מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לקול שחרהילה29/11/2007
איך מחשבים הריון אחרי החזרת עוברים בהפשרה?אים אני שבועים אחרי ההחזרה איך מחשבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מחשבים
פרופ' שחר קול01/12/2007מספר הימים שעברו מאז ההחזרה, ועוד מס' הימים כגיל העוברים בכת הקפאתם, ועוד 14, ואת הסכום לחלק ב - 7.
התוצאה בשבועות, השארית - ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר קול
הילה01/12/2007בהמשך לתשובתך לא ממש הבנתי איך מחשבים אים הוחזרו לי עוברים ב 13.11 (הם היו מופשרים לפני ההקפאה הם היו יומים במעבדה) אז באיזה שבוע אני אמורה להיות עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחישוב
פרופ' שחר קול02/12/2007מספר הימים שחלפו מ - 13.11 עד היום.
ועוד יומיים (גיל העוברים ביום הקפאתם)
ועוד 14.
כל הסכום הנ"ל לחלק ב - 7.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גרוןלינוי29/11/2007
ברצוני לדעת האם לפני החזרת מוקפאים ולאחר זריקת אוביטרל ונטילת קרינון ניתן לקחת לכאב גרון כדורי פרופוליס או כל כדור מציצה אחר ואם כן איזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לינוי
ד''ר דוד ישי29/11/2007את יכולה לקחת כל כדור מציצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול שחרהילה29/11/2007
היי ממי
יש לי שאלה אני בתחלת הריון עשיתי בדיקת הריון והבטא היתה טובה בשבוע הבא אני צריכה לחזור עליה שוב אני אחרי החזרת מופשרים משהו כמו שבועיים יש לי כאבים בדיוק כמו שלפני מחזור ממש אותה הרגשה מחזור אחרון היה בתאריך 1.11.07 האים יכול להיות שמשהו לא בסדר אים אני מרגישה כאבי מחזור מה יכולה להיות הסיבה לכאבי גב חזקים אולי הכאבים הם בגלל שמשהו מתפתח??
תודה אתה פשוט מדהים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' שחר קול29/11/2007אם הבטא עולה יפה אין סיבה לדאגה.
כאבי מחזור שכיחים במצבך.
חייבים להמשיך בטיפול התרופתי, ולעקוב אחר עליה טובה של הבטא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר קול
הילה29/11/2007בהמשך לתשובך אז למה בכול זאת יש לי כאבים של מחזור ?האים יכול להיות שכאבים אלו הם כתוצאה מההריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים של מחזור
פרופ' שחר קול01/12/2007כן, זה לא נדיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת מודאגת...***29/11/2007
שלום,
בחודש שעבר עשיתי טיפול IVF ראשון שלא הצליח. התחלתי לקבל דימומים קלים ב-7/11 (לפני שהפסקתי עם האנדומטרין). ב-11/11 הפסקתי עם האנדומטרין והדימומים החלו להתחזק מעט ב-13/11 (כך שנראה לי שזהו למעשה היום הראשון לווסת - עד כמה שאני מבינה...).
מאז עשיתי שלוש בדיקות דם, והיום היתה האחרונה כשבכולן ה-E2 היה נמוך מ-200. לעומת זאת הפרוגרסטרון היה 3.0, עלה ל- 3.5 והיום ירד ל- 2.3. חשוב לציין שבמחזור טבעי ללא הורמונים הביוץ שלי הוא בדרך כלל מאוחר (ביום ה-23,24) אבל עדיין למה ה-E2 לא עולה??? אני קצת מודאגת....
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת מודאגת
פרופ' שחר קול29/11/2007חשוב לדעת איזה פרוטוקול קיבלת, והאם היה שימוש באגוניסטים כגון דקפפטיל.
אין סיבה טובה לדאגה.
אם לא היה דיכוי ארוך, האסטרדיול יעלה בהמשך לקראת ביוץ ספונטאני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
***29/11/2007תודה. השאלה שלי משום הוספה לשאלה אחרת....
היות שאני מאד חדשה בעניין אז אני לא כל כך מבינה בפרוטוקולים - קיבלתי גונל במשך 13 יום וצטרוטייד בסוף למשך 4 ימים. אלו הדברים היחדים שקיבלתי (למעט אנדומטרין לאחר ההחזרה, שאני משערת לעצמי שלא קשור) אני לא יודעת אם זה חשוב אבל ערכי ה-E2 היו מאד גבוהים.
האם יהיה לדעתך ביוץ אם לא היה עד עכשיו? האם אתה חושב שכדאי לחכות לביוץ? או שכדאי להתחיל כבר במחזור זריקות חדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
פרופ' שחר קול01/12/2007סביר שהביוץ יחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה תוך רחמיתגלית29/11/2007
שלום,
עברתי הזרעה לאחר השבחת זרע ,במשך הטיפול הרגשתי התכווצויות,מאוחר יותר גליתי דם בהיר שירד כנראה ממגע הקטטר ברחם,האם זה ישפיע על סיכויי הצלחת הטיפול??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה תוך רחמית
פרופ' שחר קול29/11/2007לא, סביר כי הדימום נובע מתעלת צוואר הרחם, לא מהרחם עצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בתחילת הריוןחסוי29/11/2007
שלום רב,
אני בתחילת שבוע 7 להריון.
התחיל דימום לפני כ- 4 ימים (דימום חום בעיקר לאחר מתן שתן אך מאתמול קצת יותר חזק ומטפטף גם על התחתונית).
עשיתי היום בבוקר אולטראסאונד והכל נראה תקין.(שק + דופק)
נאמר לי כי הדימום יכול להימשך עוד זמן רב (אפילו 3 חודשים).
האם נכון?
האם הדימום הינו גם סימן לאי תקינות / הפלה?
מאד דואגת (הריון יקר לאחר ניסיונות רבים).
כל כמה זמן עלי להיבדק במידה והדימום נמשך?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בתחילת הריון
פרופ' שחר קול29/11/2007דימום בתחילת הריון הוא שכיח מאוד.
אם הודגם דופק עוברי יש סיכוי טוב שימשיך תקין.
רצוי להמשיך ולעקוב: בדיקת אולטרסאונד פעם בשבוע.
קשה לתת תחזית לטווח ארוך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםTZCO29/11/2007
בוקר טוב,
אני חיה בחו"ל והגעתי לארץ להחזרת מוקפאים, אמנם הגעתי לשבוע אבל הרופא אמר שהגוף שלי עוד לא מוכן להחזרה וקבע את ההחזרה לערב לפני הטיסה שלי חזור.
התקשרתי ואמרתי לו שאני חוששת ואם אפשר להקדים את ההחזרה, הוא אמר שלא.
האם זה בסדר שאטוס למחרת ההחזרה? האם זה יפריע להשתרשות? האם אוכל לחזור לעבודה מייד אחרי החזרה לחו"ל? אני עובדת עבודה משרדית.
תודה מראש על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים מוקפאים
פרופ' שחר קול29/11/2007טיסה לאחר החזרת העוברים לא תשפיע לרעה על סיכויי ההריון.
כנ"ל לגבי עבודה משרדית.
מציע לפעול לפי מה שרופאך קבע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב מחזור בהריון???דניאלה29/11/2007
בוקר טוב לרופאים המקסימים!
אני בהריון לאחר החזרת 2 עוברים .
יום ה12 להחזרה 19/11/07: 535
יום ה14 להחזרה 21/11/07: 1750
יום ה19 להחזרה 26/11/07: 10,640
היום לפנות בוקר לחץ מאוד חזק ברחם כמו של כאב מחזור...
שעבר אחרי 2-3 דקות..
האם הגיוני? האם זה כתוצאה מהתרחבותו של הרחם?
אני מבצעת בדיקת אולטראסאונד ראשונה בעוד כשבוע וחצי... לבדיקת דופק, אהיה בול בשבוע 7 האם ניתן יהיה לצפות בדופק עוברי בשלב זה?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
פרופ' שחר קול29/11/2007כנראה שכן.
אם אין דימום - סביר שהכל תקין.
מציע לבצע בדיקת אולטרסאונד בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאליהי29/11/2007
בדיקת בטא 167 האם ניתן לדעת לפי התשובה גיל הריון מחזור אחרון 27/10
האם יתכן כי 11 יום לאחר ההפריה תהייה רמת הבטא 167?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול29/11/2007כן, הרמה סבירה.
גיל ההריון מחושב לפי מספר השבועות שחלפו מיום שאיבת הביציות + 2 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי הריריתהילה29/11/2007
שלום!
מחזור אחרון ב- 21.11.07, ביום השני של המחזור התחלתי לקחת אסטרופם 2מ"ג פעמיים ביום היום עשיתי אולטרסאונד ועובי הרירית היא 4.4 מ"מ,
האם הרירית דקה מידי? ואם כן מה צריך להיות עובי הרירית בשלב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ' שחר קול29/11/2007הרירית דקה.
מקווים לראות מעל 7 ממ.
יש מקום לברר מדוע הרירית דקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובי הרירית
הילה29/11/2007העלו לי את המינון של האסטרופם ל - 8 מ"ג, ואמרו לי לבוא ביום רביעי לאולטרסאונד,
השאלה אם זה יעזור עכשיו או שזה כבר מאוחר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובי הרירית
פרופ' שחר קול29/11/2007לא מאוחר, ועשוי לעזור.
שווה לנסות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפספוס של הביוץ
הילה29/11/2007ב- 21.11 מחזור אחרון 14 יום לאחר המחזור זה 5.12 (יום הביוץ), וקראו לי בדיוק ביום הזה לעשות אולטרסאונד, האם אפשר לפספס את הביוץ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובי הרירית
הילה30/11/2007מה אני צריכה לעשות אני לא רוצה לפספס את יום הביוץ החודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהי הרירית
פרופ' שחר קול01/12/2007הטיפול באסטרופם מבטל לרוב את הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
הילה10/12/2007אתמול 9.12.07 עשיתי אולטרסאונד והרירית היתה 7.4 נאמר לי לחזור ביום חמישי למעקב אולטרסאונד (אני לוקחת 4 מ"ג דרך הפה ו- 4 מ"ג דרך הנרתיק אסטרופם),
לפי החישוב שלי שבוע הבא אני אמורה לקבל וסת, האם האסטרופם מבטל את הוסת כי אני לפני החזרת עוברים? מה עובי הרירית צריכה להיות כדי שיחזירו לי את העוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
פרופ' שחר קול10/12/2007כן, אסטרופם לרוב יבטל את המחזור.
רירית מעל 7 ממ נחשבת לתקינה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהE2
הילה16/12/2007שלום היות עשיתי אולטרסאונד עובי הירית היה 6,
ב- 13.12 עשיתי אולטרסאונד גם ועובי הרירית היתה 6.9 הרירית יורדת אבל ה-E2 רק עולה (מעל 4300), אני לא יודעת מה לעשות?
למה הרירית יורדת והE2 עולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ' שחר קול16/12/2007למעשה עובי הרירית לא השתנה.
ראיתי הריונות רבים ומוצלחים עם רירית של 6 ממ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיורגון בהריון.חדווה28/11/2007
בהמשך לשאלתי הקודמת שבה כתבתי שנקלטתי ולא ידעתי והמשכתי בטיפול בפיורגון:
בעלון לצרכן של התרופה נכתב במפורש שאין להשתמש בפיורגון בזמן הריון..
אני דיי חוששת...
תודה, חדווה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיורגון בהריון.
פרופ' שחר קול29/11/2007מציע להתייעץ עם מרכז למידע תרופתי בהריון: 6243663 - 02
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונלמעיין28/11/2007
שלום, יש לי גונל מלפני חודשיים(הטיפול הקודם) , הזרקתי ממנו פעם אחת ונשאר לי הרבה, האם הוא טוב לשימוש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מימי
ד''ר דוד ישי28/11/2007לא . אם פתחת אותו והשתמשת בו עדיף שלא תשתמשי בו לאחר כל כך הרבה זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול שחרהילה28/11/2007
רציתי לדעת מה משקפת הבטא?? מדוע צריך לעקוב אחריה אים רואים בטא זה אומר שההריון תקין?והוא לא כימי או מחוץ לרחם מצטערת על הבורות בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול29/11/2007מדובר בהורמון המופרש ע"י השיליה, ותפקידו בתחילת ההריון לשמר את הגוף הצהוב שימשיך להפריש הורמונים.
עליה תקינה של הבטא היא אינדיקציה ראשונית לתהליך הריוני תקין, אך רק בהמשך ניתן לאבחן בוודאות ע"י אולוטרסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד לבדיקת הריוןשואלת28/11/2007
שלום רב,
עברתי הזרעה על בסיס גונל ב- 18.11.2007.
מטופלת בנרות אוטרוגסטן- נר אחד * 3 פעמים ביום.
מתי ניתן לבדוק הריון?
עליי לציין שזהו היום ה- 23 למחזור ובדרך כלל בשלב זה מתחילות להופיע אצלי הכתמות. עדיין אין סימנים מסוג זה.
האם ייתכן שהאוטרוגטן מונע זאת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד לבדיקת הריון
פרופ' שחר קול28/11/2007אוטרוגסטן עשוי למנוע.
לא יעזור כלום.
אפשר לספור את השעות, הדקות והשניות....
בדיקת דם ב - 2.12.07 תבהיר היטב את המצב.
כל דבר אחר - ספקולציות, אולי, יתכן ו....
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפעת וסיכוי לקליטת עובריםריבקי28/11/2007
כשלושה ימים אחרי החזרת עוברים חליתי בשפעת: חום גבוה, כאבי שרירים, צינון וכאבי אזניים. האם עלול להשפיע על סיכויי ההשרשה? היום כבר שבוע אחר כך הסימפטומים ממשיכים, אם אכן נקלט האם מעלה סיכוי להפלה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת וסיכוי לקליטת עוברים
פרופ' שחר קול28/11/2007חום גבוה מקטין הסיכוי להשתרשות העוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)