מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שחלות עצלותנני26/10/2007
שלום רב,
הנני בת 34 המנסה להרות כשנה אך ללא הצלחה.
לאחר 6-7 הזרעות רגילות ומחזורי טיפולים שכללו זריקות גונל f + איקקלומין התברר כי השחלות עצלות ואינן מסוגלות להפיק יותר מבצית אחת.
אציין כי אני בעלת מחזור סדיר וללא עבר בעייתי.
שאלותיי הם:
1.האם ניתן לבצע הפריה עם ביצית 1 בלבד .
2.מה הסיבה לאי ספיקת שחלה?
3.האם קיימת תרופה מסויימת לתיקון המצב?
4.נאמר לי כי מצב זה זמני עד להגעת "גל טוב" מה זאת אומרת?
האם מתי שהוא כן אצליח להפיק יותר מביצית אחת.
רב תודות
4.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות עצלות-הבהרה לשאלתי
נני26/10/2007כוונתי הייתה להפריית מבחנה ivf
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצלות
פרופ' שחר קול27/10/2007ניתן לבצע הפריה עם ביצית אחת.
לרוב אין סיבה למצב, אלא תכונה אישית.
ניתן להגביר את מינון התרופות לגירוי שחלות.
קצב גיוס הזקיקים בשחלה אינו קבוע, יתכן ובחודש מסוים יהיו יותר זקיקים מחודש אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר החזרת עובריםרוני26/10/2007
ד"ר שלום רב,
השבוע החזירו לי 2 עוברים.
אני ב IVF שלישי בקודמים התמיכה הייתה נרות אנדומטרין(?)
בפרוטוקול הזה החליטו על חצי זריקת פרגניל כל 3 ימים?
שמעת על תמיכה כזאת?
האם לא עדיף להוסיף גם נרות?
אני רוצה לבצע בדיקת דם כדי לדעת שרמת הפרוגרסטרון בסדר- באיזה יום לאחר השאיבה מומלץ? ומה צריכה להיות רמת הפרוגרסטרון בתמיכה טובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוני
ד''ר דוד ישי26/10/2007צורת התמיכה הזאת ידועה זמן רב והיא יעילה לפחות כמו התרופות הוגינליות.
אני ממליץ להתחיל לעקוב אחר רמת הפרוגסטרון משבוע לאחר ההחזרה. הרמה צריכה להיון בין 30 ל 50 .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור שאלה דחופהליאורה26/10/2007
שלום דקוקטור
עשיתי בדיקת ביוץ שהראתה כי אני מבייצת(2פסים חזקים)
מתי עדיף לקיים יחסים?
היום ומחר או עדיף מחר (הבידקה מראה 36 שעות לפני)
זה משנה לאיכות הזרע?
לתושבתך הברורה והדחופה אודה
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאורה
ד''ר דוד ישי26/10/2007אני ממליץ שתקיימו יחסי מין היום מחר ומוחרתיים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהה דחופהההההההנטלי26/10/2007
האם זה משנה הימים שמציוינים בצד בגלולות פמינט ?
אם אני לוקחת באיחור מתחילה לקחת את הגלולה הראשונה ביום שלישי שכתוב שההתחלה ביום ראשון ?
חייבתת תשובהה דחוףףף
תודהה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי26/10/2007את הגלולה הראשונה , כאשר מתחילים בגלולות , צריך לקחת ביום הראשון של הוסת.
הגלולות זהות לחלוטין אחת לשניה. הסיבה היחידה לקחת את הגלולות לפי הסימון של הימים היא, כדי שאפשר יהיה להנמע משכחה של גלולות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין בהריון לאחר הפריהטלי26/10/2007
ד"ר קול שלום,
אני בהריון בסןף שבוע 3 לאחר החזרת עוברים,
עדיין לא עברתי אולטראסאונד וגינלי,
האם קיימת הגבלה לגבי יחסי מין בתחילת ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים
פרופ' שחר קול27/10/2007לא, אלא אם השחלות גדולות מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם חד משמעית הריון מחוץ לרחם?מיקי26/10/2007
ד"ר שלום,
תאריך המחזור האחרון שלי היה 22/9. הזרעה ב- 5/10, לאחר איקקלומין פעמיים ביום וזריקת אוביטרל ב-4/10. ב-18/10 בטא 40, ב-22/10 בטא 314, ב-25/10 בטא 1613, אך בתאריך זה עדיין לא נצפה שק הריון באולטרסאונד. במרפאה העריכו שקיימת אפשרות שמדובר בהריון מחוץ לרחם וקבעו לי אולטרסאונד לעוד יומיים. אני מתוחה מאוד והייתי רוצה לדעת האם הנתונים מצביעים באופן חד-משמעי על הריון מחוץ לרחם או שיש עוד תקווה שייראה שק הריון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקווה
פרופ' שחר קול26/10/2007אין אפשרות להגיע כעת לאבחנה ברורה.
שק הריון ברחם בהחלט יכול להיראות בבדיקה הבאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה!
מיקי26/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
מיקי28/10/2007צדקת. אחרי עוד בדיקת אולטרסאונד ללא תוצאות סוף סוף הופיע שק חלמון בתוך הרחם. שוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
פרופ' שחר קול29/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה לאחר הפלה?!?!?!?!לימורי26/10/2007
שלום לך ד"ר קול המקסים,
ביום שלישי האחרון ביצעתי הפסקת הריון לאחר IVF ע"י צטוטק.
היו 2 שקים כשבאחד היה דופק ובשני לא, פתאום נעצר הדופק אבל בשני פתאום הופיע ולאחר יומיים גם הוא פסק.
זה היה שבוע מטורף מדאגה ומעקב בלתי פוסק עד להחלטה הסופית להפסיק את ההריון, לצערי הרב.
האם לדעתך יש סיבה מסויימת שבגללה לא כדאי לי להתחיל טיפול חדש כרגע (הכוונה לשאיבה כי אין לי יותר עוברים מוקפאים)???
בהתחלה הסכמתי להמתין למחזור הבא (שיבוא בעוד כחודש וחצי-חודשיים) אבל מאחר שאני אחרי ההפלה ועדיין עצוב לי וכואב פתאום יש לי כח ואני חושבת שכדאי להמשיך ולא לעצור עכשיו, ממש לקפוץ למים כשאני עדיין בתוך כל זה, אולי זה מה שיעזור לי לצאת מהאובדן והכאב שאני חשה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה
פרופ' שחר קול26/10/2007מבחינת רירית הרחם עדיף להתרחק מעט מההפלה.
ניתן לדאוג שמחזור הבא יבוא קודם. לא עוד חודשיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוא נראה אם הבנתי נכון:
לימורי26/10/2007כוונתך שעקב ההפלה יכול להיות שהשאיבה יכולה להפגע איכשהו?
יכול להיות שזה יפגע באיכות או בכמות הביציות שנרצה לשאוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנוחה
פרופ' שחר קול27/10/2007רצוי לתת לרירית הרחם להתאושש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF וכריתת חצוצרהשלי25/10/2007
שלום רב,
בהמשך לשאלותיי הקודמות וכפי שרשמתי התחלתי IVF רביעי לאחר כריתת חצוצרה.
האם יש הבדל בהצלחת הטיפול לאחר כריתת חצוצרה ולמס' הזקיקים שנוצרים?
האם זה מפריע לתהליך IVF?
האם יש קשר בין האופן הדרך שבה מחזירים את העוברים לרחם לבין הריון מחוץ לרחם?
האם המיומנות של הרופא בהחזרת העוברים לרחם מגדילה את הסיכוי להריון?
תודה רבה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרה
פרופ' שחר קול26/10/2007לרוב אין הבדל, אם כי יתכן וכריתת החצוצרה עלולה להביא לשיבוש אספקת הדם לשחלה באותו צד, ולתגובה פחות טובה לתרופות.
לתהליך ה- IVF זה לא יפריע.
למרות שאת העוברים מחזירים לרחם, הריונות מחוץ לרחם אינם מאוד נדירים ב - IVF.
שלב החזרת העוברים הוא קריטי מבחינת הצלחת הטיפול, כך שמיומנות המבצע וניסיונו חשובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF ומספר זקיקיםשלי25/10/2007
שלום רב,
שאני בת 31 ו מתחילה IVF רביעי, לאחר שהשניים הראשונים כשלו בשלישי היה הריון מחוץ לרחם וכריתת חצוצרה, כיום הנני מתחליה בסיבוב הרביעי ל IVF.
היום 25/10 לאחר US ראינו 3 זקיקים מצד שמאל בגודל 11-12 כאשר תחילה הרופא חשב שהששחלה בצד ימין לא מגיבה ואז אמר שיכול להתפתח גם שם זה לא ברור אבל יש שם זקיקים.
האם אפשר להגדיל את מספר הזקיקים עם טיפול שונה?
האם הטיפול שאני מקבלת מקובל ונכון?
מדוע יש מעט כ"כ זקיקים? איך אפשר לייצר יותר?
הבנתי שחוזרים על הפרוטוקול שגרם להריון, אבל בשאיבה הקודמת נשאבו 4 זקיקים (הוחזרו 3 ו 1 נתפס).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים
פרופ' שחר קול26/10/2007תגובת השחלה היא נתון אישי, השונה ממטופלת לרעותה. התרופות עשויות להשפיע על כך, אך בתחום די צר. מכיוון שמדובר בטיפול רביעי אני מאמין שהרופאים בחרו את הטיפול הטוב ביותר לך, שכן יש ניסיון רב עם התגובה השחלתית שלך.
רק תיזכורת: מטרת הטיפול היא להשיג הריון, לא זקיקים. גם עם 3 זקיקים ניתן להשיג הריון מוצלח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב במחזורשסק25/10/2007
בחודש האחרון קיבלתי בפעם הראשונה קרינון 1 ליום לאחר ההזרעה למשך 15 יום.
סיימתי להשתמש בו לפני יומיים, בדיקת בטא יצאה שלילית.
מחכה למחזור כדי להתחיל טיפול חדש.
מדוע המחזור מתעכב? אם זה בגלל הקרינון - מתי צפוי המחזור אחרי טיפול כזה
ומה לעשות במידה והוא לא יגיע ?
תודה, שסק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיכוב
פרופ' שחר קול26/10/2007כן, קרינון יכול לעכב המחזור.
הדימום יבוא לאחר הפסקת הקרינון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב טוב ,הריון?ליאורה25/10/2007
שלום דוקטור,
אני נמצת ב"שבוע הפוריות" השאלה שלי היא כזו:
הווסת שלי בדר"כ סדיר 28-29 יום .יכול להיות ביוץ ביום ה-11?
ווסת אחרונה ב-11/10.
אני מרגישה כבר 4 ימים מין סחרחות קטנה שלא הייתה לי קודם לכן ,גם ההפרשות שלי מרובות
אודה להתיחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום 11
פרופ' שחר קול25/10/2007כן.
שינויים ממחזור למחזור אינם נדירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ahaרחלי25/10/2007
צהריים טובים,
אני עוברת טיפולי הפרייה עם פרוטוקול ארוך ובפרוטוקול הרופא רשם לבצע aha בעוברים.
רציתי לדעת מה בדיוק הפעולה הזו , והאם זה יכול לפגוע בעובר?
בנוסף יש לי שאלה נוספת לגבי טיפולי שיניים ,האם אני יכולה לבצע צילום בפה וסתימה בזמן הטיפול?
תודה רבה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר AH
פרופ' שחר קול25/10/2007כנראה שהכוונה לסיוע בהנצה של העוברים.
אני מאמין שרופאך לא ימליץ על טיפול שיפגע בעוברים....
ניתן לבצע צילום פה וסתימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהah
רחלי25/10/2007ערב טוב ד"ר קול ותודה רבה על תשובתך ,אך אודה לך אם תוכל להסביר לי מה הכוונה לעזרה בהנצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנצה
פרופ' שחר קול26/10/2007פתיחת חלון קטן במעטפת העובר כדי להקל עליו את מלאכת הבקיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מראה u.s בזמן ביוץשני25/10/2007
שלום,
הייתי מעוניינת לדעת איזה מראה אמור להתקבל באולטרה - סאונד ממש בשעות הביוץ.
ז"א - 1. נוזל באגן מלמד על אחרי ביוץ או/ ו בזמן ביוץ?
2. האם הזקיק עדיין גדול ובמידה ולא - כיצד ניתן לדעת שהאשה לאחר הביוץ (מעט לאחר הביוץ) או במהלכו?
אודה מאד להתייחסותכם,
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול25/10/2007מאוד קשה לדעת בדיוק את מועד הביוץ לפי בדיקת אולטרסאונד.
מציע לא לסמוך על זה.
למען האמת, מועד הביוץ המדויק גם לא ממש חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה - לד"ר קול
טליה25/10/2007קיום יחסים בזמן הביוץ לא מגדיל סיכוי להקלטות בכלל ולבן זכר בפרט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההביוץ
פרופ' שחר קול26/10/2007מכיוון שלא ברור המועד המדויק של הביוץ, עדיף לקיים יחסים על פני מספר ימים.
מועד קיום היחסים אינו משפיע על מין העובר, בניגוד למיתוס המקובל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריריתמאושרת25/10/2007
האם רירית בגודל 12 מ"מ נחשבת טובה לקליטת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, זו רירית יפה מאוד.
פרופ' שחר קול25/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ברחםשירה25/10/2007
שלום. אני בשבוע החמישי, שלושה שבועות לאחר ההחזרה.
כמה שעות לאחר שאני הולכת לישון אני מתעוררת בגלל כאבים חזקים ברחם שדומים
לכאבי מחזור אבל בכל זאת שונים. הכאבים ממש משתקים אותי לכמה דקות
וזה נמשך ככה כבר שבועיים לפחות, כמעט כל לילה.
לפני כמה ימים נבדקתי באולטראסאונד ונאמר לי שהכל תקין כרגע.
מה יכולה להיות בכל זאת הסיבה לכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ' שחר קול25/10/2007סיבות אפשריות:
גדילת הרחם
גירוי יתר שחלתי
סבוב שחלה על צירה
הריון מחוץ לרחם בנוסף להריון בתוך הרחם
דלקת בדרכי השתן
עוד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)