מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- IVF 2TZCO29/10/2007
אני אחרי טיפול הפריה ראשון שלא הצליח, בדיקת הדם נעשתה לפני שבוע.
בבית החולים ישנם 4 עוברים מוקפאים.
שאלותיי הם:
מאחר והנני חיה בחו"ל ואני מעוניית להגיע לארץ להחזרה של המוקפאים, מה אורך הטיפול להחזרה לעומת שאיבה והחזרה. כמה זמן לפני אצטרך להגיע לארץ?
כמה זמן עלי לחכות עד לביצוע ההחזרה?(כמו שציינתי בשבוע שעבר בדיקת ההריון יצאה שלילית)
האם צריך לקחת את כל הזריקות כמו בטיפול כולל?
תודה מראש על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור הפשרה
פרופ' שחר קול29/10/2007את רוב הטיפול ניתן לבצע בחו"ל ולהגיע לארץ כ - 3 ימים לפני החזרת העוברים לרחם.
ניתן להתחיל טיפול מיד עם בוא המחזור.
הטיפול מתבסס על תרופות הניתנות דרך הפה או לנרתיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלטלטל29/10/2007
שלום רב,
האם תפקידו של האוביטרל לייצר ביוץ או שהוא פשוט דוחה את הביוץ (מתזמן אותו)?
תוך כמה שעות מהזריקה יתרחש הביוץ והאם עם האוביטרל ישנו ביוץ בוודאות?
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ' שחר קול29/10/2007אוביטרל גורם לביוץ כ - 40 שעות לאחר המתן (אלא אם התהליך החל ספונטאנית לפני כן).
אוביטרל אינו דוחה ביוץ טבעי.
אין וודאות ברפואה, אין לדעת האם הזקיק הנראה בבדיקת האולטרסאונד מכיל ביצית....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נורמלי?חסוי29/10/2007
שלום לרופאים
אני נמצאת בשבוע 9 להריון
עד ללפני שבוע הרגשתי בחילות ועייפות לא נורמלית
ומזה כ- חמישה ימים אני לא מרגישה כלום לא עייפות ,לא בחילות,לא גודש בחזה שום דבר בקיצור אני מרגישה מצויין ולא כאחת בהריון.
האם הדבר מעיד על בעיה בהתפתחות העובר? הביקור הבא אצל הרופא רק בשקיפות עורפית
האם כדאי לחכות עד אז או להיבדק לפני ( אין לי דימומים וגם לא כאבי בטן).
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורמלי
פרופ' שחר קול29/10/2007מציע בדיקת אולטרסאונד בימים הקרובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר קול
חסוי29/10/2007תודה אני קבעתי לבדיקת אולטרסאונד בימים הקרובים.
האם יש סיבה לדאוג?
האם זה מצביע על בעיה כלשהי?
האם ייתכן שהעובר יפסיק להתפתח למרות שנצפה עובר עם דופק לפני שבועיים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאגה
פרופ' שחר קול29/10/2007האם ייתכן שהעובר יפסיק להתפתח למרות שנצפה עובר עם דופק לפני שבועיים? - כן.
לא נדע עד שנבצע בדיקת אולטרסאונד, תוך דקה יש תשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול היקר
חסוי29/10/2007ברצוני להביע את הערכתי לעבודה שאתה עושה
ולתשובות המהירות והיעילות שאתה נותן
תודה תודה תודה
אין כמוך
הלוואי והיו עוד רופאים כמוך
כנראה זה מה שעושה אותך ייחודי
שוב תודה
חסויה (ועדיין מודאגת-נקווה לטוב).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
חסוי30/10/2007נעשה אולטרסאונד ולא נצפה דופק
לכן מפסיקים את ההריון
:-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזקי ואימצי
פרופ' שחר קול30/10/2007בפעם הבאה - יהיה מוצלח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריגוןמישמיש28/10/2007
היום הזרקתי את הזריקה האחרונה בתקווה וקנתי את התרופה יום חמישי העם אפשר לשמור אותה לטיפול הבא בתקווה שלא צריך וזה החודש המנצח ומתי היא פג תוקף ועוד משהו ירד לי קצת דם פעם ראשונה בזריקה אחרונה .. העם זה נורמלי??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיורגון
פרופ' שחר קול29/10/2007מחסנית שלא נפתחה ניתן לשמור עד תאריך התפוגה הרשום.
מחסנית שנעשה בה שימוש - טובה רק לחודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןאור28/10/2007
אם הבטא יצאה שלילית? האם יכול להיות הריון מחוץ לרחם?
מה אומרת בדיקת פרוגסטרון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור היקרה:
פרופ' שחר קול29/10/2007אם הבטא שלילית - אין הריון.
פרוגסטרון בדם משקף ההפרשה מהשחלה + נטילת תכשירי פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן להריוןדני28/10/2007
דר' שלום- היה לי ביוץ ב - 17 לחודש והיום קיבלתי תשובה שלילית בבדיקה. האם יכול להיות שבדקתי מוקדם מדי? כמה ימים אחרי ביוץ הערכה ביתית אמורה לזהות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון
פרופ' שחר קול29/10/2007מוקדם מידי.
חכי עוד 4 ימים, אם לא ידיע מחזור - חיזרי על הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהטלטל28/10/2007
שלום ד"ר,שלום ד"ר,
לאחר 3 איקאקלומין ליום אלה הן תוצאות הבדיקות מהיום:
pmol/L E2 - 2720
פרוגסטרון 1.9 nmol/L
US:
שחלה ימנית: 43*31 מ"מ
זקיק-23 מ"מ
זקיק 17 מ"מ
זקיק 21 מ"מ
זקיק 12 מ"מ
זקיק 14 מ"מ
שחלה שמאלית 34*30 מ"מ
זקיק 12 מ"מ
3 זקיקים 10 ס"מ ועוד זקיקם קטנים.
רירית 5.5 מ"מ, מעט נוזל בדוגלס
היום הזרקתי אוביטרל ומחר ומחרתיים הזרעות.
1.האם בהנחה שהזרע נורמאלי יש סיכויים גבוהים להיריון?
2.מה הסיכויים לדעתך להיריון רב עוברי?
3.בהנחה שמחר ומחורתיים (שני ושלישי) תהיינה ההזרעות האם לקיים יחסים בימים רביעי עד שבת?
תודות!!! :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים
פרופ' שחר קול29/10/2007סיכוי טוב להריון.
יש 3 זקיקים מתאימים לביוץ. זה נותן סיכון לריבוי עוברים. אבל הסיכון מול הסיכוי בתחום הסביר.
מצד שני- אין 100% ברפואת פיריון.
לא יפריע לקיים יחסים עד שבת. לא יזיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץחסוי28/10/2007
שלום אני 8 ימים לפני המחזור
עשיתי היום בדיקת ביוץ ייצא לי שני קווים חלש
אחד חלש חלש השני קצת חלש
מה זה אומר ?? שאני עדיין מבייצת<?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנית
ד''ר דוד ישי28/10/2007כמובן שאת לא מבייצת. אי אפשר לבייץ במשך שבוע. הערכה מודדת רמות נמוכות של ההורמון ולכן הקו חלש. אין לזה משמעות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות לכאב גרון והורדת חוםטל28/10/2007
שלום,
רציתי לשאול איזה תרופות ניתן לקחת אם בכלל כדי להקל על כאבי גרון והורדת חום? אני נמצאת בתחילת שבוע 9 (לתאומים) וכואב לי הגרון בבליעה, והחום שנמדד לאחרונה 37.2. קניתי מבית המרקחת טיפות הומופתיות להקלה בכאב גרון וצרידות, האם תכשירים הומופתיים מתאימים לנשים בהריון?
אשמח לקבל תגובה בהקדם האפשרי.
תודה רבה מראש,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
ד''ר דוד ישי28/10/2007קשה לי להתיחס לתכשירים שאינני מכיר.
אני מעדיף שתשתמשי באקמול ו בכדורי מציצה להקלת הכאב ואפילו באנטיביוטיקה אם יש זיהום חיידקי ( על פי הוראת רופא )
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכוינועה28/10/2007
גם בעייתי היא לצערי כמו הבעיה של נני (אינני מגיבה להורמונים) - פרט להורמון אחד שנקרא: פיורוגון - והוא בלבד שנתן תגובה (4 ביציות: 2 שלב A ו-2 שלב של התחלקות ל-6).
זה ההורמון היחיד שנתן תגובה. אולם, גם אני, כמו נני - לא מגיבה לאף הורמון.
הרופאים מתעקשים שאין הבדל בין גונל F לבין פיורוגון -
אם אין הבדל, כמו שאומרים, אז מדוע דווקא הגבתי טוב לפיורגון ואילו למונוגון ולגונל F - אינני מגיבה? לא הצלחתי אפילו להגיע לשאיבה?
מה גם מדוע הרופאים נותנים איקמומיל - שזהו דיכוי (ועוד מזרק שלם) לשחלה (שגם כך אינה מוציאה הרבה זקיקים) - לא עדיף ללכת עם הגוף ביחד - למרות שיש חשש של ביוץ?
במקום ללכת ולדכות את הגוף - ולמוטט אותו?? שגם כך הוא חלש?
השתמשתי בכדור DHEA - שאף עזר לי מאד - הוא איזן לי את הדמים, הוריד לי את FSH ל-8 (מ-10, 14 ופעם אחת 17).
אולם LH - היה 11 - מדוע צריכים לתת תרופה של לובריס (שהיא מכילה את הורמון LH) - גם כך יש לי מינון גבוה של LH?
איקמומיל - למה התרופה ניתנה (האם גם לדיכוי?) - לא קיבלתי אותה, אבל דקפפטיל קיבלתי אותה - והרגשתי שאני נקרעת בתוך גופי - ואפילו היה לי חום - רק לאחר שבוע וחצי - הרגשתי שהגוף מתאושש - אולם לפני כן פשוט שכבתי במיטה.
האם מינון גבוה של הורמונים 450 - יכול למוטט את הגוף.
הרופא שעשה את הטיפול עם פיורוגון - פשוט זרם עם הגוף שלי נתן לי מינון של 325 ורק לאחר שבועיים נתן לי 400 וזה בחשש גדול.
תרופות של: דקפפטיל + גונל F + לובריס - אין זה הרבה מדי לגוף אחד? במיוחד לשחלות שהם "עצלות"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועה
ד''ר דוד ישי28/10/2007כתבת הרבה. הבעת את דעתך אבל לא ממש הבנתי מה שאלת.
אני בעד לתת את התרופה שנותנת את התוצאות הטובות ביותר. ( במקרה שלך פיורגון ).
עדיף תמיד לתת כמה שפחות תרופות אבל המטרה העיקרית היא להשיג בייציות גם אם המחיר הוא של מינון יחסית גבוה. אל תדאגי זה לא ימותת את הגוף שלך
איקקלומין הוא לא דיכוי ולפעמים בשילוב עם זריקות הוא נותן תוצאות טובות יותר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלו הן שאלות בלבד לצורך הבנה
נועה29/10/2007פשוט הייתי רוצה להבין את הגוף שלי יותר לעומק!!!!
הגוף שלי אינו פשוט - הוא קשה להבנה, ולכן אני שואלת ומספרת גם יחד את
הסיפור האישי שלי - וזאת על מנת לקבל דעה נוספת ו/או עזרה לבעיה שלי
באופן טבעי - אני מבייצת ויש לי בצית אחת.
מקבלת מחזור כל חודש - טבעי - וזאת ללא הורמונים.
כשאני בטיפול - לפעמים המחזור מאחר.
האם קיים מצב בו - שלא מומלץ לבצע טיפול עם דקפפטיל??
אצלי הדקפפטיל - אמנם הביא את הגוף למצב של "התחלת טיפול" - אולם לגוף שלי היה קשה
להתאושש - והוא נשאר במצב של "down" - לא היה אפילו זקיק אחד.
האם בכל זאת מומלץ לבצע עדיין טיפול עם דקפפטיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נועה
ד''ר דוד ישי29/10/2007המטרה האחת והיחידה של הדקפפטיל ( וכל שאר בני משפחת התרופות האלה )היא למנוע את הפיק של ה LH וכך למעשה למנוע את הביוץ הספונטני. אפשר בלי , אבל אז לוקחים סיכון שנפספס את הביוץ ולא נשאב אף ביצית. אפשר להשתמש בתכשיר דומה פחות "חזק " בתקוה שהדיכוי יהיה עמוק פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוקוציטים בזרעאלון28/10/2007
שלום רב,
לקראת ניסיון הזרעה ואולי IVF ביצעתי בדיקת זרע ובה התגלו לוקוציטים ("רבים")
תרבית זרע היתה שלילית.
אורולוג נתן לי אנטיביוטיקה שלא הועילה ואמר לי שכרגע אין מה לעשות
ולקוות שהדלקת ( כנראה בערמונית ) תעבור מעצמה.
כמו כן , האם מותרמומלץ לבצע הזרעה או ניסיון רגיל להיכנס להיריון
בתקופה בה יש לוקוציטים בזרע ( אני יודע שהם מקצרים את חיי הזרע , אך
ברצוני לדעת האם זה עלול , חס וחלילה , לפגוע בעובר ) ?
האם מומלץ לבצע הזרעה או IVF או ניסיון רגיל להיכנס להיריון בתקופה בה הגבר
מקבל אנטיביוטיקה ?
כמו כן , אני חושש להישאר עם דלקת ללא טיפול ולא יודע כיצד לנהוג,
האם מישהו היה בסיפור הזה ויכול לייעץ לי כיצד לפעול ? רופט מומלץ ? טיפול ?
תודה
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוני
ד''ר דוד ישי28/10/2007למרות שאין שיפור נראה לעין, עדיף לקחת אנטיביוטיקה. בתקופה הזאת אין מניעה לעשות טיפולי IVF . אל תדאג הזיהום מפריע בהפריה אבל אם נוצרים עוברים הם תקינים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח בדיקת דםדיקלה28/10/2007
בדיקת הריון Endocrinology
----------------------
Beta Subunit, hCG <1.20 mIU/mL
Ref. values: neg<5; pos>25* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
דיקלה28/10/2007אני מבינה שזה שלילי מה צריך לעשות עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דקלה
ד''ר דוד ישי28/10/2007אם את לוקחת טיפול צריך להפסיק אותו ולחכות לוסת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דקלה
ד''ר דוד ישי28/10/2007לצערי זאת תשובה שלילית של בדיקת הריון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונד הריון צעירטלי28/10/2007
אני נמצאת בשבוע ה-6 ביצענו אולטראסאונד ובו נצפה שק המתאים ל-5.5 +שק חלמון אך לא הודגם הד עוברי. בטא 32,328 . ע"פ הרופאה שלי "משהוא חשוד" מה לעשות?
תודה טלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טלי
ד''ר דוד ישי28/10/2007בשלב כזה של הריון צריךלראות בבירור עובר עם דופק. במצב שלך יש שתי אפשרויות.
1 שמדובר בהריון לא תקים
2 שמדובר בהריון תקין שמשום מה לא ניתן לראותו ( למשל כי הוא צמוד לדופן השק )
צריך לחזור על האולטרסאונד ועל בדיקת הדם בעוד מס' ימים ואז לקבוע סופית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןאירנה28/10/2007
שלום!
רציתי בבקשה לשאול באיזה יום אחרי החזרה צריך לעשות בדיקה של פרוגסטרון על מנת לדעת שהתמיכה מספיקה?
מה ערכים תקינים שאמורים להיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אירנה
ד''ר דוד ישי28/10/2007את הבדיקה צריך לעשות כשבוע לאחר ההחזרה. הרמה צריכה להיות מעל 30
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ואוביטרלדליה28/10/2007
מתי אפשר (הכי מוקדם) לעשות בדיקת בטא אחרי טיפול של הזרקת פיוריגון ואוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיר
ד''ר דוד ישי28/10/2007האוביטרל גורם לביוץ תוך כ 36 שעות. את הבטא אפשר לבדוק הכי מוקדם ( כאשר יש הריון ) כשבועיים לאחר הביוץ.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)