 4 ממ.
האם זהו זמן הביוץ? האם רק עוד יום יומיים?
האם הרירית עשויה עוד להתעבות עד הביוץ או לאחריו?
האם בכלל יכול להשתרש הריון עם רירית דקה כזו?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי24/03/2008הרירית דקה . הסבירות שהיא תתעבה באופן משמעותי בשלב הזה נמוכה. יש סיכוי להריון אבל הוא נמוך יותר מאשר לו היתה הרירית עבה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
נוני24/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IUI וקיום יחסיםנינה24/03/2008
שלום ד"ר,
איך אתה ממליץ להתנהל מבחינת קיום יחסים בימים שלפני ההזרעות, בימיים של ההזרעות עצמן
ולאחריהן , בהנחה שהזרע סביר למעט בעיית תנועתיות קלה.
המון תודות לך על העזרה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי24/03/2008אני ממליץ להמנע יומים שלושה לפני ההזרעה. ואחריה לקיים חופשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת דקפפטיל על המחזורבתיה24/03/2008
שלום,
אני בטיפולי IVF. מזריקה דקפפטיל 0.1 כשבועיים, אמורה מחר להתחיל להזריק גונל.
יש לי שרירן גדול (7-8 ס"מ) שגרם לכך שהמחזורים האחרונים היו כבדים (גלי דימומים, קרישי דם ומחזור ארוך).
במפתיע המחזור הנוכחי היה קל מאד. אמנם זה מאד משמח, אבל האם זה יכול להצביע על בעיה? האם זה יכול להיות בהשפעת הדקפפטיל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בתיה
ד''ר דוד ישי24/03/2008את צודקת. הגורם הוא הדקפפטיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בביציותיעל24/03/2008
לרופאים שלום,
נאמר לי ע"י רופא הפוריות שלי כי יש לביציות שלי בעיה שבה מספר רב של תאי זרע יכולים לחדור לביציות, ולא רק אחד. רציתי לשאול למה זה בכלל בעיה והאם זה קשור לכך שאנחנו לא מצליחים להכנס להריון? מה זה אומר מבחינת הסיכוי להרות והאם יש לזה טיפול תרופתי או אחר? האם זו בעיה קבועה או חולפת? תודה רבה (אין לי ילדים עדיין, בת 32).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגית שלום
פרופ' שחר קול24/03/2008אני מניח שהיעוץ ניתן לאחר טיפול IVF
ניתן לנסות ולהתגבר על הבעיה ע"י ICSI - הזרקת תא זרע אחד לביצית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובריםאני24/03/2008
בוקר טוב,
ביום שלישי שעבר 18.03 עברתי שאיבה. נשאבו 11 ביציות מתוכן הופרו 9
ביום שישי 21.03 הוחזרו שני עוברים טובים מאד "מקסימים" כהגדרת הרופאה
מאז השאיבה אני לוקחת אנדומטרין - 3 פעמים ביום
אתמול (היום, יום שני - 24.3) מהבוקר יש לי ניגובים ורדרדים בהירים אחרי מתן שתן וכתמים ורדרדים על התחתונית.
אלו לא הפרשות או דימום אלא רק ניגוב "מוכתם"
שאלותיי:
1. מה זה אומר? האם להבדק?
2. האם יש לשנות משהו בתמיכה? להוסיף?
3. מתי מתקיימת למעשה השרשת העוברים? האם 5-6 ימים מההחזרה או 5-6 ימים מההפריה? כלומר, עוד לפני ההחזרה?
האם הדבר פוגע בסיכויי הקליטה?
יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת שלום:
פרופ' שחר קול24/03/2008אין טעם להיבדק.
את מקבלת תמיכה טובה. אין מקום לתוספת.
השרשת העוברים - סביב יום 6 לאחר השאיבה.
אין קשר לסיכויי הקליטה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםאופיר24/03/2008
שלום אני בת26 מנסה הריון שנה וחצי ועושה מעקב זקיקים 8חודשים יום המחזור שלי היה 13.3 ביום ה9 ו10 של המחזור הייתי בשירותים בזמן פיפי וראיתי רירית צמיגה . היום יום א 23 יום ה11 של המחזור עשיתי מעקב זקיקים ואמרתי לרופא את מה שראיתי ביום ה9 וה10 והוא אמר שהיה ביוץ ורירית 5.6 האם היה ביוץ? והאם להמשיך מעקב זקיקים ? הרופא אמר לי לבוא שבוע הבא . המחזור שלי כל 28 . אם היה ביוץ עדיין יהיה לי זקיקים אבל קטנים ?לפעמים אני לא מבינה את המעקב זקיקים פעם קטנים או בנוניים ושבוע לפני המחזור שלי אומרים לי שאולי היה ביוץ לפני המעקב או שלא יהיה החודש ביוץ.חודשים ראשונים היה ביוץ .ומאז אני חצי שנה בסימן שאלה לא ידוע אם היה ביוץ . יש לציין שרק החודש ראיתי את הרירית הצמיגה יכול להיות שאני לא מבחינה בגלל שזה עובר לי דרך השתן ? בתודה סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל שלום
פרופ' שחר קול24/03/2008מעקב מסודר אחר מחזור טבעי כולל בדיקות דם ובדיקות אולטרסאונד.
כך ניתן לאבחן אם יש ביוץ.
קשה מאוד לסמוך על אופי הריר הצווארי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית בטאפוריה23/03/2008
שלום ד"ר,
אז אחרי חששות, גונל אפ ואוביטרל ובדיקות ביתיות, בטא חיובית -
יום חמישי האחרון - בטא 65 (שלושה ימים לפני איחור)
יום ראשון (היום יום האיחור הראשון) - אחרי 3 ימים מהבטא האחרונה - בטא= 377.
האם העלייה תקינה? זה יותר מפי -4 בשלושה ימים??
האם יכול להיות יותר מעובר אחד בקפיצה כזו?
תודה מראש
לילה טוב
פוריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פוריה
ד''ר דוד ישי23/03/2008עלית הבטא טובה. מה מס' העוברים תדעי רק כאשר תעשי אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות ?אביב7823/03/2008
בת 30 - מנסה להיכנס להריון כבר מעל לחצי שנה
מחזורים של 24 יום, מחזור אחרון 21.2.2008 - בדיקת דם להריון ביום חמישי האחרון הייתה שלילית
TSH 3.02.
היום הרופא נשים שלי על סמך מה שרשמתי פה אמר לחכות עוד כמה ימים ולעשות שוב בדיקת הריון ואם היא תצא שלילית נתן לי 3 כדורים למשך 5 ימים ע"מ שאקבל מחזור.
הוא לא בדק אותי בכלל, רק אמר שאולי לא בייצתי החודש.
האם על סמך מה שאמרתי בלי בדיקה עלי לקחת את הכדורים או להתייעץ עם עוד רופא ?
האם הוא היה צריך לבדוק אותי או לתת לי בדיקות דם לראות מה קורה ?
כמה זמן לחכות לפני שאני לוקחת את הכדורים ?
או שמא אני סתם היסטרית ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אביב
ד''ר דוד ישי23/03/2008ההתלבטות שלך מיותרת. הכדורים לא פוגעים בהריון. אם יש הריון לא יופיע הוסת. אם את לא שקטה, תעשי לפני כן עוד בדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לנסיונות?מאיה23/03/2008
שלום,
בימים אלה קיבלתי וסת לאחר טיפול הורמונלי לקראת שאיבת ביציות שנכשל (הופסק לפני כשבועיים עקב גירוי יתר).
בהנחה שהביוץ שלי יחזור לסדרו כבר בזמן הקרוב (למרות שקיבלתי גם דקפפטיל 3.75) - האם יש מניעה שננסה להיכנס להריון ספונטני כבר בביוץ הטבעי הקרוב? אם עדיין יש ציסטות כתוצאה מהטיפול - האם זה יגרום לבעיה בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה.
ד''ר דוד ישי23/03/2008הבעיה היא לא הציסטות. השאלה האם את מבייצת באופן ספונטאני וסדיר. וצריך לקחת בחשבון גם שהדקפפטיל משפיע לעיתים עד כ 6 שבועות מרגע שניתן ולכן יש סיכוי סביר שגם אם את מבייצת באופן סדיר הביוץ יופיע רק בעוד כמה שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצריך בדיקה?
מאיה23/03/2008תודה על התשובה.
האם אני חייבת ללכת להיבדק אצל רופא נשים לפני שננסה להיכנס שוב להריון ספונטאני?
(המחזור שלי היה סדיר לפני תחילת הטיפול)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
ד''ר דוד ישי23/03/2008הדרך היחידה לדעת האם את יוצאת מהשפעת הדקפפטיל והאם את מבייצת ומתי, היא לעקוב באולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכות ביתיות
מאיה23/03/2008האם ערכה ביתית לבדיקת ביוץ לא יכולה לתת לי מענה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכה ביתית
מאיה24/03/2008נדמה לי שלא הבחנת בשאלה שלי...
האם ערכות ביתיות לבדיקת ביוץ לא יכולות לתת מענה לשאלה האם חזרתי לבייץ באופן טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
ד''ר דוד ישי24/03/2008לא ממש. זאת די יריה בחושך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה???דידי23/03/2008
שלום רב. בחודש שעבר טופלתי בזריקות גונאל אף להשראת ביוץ + 2 הזרעות. שמונה ימים אחרי הביוץ (שתוזמן במדויק ע"י שימוש בסינרל והזרקת אוביטרל) התחיל דימום, שהמשיך בעוצמה של מחזור לכל דבר ועניין. מכאן, שהנחתי שמדובר במחזור (כי הבנתי שדימום של השתרשות אמור להיות חלש הרבה יותר). ביום הרביעי למחזור התחלתי שוב בפרוטוקול טיפול ע"י הזרקת גונאל אף, ושישה ימים לאחר מכן (כלומר ביום ה- 11 למחזור ולאחר שבמעקב זקיקים יום קודם לכן נצפה זקיק של 13 מ"מ ועוד קטנים) התחילו שוב דימומים, הפעם אפילו יותר חזקים ממחזור. בין לבין ביצעתי צילום רחם שנמצא תקין. שאלתי היא: האם יתכן שהדימום החוזר והחזק יכול להעיד על כך שהדימום הראשון היה דימום של הריון ולא מחזור? ואם כך, האם יתכן שבצילום הרחם גרמתי למעשה להפלה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דידי
ד''ר דוד ישי23/03/2008השאלה היא היפוטטית. קשה לי להניח שצילום הרחם גרם להפלה. אבל כמו שאמרתי הכל דיבורים.
מה שחשוב הרבה יותר הוא מה שניתן ללמוד מזה. ומה שניתן ללמוד הוא שבתחילת הריון תקין יש לעיתים דימום ולעיתים אפילו דימום חזק . ולכן לא משנה מה צריך , ביום המתאים, לעשות בדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידת בטא ותמיכהאנונימית23/03/2008
לרופאים שלום,
עברתי החזרת עוברים ב- 28.2 ב 11.3 בצעתי בדיקת דם והבטא הייתה 5.
מאחר שקיבלתי מחזור עוד לפני הפסקת התמיכה הנחתי (הנחה שגויה מסתבר) שהטיפול נכשל.
שבוע לאחר מכן יצרו איתי קשר ממחלקת ה IVF לשאול אם עשיתי עוד בדיקת דם מאחר שהתוצאה היא גבולית בצעתי עוד בדיקת דם ב 20.3 ובה יצא בטא 93 .
התחלתי שוב בתמיכה (אנדומטרין פעמיים ביום) ולאחר מכן התחילו דימומים.
היום בצעתי שוב בדיקת דם והבטא ירדה ל50 .
רציתי לדעת אם בכלל היה סיכוי להריון עם ערך כזה נמוך של בטא והאם ההחלטה השגויה שלי (שאין הריון...) להפסיק את התמיכה הרסה כל סיכוי להצלחה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
אנונימית23/03/2008רציתי לדעת האם העובדה שהיתה בטא חיובית מצביעה על סיכויי ההצלחה של הטיפולים הבאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי23/03/2008אני חושב שזה בהחלט סימן מעודד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אנונימית
ד''ר דוד ישי23/03/2008שאלת שאלה שאת התשובה לה אי אפשר יהיה להוכיח לעולם. הרוב המוחלט של הריונות שמתחילים בערך כל כך נמוך מסתיים כהריון כימי. ולכן לדעתי בהפסקת התמיכה לא תרמת דבר לעובדה המצערת שההריון לא התפתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור לאחר הריון כימי
אנונימית30/03/2008תודה רבה על התשובות!
שאלה נוספת,אני לא יודעת מתי צפוי להגיע המחזור הבא שלי. כאמור קיבלתי מחזור ושבוע וקצת אחרי התחילו דימומים (ביחד עם ירידת הבטא).האם המחזור הבא שלי אמור להגיע כרגיל או באיחור של שבוע וחצי-כלומר ממתי שהתחילו הדימומים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה-תודה
אנונימית31/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אנונימית
ד''ר דוד ישי31/03/2008אני מעריךשהוסת יופיע באיחור של כשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)