מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום בתחילת הריוןחסוי27/11/2007
שלום רב,
אני באמצע שבוע שישי להריון.
אתמול בבוקר החל דימום - רצתי לקופ"ח ובוצעה בדיקת אולטראסאונד.
הכל נמצא תקין - שק הריון + דופק.
היום שוב החל דימום (כמו של מחזור לאחר מתן שתן).
האם נוראמלי?
מה עלי לעשות?
מאד מודאגת.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי27/11/2007דימום בשבוע כזה של ההריון אינו דבר נדיר. קשה כמובן לנבא איך יתגלגלו הדברים אבל אפשר להגיד שאם נראה עובר תואם עם דופק, הסיכוי להפלה קטן יותר באופן משמעותי. אין הרבה מה לעשות בשלב כזה מלבד לנוח עד שהדימום יפסק ולקוות לטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענחו בדיקת זרעטל27/11/2007
שלום רב,
להלן תוצאות בדיקת זרע של בעלי.
ברצוננו לדעת האם הבדיקה תקינה ?
ואם לא מה לא תקין בה ?
והאם ניתן להיכנס להריון טבעי עם תוצאות כאלה?
reference values sperm characteristics
ph 8.0 7.2 <
volume 0.4 2.0ml <
color normal
viscosity normal
concentration 32.00 10^6 ml 20*10^ / ml <
total count 12.8 10^6 ml 40*10^6 / ejaculate<
motility + 1h 35.0% grade 2-3 50% grades 3+4 or <
25% grade 4 (1=poor 4= excellent ) <
viability +1h 60.0% 75% live <
motility +4h 24.0% grade2-3
viability +4h 34.0%
total motile count 4.5 10^6
(בזמן הבדיקה הראשונה של תנועתיות)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Morphology
Normal forms 5.0 % who criteria
++ Small head
+ Round head
++ Tapered head
+++ Pyriform
+++ Amorphous head
+ Coiled tail
+ Neck defects
תודה רבה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
ד''ר דוד ישי27/11/2007נפח הזרע שהתקבל במעבדה היה קטן מאד. הרבה פעמים זה קורה כאשר הגבר צריך לתת דגימה בתנאים של לחץ. הריכוז תקין אבל התנועה לא טובה ואחוז התאים הפתולוגיים גבוה.
לפני שמדברים על משמעויות צריךלחזור על הבדיקה בעוד כמה שבועות. בעלך צריך להיות יותר רגוע ולנסות להגיע לנפח גדול יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך !!
טל28/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורמעיין27/11/2007
שלום,
ב28/9 החזירו לי שני עוברים, בשבוע ה7 עברתי הפלה טבעית, ראיתי את שק ההיריון שירד, דיממתי שבוע מלא, לא עשיתי אולטראסוונד, לפני שבועיים התחלתי עוד פעם דיקפפטיל, לפני יומיים קיבלתי מחזור, זה היה דימום קל מאוד, במשך 3 ימים טיפות אחדות בצבע חום, האם זה תקין?? האם לא הייתי צריכי לבצע רולטראסוונד אחרי ההפלה??
מודה לרופאים המקסימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מימי
ד''ר דוד ישי27/11/2007היה בהחלט רצוי שתעשי אולטרסאונד, לאחר הפלה טבעית, כדי לראות שהיא שלימה ( שכל התוכן ההריוני יצא ). אבל היום זה לבכות על חלב שנשפך. לגבי הדימום. זה בהחלט שכיח שיש הפרשה דמית ולפעמים אפילו דימום ממש לאחר שמקבלים דקפפטיל. בכל זאת אני ממליץ שתעשי אולטרסאונד לפני התחלת הטיפול בזריקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטראסוונד
מעיין28/11/2007שלום,
עשיתי היום אולטראסוונד, הרירית אצלי עבה מאוד, אפילו האחות חשדה אולי נכנסתי להיריון טבעי אחרי ההפלה!! האם רירית עבה סימן שהדימום הקל שהיה אינו מחזור ושאני עוד אקבל??? עשיתי בדיקת שתן אין היריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיה
ד''ר דוד ישי28/11/2007ראשית סליחה שטעיתי בשמך.
השאלה אינה האם הרית שוב, אלא האם הרחם התרוקן מהתוכן ההריוני. צריך להמשיך ולעקוב. יתכן שהדימום יגבר, הרחם יתרוקן מתוכנו והרירית תהיה דקה כפי שהיא צריכה להיות לאחר טיפול בדקפפטיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא טעית בשם
מעיין28/11/2007זה מחשב משותף לעבודה, כל פעם שנכנס מישהו זה משנה את השם!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לעבודהמרים26/11/2007
אני בהריון אחרי ivf . בדיקת ביתא ראשונה לאחר 12 יום הייתה 36 , לאחר 14 יום הייתה 90 ,ביתא אחרונה לאחר 3 שבועות מיום ההחזרה הינה 2056 .
כל התקופה מיום ההחזרה ועד עצם היום הזה הייתי בחופש מעבודה . אני עובדת כעורכת דין , שעות העבודה מרובות , נסיעות מרובות לדיונים , לחץ נפשי אדיר . הנני חוששת לחזור לעבודה שמה הדבר יפגע בהמשך ההריון ויגרום חס וחלילה להפלה . האם החשש שלי מוצדק ? האם אני יכולה לחזור לעבודה בשלב זה בלי שהדבר יהווה סכנה לעובר .
מה הסיכוי שרופא ימליץ לי על שמירת הריון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מרים
ד''ר דוד ישי27/11/2007מרגע שהשתרש ההריון ברחם, בערך 3 ימים לאחר ההחזרה, הוא אינו שונה מהריון רגיל. ולכן את יכולה בהחלט לחזור לחיים הרגילים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
מרים28/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםדנית26/11/2007
שלום רב
היום עברתי צילום רחם והכל תקין ,אני מטופלת בבנק הזרע וביום שני שלישי הבא יש לי הזרעות, האם הצילום וחומר הניגוד לא יכולים להפריע באיזו שהיא דרך לקליטת ההריון החודש ולרירית הרחם להתפתח? הבנתי שדווקא זה מעלה את הסיכויים,אשמח לשמוע את דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם
פרופ' שחר קול26/11/2007הצילום לא יפריע.
מוזר שאת יודעת את ימי ההזרעות שבוע מראש.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר
דנית26/11/2007אני לא יודעת בוודאות אלא משערת, על סמך הזרעות קודמות ועקב זה שיש לי מחזור סדיר כל 28 יום, זה לא ממש קשה לנחש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריוןנעמי26/11/2007
אני בת 32 ובעלי בן 43 התחתנו לפני 3 שנים ואנחנו מנסים להכנס להריון וללא הצלחה
אנכנו רוצים להתחיל טיפול פוריות מה עושים ? ( מדובר בזוג דתי חרדיׂ)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריון
פרופ' שחר קול26/11/2007מציע לפנות לרופא נשים מטפל שיערוך ברור ראשוני, ויציע טיפול.
בהמשך ניתן לפנות למרפאת פריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץטל26/11/2007
שלום ד"ר יקר,
האם עדיף לקיים יחסים ביום של הביוץ או ביום שלפני?
האם יש חשיבות לקיום יחסים יום-יומיים לאחר מועד הביוץ המשוער?
תודה ויישר כח...
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליהי
ד''ר דוד ישי26/11/2007הזרעים חיים ופעילים בגוף האישה 2-3 ימים. הביצית פנויה להפריה במשך כ 24 שעות מהביוץ. המסקנה מכך שהימים היעילים ליחסי מין הם ימים לפני הביוץ ועד 24 שעות אחרי הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות!!! אתם מדהימים
טלטל26/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןנעמה26/11/2007
שלום רב,
להן תוצאות בדיקותיי מהיום ה25 למחזור ברצוני לדעת האם הן תקינות?
progesterone-47.6 nmol/L
ESTRADIOL (E-2)-762pmlo/L
בנוסף נבדקו גם הורמוני
LH-18 IU/L
FSH-1.8 IU/L
ברצוני לדעת האם היה ביוץ לפי הבדיקה וכמובן האם שאר הערכים הינם תקינים
תודה רבה ,
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נעמה
ד''ר דוד ישי26/11/2007ערכי הפרוגסרון מעידים שהיה לך ביוץ החודש. שאר הערכים תקינים אם כי ה LH מעט גבוה. יתכן בגלל שהבדיקה נלקחה בסמוך לביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםנני26/11/2007
שלום רב,
אתמול הוחזרו לי 2 עוברים טריים שהתחלקו ל-4 .
1. האם התחלקות ל-4 זה בסדר? יש סיכויי?
2. כמה זמן עליי לנוח ולא ללכת לעבודה? ?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נני
ד''ר דוד ישי26/11/2007אם העוברים הם של 48 שעות, 4 תאים זה מצויין. לגבי המנוחה. אני מניח שבכל יחידה תשמעי משהו אחר. אנחנו ממליצים שהאישה תהיה במנוחה עת השתרשות העוברים. במקרה שלך 3 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני התחלת טיפוללימורי26/11/2007
המחזור אצלי מאחר בכל חודש ואני מטופלת ביחידת IVF.
שאלתי היא האם יכול להיות מצב שבו יורו לי להתחיל טיפול לקראת שאיבה למרות שהמחזור עדיין לא הגיע ויסתמכו על בדיקת דם ורק במידה ו"ההורמונים נמוכים מאוד" לדברי האחות???
ידוע לך על מקרה כזה?
או שמא אהיה חיית להמתין להגעת המחזור?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני התחלת טיפול
פרופ' שחר קול26/11/2007כן בהחלט.
אם ההורמונים תקינים, והזקיקים קטנים אין סיבה שלא להתחיל בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
לימורי26/11/20071. האם עקב כך שלא היה לי מחזור יכול להיות שיתפתחו פחות בייציות
או שאין הבדל?
2. האם זה בסדר שאני מזריקה מנוגון לבטן ולא לעכוז?
או שיש עדיפות מסויימת???
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
פרופ' שחר קול26/11/20071. אין הבדל.
2. בסדר גמור. אין עדיפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת זקיקיםמאושרת26/11/2007
בוקר טוב ותודה על המענה
אני במעקב זקיקים לאחר קבלת איקלוממין 2 כדורים ביום
ביום 12 היו זקיקים בגודל 16, 17 , 18 בצד ימין שהזקיק של ה18 היה תקוע יומיים קודם לכן כבר.
בדיקת דם הראתה אסטרודיל 500 וLH 5.7
הרופא החליט על אובטרול יום למחרת .
אני הבנתי שהאובטרול בכל מקרה גורם לביוץ אבל האם לא מדובר בזקיקים יחסית קטנים ?
חודש קודם היה לי רק זקיק מוביל אחד בגודל 24 מ"מ ורק אז קיבלתי אובטרול
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים
פרופ' שחר קול26/11/2007הגודל סביר.
יש סיכוי להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי זקיקיםליאתי26/11/2007
כשיש גירוי יתר בשחלה וריבוי זקיקים (בערך 26) בשני השחלות האם נקרא שאני בעלת שחלות פוליצסטיות.
אני מגיבה ככה בכל טיפול הורמונלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי זקיקים
פרופ' שחר קול26/11/2007לא. תגובה נמרצת של השחלות יכולה להיות אצל נשים עם שחלות תקינות וביוץ תקין.
תגובה כזו עלולה לגרום לגירוי יתר שחלתי.
נדרשת זהירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר IVFיעל26/11/2007
שלום לרופאים המדהימים ותודה מראש על תשובתכם.
אני בהריון לאחר טיפול IVF
תוצאות בדיקת הריון 12 יום לאחר ההחזרה:
Estradiol 2172.0 pmol/L
Progesterone >127.2 nmol/L
Beta Subunit, hCG 176.8 mIU/mL
תוצאות בדיקות לאחר יומיים (14 יום מההחזרה)
Estradiol 1871.0 pmol/L
Progesterone >127.2 nmol/L
Beta Subunit, hCG 391.3 mIU/mL
אני יודעת שתוצאות הבטא בסדר אך מטרידות אותי תוצאות ה-E2
האם זה תקין שהאסטרדיול ירד ומה משמעותו בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר IVF
פרופ' שחר קול26/11/2007הכל נראה מצוין.
אין לדאוג מרמת האסטרדיול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים קפואיםשיר25/11/2007
דר' שלום,
אני בת 37 לאחר 2 ניתוחים של גירוד הפריטונאום עקב פסאודומיקסומה פריטונאום, גידול בחלל הבטן.
אשמח מאוד לדעת מהם הסיכויים שלי להרות, אין לי שחלות, יש לי עוברים קפואים, ומחר אני הולכת פעם ראשונה להחזיר 3 .
9 עוברים לא שרדו הקפאה.
נישארו לי עוד 8 בערך.
מהם הסיכויים, והסיכונים?
ממה ממליצים להימנע בימים הראשונים?
מה עם עבודה, נהיגה, והליכה בפארק.
מאוד חשוב לי להרות, אני רווקה ומאוד רוצה לחוות אימהות והורות.
אנא שילחו לי כל אינפורמציה שיכולה לעזור לי להשריש את העוברים שלי בצורה תקינה.
עובדי הרירית רחם שלי הינו 13 מ"מ.
יש לציין שיש קצת חזרה של פסאודו מיקסומה, של המחלה בחלל הבטן ובטבור שלי.
הרופאים לא ראו כל בעיה לאשר לי הריון, אין השפעה הורמונלית על הגידול השפיר והעקשני הזה.
מחכה לכל מידע .
תודה רבה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים קפואים
פרופ' שחר קול26/11/2007התנאים הבסיסיים נראים טובים. הסיכוי להריון הוא בהתאם לאיכות העוברים.
אין צורך לשנות את אורח החיים הרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהירדן25/11/2007
ב 8/11 קיבלתי דקה פפטיל 3.75, ב 20/11 התחלתי בזריקות מנופור 3 אמפולות ליום. היום הרופא שלי הודיע לי כי הטיפול בוטל.
שאלתי היא, מה קורה עכשיו איתי מבחינת השחלות, הביוץ מתי אמור להתרחש, הווסת ובכלל מה עם קיום יחסי מין האם קיימת אפשרות להיקלט להריון (אציין שהטיפול היה בתוכנית IVF) והאם יש להתייחס לכמות הביציות שאולי כבר התפתחו אצלי. והחשוב מכל כמה זמן לוקח לגוף לחזור למצב נורמלי, כי מבחינתי אני לא מעוניינת בהמשך טיפול IVF לאחר שהרופא הזה הפסיק אותי באמצע תוכנית בלי להניד עפעף אפילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה
פרופ' שחר קול26/11/2007יש לברר מדוע הופסק הטיפול.
דקפפטיל במינון 3.75 עלול לנטרל את המערכת שלך למשך מספר חודשים.
חייבים לתת לך תוכנית מסודרת לגבי ההמשך. למשל ע"י כדורי פרוגילוטון, שאם לא, את עלולה לסבול מגלי חום, וחוסר וסת לתקופה ממושכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)