מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקותטלטל20/12/2007
שלום ד"ר,
לאחר 3 ימיי הזרקת פיוריגון 75 יח' (היום יום 8 לווסת) אלו הן תוצאות הבדיקות:
E2 433 pmol/l
פרוגסטרון 1.8 nmol/l
רירית 7.8 מ"מ
שחלה ימנית: 28*24 ממ זקיק 14 מ"מ,11 מ"מ
שחלה שמאלית 29*18 מ"מ זקיק 12 מ"מ
האם הגוף הגיב טוב לפיוריגון? האם לדעתך הייתי צריכה להזריק יותר יח' פיוריגון על מנת לייצר יותר מזקיק מוביל אחד ועל ידיי כך להגדיל את סיכויי?
מתי לדעתך יתרחש הביוץ?
תודות וסליחה על השאלות המרובות !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיורגון
פרופ' שחר קול21/12/2007בהנחה שמדובר בטיפול לפני IUI- תגובה של 3 זקיקים היא סבירה.
תגובה חזקה יותר מסכנת אותך בריבוי עוברים.
מציע המשך טיפול ומעקב כדי לקבוע את היום המיטבי לביוץ, ו - IUI
מעקב יזהה ביוץ ספונטאני, אם יתרחש.
אין טעם לעסוק בספקולציות לגבי מועד הביוץ. זו מטרת המעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקום הזרקת פיוריגוןטלטל20/12/2007
ערב טוב לך ד"ר,
התחלתי לפני כ-3 ימים להזריק עם העט פיוריגון ורציתי לדעת האם יש להזריק רק בצד אחד של
הבטן , רק כל הזמן במקום שונה, או שאפשר להזריק לאורך כל הבטן התחתונה (מתחת לטבור) בשני צידיי הבטן?
ועוד דבר נוסף, האם ההזרקה חייבת להיות בצידיי הבטן, או גם במרכזה מתחת לטבור?
תודה ושבת שלום לך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקום
פרופ' שחר קול20/12/2007המיקום המדויק ממש לא חשוב, בצידי הבטן, מעל או מתחת לטבור וכו'.
חייבים להקפיד על הזרקה תת עורית.
עקרונית אפשר גם בגב, אך קצת קשה להגיע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה...גל20/12/2007
מתי לאחר סיום לקיחת האיקקלומין (כדור אחד) מומלץ לבצע מעקב זקיקים?
תודה, ועוד תודה על התשובות המהירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי
פרופ' שחר קול20/12/2007סביב יום 11 - 12 למחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחכות
מאוכזבת..22/12/2007דר' קול שחר בוקר טוב,
אני עברתי גרידה בשבוע 7, נאמר לי שאפשר לחזור לטיפול בביח' אלישע
רק אחרי מחזור 2
האם רוצוי לחכות ?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחכות
פרופ' שחר קול22/12/2007לחכות למחזור ספונטאני.
ניתן לחדש טיפול מיד לאחר מכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור וקשר לעודף פרוגסטרוןעינב, בת 2520/12/2007
בבדיקת דם נמצא שיש לי פרוגסטרון גבוהה (8.0 ביום שלישי של המחזור). רופאת נשים שלחה אותי לאנדוקרינולוגית והיא המליצה לי לעשות בדיקת סינקטין בכדאי לראות אם יש לי איזו בעיה די נדירה שהאנדוקרינולוגית טוענת שיכולה להוות בעיה בכניסה להריון. לאיזו בעיה נראה לך שהתכוונה האנדקרונולוגית? האם לCAH?אין לי שום תסמינים נוספים כמו שיעור יתר הקשורים לבעיה זו האם יתכן שיש לי אותה? או שהכוונה למשהו אחר? האם עודף פרוגרסטרון יכול להיות קשור לכאבי מחזור קשים ולאקנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ' שחר קול21/12/2007מבחן סינקטן נועד לאבחן CAH
האם 17 הידרוקסי-פרוגסטרון מוגבר?
CAH קשור לבעיות ביוץ, ואקנה.
אין קשר לכאבי מחזור.
מציע לברר במקביל האם יש ביוץ?
מה הפרופיל הורמונאלי המלא?
יש מטופלות עם ערכי פרוגסטרון גבוהים, ללא אבחנה ברורה לגבי המקור לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי מלא
עינב, בת 2521/12/20078.0 17OH RROGRESTERONE
LH 2.9
5.4 FSH
470 PROLACTIN
TESTOSTERONE TOTAL 1.8
8.7 ANDROSENEDIONE
DHEA SULPHATE 6.9
535.0 CORTISOL-BLOOD
INSULIN 25.3
1.560 TSH
T4-FREE 13.0
48.7 SHBG
FREE ANDROGEN INDEX 3.8
0.04 C-REACTIVE PROTEIN
כל זה אחרי צום וביום שלישי של המחזור.
האם נראה לך סביר שיש לי CAH? יש לי בעיה של אקנה ושל נשירת שיער (האם נשירת שיער קשורה?) אבל חוץ מזה לא זיהיתי תסמינים אחרים. מעולם לא ניסיתי להיכנס להריון. למה CAH יוצר בעיה בכניסה להריון? האם הוא גורם בעיה בביוץ? למה אתה ממליץ לבדוק את הביוץ? תודה רבה על התגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל
פרופ' שחר קול22/12/2007לא אופייני ל - CAH
CAH מתאפיין בחסר ביוץ.
אם נושא הפוריות על הפרק, רצוי לוודא שיש ביוץ סדיר.
אם לא מעוניינת בהריון גלולות נגד הריון עשויות לשפר מצב האקנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עובריםנגה20/12/2007
שלום רב,
שבוע לאחר החזרת 2 עוברים, ivf ראשון
רקע: שנים סבלתי מחומציות יתר בקיבה שהתמעטה עד שנעלמה כאשר הפסקתי לעשן (לפני שנה).
ביומיים האחרונים חזרו כל התופעות: כאבים כמו באולקוס, לחץ בקיבה, הצטברות גזים, בחילות מידי פעם, וחוסר יכולת לעכל את האוכל כפי שצריך...
שאלותי:
האם קיים קשר בין התופעה לטיפולי הפוריות?
מאחר ואין לי מנוח מתחושות הכאב ואי נוחות, האם ואיזה תרופה או כדור ניתן לקחת כדי להקל על התופעות הללו (תרופות ממשפחת "זנטק" או, להקלה בהצטברות גזים...)
אציין כי אין לי שינויים משמעותיים בפעולות מעיים/ו או מתן שתן..
תודה מראש
נגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זנטק
פרופ' שחר קול21/12/2007ראי להלן לגבי השימוש בהריון:
Pregnancy: Teratogenic Effects: Pregnancy Category B. Reproduction studies have been performed in rats and rabbits at doses up to 160 times the human dose and have revealed no evidence of impaired fertility or harm to the fetus due to ZANTAC. There are, however, no adequate and well-controlled studies in pregnant women. Because animal reproduction studies are not always predictive of human response, this drug should be used during pregnancy only if clearly needed.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוחה לאחר החזרת עובריםS20/12/2007
שלום
מה ההנחיה לגבי מספר ימי המנוחה לאחר החזרת עוברים (מוקפאים).
(המידע שמצאתי באינטרנט מתייחס למנוחה מיד לאחר פעולת ההחזרה, ולפיו אין יתרון לשכיבה ממושכת מיד לאחר ההחזרה).
בהנחה שממליצים על יומיים-שלושה מנוחה וידוע שההשתרשות היא דווקא3-5 ימים לאחר ההחזרה היכן ההיגיון שמאחורי המלצה זו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היגיון
פרופ' שחר קול20/12/2007אין צורך במנוחה.
אפשר לחזור לפעילות רגילה.
חייבים לקבל הטיפול כסידרו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוף סוף הריוןחסוי20/12/2007
סוף סוף ובשעה טובה התבשר לי היום שאני בהריון!
בתאריך 6.12 בוצעה החזרה באיזה שבוע אני?
הבטא היום ביום ה - 14 להחזרה הוא 340 האם תקין? והאם מס' הבטא מרמז על מס' עוברים?
אמרו לי לעשות בשבוע הבא בדיקת אולטרסאונד האם הבדיקה היא וגנילית או חיצונית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה יופי. שיהיה לך בהצלחה
חסוי20/12/2007בהמשך הדרך ותשמרי על עצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ' שחר קול20/12/2007בשעה טובה!
חישוב ההריון: הזמן בימים שחלף מיום השאיבה + 14, הסכום שמתקבל - לחלק ב - 7.
התשובה - שבוע ההריון, השארית - ימים.
בטא 340 - תקין.
קשה מאוד לדעת האם יש עובר אחד או יותר.
בדיקת האולטרסאונד היא וגינאלית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ורד21/12/2007השאיבה התבצעה בתאריך 22.8.07 מאז עברו 121 יום. החזרה התבצעה בתאריך 6.12.07
לפי החישוב שלך יצא לי 19.28 לא נראה לי הגיוני איך עושים את החישוב?
בנוסף לא אמרו לי לעשות בדיקת בטא חוזרת האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול
ורד22/12/2007בהמשך לתשובתך השאיבה התבצעה בתאריך 22.8.07 מאז עברו 121 יום. החזרה התבצעה בתאריך 6.12.07 לפי החישוב שלך יצא לי 19.28 וזה לא הגיוני איך עושים את החישוב?
בנוסף לא אמרו לי לעשות בדיקת בטא חוזרת האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
אמאני20/12/2007אני מאוד שמחה בשבילך תשמרי על עצמך ובקרוב אצלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה ובקרוב אצל כולנו...
חסוי20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לבנות
ורד21/12/2007תודה רבה לכם על הפירגון והתמיכה!
הלוואי וגם אתן תזכו להתבשר על הריון משלכם.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףדנית20/12/2007
אני בלחץ נוראי, עשיתי היום בדיקת הריון לאחר יום וחצי איחור אין שם בנתיים את תוצאת הבטא
אבל הפרוגסטרון 28.5 והe2 מעל 10000
מה זה אומר? הפרוגסטרון נמוך?
אין לי למי לפנות ,אפשר להציל את זה?לקחת תמיכה של פרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עכשיו יש גם בטא
דנית20/12/2007בטא 26 מה זה אומר יש עוד תקווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ
פרופ' שחר קול20/12/2007תוספת פרוגסטרון לא תזיק.
מציע להמשיל לעקוב אחר עלית הבטא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
דנית20/12/2007האם זה הריון? רק מחר בבוקר אוכל להתיעץ עם רופא זה לא יהיה מאוחר מידי? הבטא לא נמוכה ליבועיים ויום מהביוץ?
בבקשה אני מפחדת להפסיד את ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון?
פרופ' שחר קול20/12/2007כן, מתחיל הריון.
אין מניעה לקחת פרוגסטרון כתמיכה. לא יכול להזיק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית יין וג'קוזי אחרי הזרעותדליה20/12/2007
שלום
אני בטיפול של פיוריגון והזרעות. רציתי לדעת אם (כמו בהריון) בתקופה של השבועיים אחרי ההזרעה ולפני שיודעים אם משהו נתפס יש מניעה מלשתות יין או להיכנס לג'קוזי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
דליה20/12/2007האם גם לבעלי כדאי לא להיכנס לג'קוזי (עשינו הזרעה לפני שבוע) כך שאם יהיה צורך לעשות שוב זה יהיה עוד שלושה שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיית יין וג'קוזי אחרי הזרעות
פרופ' שחר קול20/12/2007מציע להתנהג כאילו יש הריון, כלומר להימנע מיין וחום.
כנ"ל לגבי בן הזוג - עדיף שלא לחשוף את האשכים לחום גבוה כגון זה השורר בג'קוזי או סאונה או מרחצאות חמים וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץחסוי20/12/2007
שלום אם קיימתי יחסים יומיים אחרי הביוץ יש מצב להיריון?<?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול20/12/2007הביצית שומרת על יכולת ההפריה לא יותר מ - 24 שעות לאחר הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לפני הזרעהשלי20/12/2007
הוחלט כי אני אעבור הזרעה לאחר נסיונות כושלים של קליטה להריון.
היום ביצעתי בדיקות דם יום 7 למחזור.
מה פשר התוצאות?
תודה
ESTRADIOL(E2) 411.00 PMOL/L
REFERENCE VALUES:
FOLLIC. 88-419
MID C. 227-1960
LUTEAL 150-1009
POST M. UNDETECT.-130
HCG QUANT.(S) NEGATIVE IU/L
LESS THAN 3.0 IU/L :NEGATIVE
MORE THAN 25.0 IU/L : POSITIVE
PROGESTERONE 2.60 NMOL/L
( FEMALE: FOLLIC......1.0-4.8
LUTEAL....9.0-69.0)
POST-MENOP..NON-DETECT-3.0)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשר
פרופ' שחר קול20/12/2007את לפני ביוץ.
הביוץ יהיה כנראה עוד מספר ימים.
יש צורך בהמשך מעקב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתקארין20/12/2007
בוקר טוב דוקטור.
אני נמצאת בשבוע 5+6 ימים ומהבוקר יש לי לחצים ברחם ובצד
הרופא שלי לא עובד היום ואני די מוטרדת מהכאב.
האם זה שכיח הרגשה כזו בשבוע זה של הריון? מחר אני נכנסת לשבוע 6 יכול להיות בגלל שהרחם מתרחב אני חשה בלחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "יכול להיות"
פרופ' שחר קול20/12/2007הסביר ביותר - שהכל תקין, ואכן הרחם גדל וגורם למיחושים קלים.
תרחישים נדירים יכולים להתרחש.
הכל "יכול להיות".
תמיד ניתן לוודא המצב ע"י בדיקת רופא ואולטרסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוחזרו לי 2 עובריםטלי20/12/2007
שלום,
בעבר עשיתי IVF הוחזר לי עובר אחד ובו 8 תאים, ואכן היתה הצלחה, נולד לי בן.
לאחר מספר שנים (עכשיו) עשיתי עוד טיפול IVF הוחזרו לי שני עוברים.
שאלתי היא:
העברים הפעם הם 5 תאים ו-6 תאים. האם זה מראה על טיב העובר.
האם יש סיכוי לעובר זה להתפתח?
מה מינימום התאים להצלחת החזרת עובר?
תודה רבה,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוחזרו לי 2 עוברים
פרופ' שחר קול20/12/2007בוודאי שיש סיכוי.
כל עובר יכול להתפתח להריון.
אין מספר מינימום של התאים.
הכל לפי גיל העוברים.
וכך ביום למחרת ההפריה יש תא אחד בלבד, וודאי שהוא יכול לתת הריון.
למחרת יש 2 - 4 תאים.
עובר של 2 תאים ביום 2 יכול לתת הריון.
עובר של 3 תאים ביום 2 יכול לתת הריון
עובר של 4 תאים ביום 2 יכול לתת הריון.
וכו' וכו'.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותחסוי20/12/2007
1. מה המקסימום של סבבים ללקיחת איקקלומין? האם ניתן לעשות יותר מ3? מה הנזקים לכך?
2. החודש לקחתי איקקלומין ועשיתי מעקב זקיקים אבל לא ידוע בוודאות בדיוק מתי היה הביוץ (אם היה), איך אדע מתי לעשות בדיקת דם להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות
פרופ' שחר קול20/12/20071. אין מספר מוסכם. נראה לי שאין טעם להמשיך מעבר לשישה מחזורים.
2. המתיני כשבועיים וחצי לאחר יום הביוץ המשוער. אם לא יגיע מחזור - מומלץ לבצע בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםגלית סוגבקר20/12/2007
לדר' שלום !
ווסת אחרונה 12\12
מהיום הראשון עד היום זריקת דקפפטיל 0.1 ומהיום השני מונופור 5 אמפולות במשך 4 ימים ואחרי זה 4 אמפולות
אתמול 19.12 עשיתי בדיקת דם והתוצאות :
estradiol 2020 pmol\l
progesterone 0/.9 nmol\l
fsh 26.7 miu\ml
lh 3.9
1. הבדיקות תקינות ?
2. לא עשיתי פרופיל הורמונלי בווסת האחרונה לכן אני לא יודעת מה היה ערך הFSH האים יש
משמעות לערך הFSH הגבוה בבדיקה זו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם
פרופ' שחר קול20/12/2007הבדיקות טובות.
אין טעם להתיחס לבדיקת FSH שכן מנופור מכיל FSH. הבדיקה משקפת הפרשת ההיפופיזה + מה שאת מקבלת מהמנופור. אין אפשרות להבדיל.
מעבר לכך, בנוכחות E2 = 2020 אין שום משמעות לבדיקת FSH.
לא ברור לי לשם מה נלקחה הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)