מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קיום יחסי מין אחרי החזרת עוברים - יכול לגרום להפלה?מורן02/11/2007
ביום ד' האחרון החזרנו עוברים אתמול קיימנו יחסי מין אני מפחדת שקרה משהו וזה יכול לגרום להפלתם אני לא גמרתי כי פחדתי שיקרה לי משהו במערכת הנשית שלי האם יכול לקרות מצב שהפלתי אותם וקרה משהו.
דבר נוסף בגלל שהיה לי גירוי יתר בשאיבה הקודמת קיבלתי דקפפטיל יומיים לפני השאיבה ולא את האובריטול רק לאחר השאיבה וההחזרה הבנתי מהרופא כי הדקפפטיל ואוגרלטרון שלקחתי לפני גורמים לרירית להיות במצב לא אופטמלי לכן החזירו לי עוברים באיכות פחותה יותר כדי לנצל את העוברים הטובים יותר להחזרות הבאות שהרירית תהיה אופטמלית ונתנו לי במקום נרות זריקות לעיבוי הרירית בשם גסטון האם הפעולה נכונה? האם יש סיכוי להריון תבין כי מצב הרחם שלי תקין בעלי עבר בעבר ניתוח וסקטומי מקווה לטוב ולתשובתך המהירה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים
פרופ' שחר קול02/11/2007יחסים לא יפגעו בעוברים.
השיקול של הרופאים המטפלים הוא נכון ונבון.
יש סיכוי טוב להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
מורן02/11/2007תודה רבה הרגעת אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץעדי02/11/2007
אחרי טיפול הזרעה קיבלתי מחזור 9 ימים, האם זה אומר שלצורך הביוץ הבא אורך המחזור משתנה או שזה מקרה חד פעמי שלא מעיד על הכלל? ( הביוץ בד"כ קבוע 28 יום ) תודה ד"ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול02/11/2007קיצור השלב הלוטאלי אופייני לטיפולי פריון.
יש לשער שקיצור מסוים יהיה בעתיד, אם לא יושג הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותדני02/11/2007
בבדיקת זרע יש לי 8 אחוז מורפולוגיה תקינה במקום 14 אחוז, אנחנו שנינו בני 33 מאד רוצים להרות וריכוז הזרע 65 מליון. אנחנו מנסים זה החודש הרביעי, רציתי לדעת האם אנחנו צריכים כבר לפנות לטיפול או האם כדאי להמשיך בנסיונות טבעיים לאור נתוני הזרע.
אצל אשתי הכל תקין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתחיל
פרופ' שחר קול02/11/2007מציע לנסות עוד חושיים שלושה ואם אין תוצאות לפנות לטיפול.
השיקול העיקרי - גיל האישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולטי ויטמיו לטיפול בבעיות פיריוןשני01/11/2007
האם קיים מולטי ויטמין טיבעי לטיפול בבעיות פיריוו (סולגר וודומיהם)
אם כן איזה כדאי לקחת ביחוד שידוע רמה נמוכה של B12
תודה
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין
פרופ' שחר קול02/11/2007אם יש חוסר ויטמין B12 רצוי לקחת תכשיר בהתאם. יש כדורים של B12 תוצרת סולגאר הנספגים מתחת ללשון.
אם הרמות תקינות, טיפול בויטמינים לא ישפר הסיכוי להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודות!!!טלטל01/11/2007
ערב טוב לכם רופאים יקרים,
רציתי להדוות לכם על הפורום המדהים הזה , אשר עוזר לי ברגעים
הטובים וברגעים הפחות טובים...
תודה על התשובות המקצועיות,הסבלנות ועל האכפתיות שלכם !!!
מי ייתן וכל הרופאים יהיו כמוכם!
שיהיה לכם אחלה סופ"ש,
ושוב..תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לתודות מכל הלב!!!
חסוי01/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירבו רופאים כמותכם...
חסוי01/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה לשני הרופאים המקסימים!
אירנה02/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות לד"ר קול שחר המדהים!!!!!!!
הילה02/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציותנני01/11/2007
שלום רב,
האם ניתן לשפר איכות ביציות ירודה???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות ביציות
פרופ' שחר קול02/11/2007ניתן לשפר במידה מועטה בלבד, ע"י בחירה נבונה של גירוי השחלות.
לצערי, אין בידנו כלים טובים ל"תקן" ביציות שאינן ברות הפריה תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילו - רמות גבוהות של fshנני01/11/2007
שלום רב,
אני בעל רמות גבוהות של fsh מה שאומר שיש לי שחלות עצלות, בערך ביצית אחת בכל מחזור טיפול.
קראתי כי עבור נשים במצבי יש מניעה מטיפולי הפריה מאחר שסיכויי ההצלחה קטנים מאוד.
לא רק מספר הביציות נמוך כי אם כם איכות הביציות ירודה ועל כן יש לצפות לא רק לאחוז הריונות נמוך כי אם גם לשיעור הפלות גבוה
ויש לשקול טיפול תרומת ביצית!!!!
**אני ממש חרדה האם נכון הדבר???
*אני בסה"כ בת 34 לא כל כך מבוגרת....
אודה לתשובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH
פרופ' שחר קול02/11/2007רמה גבוהה של FSH רומזת על תגובה ירודה לגירוי שחלות.
היא אינה בהכרח מעידה על איכות ירודה של ביציות.
הגורם המשמעותי מבחינת איכות ביציות הוא הגיל.
מכיוון שאת בת 34 - לדעתי יש לך סיכוי טוב להרות בלי תרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לאחר דקא 3.75 ללא פרגנילרחלי01/11/2007
ערב טוב,
אני באמצע טיפול ivf לאחר דקא ארוך ,ונכון להיום יש לי זקיקים בגודל של
16,15,14
וE2-2659
PROGESTERONE-5.0
שאלתי היא האם יכול להיות שיהיה ביוץ מבלי שאני אקח פרגניל ואז אני אפספס?(מאחר והזקיקים עדיין קטנים והפרוגסטרון גבוה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול02/11/2007ביוץ מוקדם לאחר מתן דקפפטיל 3.75 הוא מאוד נדיר.
עלית פרוגסטרון ל - 5 אינה בהכרח מעידה על ביוץ מוקדם.
לדעתי יש מקום להמשיך בטיפול.
גירוי שחלות ליום-יומיים נוספים ובהמשך פרגניל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הצלחה לטיפולי פוריותאור01/11/2007
מבקשת חווד על סיכויי ההצלחה להפריה חוץ גופית
להלן הנתונים:
פרופיל הורמונלי תקין
בדיקת זרע תקינה
הריון טבעי לפני 3 שנים שהסתיים בניתוח קיסרי שגרם להידבקויות וחסימה כמעט מלאה של שתי החצוצרות
אני בת 36 המחזור סדיר למעט ציסטה שמטופלת כרגע בגלולות .
בעבר נקלטתי להריון בקלות.
האם הסיכויים שלי טובים להיקלט בהפריה ראשונה?
האם יש עוד נתון שיכול לפגוע בהפריה או שהכל תלוי בקליטה של העוברים המופרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים
פרופ' שחר קול02/11/2007הסיכויים טובים מאוד.
גם בניסיון ראשון.
הכל תלוי באיכות העוברים שיתקבלו בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןחסוי01/11/2007
לפני כחודש לקחתי בפעם הראשונה איקקלומין ואוביטרל ולא נקלטתי. החודש אמר לי הרופא לקחת שני כדורי איקקלומין ביום במקום אחד. מה הסיבה לך והאם זה לא בעייתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין
פרופ' שחר קול02/11/2007מינון של 2 כדורים הוא סביר.
יתכן והעלאת המינון נובעת מאופי התגובה במחזור הקודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי01/11/2007
בתאריך 25.10 ביצעתי בדיקת אולטרסאונד שהראתה על גודל רירית של 7 מ"מ ונאמר לי להמשיך לקחת אסטרופם (3 כדורים ביום) היום (1.11) ביצעתי שוב בדיקת אולטרסאונד שהראתה על גודל רירית של 7 מ"מ ללא שינוי מהפעם הקודמת ונאמר לי להמשיך לקחת אסטרופם (4 כדורים ביום) רציתי לדעת למה אין שינוי בגודל הרירית? והאם יש מקום לדאגה? ורציתי לדעת האם ככל שהרירית עבה יותר הסיכויים להיכנס להריון גדולים יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ' שחר קול02/11/20077 ממ זה עובי סביר לרירית.
סיכוי טוב להריון.
להשפעת האסטרופם יש תקרה מבחינת עובי הרירית, כך שהמשך טיפול לא תמיד משפר העובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
חסוי04/11/2007בהמשך לשאלתי הקודמת רציתי לעדכן אותך שהיום שוב ביצעתי אולטרסאונד ועובי הרירית נשאר 7 מ"מ ונאמר לי להמשיך לקחת 3 אסטרופם דרך הפה וכדור נוסף וגינלי האם זה נורמלי? והאם זה יכול לשפר את עובי הרירית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם
פרופ' שחר קול05/11/2007מתן וגינאלי של אסטרופם מעלה מאוד את רמת האסטרדיול בדם.
השאלה היא האם זה ישפר את הרירית?
לרוב, התשובה שלילית.
ואולם, 7 ממ זה בהחלט בסדר. סיכוי טוב להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול
חסוי05/11/2007תודה על תשובתך קצת הלחצת אותי אני יודעת שעובי רירית 7 מ"מ זה סביר לבצע החזרה אך לא מבינה למה ביחידה המטפלת בי הם מתעקשים אולי בגלל שהטיפול הקודם נכשל?
הנחו אותי לקחת 4 כדורי אסטרופם ביום שמתוכם כדור אחד וגינלי במשך 4 ימים ובתאריך 6.11 לבצע ביקורת.
האם זה מסוכן שרמת האסטרדיול בדם עולה?
בבקשה תאמר לי מה לפי דעתך אני צריכה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם
פרופ' שחר קול05/11/2007זה לא מסוכן.
מציע להמשיך לפי הנחיית היחידה. הם יודעים מה הם עושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שחר קול
ורד06/11/2007היום התגלה לי דלקת בשתן עם דם בשתן ואני צריכה להתחיל לקחת אנטיביוטיקה. לפיכך, עידכנתי את היחידת ivf שמטפלת בי ונאמר לי לצערי הרב להפסיק את הטיפול לחכות לווסת הבאה ואז להתחיל טיפול חדש של החזרת מוקפאים.
רציתי לדעת האם הפסקת הטיפול זה הדבר שצריך לעשות?
האם יש אפשרות שלקיחת אסטרופם וגינלי זה מה שגרם לדלקת?
לתשובתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד:ר שחר קול
חסוי07/11/2007ד"ר שחר קול אני אודה לך אם תוכל לענות לי על השאלה האחרונה ששאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקה?
פרופ' שחר קול08/11/2007איך אובחנה הדלקת?
האם זוהה חיידק?
האם נשללו סיבות אחרות לדם בשתן?
האם מקור הדם הוא בשתן?
איזו אנטיביוטיקה ניתנה?
האם מותר לתת אותה בהריון?
עד כאן שאלות.
לגבי תשובות:
הפסקה בטיפול רצויה עד סיום הברור והטיפול בבעיה שצצה בדרכי השתן. ההפסקה לא ממש הכרחית. כנראה.
אסטרופם וגינלי לא גורם לזיהום בדרכי השתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שחר קול
ורד10/11/2007תודה על תשובתך! צר לי אך אין לי את כל התשובות לשאלות ששאלת.
בכל מקרה את הטיפול להחזרת מוקפאים כבר הפסקתי מאותו היום שנאמר לי להפסיק אני ממתינה לקבלת הווסת על מנת שאוכל להתחיל טיפול חדש רציתי לדעת תוך כמה זמן הווסת צריכה להגיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי?
פרופ' שחר קול11/11/2007תלוי בטיפול התרופתי שאת מקבלת בעיקבות הפסקת הכנת הרחם למחזור הפשרה.
אם ללא כל טיפול - קשה מאוד לצפות מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר IVFטלי01/11/2007
שלום ד"ר קול,
בתאריך 5/10 עברתי שאיבת ביציות
ובתאריך 7/10 הוחזרו לי 2 עוברים,
קיבלתי תשובה חיובית שאני בהיריון.
רציתי לברר לפי התאריך באיזה שבוע אני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל הריון
פרופ' שחר קול02/11/2007יש לחשב גיל ההריון בשבועות מיום השאיבה + 2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לתשובתך
טלי03/11/2007זה אומר שאני בשבוע 4?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע
פרופ' שחר קול03/11/2007לא.
נניח שעברו 4.5 שבועות ממועד השאיבה.
4.5 + 2 = 6.5
כלומר את בשבוע 6.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי טיפול תרופתי דחוף ביותרלד"ר קול שחר01/11/2007
אני לפני החזרת עוברים היום עשיתי בדיקת דם אני אמורה להתחיל היום את הטיפול התרופתי של לפני החזרה קיבלתי 2 סוגים של כדורים שכחתי איזה סוג אני צריכה לקחת הסוגים של הכדורים הם אסטרופם 3 ביום ואוטרוגסטן גם 3 ביום שאלתי היא עים איזה סוג של כדורים אני אמורה להתחיל? נראה לי לאוטרוגסטן לוקחים אחרי ההחזרה לא?
המחלקה סגורה כעת ואין לי את מי לשאול בבקשה זה דחוף לי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלבול
פרופ' שחר קול01/11/2007מחזור הפשרה מתחיל בטיפול עם אסטרופם בלבד.
יש להוסיף אוטרוגסטן מספר ימים לפני מועד החזרת העוברים.
את מספר הימים המדויק יש לברר עם היחידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות ביציות - ד"ר שחר קול
נני01/11/2007שלום,
למה כוונתך "איכות ביציות אינה טובה"?
*כיצד/האם ניתן לשפר איכותן?
*אם העובר התפרק לי פעם אחת זאת אומרת שהסיכויים שגם במקרים הבאים זה יקרה שוב??
תמיד יש לי רק ביצית 1 !!!! (דמעות חונקות את גרוני)....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות ביציות
פרופ' שחר קול02/11/2007איכות ביציות מבטאת את היכולת שלהן לעבור הפריה תקינה, וליצור עובר תקין, שיתן הריון תקין, המסתיים בלידה של צאצא בריא.
לצערי, אין בידינו שיטות לשיפור איכות הביציות.
זה לא אומר שגם במחזורים הבאים התוצאות יהיו גרועות.
יתכן ועדיין יש לך ביציות תקינות בשחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לאחרת החזרת עובריםדורית01/11/2007
הוחזרו לי 3 עוברים מוקפאים ב- 10.10.07 ואני בהריון
ב- 22.10.07 - בטא 150
ב- 24.10.07 - בטא 385
היום היו לי הפרשות מועטות חומות שחורות.
האם זה נורמלי?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
פרופ' שחר קול01/11/2007כנראה מדובר על דימום ישן בכמות קטנה.
מציע להתעלם, להמשיך בטיפול, ולעקוב אחר עליית הבטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובריםשרית01/11/2007
לרופאים שלום.
מה הכוונה כשאומרים לנוח לאחר ההחזרה, האם הכוונה לשכיבה?
תודה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוחה
פרופ' שחר קול01/11/2007להימנע ממאמץ פיזי, אין צורך לשכב במיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)