מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא?רחלי28/09/2007
ערב טוב
אני בערך שבועיים וחצי עם ווסת ועשיתי בדיקות דם והתוצאות יצאו
e2-פחות מ-200
progesteron-2.6\
בטא-69
האם זה הגיוני? מאחר ולפני שקיבלתי הבטא היתה 17 ואח"כ ירד ל-13 ועכשיו 69* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול28/09/2007מהלך הבטא יכול לרמוז על הריון מחוץ לרחם.
לפיכך, יש להמשיך במעקב קפדני ע"י הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון מחוץ לרחם-המשך
רחלי29/09/2007ערב טוב
בהמשך לתשובתך לגבי הריון מחוץ לרחם ,בבדיקת אולטרסאונד לא רואים את זה? האם זה לא אמור להיות מלווה בכאבים?
תודה רבה ושיהיה שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחוץ לרחם
פרופ' שחר קול29/09/2007ברמות כה נמוכות של בטא אין אפשרות לראות את ההריון בבדיקת אולטרסאונד. כמו-כן, לא צפויים כאבים ברמות אלו.
בדיקת הדם, ובעיקר דינמיקת העליה הלא תקינה, רומזת על אפשרות של הריון מחוץ לרחם, ולכן מחייבת מעקב צמוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מהפטמות - עליה בפרולקטין?לילי28/09/2007
שלום רב,
אני בת 33 ומנסה מזה חודשיים להכנס להריון ראשון.
קיימנו יחסים לפני כשבוע, בסמוך למועד המשוער של הביוץ (ללא שימוש בערכה לזיהוי). המחזור שלי סדיר עם פער של יומיים שלושה.
גיליתי כעבור יומיים לאחר מכן נוזל שקוף משתי הפטמות (מעולם לא קרה לפני) בנוסף יש לי תחושת נפיחות קלה בבטן.
האם ההפרשה קשורה לעליה בפרולקטין?
האם יתכן שהנ"ל הוא סימן להריון או להפרעה הורמונלית כלשהי?
אני מודאגת מאד ואודה לעזרתכם הדחופה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרולקטין
פרופ' שחר קול28/09/2007פרולקטין גבוה בדם יכול לגרום להופעת הפרשה כפי שאת מתארת.
הפרשה כזו יכולה להיות גם בנוכחות פרולקטין תקין.
גם בהיריון יכולה להופיע הפרשה, אך לא ניתן לאבחן הריון לפי הפרשה כזו.
בדיקת דם לבטא ופרולקטין יכולה לשפוך אור על מצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הזרע תקין?חסוי27/09/2007
נפח דגימה סמ"ק: 3
צמיגות: תקינה
PH: 6
ריכוז סמ"ק: 10* 110
תנועה: 70%
צורות פתולוגיות : 20%
תאור: MIXED
תאים עגולים: 10*6
תנועה פרוגרסיבית תקינה: 80 %
תנועה פרוגרסיבית איטית : 20 %
תנועה במקום: %
רציתי לדעת אם זה תקין האם יש מצב שאיקלט להיריון מהר
מחזור שלי סדיר לפעמים 29 לפעמים 31 ולפעמים 33* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ' שחר קול28/09/2007הבדיקה תקינה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות וכאב בטןדורית27/09/2007
שלושה ימים אחרי החזרה. הוחזרו שלושה עוברים. כעת בטן נפוחה מאד, פרקי ידיים נפוחים וכאבי בטן תחתונה. הרופא שלי בחופש. מה מומלץ לעשות והאם להילחץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר שחלתי???
פרופ' שחר קול27/09/2007החשש הוא שמתפתח גירוי יתר שחלתי.
גורמי סיכון: מספר רב של ביציות, רמות E2 גבוהות, גיל צעיר, נטיה אישית, שחלות "פוליציסטיות".
אם אין מנוס - פני לחדר מיון נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי לפנות למיון
דורית27/09/2007מתי להחליט שאין מנוס אלא לפנות למיון? כאבי בטן קשים, נראית כמו חודש שישי או חמישי ומלפני כמה שעות גם בחילות והקאות. אין קוצר נשימה. האם אפשר לדחות ליום ראשון. תודה על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיון
פרופ' שחר קול28/09/2007מומלץ ליצור קשר עם היחידה המטפלת, ורצוי להיבדק שם, אפילו ע"י רופא אחר. אם אין אפשרות - לא רצוי לחכות עד יום ראשון, עדיף לפנות לחדר מיון נשים. יתכן ויש מקום לאשפז אותך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שחר לגבי הפריה חוץ גופיתהילה27/09/2007
שלום רב, אני לפני הפריה חוץ גופית הרופא שלי אמר לי שהגורם הכי חשוב בהצלחת הטיפול זוהי המעבדה שלמעשה כל העבודה היא שלה, הוא אומר שלרופא שמבצע את השאיבה המשקל מאוד נמוך בהצלחת הטיפול האים זה נכון? באיזה מקום אתה ממליץ לי לעבור את הטיפול ?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF
פרופ' שחר קול27/09/2007זה די נכון.
הלב של התהליך הוא המעבדה.
מכיוון שאני עוסק בתחום בעצמי, יהיה קצת משונה אם אמליץ על יחידה כזו או אחרת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמח לכל משתתפי הפורום!פרופ' שחר קול27/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חג שמח
אירנה27/09/2007חג שמח והתגשמות כל החלומות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי להתחילענת26/09/2007
שלום לרופאים
אני כחודשיים לאחר לידה שהסתיימה לצערי בגרידה. הדימום נמשך יותר מחודש ימים (כרגע נפסק).
1. מה יכולות להיות הסיבות שהדימום היה כזה ממושך?
2. האם יכול להעיד על בעיה מסוימת שנגרמה לרירית / לרחם?
3. רציתי לדעת כמה מחזורים עלי לחכות כדי להחזיר עוברים מוקפאים בהתחשב שעדיין לא קיבלתי את המחזור השני?
תודה לתשובתך וחג סוכות שמח!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת היקרה
פרופ' שחר קול27/09/2007לא ברור למה הכוונה בלידה שהסתיימה בגרידה. מדוע בדיוק עשו גרידה?
דימום לאחר גרידה יכול להצביע על חומר הריוני שנשאר ברחם. רצוי להיבדק.
אם הכל תקין - ניתן להתחיל במחזור הפשרה מיד לאחר מחזור טיבעי רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFענת26/09/2007
שלום!
מה ההבדל בין פרוטוקול קצר לפרוטוקול ארוך?
אודה לתשובתכם המהירה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ' שחר קול27/09/2007ההבדל העיקרי הוא סוג התרופות למניעת ביוץ מוקדם ומנגנון הפעולה שלהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי אחרי IVF ותמיכהדפנה26/09/2007
שלום רב,
רציתי לדעת אם יש משמעות לפרופיל הורמונלי אחרי IVF שכשל וקבלת תמיכה של Estrofem ו Endometrin במשך 14 יום מאז ההחזרה.
תודה רבה וחג שמח,
דפנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ' שחר קול27/09/2007אם עברו מספיק ימים מהפסקת הטיפול - זה יכול להיות משמעותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסתשחף26/09/2007
חג שמח,
אני מטופלת באיקילומין ופרוגינובה ועברתי הזרעות פעמיים
בפעם הקודמת הדימום היה כהה מאוד (שחור) כאילו דם לא טרי
הפעם שוב ישנן הפרשות כהות (סליחה על התאור) בסבירות גבוהה מחזור,
אני אמורה להתחיל לקחת איקקלומין
1. ממתי לספור?
2. האם האיקקלומין יכול להזיק במידה ומדובר בדימום ולא בווסת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין
פרופ' שחר קול27/09/2007אם הדימום חריג באופיו עדיף להתמין עם טיפול נוסף, ולברר אפשרויות אחרות, למשל - אולי יש הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם בחוה"מטל26/09/2007
שלום וסליחה על השאלה המוזרה- האם מתקיימות בדיקות דם באלישע במהלך חוה"מ סוכות ובערב החג השני (יום רביעי)?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ' שחר קול27/09/2007חיובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת זרעטלטל26/09/2007
שלום ד"ר,
בעלי בן 32
SEMEN PH 8.5
SEMEN VISCISITY- NORMAL
SEMEN VOLUME פחות מ- 1cc
EMEN COLOUR לבן
SEMEN RBC 0-1
SPERM MOTILITY *42 חלק בתנועה מהירה מאוד
CONCENTRATION 75
ABSTINENCE DAYS 3
MORPHO NORMAL :5* Kruger strict!!!
MORPHO ABNORMAL 75* Percent Head Defect
MORPHO DEF TAIL 1
NECK 6
BACTERIA 0
חג שמח ותודות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ' שחר קול27/09/2007נפח מעט נמוך מהצפוי, ריבוי צורות פתולוגיות.
שורה תחתונה - בהחלט זרע שיכול להפרות באופן טיבעי, או ע"י הזרעה תוך רחמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםמיטל26/09/2007
שלום רב,
אני בטיפול לקראת החזרת מוקפאים (בלסטוציסטים), נוטלת פרוגינובה (2 כדורים X פעמיים ביום) מזה 25 יום.
הרירית שלי עלתה ל - 6 מ"מ לפני כשבועיים ומאז "נתקעה" במצב זה. היום בבדיקת אולטרא סאונד עוביה היה 6.5 מ"מ.
שאלותיי:
1. האם יש עוד סיכוי שהרירית תתעבה?
2. האם סיכויי ההצלחה פוחתים בצורה משמעותית במידה ועובי הרירית יישאר כזה?
תודה רבה על המענה וחג שמח!!!
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ' שחר קול27/09/2007הרירית לא תשתנה בהמשך.
ראיתי כבר הריונות רבים שהושגו עם רירית של 6 ממ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי לאחר שאיבה והחזרת מוקפאיםטל26/09/2007
שלום רב,
1. אני נמצאת 11 יום לאחר החזרה 14 לאחר שאיבה. יש לי נפיחות בבטן (כאילו שאני בתחילת הריון ) ללא כאבים. בימים האחרונים בזמן שתיה מרובה יש לי בחילה מהמים. האם זה מראה על גירוי שחלתי, ואם כן, מה עליי לעשות?
2. מחר אני צריכה לבצע בדיקת דם להריון, במידה והתשובה תהיה שלילית אני אפסיק לקחת את הנרות אדרומטרין, מתי עליי לצפות למחזור?
3. כיצד מתבצע תהליך של החזרת מוקפאים? הודיעו לנו שיש לנו 9 מוקפאים, האם עליי לעבור שוב זריקות ובדיקות זקיקים? או שיש תרופות/זריקות אחרות שיובילו להחזרה בלבד? וכמה מהמוקפאים מפשירים כדי להחזיר? האם ה- 9 יכולו להישמר לי למס' טיפולים נוספים?
מצטערת ששאלתי כ"כ הרבה, מקווה שאוכל לקבל מכם תשובות.
תודה מראש וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי
פרופ' שחר קול27/09/2007הסימנים רומזים על גירוי יתר. אם יושג הריון והנפיחות תגבר יש להיבדק ביחידה המטפלת. אם אין הריון - יש להפסיק האנדומטרין, ויגיע וסת תוך ימים ספורים. סימני הגירוי יעלמו במהירות.
מחזור הפשרה מתבסס על תרופות הניתנות בכדורים דרך הפה והנרתיק שמטרתן הכנת הרחם לקליטת העוברים.
לרוב, מחזירים 3 עוברים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי שחלתי כאשר מושג הריון
טל30/09/2007היי דר' טל, לשמחתי הושג הריון (ביטא 430 ביום 13 לאחר החזרה) כיצד אני אדע אם הנפיחות בבטן (הגירוי) יסתיים, אם סביר להניח שבשל ההריון הבטן בכל מקרה תגדל. כיצד ניתן להבחין בין שינהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי יתר?
פרופ' שחר קול30/09/2007גדילת הבטן בשלב כה מוקדם של ההריון היא על טהרת השחלות, כלומר - על רקע גירוי יתר.
את עוצמת הגירוי ניתן להעריך על סמך בדיקות מדוקדקות.
מבחינתך: הופעת בחילות הקאות קוצר נשימה עליה מהירה במשקל - אמורים להוות אור אדום שיש החמרה.
בכל מקרה - מומלצת מנוחה ושתיה מרובה.
מעקב רפואי - חיוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי יתר?
טל01/10/2007דר' קול, ראשית תודה רבה על תשובותיך המהירות והמרגיעות.
מקווה שזו שאלתי האחרונה בנושא, אם אין לי ולא יהיו לי החמרה בעקבות הגירוי (תופעות כגון בחילות וכו') האם עליי לצפות שהנפיחות בבטן תרד?
כי אם לא, איך אוכל להבחין בהמשך בין הבטן ההריונית לבין הנפיחות בשל הגירוי?
תודה רבה,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי יתר
פרופ' שחר קול02/10/2007בטן הריונית אינה משמעותית לפני סיום השליש הראשון להריון, שזה עוד זמן רב.
מכיוון שהושג הריון יש לצפות לתהליך מאוד איטי של ירידה בנפיחות הבטן: בסביבות חודש.
בכל התקופה הזו יש להימנע ממאמצים גופניים, ולהרבות בשתייה, וכמובן להיות במעקב רפואי לפי הוראת הרופא המטפל.
מן הסתם יבוצע אולטרסאונד מעקב, שיכול לתת מידע לא רק לגבי ההריון, אלא גם לגבי גודל השחלות, והימצאות נוזל חופשי באגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי יתר
טל02/10/2007היי ד"ר קול, היום בבןקר התעוררתי עם כאבים חזקים בבטן מאין תחושת התכווצויות ורק לאחר שהייתי בשירותים עם צואה רכה הכאב חלף. יש לציין שגם לפני יומיים ושלושה התעוררתי עם הכאב אבל הוא חלף מאליו. למרות שאני מתעוררת לפחות 3 פעמים בלילה לתת שתן, אני כל פעם שותה קצת, והיום הרגשתי בבוקר מאוד צמאה. מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות
פרופ' שחר קול02/10/2007כפי שהודגש - שתייה מרובה - חיונית.
ההחלטה על מדיניות המעקב והטיפול חייבת להתבסס על בדיקות ע"י הרופא המטפל.
כאבי בטן כפי שאת מתארת שכיחים מאוד במצבי גירוי שחלות.
לכשעצמם - הכאבים אינם סיבה לאישפוז, אלא אם מזהים בעיות נוספות, כגון גירוי יתר בדרגה חמורה, או אפשרות של סיבוב שחלה על צירה, והפרעה באספקת הדם לשחלה.
כדי לדעת בדיוק מה קורה, אין מנוס אלא לערוך הבדיקות הנחוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
טל02/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מחוץ לרחםהילה25/09/2007
האם כאשר יש הריון (הבטא מכפילה את עצמה כל יומיים), אבל הרירית דקה (0.4), זה סימן שיש הריון אבל הוא מוץ לרחם, או שאפשר גם להיות הריון תקין?? (כאשר עשו לי את הבדיקה לגבי הרירית הבטא היתא בערך 195).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מחוץ לרחם
פרופ' שחר קול27/09/2007רירית דקה היא רמז לאפשרות של הריון מחוץ לרחם, כמובן שאין בכך כדי להגיע לאבחנה.
יש לעקוב אחר עלית הבטא. כאשר הבטא מגיעה לסביב 1500 ניתן כבר לראות שק הריון ברחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)