מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קלקסן ודימום לאחר לידהסיגל12/12/2018
פרופ שלום
מקבלת קלקסן 40 מניעתי מתחילת ההריון ועד סופו , לאחר לידה . לאחר לידה יש דימומים מס' שבועות וידוע לי שצריך 6 שבועות קלקסן אבל איך הזרקת קלקסן מתקשר עם דימום לאחר לידה ? כי אני מבינה שאסור להזריק קלקסן עם דימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במקומך הייתי מפסיק את הקלקסן מספר ימים לםני הלידה ומחדש זאת רק במשכב הלידה לאחר שהלידה הסתיימה בהצלחה לחא סיבוכים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה ומבקשת מענה -קצת ארוך מה שרשמתיבר12/12/2018
עברתי גרידה לפני 5 שבועות . לפני שבועיים וחצי עשיתי ביופסיה בצואר הרחם כדי לבדוק שהכל תקין ואז במשך כמה ימים היה לי דימום עם כאבים כמו ביוץ . שלשום התחילו לי גירודים וכאבים ברתיק ובפות ואתמול התחיל לי דימום כמו מחזור ויש לי כאבים בגב תחתון אבל אין לי כאבי מחזור ועכשיו אני מודאגת ולא מבינה אם אני במחזור או שחס וחלילה זה דימום מבעיה רצינית. העניין הוא שבגלל שעברתי ביופסיה והיו לי כמה ימים כאבים אני לא יודעת אם זה מהביופסיה או שהיה לי ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט יתכן שמדובר במחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מודאגת בבקשה תעזור לי
בי12/12/2018יש לי וירוס הפפילומה זן 16 וקראתי שזה גם יכול להיות סימנים של סרטן הפות בגלל זה אני דואגת- יש לי דימומים כמו מחזור. גרד בנרתיק ובחוץ. כאבים קצת - חשוב לי לציין שהתחלתי לקחת אגיסטן ואני מרגישה קצת הקלה.
האם עדין נראה לך שיש סיכוי שהדימום הוא מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סביר להניח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם ובדיקת הריון ביתיתאנונימי12/12/2018
האם אסטרופם משפיע על תוצאות בדיקת הריון ביתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא משפיע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מוקדם או מחזור בלי ביוץאלון12/12/2018
שלום לכם.
אשתי בגיל 44-מחזור קודם היה בן 27 ימים והעליה ברמת LH אובחנה ביום 13 בעזרת ערכת ביוץ בייתית.
במחזור נוכחי בדיקות עם הערכה התחילו ביום 10 ועד ליום 14 טרם אובחנה העליה ברמת ההורמון.
בהנחה שלא היה ביוץ מוקדם-עד איזה יום כדאי להמשיך לבדוק כך שאם לא תזוהה העליה ברמת ההורמון ניתן יהיה להגיע למסקנה שהיה מדובר בביוץ מוקדם או לחילופין במחזור בלי ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יישוב סתירה פנימית בפנייה המקורית
אלון12/12/2018יש להתעלם מהמילים"בהנחה שלא היה ביוץ מוקדם"שמופיעות קצת אחרי אמצע הפנייה המקורית שכותרתה:ביוץ מוקדם או מחזור בלי ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במקומכם הייתי בודק עוד מספר ימים-3-5
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה ביום 15-המשך
אלון12/12/2018הערב,יום 15,טרם זוהתה העליה ברמת ההורמון בבדיקת השתן הבייתית אבל הפעם בניגוד לבדיקות הקודמות לא בדקנו את הדגימה בדקה הראשונה לאחר נתינתה אתה כ-3 עד 5 דקות מאוחר יותר.האם זה שהדגימה היתה בכוסית בחלל האויר בחדר במשך מספר דקות עד שנידגמה ולא נדגמה מייד-יכולה להיות לזה השפעה על התוצאה או שזה לא סביר?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות הקלדה
אלון12/12/2018מקודם נרשם אתה במקום אלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן אחרי אוביטרל בדיה ביתית לא תזהה שאריתPrule11/12/2018
היי...
שני שעבר, 3.12 החזרתי עובר בן 4 ימים...
רביעי בערב 5.12 הזרקתי אוביטרל שלם...
היום בדיקת ביתית באמצע היום ( לא שתן של בוקר) הראתה 2 פסים. ברור לי שזה שארית של אוביטרל...
השאלה כמה זמן אם הזרקתי בערב רביעי בדיקת בטא ביתית היא לא תזהה שארית אוביטרל.
אני פשוט טסה לחול ולא אספיק לבטא בזמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לעניין עם בדיקה ביתית
Prule12/12/2018גם היום,רביעי עשיתע בדיקה.יצא חיובי כמו אתמול.לא פחות.
אציין שהבדיקנ ביתית שלי, זה איזה מקלונים מסין שהבאתי מאלי אקספרס כזה.. לא איזה משהו איכותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עד שבוע ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרוגן ופרוגסטרון להגנה על הריריתמלי11/12/2018
שלום, טיפול שהופסק בגלל רירית נמוכה האם חייבים אחרי אסטרוגן שבועיים לקחת פרוגסטרון כדי להגן על הרירית או שזה נכון מה שהרופא טוען שאסטרוגן ללא פרוגסטרון לא מסוכן אפילו אם לוקחים ל3 חודשים ומעבר לזה אסור. האם זה נכון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
על מנת לאפס את הרירית והופעת מחזור סדיר אני מעדיף לתת גם פרוגסטרון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשבוע מתקדם ונטילת אנטיביוטיקהגלית11/12/2018
פרופ שלום
שבוע 36+5 ימים בדיקת שתן תר4בית לא יצאה תקינה יצא Enterococcus faecalis (group D )
גדול מ- 1000000 CFU/ml
האם אפשר להמשיך לקחת אנטיביוטיקה במידה ומתפתחת לידה?
אין לי שום כאבים של מדלקת והאם זה מסוכן בשבוע הזה ויכול לגרום ללידה מוקדמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בכל מקרה לקחת אנטיביוטיקה הולמת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ אשכנזי - חיידק
גלית12/12/2018פרופ אשכנזי תודה על המענה
האם חיידק בשתן עלול לגרום ללידה מוקדמת ? שבוע 36+5 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יכול בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול שמתחיל עם גלולותילנה11/12/2018
גלולות שבוע ימים. אחכ GNRH אנלוג לשבוע ימים, ואחכ גונדוטרופינים. איך נקרא הפרוטוקול? מה המטרה בגלולות ובאגוניסט בהתחלה?
מדובר בפרוטוקל יזום על ידי הרופא המטפל בהתחשב בנסיבות הספיציפיות שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות של בדיקת LHדנה11/12/2018
שלום רב, אני באמצע פרוטוקול.
מזריקה גונאל מיום 2 לווסת (100)
אורגולוטרן מיום 7 לווסט
בבדיקת דם יום 7 לווסט:
אסטרדיול 1087, פרוגסטרון 0.42
LH - 0.4mIU/mL
בדיקת דם יום 9:
אסטרדיול 1784, פרוגסטרון 0.64
LH - 0.3mIU/mL
השאילה היא מה משמעות של LH יורד ולמה הוא כזה נמוך?
בבית חולים אמרו לי רק שאין חשיבות לכך שאני אדע, וזה קצת מלחיץ
המון תודות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטיפול ההורמונאלי הוא עשוי לנבא בעת עלייתו ביוץ מוקדם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהLH - משמעות הבדיקה
דנה11/12/2018ראשית תודה רבה על התשובה מהירה !
האם זה שמספר 0.4 קטן מהנורמה יש משמעות רפואית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת אוביטרל אחרי שאיבהחנה10/12/2018
שלום רב,
הרופאה שלי אמרה לי להזריק אוביטרל (6 קליקים בלבד) גם אחרי 3 ימים מהשאיבה, בעצם ביום החזרת הביציות המופרות ולהמשיך להזריק 6 קליקים כל יומיים. האם זה נשמע הגיוני.
אןדה להתייחסותך,
בתודה מראש,
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרופא שלך בחר לתת לך תמיכה הורמונאלית נוספת באמצעות זריקות האוביטרל המעצימות את הפרשת ההורמונים ממקור שחלתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים יכולים לגרום להפרעות קצבשיר10/12/2018
שלום, האם הורמונים יכולים לגרום להפרעות קצב? האם גם אוטרגוסטן יכול?
לא סביר, פרט להפרעה בהורמוני בלוטת התריס
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור
שיר11/12/2018סליחה אבל לא הבנתי את התשובה.
עודף בהורמון בלוטת התריס עשוי לגרום להפרעת קצב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח תוצאת של בדיקהשירי10/12/2018
פרופסור שלום
בהריון ובבדיקת דם עשיתי בדיקה אודה לך עם תגיד לי מה זה אומר:
Varicella zoster igg POSITIVE Urg* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המשמעות היא שאת מחוסנת לנגיף
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות כלליות לגבי תמיכהטלי10/12/2018
שלום, שאלות כלליות- עד מתי צריך לקחת פרוגינובה. מיום 3 למחזור נכון? אבל עד מתי? וממתי סופרים שבועות?
והאם אין תכשיר פרוגסטרון אחר מלבד אוטרגוסטן - שאפקטיבי באותה מידה- כי הוא מאוד מלכלך. אם רובו יוצא האם זה נספג מספיק ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בד״כ במחזור טרי עד שבוע 8,לכל התכשירים הוגינליים אותה תופעת לואי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
טלי11/12/2018ואם מדובר על החזרת מוקפאים בגיל מבוגר ורק לעיבוי רירית כמה זמן פרוגינובה? אותו דבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
טלי11/12/2018האם יש פרוגסטרון בזריקות והאם זה אפקטיבי באותה מידה.
כמו כן בעבר נהגו לתת לי כתמיכה רק אוביטרל האם זו יכולה להיות תמיכה מספקת במקום אוטרגוסטן?תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש זריקות פרוגסטרון, הן זוועה
סיגל12/12/2018לי היו כאבי תופת במקום ההזרקה והרגשה כללית ממש זוועה, עם עליית חום מסתורית כל יום לקראת הערב (בדיעבד התברר שזו תופעת לוואי של עליית פרוגסטרון).
תסמכי על הרופא המטפל ואל תבקשי זריקות אם אין שום אינדיקציה לכך שהתמיכה לא מספיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העצה
טלי12/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עד שבוע 12
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי החדרת אוטרגוסטןמאיה10/12/2018
שמתי אוטרגוסטן אבל בלי מוליך לפעמים בשכיבה לפעמים בעמידה. הבעיה שאני מצליחה להחדיר את זה רק 3-4 ס"מ בערך. האם זה מספיק ומגיע ככה לרחם?
זה בסדר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה של 2 פלסטו - בבקשה לקרוא את כל ההסטוריה שליחיפה10/12/2018
שלום , בת 30 .. אי פוריות לא מוסברת ( בעיית זרע מינימלית )
לקראת החזרה רביעית
בהחזרה הרשאונה עובר מוקפא 3 ימים נקלט והריון נפל בשבוע 5 - הפלה שלמה בלי שום התערבות ( הייתי על אסטרופם ו אוטרגסטין ) , בהחזרות שעקבו הוספנו דופסטון( סתם בלי סיבה) .. החזרה אחרונה הייתה של פלסטו דירוג מצויין לא נקלט
עכשיו אני לקראת החזרה של 2 פלסטו .. בדיקה מהמיום רירית תלת שכבתית עובה 9 מ"מ ..כמה שאלות חשובות
כמה ימים חשיפה של אוטרגסטן צריך לפני החזרה ?
אני חוזרת לתמיכה המינמלית שבה נקלטתי להריון ( אסטרופם 2 מ"ג שלוש פעמים ביום , אוטרגסטן 400 כפול 3 פעמים ביום ) האם זה בסדר ?
קבעו לי החזרה ליום שני הבא, האם זה תקין ?
מה דעתכם על PIPLE שהציעו לי במצבי הנוכחי ? רירית תקינה אין שום בעיה של פוריות אצלי ..
אשמח לתשובה בהקדם
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התמיכה תקינה,יש צורך בשישה ימי חשיפה לפרוגסטרון לפני ההחזרה,לגבי פיפל הדעות חלוקות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)