מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גונל שהוזרק באיחורמירי26/03/2008
שלום רב! אני מתחילה שבוע הבא הזרעה חמישית [שתים היו על המחזור החודשי ] אני מזריקה גונל 112.5 בדר"כ אני מזריקה בשעות קבועות בין 18:00:19:00 ואתמול יצא לי להזריק בשעה 21:00 האם ההשפעה של הזריקה תזיק? בעבר שקיבלתי גונל ההאסטרדיול עמד בפעם אחת 1900 ובפעם השניה 3400 ,אולם אחרי שהזרעה השניה נכשלה וגילו 2 ציסטות ,קיבלתי מרסילון ודימומים [הפרשות שחורות] ואני ביום החמישי של הגונל ,האסטרודיול עומד על 600 בלבד? עד יום חמישי התבקשתי להזריק ולהגיע לאוטראסאונד ,האם ביומים באלו של הזריקות האסטרודיול יכול להגיע לרמה גבוהה של אסטרודיול? למה פתאום בין הזרעה להזרעה יש ירידה ,עליה באסטרודיול ? הזרעה זו היא תהיה אחרונה ואני מקווה שאעבור אותה בהצלחה ולא אצטרך הפריות.האם בין הזרעה להזרעה הסיכוים עולים מבחינת אחוזים או שעומדים על 20אחוזים בלבד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד''ר דוד ישי28/03/2008הגוף מגיב מפעם לפעם שלא כצפוי. אבל יש בהחלט סיכוי שאם תמשיכי להזריק, יתפתחו הזקיקים ורמת ההורמונים תעלה. הסיכוי של כל מחזור טיפול נשאר כ 20%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלי26/03/2008
שמעתי שאצלך לפני החזרה מקבלים כדור שעוזר לדם להגיע לרחם משהו כזה כדור הנשפה
רציתי לדעת אם אפשר איך זה ניקרא ובמה באמת הוא עוזר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום:
פרופ' שחר קול26/03/2008לא מכיר.
לאחר ההחזרה מקובל להתחיל בתמיכה הורמונאלית (על בסיס פרוגסטרון).
לא מודע לכדורי פלא, ושיקויי קסם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליותשולי25/03/2008
ערב טוב,
בת 29 ללא ילדים. מנסים להרות כמספר חודשים.
עקב מחזורים לא סדירים, אני מטופלת באיקוקלומין כ- 3 חודשים (במינונים שונים).
נשלחתי לבדיקות הורמונליות ביום ה- 3 למחזור (וזאת כי עברתי רופא)
רציתי לדעת מה המשמעות של תוצאות הבדיקה:
אני מצרפת רק את הבדיקות שלא ידעתי לפענח, שאר הבדיקות יצאו תקינות.
ESTRADIOL(E2) 264.00 PMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 70 - 900 PMOL/L
MID-CYCLE : 140 -1900 PMOL/L
LUTEAL PHASE : 70 -1000 PMOL/L
POST MENOPAUSAL : <150 PMOL/L)
follicullar phase 70-90 pmol/l mid-cyc
le 140-1900 pmol/l luteal phase 70-100
0 post menopausal <150 pmol/l
PROGESTERONE 2.77 NMOL/L
FOLLICULAR PHASE : 0.5 - 4.8 NMOL/L
LUTEAL PHASE : 16.0 - 60.0 NMOL/L
POST MENOPAUSAL : 0 - 2.5 NMOL/L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולי שלום
פרופ' שחר קול26/03/2008יש 2 תשובות: אסטרדיול ופרוגסטרון. התשובות תקינות ליום 3 למחזור.
רצוי להשלים פרופיל הורמונאלי מלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול המקסיםאמאני25/03/2008
אני כבר עברתי שלוש הריונות כימיים האם יש בדיקות שאני צריכה לעבור ?
לפי מה שהבנתי הריון לא תקין נוצר מעובר לא תקין אני לא מבינה ממה בגלל איכות הזרע ירודה או מהביציות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמאני שלום:
פרופ' שחר קול25/03/2008לרוב אנו סבורים כי איכות הביציות הוא הפקטור הקובע.
יש לדון בברור "הפלות חוזרות". למרות שהריונות כימיים לא ממש עונים להגדרה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקיקלומין והמשך טיפולחסוי25/03/2008
רציתי לברר מה מקובל -
כמה חודשים מטפלים באקיקלומין (בהנחה שיש תגובה טובה מהם) בטרם עוברים לטיפול אחר.
ומה הטיפול הבא? זריקות? איזה? יש משהו מקובל או כל מקרה לגופו?
ת ו ד ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול25/03/2008מקובל להמשיך 3 - 6 מחזורים לפני ששוקלים גישה אחרת.
תמיד יש לשקול כל מקרה לגופו.
לרוב ממשיכים בטיפולי גירוי שחלות על בסיס זריקות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץחסוי25/03/2008
הזרקתי אוביטרל ביום ב' מתוך ציפיה לביוץ ביום ד בערך.
הזרעה יום ג
הזרעה יום ד
כעבור שבועיים ביום ג קיבלתי מחזור.
שאלתי:
אם ידוע שבד"כ מחזור מגיע 14 יום לאחר הביוץ, מתי היה הביוץ שלי ביום ג או ביום ד (בשבוע של ההזרעה)????
בעצם מה שאני שואלת איך סופרים 14 יום = שבועיים בדיוק (למשל יום ג ועוד יום ג כעבור שבועיים) או - יום ג, ויום ב בתום 14 יום.
ואם אפשר עוד שאלה -
נניח שביוץ אכן היה ביום ג (שזה היום ה-15 למחזור.
האם אפשר להסיק שבד"כ הביוץ יהיה ביום זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול25/03/2008לרוב הביוץ מתרחש כ - 40 שעות לאחר האוביטרל.
השלב הלוטאלי (מהביוץ על הוסת) אינו קבוע באורכו. סטיה של יום יומיים היא בגדר התקין.
ההזרעות שבוצעו כיסו היטב את חלון ההזדמנות של הביוץ.
אין להסיק ממחזור אחד למישנהו.
שינויים מותרים ותקינים.
הגוף לא עובד לפי נוסחה מתמטית קשוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אפשר עוד שאלה?
חסוי26/03/2008במידה ואקבל מחזור הפעם, לפי חישוב יוצא לי, שכנראה הביוץ שלי נופל על פסח (בנק הזרע לא מבצע הזרעות).
לאור כך:
בשני הנסיונות הקודמים לקחתי אקיקלומין (כיון שאין לי ביוץ סדיר).
לתחושתי - חבל לי ליטול גם חודש הבא אקיקלומין אם קיים סיכוי שהביוץ ייפול על פסח. עכשיו עולה השאלות:
א. באם לא אטול החודש אקיקלומין, ובהנחה אין לי מחזור סדיר (30-35 יום ואף קרה שחודשיים...) - מתי עלי להתחיל לבצע מעקב זקיקים?
שאלה שניה -
ב. האם יתכן שלאחר חודשיים של אקיקלומין זה "מסדר" לי גם את הביוץ הטבעי והפעם יהיה לי גם סביב היום ה-15 כפי שהיה בשני החודשים שנטלתי אקיקלומין?
ת ו ד ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי שלום
פרופ' שחר קול29/03/2008אם אין ביוץ טבעי עדיף לקחת מחזור אחד של גלולות נגד הריון, שיאפשרו תיזמון טוב יותר סביב החגים הקרבים.
איקקלומין אינו משפיע לטווח של שבועות וחודשים.
ועם זאת, ביוץ טבעי סביב היום ה - 15 הוא בהחלט אפשרות סבירה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונת באמת לגלולות נגד הריון?
חסוי31/03/2008לא הבנתי את המלצתך - לקחת גלולות נגד הריון?
הרי זה אומר שאין ביוץ......האם זה על מנת שבוודאות יגיע מחזור בתום 28 יום ולא אצטרך לסמוך על הגעת המחזור?
האם זה לא מזיק - חודש אקיקלומין.....אחכ גלולות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
פרופ' שחר קול01/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הבהרה בבקשה
חסוי01/04/2008האם זה לא "משגע" את הגוף - אקיקלומין...ואז גלולות נגד הריון?
כל ההורמונים האלו.......
וגם - האם יש מניעה בשימוש באקיקלומין חודש אחר חודש למס' חודשים?
הכרחית הפסקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשהליאורה25/03/2008
שלום רב.אני מנסה במשך 3 להרות במשך 3 חודשים.לפי 2 בדיקות אולטראסאונד הביוץ מתרחש ביום ה14 לתחילת הווסת.המחזור סדיר.תאריך מחזור אחרון 3.03.2008.עשיתי אולטראסאונד ב17.03.2008 היה ביוץ בגודל נורמלי.והיום ב25.03.08 הופיע הפרשה עם קצת דם.האם זה מעיד על בעיה כלשהיא ויש עוד תיקווה להריון החודש?ברצוני גם להודיע שלא קיימנו יחסים השבוע.בתודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאורה
ד''ר דוד ישי25/03/2008הפרשה כמו שאת מתארת אינה מעידה על כשלון הטיפול. יש בהחלט סיכוי שהיא קשורה דוקא בהשרשה של הריון צעיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה יוצאת דופןג'ודי25/03/2008
שלום שוב
אולי זאת שאלה מגוכחת אבל פעם שמעתי לגבי צבע לשיער שאסור בזמן הריון או טיפולי פוריות
עכשיו אני אחרי החזרות האם מותר לי לצבוע את השיער או שלא כדאי?
האם ידוע על משהו ודאי???
תודה וסליחה על השאלה המצחיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ג'ודי
ד''ר דוד ישי25/03/2008לא ידוע לי על בעיה עם צבע לשיער בהריון או בטיפולי פוריות. אבל, אם את רוצה תשובה מקצועית, פני בשיחת טלפון למרפאה הטרטולוגית של פרופ' אור -נוי בהדס בירושליים, פרטי להם את החומרים שמכיל הצבע ומהם תקבלי תשובה הרבה יותר מדוייקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי25/03/2008
האם יש מניעה לעבור צילום וטיפול שיניים תוך כדי טיפולי הפוריות? אני לאחר גונל ואוביטרל והביוץ הינו בימים אלו. האם זה בסדר לעבור טיפול וצילום שיניים עכשיו? האם אינם יכולים לפגוע בהתפתחות הריון אם יהיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי25/03/2008אפשר ואפילו רצוי לטפל בשיניים גם בהריון. אם יש חשד להריון ויש צורך בצילום, צריך לכסות את הבטן עם סינור עופרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלייה בבטאפוריה25/03/2008
שלום ד"ר,
בטא ראשונה אחרי 12 יום מזריקת אוביטרל (ואחרי טיפול של גונל אפ) - 65.
3 ימים אחרי - 377 (קפץ פי 5.8 בשלושה ימים???)
אחרי יומיים - 1099 (קפיצה של פי 2.9 )
אני כ"כ חרדה וחוששת וכ"כ מקווה שההריון יהיה תקין.
האם הקפיצות הגבוהות בבטא מחשידות? האם יכול להיות משהו לא בסדר? או שלהתייחס לעלייה זו כתקינה?
תודה מראש
פוריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פוריה
ד''ר דוד ישי25/03/2008אין לך מה לדאוג. העליה של הבטא תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לאחר 2 החזרותג'ודי25/03/2008
שלום,
ב 14/3 הזרקתי אתהאוביטרל
ב 16/03 עשיתי שאיבה
19/3 החזירו לי 2 עוברים
21/3 החזירו עוד אחד
מתי אני יכולה כבר לעשות בדיקה ביתית????
אין לי כבר סבלנות רוצה שיצליח היה מאד קשה הפעם
זה הטיפול IVF השלישי שאני עוברת
תודה ומצפה לתשובה
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ג'ודי
ד''ר דוד ישי25/03/200812 יום מההחזרה הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםא25/03/2008
שלום לך
כתבתי לך לפני כמה ימים
לאחר זריקה 5000
וזקיק 22 ממ
היום 17 יום אחרי
בדיקת hcg שלילי
שאלות:
האם יכול להיות גם לאחר שהיה זקיק 22 וגם לאחר הזריקה שלא היה ביוץ???
ומה אלו ההפרשות החומות? למה לא מגיע המחזור?
האם ייתכן כי ההפרשות החומות הם המחזור?
האם ייתכן כי יש הריון אך מוקדם מידי לגלותו בדם?
להזכירך 17-16 יום לאחר זריקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א
ד''ר דוד ישי25/03/2008זה בהחלט לא רגיל. זקיק כזה אמור לבייץ לאחר מתן HCG . ואם אין הריון סביר שיופיע וסת כעבור שבועיים. אני חושב שכדאי שתבדקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאtsipora24/03/2008
שלום
הנני בשבוע 3 תוצאות של:
בטא 1885 ורמת פוגרסטרון של 18.7
האם הערכים לא מעט גבוהים? הייתכן יותר מעובר אחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפורה שלום
פרופ' שחר קול25/03/2008ברמת בטא כזו ניתן לבצע אולטרסאונד ולדעת כמה שקי הריון מתפתחים ברחם.
רמת הפרוגסטרון מעט נמוכה, אם מדובר ביחידות החדשות (ננמול לליטר).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
צפורה25/03/2008ד"ק קול,
תודה רבה על התשובה.
בהמשך לתשובתך, מהם הערכים המתאמים של פרוגסטרון של שבוע 3 עם בטא גבוהה
תודה,
צפורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייתר דיוק
צפורה25/03/2008ד"ר קול
לייתר דיוק ערך הפרוגסטרון שיצא בבדיקה הוא 18.7 ng/ml
מדובר בהזרעה טבעית שהצליחה לאחר מספר טיפולים הורמונלים
שאלתי היא האם הערך עדיין נמוך לשבוע שלישי ולכן האם יש צורך לתמיכה
רב תודות
צפורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפורה שלום
פרופ' שחר קול25/03/2008הערך תקין. אין צורך בתמיכה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקאפפטיללילך24/03/2008
שלום,
האם זה בסדר להזריק דקאפפטיל יומי (0.1) בבטן?
האחות שהזריקה לי היום את הדקא (והמנוגון) אמרה לי שבדר"כ מזריקים את הדקאפפטיל ביד לזרוע, לכן אני שואלת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך שלום
פרופ' שחר קול24/03/2008מותר להזריק דקפפטיל בבטן (תת עורית).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריריתאופיר24/03/2008
שלום. יום המחזור שלי היה 13.3 וביום ה9 ו10 של המחזור ראיתי רירית צמיגה ביום ה10 עשיתי יחסי מין . וביום ה11 של המחזור עשיתי מעקב זקיקים ראשון של אותו חודש .הרופא אמר לי לפי הזקיק היה ביוץ אבל רירית 5.6 . יכול להיות אחרי ביוץ רירית קטנה 5.6 ? אני חצי שנה במעקב זקיקים ולא רואים ביוץ המחזור שלי כל 28 יכול להיות שאני מבייצת ביום ה9 או 10 של המחזור ? והאם להמשיך מעקב זקיקים ? הרופא אמר שלא .בתודה סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל שלום
פרופ' שחר קול24/03/2008כמו שנכתב בעבר: מעקב ביוץ מסודר מחייב בדיקות דם ואולטרסאונד.
אם המחזור סדיר, כל 28 יום, הביוץ צפוי סביב יום 14 למחזור.
מציע לוודא זאת ע"י בדיקת דם לפרוגסטרון ביום 21 למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)