מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שתייה מרובהאסנת24/09/2007
שלום רב,
מהי הסיבה לשמה מתבקשות מטופלות ה- Ivf לשתות מים בכמיות גדולות? כיצד בכוחם של הנוזלים למנוע גירוי יתר שחלתי?
בתודה מראש
אוסנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מים
פרופ' שחר קול24/09/2007נוזלים אינם מונעים גירוי יתר, אך הם הטיפול המקובל, שכן הנפח של הדם יורד עקב הפסד נוזלים לחלל הבטן, או לשחלות המוגדלות.
מתן נוזלים אמור להחזיר את נפח הדם לתיקנו, ולאפשר לכליות לתפקד היטב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מהפריה חוץ גופיתעדי24/09/2007
שלום ושנה טובה,
בתאריך 7.9.07 הוחזר לי עובר אחד לאחר הפריה חוץ גופית.
בתאריך 20.9 בבדיקת דם יצא בטא 290.
בבדיקת דם נוספת בתאריך 23.9 יצא בטא 742, לשמחתי.
האם יש מצב שמדובר בתאומים, למרות שהוחזר עובר אחד
או שיש סיבה אחרת לבטא גבוה.
תודה וחתימה טובה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול24/09/2007אין יחס ישיר חד ערכי בין רמת הבטא למספר העוברים.
הכל יכול להיות:
הריון עם עובר אחד. הסביר ביותר.
הריון עם 2 עוברים בשק אחד.
הריון עם מולה.
חבל על הספקולציות והדאגות המיותרות.
המתיני בסבלנות....
עוד מספר ימים תדעי...
תשמרי את הדאגות למשך ההריון. צפויים לך הרבה לילות ללא שינה. לא פשוט להיות בימינו אישה בהריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריריתהילה24/09/2007
מהו גודל הרירית שצריך להיות כאשר הבטא הוא 195?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ' שחר קול24/09/2007כאשר יש כבר הריון לא ממש חשוב מה עובי הרירית.
זה יכול להיות בין 7 ממ עד 2 סמ'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריהרויטל24/09/2007
שלום רב!
שמי רויטל ואני בת 32 .
בשנה האחרונה נטלתי איקקלומין,הזרעת וטיפולים הורמונליים (גונל f)
עד שהרופא שלי ד"ר איסקוב החליט שעלי לעבור להפריות
אני מאוד חוששת מהתהליך ומתלבטת לגבי מיקום
עלי לבחור בין אלישע רמב"ם וכרמל
האם יש לך איזשהי המלצה על אחד מהם?
והאם תוכל להסביר לי במדויק מהו התהליך שעלי לעבור?
בברכה רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה חוץ גופית
פרופ' שחר קול24/09/2007הפריה חוץ גופית היא הליך די פשוט, ודומה למה שעברת עד כה. ההבדל הוא בכך שלאחר גירוי השחלות, וביום הנכון, שואבים את הביציות משחלותייך, מפרים אותן במעבדה, ולאחר יומיים מחזירים עוברים לרחם.
השאיבה נעשית בהרדמה כללית קצרה, ובטוחה, ללא תופעות לוואי.
השהות בבית החולים היא למספר שעות בלבד.
מעל 20 אלף מטופלות עוברות התהליך מידי שנה בישראל.
אין לך ממה לחשוש.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך קצר לד"ר שחר קולאמאני24/09/2007
אני בת 24 וזו הפעם השניה שאני משיגה הריון ונופל לא תקין אבל בפעם הראשונה היתה רמת הבטא 73 ולא עלתה ומעוברים טריים לא מוקפאים וזה היה הטיפול הראשון ולא ביחידה של אלישע האם יש לי סיכוי אפשר להרגע? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגועה
פרופ' שחר קול24/09/2007בהחלט, עם סבלנות והתמדה סיכוייך להריון טובים מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר שחר קולאמאני24/09/2007
שלום לך ותודה מכל הלב החודש עשיתי טיפול החזרה של מוקפאים ב4-9 והחזירו לי 3 עוברים וב 16-9 עשיתי בדיקה דם להריון ולשמחתי היתה חיובית בטא 109 זה היה יום ראשון ביום שני בלילה התחילה הפרשה דמית קלה ביום שלישי עשיתי בדיקה ובטא 280 והתחזק הדימום וביום חמישי הגעתי לבית חולים מהתחזקות הדימום והכאבים ועשיתי בטא והיתה עליה 438 אמר הרופא שהעליה תקינה אבל אני ידעתי שזה לא תקין הבטא צריכה להיות 560 אבל המשכתי עם התרופות הייתי מקבלת 2 אסטרופם ו4 אוטרגסטן 200 וביום ראשון עשיתי בטא והאחות אמרה לא תקין מדובר בהפלה להפסיק עם התרופות ובשבוע הבא שאני יעשה בדיקת דם ונראה אם הכל ירד אני ממה שיודעת כי ההפלה בשלב כזה מוקדם נובע שהעוברים לא תקינים אני אצלי הכל בסדר אבל הבעיה אצל בעלי בזרע ואני מפחדת מה זה אומר שאני לא אוכל ללדת יש סיכוי שפעם אחרת יהיה עובר טוב או שאני יפסיק את הטיפולים מה דעתך? זה הטיפול הראשון של המוקפאים והיה הריון זה סימן טוב שיהיה עוד הריון תקין או מה? ויש לי עוד 7 עוברים מוקפאים מתי אפשר לעשות עוד טיפול החודש/ הבא או לחכות ועוד פעם תודה רבה לך אתה שעשיתה לי את ההחזרה ונתנתה לי את התקווה שאני יכולה להיכנס להריון אני לא כועסת להפך יש לי מצב רוח שאני יכולה להכנס להריון ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה מוקדמת
פרופ' שחר קול24/09/2007לצערנו, הפלות מוקדמות אינן נדירות ב - IVF.
מה שהיה היה.
צריך להביט קדימה בתקווה, ולהמשיך בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחםאירנה23/09/2007
לרופאים שלום רב!
האם לאחר הקרנות (של כ 25 ימים) לאגן הקטן יש סיכוי להתאוששות הרחם עם הזמן וכניסה להריון בטיפולי פוריות?
בהנחה שישנו מחזור סדיר כל חודש וביופסיה של רירית הרחם תקינה (רירית בתקופת ההפרשה) - 4.5 שנים לאחר הקרנות
האם ע"י מתן תרופות שונות ניתן לגרות רחם ורירית לחזור לפעולה תקינה?
תודה ובברכה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחם
פרופ' שחר קול24/09/2007הנזק העיקרי מהקרנות הוא לשחלות, לא לרחם.
לכן, יש לברר בעיקר את מצב השחלות ע"י בדיקות דם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקרנות
אירנה24/09/2007בדיקת דם שלי תקינה חוץ מ FSH קצת גבוהה. הבעיה היא ברירית שלא מתעבה מספיק (5 ממ) האם זה יכול להיות מהקרנות?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקרנות
פרופ' שחר קול24/09/2007כן, אך יש לוודא קיום ביוץ ספונטאני, ורמות הורמונאליות תקינות של אסטרדיול.
בנוסף, יש לברר סיבות אחרות, או מסייעות, לרירית דקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
אירנה24/09/2007שלום וברכה שוב פעם!
מה יכולות להיות סיבות אחרות ומסייעות? האם אתה יכול לפרט בבקשה?
זEstradiol (E2) |קטן מ 200 pmol/L ביום שלישי למחזור - זה תקין?
תודה רבה על התייחסותך !!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ' שחר קול25/09/2007רמת האסטרדיול היא תקינה ליום 3 למחזור.
לגבי סיבות אחרות לרירית דקה - לרוב קשור להריונות, לידות, או ניתוחים רחמיים קודמים (כגון גרידות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
אירנה25/09/2007שלום!
אני לא עברתי שום פעולה ברחם, מלבד הריון ספונטני, תקין +לידה רגילה (כל זה לפני הקרנות) אז אני לא מצליחה להבין מה הבעיה של רירית שלי ? לפי התשובות שלך הבנתי שהקרנות משפיעות על שחלות בלבד!!!!!
ממש התיישתי כבר!!!!
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ' שחר קול25/09/2007כבר ראיתי הריון מוצלח עם רירית של 5 ממ. לא להתיאש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אירנה25/09/2007תודה רבה רבה לך על יחס, תשובות והכי חשוב על עידוד!!!!!
אמן שכל מה שאתה לאחל יקרה בעתיד הקרוב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות המעבדה ביום השלישי למחזורציפי23/09/2007
שלום ד"ר
התחלתי לקחת גלולות בגיל 18 (לפני זה גם היו לי מחזורים לא סדירים) והמשכתי במשך 5 שנים. לאחר מכן היו לי הרבה בעיות עם הוסת (לפעמים לא הגיע במשך חודשים ולפעמים פעמיים בחודש, היה לי גם אקנה) במשך שנתיים והרופא אבחן שחלות פוליציסטיות. באותה תקופה התחיל לטפס לי הפרולקטין (עד ל- mIU/mL 750 וגם ה TSH ומאוחר יותר אובחן אצלי היפותירואיד ואני מטופלת עם אלטרוקסין). חזרתי לקחת גלולות כי באותה תקופה לא תכננתי הריון ולקחתי אותן שנה. לאחר שהפסקתי, היו לי מחזורים סדירים במשך 6 חודשים (כמעט חשבתי שנרפאתי) ואז שוב התחילו להיות לא סדירים עם הופעת אקנה. כעת, בגיל 27 אני רוצה להיכנס להריון. ברצוני לציין שמעולם לא סבלתי מעודף משקל, להיפך אני בחורה רזה.
תוצאות המעבדה ביום השלישי למחזור הראו:
TSH 3.33 mIU/L
Estradiol 126.0 pmol/L
FSH 6.6 mIU/mL
LH 5.8 mIU/mL
Prolactin 764.6 mIU/L
Dhea-SO4 4.2 umol/L
האם התוצאות (חוץ מהפרולקטין) בסדר יחסית?
ממה יכולות לנבוע רמות גבוהות כל כך של פרולקטין ומה אני יכולה לעשות בנושא?
האם יש בכלל סיכוי להריון טבעי או ישר כדאי להתחיל בטיפולים כלשהם?
מה השלבים של טיפולי הפריון?
אני מאוד מודאגת מהסיכויים שלי להרות.
תודה רבה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ציפי
ד''ר דוד ישי23/09/2007הבדיקות אכן תקינות. הפרולקטין גבוה רק מעט. אפשר וצריך לחזור על הבדיקה ואם צריך לקחת כדורים. אם המחזור אינו סדיר אין מניעה מלהתחיל טיפול. יש לך סיכויים טובים להרות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונדליטל23/09/2007
קיבלתי מחזור לאחר לקיחת דופאסטון (שבוע לאחר סיום הכדורים!), אני אמורה להתחיל בפעם הראשונה איקקלומין ביום החמישי למחזור ואז ביום ה12 לערך להגיע לאולטראסאונד. הבעיה היא שהיום ה12 יוצא בחגים. לפני זה הרופא לא נמצא והכי מוקדם שאוכל להגיע זה ביום ה15. האם זה קריטי או בעייתי? אציין כי בפעמיים האחרונות נעזרתי בדופאסטון ע"מ לקבל מחזור, כך שהמחזור והביוץ לא סדירים כלל. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילך
ד''ר דוד ישי23/09/2007רוב הסיכויים שזה לא יהיה קריטי. אבל קחי בחשבון את האפשרות שביום ה 15 תהיי כבר אחרי הביוץ
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לגילוי ביוץטליה23/09/2007
שלום ד"ר,
כמה ימים לאחר הווסת ניתן לבדוק בבדיקת דם את
רמת הפרוגסטרון על מנת לדעת בוודאות האם התרחש ביוץ?
תודות
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טלי
ד''ר דוד ישי23/09/2007בד"כ מקובל ביום 21-22. הנכון הוא כשבוע לפני הוסת הצפוי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לאיקאקלומיןשלי23/09/2007
שלום דר שחר קול.שאלתי נמצאת כ- שישה שאלות לפני .בתשובתך ענית לי שאני אמורה לברר מהי הבעיה לפני שאני לוקחת טיפול אבל הרופאה אומרת לפי בדיקת אולטרא סאונד שהכול בסדר ואני צריכה לחכות עד שנה.ובמשך ארבעה חודשים היא נתנה לי איקאקלומין.וזה לא עזר .האם זה אומר שיש בעיה שלא נקלטתי להריון בעזרת הכדורים .תודה לך ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין
פרופ' שחר קול24/09/2007מציע לברר בצורה מסודרת את הבעיה, לשקול צילום רחם, בדיקות הורמונאליות, בדיקות זרע.
כלומר קודם מבררים את הסיבה, ורק אחר כך מחליטים על הטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf וקיום יחסיםאסנת23/09/2007
לרופאים היקרים שלום,
האם מותר ו/או רצוי לקיים יחסים במהלך ההזרקות (בשלב זה מונוגון לאחר 5 ימים של גונאל)? או שמא עדיף להמנע עד לאחר ההחזרה?
בתודה מראש
ש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
ד''ר דוד ישי23/09/2007אין בעיה עקרונית עם יחסי מין בזמן טיפול IVF . אבל צריך לזכור שהשחלות גדלות מאד ונעשות מאד רגישות ויחסי מין עשויים להיות מאד לא נוחים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןגילית23/09/2007
שלום לרופאים הנפלאים!
אני אחרי החזרת עוברים. הבוקר לקחתי קרינון כרגיל, ובמשך היום יצאו לי גושים משונים בתחתונים. האחות ביחידה הסבירה לי שאם זה קורה סימן שהחומר לא נקלט בגוף כמו שצריך. האם כדאי לי לקחת עוד קרינון אחד היום או שזה בסדר לחכות למנה של מחר? אני נורא מודאגת וממש לא רוצה שבגלל חוסר בפרוגסטרון הטיפול ייכשל... מה לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פוקהונטס
ד''ר דוד ישי23/09/2007החלק של הקרינון שנפלט מהנרתיק הוא ידוע , הוא מחושב מראש והוא חלק מהטיפול. אם יש חשש , אפשר לבדוק את רמת הפרוגסטרון בבדיקה פשוטה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקויותחסוי22/09/2007
האם הדבקויות באגן יכולות לגרום לאי פריון א לאי קליטת הריון?
בדיקת זרע תקינה,צילום רחם ופרופיל הורמונלי תקין, לא מעשנים משקל תקין
ומקפידים על פעילות גופנית סדירה, ובכל זאת מזה שנה לא נקלט הריון.
איזה בדיקות עוד צריך לעשות והאם אנו צריכים להתחיל טיפולי פוריות? או שיש טיפולים אחרים עוד לפני?
בהזדמנות ז ואני רוצה לברך אותכם על העבודה המקסימה שאתם עושים ועל היחס החם שאתם מעניקים לכל משתתפי הפורום. כל הכבוד.
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענת
ד''ר דוד ישי22/09/2007הדבקויות באגן יכולות לגרום לבעית פוריות - בעיה מכאנית ( חסימה בחצוצרות ואו פיזור מוגבל של חומר ניגוד באגן ) . אם צילום הרחם שלך תקין אין לך בעיה מכאנית.
את צריכה להתחיל בטיפולי פוריות מן הקל אל הכבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקויות
חסוי23/09/2007למה הכוונה מהקל לכבד? עם איזה טיפולים מתחילים במקרה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ישי
מודאגת24/09/2007למה הכוונה מהקל לכבד? עם איזה טיפולים מתחילים קודם במקרה כמו שלי שהכל תקין
אך לא מצליחים להכנס להריון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול החמודסמדר 4322/09/2007
רוצה לאחל לך מכל הלב שנה טובה, פוריה ומוצלחת! בזכותך אני בשבוע 20+5 . לאחר טיפול ראשון בIVF .למרות גיל'י 43, משקלי הרב, ושנות עישון מרובות.מודה לך על היחס העדין והידע המיקצועי.להזכירך עוד מעט תוכל לכתוב מאמר ..גמר חתימה טובה,סמדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמדר היקרה:
פרופ' שחר קול24/09/2007בתקוה לסיום מוצלח של ההריון.
כל טוב.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)