מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסטרופם ודימוםמור25/11/2007
אני לוקחת כבר שבוע אסטרופם לעיבוי הרירית לשם החזרה, אני התחלתי לקחת אסטרופם ביום ווסת הראשון מלקיחת הכדורים זרם המחזור נחלש ואף נפסק יומיים לפני המועד (ידוע ל שזו תופעה שכיחה)לאחר כמה ימים של הפסקת הדם הופיעו לי קטמים של דם חום כהה האם יש לי סיבה לחשוש מחר אני נבדקת אחרי שבוע לאולטרסאונד אך מעונינת בחוות דעתך המהירה אשמח עוד היום אני מודאגת מכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם ודימום
פרופ' שחר קול26/11/2007עקרונית לא אמור להיו דימום מהרחם במהלך הטיפול באסטרופם.
יש לשלול מקור דימום אחר.
אם לא יימצא - להעריך את הרירית ולהחליט על ההמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר בדיקת אולטרסאונד
מור26/11/2007היום הייתי באולטרסאונד עובי הרירית 7.5 מ"מ מה שהרופא שלי החליט הוא להעלות את המינון ל 4 כדורים ולהגיע ביום ה' הקרוב במקום עוד כשבוע נראה לו כי הרירית עדיין לא אופטמלית ולכן מקןר ההפרשות החומות (אני כבר שבוע לוקחת את האסטרופם)האם החלטתו תקינה הגדלת מינון הכדור במצב כזה ? מחכה לעצתך ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם
פרופ' שחר קול26/11/2007ההחלטה סבירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם ודימום
מור27/11/2007בהמשך לשאלותיי יש לי תור ביום ה' הקרוב מיום ב' אני עם מינון של 4 כדורים החומים עדיין מופעים ויש לי כמו כאבי מחזור התכווצויות אני עדיין מודאגת בנתיים האם עליי לדאוג או לחכות עד יום ה' לאוטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם ודימום
פרופ' שחר קול28/11/2007כן, אין דחיפות.
יש לשקול ביטול המחזור עקב התמשכות הדימומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם והפסקת טיפול
מור29/11/2007הייתיהיום בבדיקת אולטרסאונד ועובי הרירית ירד ל 7 מ"מ הדימום פסק היום אך הרופא החליט כי עליי להפסיק את הטיפול אך עליי להמשיך באסטרופם 3 פעמים ונרות 4 ביום 5 ימים להפסיק ולקבל מחזור למה עליי להמשיך בכדורים ולהתחיל נרות אם עליי להפסיק את מחזור הטיפול והאם שיקול דעתו של הרופא נכונה ואם הפסיק לי הדימום אי הרירית לא תתעבה עכשיו לדעתו עדיף לא לזבז עוברים וזרע מה דעתך די התבאסתי ואם הפסקה אז למה להמשיך בכדורים ובנרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם והפסקת טיפול
פרופ' שחר קול01/12/2007השיקול נבון, שכן יתכן והרירית אינה אופטחמאלית להשתרשות העוברים.
עדיף לנסות מחזור חדש, ולא להפשיר את העוברים בנוכחות רירית בעייתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת בטא.שרית25/11/2007
שלום לכם,
רמת הבטא שלי לפי בדיקת דם שנייה כשבועיים אחרי החזרה היא 2700,
מעבר לכך שרמת הבטא עולה וזה תקין,האם יש סיכוי שלפי רמת בטא שכזו ניתן
לשער שההריון הוא הריון מרובה עוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת בטא.
פרופ' שחר קול26/11/2007אפשר לראות כבר היום באולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת בטא
שרית26/11/2007תודה על התשובה,
בהמשך לשאלתי למטה אני יודעת שאני יכולה לדעת לפי בדיקת אולטרסאונד, אבל יש לי בדיקה רק
עוד כחודשיים ורציתי לדעת אם רמת בטא מרמזת על הריון מרובה עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה חודשיים?
מעיין26/11/2007בדרך כלל עושים 3 שבועות אחרי ההחזרה, תבררי עם הרופא שלך, מניסיון שלי עברתי החזרות כמה פעמים, צריך לצפות בשק היריון ודופק כמה שיותר מוקדם, רמת בטא לא מספיק בשביל לוודא היריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לעוד שבועיים
שרית26/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ' שחר קול26/11/2007מדוע לא מחר?
זה לוקח 30 שניות ויודעים...
אם אפשר לוודא, מדוע לעסוק בספקולציות?....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
שרית27/11/2007זה התור שנקבע לי, אני אהיה בשבוע 7 . האם כדאי לבקש לעשות אולטרסאונד לפני שבוע 7?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאי!
פרופ' שחר קול28/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיוריגון - שתייה ועישון......lee25/11/2007
אני יודעת שזה בטח לא אחראי לשאול שאלות כאלו
שעוסקים ברומו של עולם - אבל זה מעלה את המצב רוח הזמנים קשים...
התחלתי היום הזרקה עצמית של 75 פיוריגון 300 כנראה עד הביוץ
וזו הפעם הראשונה..
רציתי לדעת האם שתיית כוס יין אחת / בירה אחת בסופשבוע מפריעה לטיפול,
או לחילופין עלולה לגרום לגירוי יתר או להגברת תופעות הלוואי?
בנוסף, האם עישון של 3 סיגריות ליום מהווה בעיה?
אודה על תשובותייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
ד''ר דוד ישי25/11/2007ברמה הזאת של עישון ושתיה אין השפעה על הפוריות או על תופעות הלואי של הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןלימור25/11/2007
שלום ד"ר,
אנחנו מנסים כבר כחצי שנה להכנס להיות, אני בת 36 ובעלי בין 38, ללא ילדים. לי יש קרישיות יתר. הייתי אצל רופאת הנשים שלי והיא אמרה לי להמתין עוד כחצי שנה עד שאפנה לרופא פוריות. רציתי לדעת האם לא כדאי להאיץ וללכת למומחה כבר עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימור
ד''ר דוד ישי25/11/2007אני חושב שבגילך אפשר לקצר את תקופת ההמתנה, משנה לחצי שנה. כדאי בהחלט שכבר תפנו למומחה לפוריות או למרפאת פוריות מסודרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר
לימור25/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה??דג זהב25/11/2007
אנחנו מנסים להרות 11 חודשים.
החודש התחלתי טיפול באיקקלומין 2 כדורים ליום למשך 5 ימים החל מהיום החמישי.
היום אני ביום ה 15 למחזור והייתי במעקב זקיקים הבוקר להלן התוצאות:
עובי הרירית: 12 מ"מ
שחלה ימנית: 43*29 מ"מ בתוכה ממצא ציסטי במימדים 31*25 מ"מ
שחלה שמאלית: 41*25 מ"מ בתוכה ממצא ציסטי במימדים 37*23 מ"מ
אין זקיקים!!!
האם יתכן שאם טיפול באיקקלומין אין זקיקים???
בחודש קודם שעשיתי מעקב זקיקים (לפני התחלת איקקלומין) היה לי זקיקי בגודל 17 מ"מ וזקיקים קטנים ביום ה14 למחזור. ועובי הרירית היתה 8 מ""מ.
האם יתכן שאם טיפול באיקקלומין אין זקיקים???
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באיקקלומין
פרופ' שחר קול25/11/2007יתכן והממצאים הציסטיים הם - הם הזקיקים...
זה קורה עם איקקלומין.
אם יש ביוץ טיבעי הסיבה לטיפול באיקקלומין אינה ברורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות לתאומים?!שני25/11/2007
שלום,
במעקב זקיקים (בשל p.c, ללא טיפולי פוריות) נמצאו אצלי 2 זקיקים מובילים בשחלה השמאלית בגדלים של 14 ו 11. (הביוץ אמור להתרחש בעוד כ- 4/5 ימים לערך).
במידה ושניהם ימשיכו להתפתח הייתי מעוניינת לדעת מה הסיכוי ששניהם יגיעו לביוץ וישחררו ביצית והאם זה חייב להתרחש במקביל מבחינת הזמן בסיכוי להקלטות של תאומים?
(ישנו מצב של 2 ביוצים בהפרש של כיומיים בשל ההבדלים בגודל של הזקיקים?)
אני רוצה לציין שאין הסטוריית תאומים במשפחה ולכן התהליך והנושא לא ממש מוכרים לי ולנוכח ה"ממצא" מסקרנים אותי מאד.
אודה להתייחסות,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרות לתאומים?!
פרופ' שחר קול25/11/2007ברפואה הכל יכול לקרות.
הסיכוי לתאומים קטן.
הגירוי לתחילת הביוץ הוא דרך הדם, לכן משפיע על כל הזקיקים.
יש להמשיך ולעקוב, לא בטוח ששני הזקיקים ימשיכו לגדול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההנני25/11/2007
ועוד שאלה..
אחרי החזרת מוקפאים , כמה הבטא אמורה להיות במצב תקין..???
תודה
ויו ם טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה הבטא אמורה להיות
פרופ' שחר קול25/11/2007כל מספר זוכה!
רק לא אפס...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםהנני25/11/2007
אני אחרי החזרת עוברים מוקפאים, ביצעתי בדיקת בטא היום והיא103
האם הבדיקה תקינה????
ואתמול היו לי הפרשות חומות , האם אלי לפנות ליחידה ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול25/11/2007הבדיקה אומרת שמתחיל הריון.
יש להמשיך בטיפול ולחזור על הבדיקה עוד יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה אחרי החזרהשני25/11/2007
אני אחרי החזרה ביום שישי ומקבלת קורינון פעם ביום.
מעבר לעובדה שזה לךא נעים בכלל יש לי פיפי די בתכיפות ותחושה של לחץ על השלפוחית או משהו באיזור...מה זה לדעתך????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה אחרי החזרה
פרופ' שחר קול25/11/2007סביר כי מדובר בתופעות לוואי מהשאיבה.
יש לשלול דלקת בדרכי השתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץחסוי25/11/2007
בוקר טוב,
המחזור שלי בד"כ סדיר(28 יום) לפני חודשיים הגיע לאחר 30 יום והחודש לאחר 31 יום (23/11) כיצד אחשב את מועד הביוץ החודש אשמח אם תוכלו לעזור לי בקביעת תאריכים לקיום יחסים כדי להגדיל את הסיכוי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול25/11/2007המחזור נחשב לסדיר.
מציע לקיים יחסים סביב מועד הביוץ, כפעם ביומיים.
מועד הביוץ - כ - 14 יום לפני המחזור הצפוי.
אין חשיבות לדעת את הדקה המדוייקת בה מתרחש הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
חסוי02/12/2007איך אני אחשב את מועד הביוץ(14 יום),אם החודש קיבלתי לאחר 31 יום חודש שעבר לאחר 30 יום ובד"כ המחזור הוא לפי 28 יום?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני אחשב
פרופ' שחר קול02/12/2007לא ניתן לדעת בוודאות, אלא אם עוקבים עם בדיקות דם ואולטרסאונד.
למען האמת, גם לא כל כך חשוב לדעת בדיוק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתשלי25/11/2007
שלום רב,
אני ביום ה- 10 למחזור התחלתי תהליך של בדיקת הביוץ ע"י בדיקת דם ואולטרסאונד לפני הזרעה
ללא כדורים או זריקות .
היום היום ה- 10 רירית הרחם 6.3
שחלה שמאלית זקיק 10
שחלה ימינית זקיקים קטנים.
חודש שעבר רירית רחם 6
וזקיקים 16,17
גם אחרי זריקת אביטרול בחודש שעבר הזקיקים לא גדלו.
החודש הרופא רוצה המשיך לפי הביות הטבעי ולא לתת חיזוקים
האם אפשר לסמוך על כך שהזקיקים עוד יתפתחו והם יש אפשרות בכלל להיקלט להריון עם זקיק בגודל 16,17 ורירית 6 .
תודה רבה ,שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת
פרופ' שחר קול25/11/2007יש להמשיך מעקב, סביר כי זקיק דומיננטי יצמח.
ניתן להרות מזקיקים בקוטר 16 , 17 ממ.
וגם בנוכחות רירית 6.3 ממ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי זקיקיםאש25/11/2007
שלום רב,
במחזור FET בביוץ עצמוני בזמן מעקב זקיקים נמצא ביום ה 15 זקיק 21 ועוד זקיקים רבים: 10, 11, 12 + קטנים, וגם 2 ציסטות עכורות 12 מ"מ.
אני שוקלת 48.
האם יתכן שהפכתי לפוליציסטית? (בעבר היו לי מקסימום שני זקיקים בביוץ טבעי)
או שאלו שאריות חומרים מהפרוטוקול הארוך שבצעתי במחזור האחרון?
האם היית ממליץ להוריד מינונים בפרוטוקול הבא? (אם ה FET לא יצליח כמובן)
איך מתייחסים לשינוי בהתנהגות השחלות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי זקיקים
פרופ' שחר קול25/11/2007לא הפכת ל"פוליציסטית"...
יש זקיק אחד לפני ביוץ.
יתכן ויש "שאריות" ממחזורי גירוי קודמים - חסר משמעות.
צריך יותר נתונים כדי להמליץ על שינוי במינון.
ניתן לבצע מחזור הפשרה עם הכנה תרופתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנה תרופתית?
אש25/11/2007תודה על התשובה.
הפנו אותי לבדיקות חוזרות בעוד יומיים, ללא שום תרופה
איזה סוג של הכנה תרופתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנה תרופתית?
פרופ' שחר קול26/11/2007הכוונה במחזור הבא, אם יהיה צורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב ד"רטל25/11/2007
אני לאחר 3 חודשי טיפול באיקאקלומין ,אוביטרל והזרעות שלא צלחו, אף על פי שהגוף הגיב לאיקאקלומין יפה. (אני בת 28)
החודש ביצעתי צילום רחם שיצא תקין והרופא שלי הורה לנו על הפסקה של חודש בטיפולים והוא אמר
שאם החודש לא אכנס להיריון, אז נתחיל בחודש הבא עם הזרעות על בסיס זריקות.
מה דעתך על התהליך? נראה לך סביר?
מה ההבדל בין הטיפול בכדורים לעומת הזריקות?
שיהיה לך יום נפלא ותודות !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר 3 חודשי טיפול באיקאקלומין
פרופ' שחר קול25/11/2007תוכנית מקובלת ונכונה.
ההבדל הוא שבטיפול על בסיס זריקות יש יותר הריונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
טל25/11/2007מדוע ישנם יותר הריונות ע"י הזריקות?
ואיך מוודאים שלא יהיה גירוי יתר שחלתי עקב הזריקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע
פרופ' שחר קול25/11/2007איכות ביציות ורירית רחם - משופרת!
גירוי מתון וזהיר ימנע גירוי יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,אין כמוך:-)
טל25/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות ברחם בעקבות אוטרוגסטןאורה25/11/2007
לרופאים המקסימים שלום,
אני 4 ימים אחרי החזרת עוברים. בכל פעם שאני נוטלת באופן לדני שלושה נרות של אוטרוגסטן (3 פעמים ביום) אני חשה התכווצויות ברחם בדומה להתכווצויות של מחזור . האם זה תקין? האם לא יפגע בסיכוי להשרשת העוברים (איך אפשר בכלל להשתרש ב"רעידת אדמה" כזו?)
תודה רבה לכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצויות ברחם בעקבות אוטרוגסטן
פרופ' שחר קול25/11/2007אוטרוגסטן ידוע כמדכא התכווצויות רחמיות.
ניתן גם לקחת דרך הפה.
בכל מקרה - לא להפסיק הטיפול!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיבות הכפלות הבטאאורה25/11/2007
לרופאים המקסימים: בעוד שבוע אמורה לבדוק בטא ראשונה אחרי החזרת עוברים.
אולם באותו יום בערב נוסעת לקמפינג. השאלה שלי היא: מה יקרה אם לא אבדוק הכפלות בטא בימים שלאחר מכן אלא רק אחרי 10 ימים? אני מבינה שהבדיקות נועדו לשלול הריון כימי, אבל נניח שאכן הריון כימי אוכל הרי לראות זאת גם אחרי 10 ימים או בבדיקת האולטרה-סאונד לדופק ראשון, לא?
המון המון תודה על נכונותכם להקדיש מזמנכם לכולנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיבות הכפלות הבטא
פרופ' שחר קול25/11/2007אין סיבה שלא לחזור על הבדיקה לאחר 7 - 10 ימים.
רצוי לפני מועד בדיקת האולטרסאונד.
בעיקר כדי לשלול הריון מחוץ לרחם.
קמפינג מוצלח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)