מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי מעקב גדילת עוברשירי18/10/2018
פרופסור שלום
האם מעקב גדילת עובר נעשית ואגינאלית או ביטנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב גדילה
פרופ` דוד בידר18/10/2018בטני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לעשות הזרעה ביתיתמיכל18/10/2018
מעוניינת לעשות הזרעה ביתית קניתי מזרק 5 סמ"ק זה נראה לי ממש קטן...האם אני מכניסה חצי מהמזרק פנימה או רק את הקצה של המזרק? איך בדיוק עושה את הפעולה? גם אין לי את הספקולום ..הייתי רוצה להבין איך עושים את זה כמו שצריך
כתחליף ליחסי מין ( הזרע תקין) שומרת נידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה ביתית
פרופ` דוד בידר18/10/2018מה זה הזרעה ביתית.?
את הזרע צריך להכין ולהחדיר לחלל הרחם.
מה שאת רוצה לעשות ,אין לו שום ערך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה ביתית טיפיםםםםם
מיכל19/10/2018היי..לא התכוונתי הזרעה
תוך רחמית..
הרופא אמר לקיים יחסים
בבית..
אני שומרת נידה ועוד לא טבלתי ..
זה תחליף ליחסים
לא להזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
פרופ` דוד בידר19/10/2018כלומר את רוצה לשים זרע בנרתיק לפני המקווה.
זה חוקי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה ביתיתתת
מיכל21/10/2018כן זה חוקי 😂😂 בדקתי עם הרב
זה בסדר
כל עוד אין מגע
השאלה אם זה
עושה את העבודה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
פרופ` דוד בידר21/10/2018תלוי בטיב הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקני אקמולי ותשתמשי במזרק שלו
גל19/10/2018מכניסה את כל המזרק. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה ביתית טיפיםםםםם
מיכל21/10/2018האקמולי זה
5 סמ"ק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הבדיקה הזאת באמת לא מקבילה לצילום רחם?יעל18/10/2018
אי פיריון לא מוסבר כחלק מהבירור עשיתי בדיקה מקבילה לצילום הרחם סונו hsg ולפני שבוע בפגישה אצל הרופא נאמר לי שזה לא מקביל לצילום רחם שזה לא בודק בדיוק את החצוצרות אלא רק צד אחד שלהם..משהו בסגנון..
(אני לפני ivf ראשון )
הרופא אמר "טוב לא משנה כבר הגעת לפה"..
האם הבדיקה הזאת באמת לא מקבילה לצילום רחם?? ובודקת את המעבר בין החצוצרות????
זוכרת שבבדיקה הרופא שאז בדק אותי אמר בוודאות שיש מעבר ..אשמח להסבר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבדיקה מניבה מידע מופחת בקשר עם מבנה הרחם והחצוצרות ומצבם המרחבי של החצוצרות ויחסי הגומלין עם אברי האגן הסמוכים,בקיצור עדיפה בדיקת צילום הרחם .
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם או סונו hsGיעל18/10/2018
אי פיריון לא מוסבר כחלק מהבירור עשיתי בדיקה מקבילה לצילום הרחם סונו hsg ולפני שבוע בפגישה אצל הרופא נאמר לי שזה לא מקביל לצילום רחם שזה לא בודק בדיוק את החצוצרות אלא רק צד אחד שלהם..משהו בסגנון..
(אני לפני ivf ראשון )
הרופא אמר "טוב לא משנה כבר הגעת לפה"..
האם הבדיקה הזאת באמת לא מקבילה לצילום רחם?? ובודקת את המעבר בין החצוצרות????
זוכרת שבבדיקה הרופא שאז בדק אותי אמר בוודאות שיש מעבר ..אשמח להסבר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ` דוד בידר18/10/2018אם לא עברת גרידות או פעולות כלשהן ברחם, ואם לא הרית בעבר שתי הפעולות מיותרות.
אם המצב כזה ,תעשי את הבדיקה על ידי האולטרה סאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם או סונו hsG
יעל21/10/2018היי..לאחר שנתיים
של ניסיונות התחלתי בדיקות
התגלו 2 פוליפים
ברירית בדופן ימין
האחד 12 מ"מ
והשני 6 מ"מ צמודים
הוצאתי בניתוחון
חודש לאחר הניתוח
עשיתי היסטרו
כדי לראות שהכל
תקין והכל היה תקין
אז צריך צילום רחם
או שה hsg היה מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום
פרופ` דוד בידר21/10/2018hsG מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת פרוגסטרון אצל נתרמת - טווח אפשרירות18/10/2018
1.האם הכלל הוא שמתחילים פרוגסטרון מרגע שאיבת הביציות?
2. כמה זמן לפני השאיבה אצל התורמת אפשר להתחיל פרוגסטרון מבלי שזה יפגע בטיפול ובסיכויי ההשרשה?
3. כמה זמן אחרי שאיבת התורמת אפשר להתחיל פרוגסטרון מבלי לפגוע בסיכויי היקלטות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טווח אפשרי
פרופ` דוד בידר18/10/20181.ברוב היחידות מתחילים פרוגסטרון למחרת יום השאיבה לאישה הנשאבת.
2.השאלה שלך לא ברורה.
בכל אופן כאשר אישה תורמת למישהיא אחרת, הנתרמת צריכה להתחיל את הפרוגסטרון ביום השאיבה של התורמת, אם מחזירים עוברים טריים.
3.השאלה שלך לא ברורה.
מה הכוונה מתי צריך להתחיל בלי לפגוע?
יש פרוטוקולים ברורים מה צריך לתת לתורמת ולנתרמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה- אבהיר...
רות18/10/20181. במקרה של החזרת טריים, אם מתחילים פרוגסטרון לפני יום השאיבה של התורמת, מה יקרה? , האם זה יפגע בהשתרשות?
2. ומה קורה כאשר מחזירים קפוא- האם צריכים להתחיל לקחת פרוגסטרון כימי חיי העובר לפני שהוקפא או קצת יותר?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ` דוד בידר19/10/20181. לא מתחילים פרוגסטרון לפני השאיבה.
במחזור טבעי , הפרוגסטרון עולה לאחר הביוץ.
ברגע שקיבלת פרוגסטרון לפני השאיבה אז הביוץ, מבחינת הרחם, היה ביום מתן הפרוגסטרון, וזה לא נהוג ולדעתי לא נכון.
2.כאשר מחזירים קפוא, יום מתן הפרוגסטרון הוא יום ראשון של הספירה ואז אם העובר יום 3, מחזירים ביום 3 של לקיחת הפרוגסטרון או אפשר להחזיר גם למחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש חשיבות לזמן התחלת הפרוגסטרון אצל הנתרמת- לאחר שאיבת התורמת או אולי לפני...?
רות19/10/2018ענית שבמקרה של תרומה...
כאשר אישה תורמת למישהיא אחרת, הנתרמת צריכה להתחיל את הפרוגסטרון ביום השאיבה של התורמת, אם מחזירים עוברים טריים.
מתי נהוג להתחיל פרוגסטרון אצל הנתרמת? האם רצוי לאחר השאיבה?/ לפני שאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ` דוד בידר19/10/2018הרי עניתי לגבי הנתרמת.
אז מה השאלה.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא כזו: אם השאיבה של הנתרמת היתה בצהריים,
הבהרה19/10/2018האם הנתרמת תתחיל תמיכת פרוגסטרון בבוקר או בצהריים או בערב של יום השאיבה?
מקווה שברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם השאיבה של התורמת היתה בצהריים, האם הנתרמת תתחיל תמיכה
תיקון19/10/2018בפרוגסטרון בבוקר או בצהריים או בערב? של יום שאיבת התורמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון.
פרופ` דוד בידר19/10/2018זה לא משנה.
אפשר להתחיל בצהריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה ומתחילים בצהריים האם זה אומר
תודה,שאלת המשך:20/10/2018
שאם הייתי אמורה לקחת פרוגסטרון 3 פעמים ביום (בוקר צהריים וערב) - אז מספיק לקחת צהריים וערב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ` דוד בידר20/10/2018כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ` דוד בידר20/10/2018רק ביום של שאיבת התורמת, אחר כך ממשיכים 3 פעמים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי צוואר הרחםלירז18/10/2018
פרופסור שלום
באיזה שבוע בשבועות האחרונים לפני הלידה צוואר הרחם מתחיל להתקצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צואר רחם
פרופ` דוד בידר18/10/2018הצוואר לא מתקצר.
כאשר מתחילים צירים ויש לידה פעילה הצוואר מתחיל להיפתח ולהתקצר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היסטרוסקופיה והשלכות שלהרבקה18/10/2018
הי
עשיתי אתמול בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית מעבר לדימום אשר עדיין יש לי היום כל מתן שתן שורף מאוד.זה התחיל ממש אחרי סיום הבדיקה.האם זה נורמאלי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתן
פרופ` דוד בידר18/10/2018יתכן שעקב הפעולה יש את התלונה שאת כותבת.
יש לשתות יותר מהרגיל ולראות מה קורה בעוד יום או יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הסיכוי להשרשה גדול יותר בבלסטוציסטים לעומת יום 3?דלית18/10/2018
עוברים המוחזרים לרחם בשלב התפתחות מוקדם יותר, צריכים להישאר ברחם עוד יומיים שלושה, להתפתח לבלסטוציסט (לעמוד בסכנה שהרחם יפלוט אותם) ואז להשתרש ברירית הרחם. (כי העובר אמור להשאר בחצוצרה עד יום 5)
אם כך, למה לא מחזירים רק בלסטוציסטים ומגדילים את הסיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה
פרופ` דוד בידר18/10/2018זה לא בטוח.
יש אסכולות לכאן ולכאן.
זה תלוי בגורמים רבים ובעיקר במעבדה.
תלוי גם מה הוא עניין העקרות.
תלוי בגיל האישה.
למשל , בתרומת ביציות יום 3 יכול להיות אצלנו יותר טוב לעומת מקומות אחרים כמו ארצות הברית.
יש ללכת לפי הידע והניסיון של הרופא המטפל.
חלק מעניין הבלסטוציסטים הוא הרצון להראות שעושים לך משהוא יותר טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם בהחזר עובריםמאיה18/10/2018
שלום.
בחודש שעבר עברתי שאיבה, ללא החזרה בגלל גירוי יתר (נשאבו 18 ביציות). החודש אני אמורה להחזיר עוברים מוקפאים על בסיס הורמונלי.
המחזור התחיל ב-7/10. ההחזרה נקבעה ל-24/10 (עובר יום 5), אבל...
ב-15/10 מעקב זקיקים - רירית רחם 6.5 מ"מ, E2-820 זקיקים קטנים בשתי השחלות.
היום (18/10) מעקב זקיקים - רירית 4 מ"מ, E-2-616, שחלה ימנית זקיק - 9.6 ועוד קטנים בשחלה שמאלית זקיקים קטנים.
איך יכול להיות שהרירית ירדה וגם E2 ?
האם זה אומר שההחזרה תבוטל, או שעדיין יש סיכוי שהרירית תצמח עד ה-24?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר18/10/2018מהלך ביוצי של מחזור זה אינו תקין.
האסטרוגן יורד מעט כאשר יש ביוץ.
הירידה של האסטרוגן בשלב מוקדם אינו תקין.
צריכה לקבל הסברים מרופא המטפל.
במצב זה אין להחזיר עוברים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מאיה19/10/2018תודה פר' בידר על המענה.
היום הייתי אצל רופא שלי בבוקר.
החליט לעשות לי פיפל. אז קודם כל זה די כאב ואחרי הפעולה התחיל לי דימום שטרם פסק (דימום די חלש).
1. האם זה תקין שיש דימום אחרי וכמה זמן הוא נמשך?
2. קיבלתי הנחיה להמשיך עם אסטרופם 2 ביום, האם לא כדאי להגדיל את המינון ל-3 ביום?
3. כמה זמן אחרי הפיפל הרירית אמורה לגדול? זאת אומרת האם יש סיכוי שעוד כ-10 ימים יכולה להיות החזרה? (עוברים קפואים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.
פרופ` דוד בידר19/10/20181.יש דמם מפיפל כמו בכל פעולה שחודרת לרחם דרך הצוואר.
בדמם לזמן קצר.
2.פיפל עושים במחזור שלפני הטיפול ולא תוך כדי טיפול עצמו, ככה שאני לא מבין אם הרופא שלך מבין.
4. כפי שכתבתי פעולת הפיפל בשלב זה לא מגדילה רירית.
פיפל צריך לעשות לפני הוסת שבו מתחילים טיפול.
גם האסטרוגן שלך ירד במקום לעלות.
היה צריך לעשות אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי רירית- האם הרירית גדלה כל עוד נוטלים אסטרוגן?ענבר18/10/2018
מה גורם לה להפסיק לגדול? או לקטון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר18/10/2018גדלה כל הזמן עקב עלית האסטרוגן ולא צריכה לסגת.
אם מישהוא מדד אחרת אז טעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר ללא אוביטלדנה18/10/2018
עתידה להחזיר עובר קפוא... מכינה את הרחם עם אסטרופם ואח"כ קרינון+אוטרוגוסטן 3 ימים כמספר ימי העובר לפני הקפאה.
השאלה שלי, האם אין צורך להזריק אוביטרול לפני הפרוגסטרון ורק אחרי 36 שעות מהאוביטרל להתחיל פרוגסטרון ל-3 ימים כדי שהרחם יהיה במצב מתאים ביותר , כמו בטבעי להחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין צורך את מקבלת טיפול הורמונאלי תחליפי המדמה את התגובה של רירית הרחם במחזור טבעי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, כמה ימים רצוי לחשוף את הרחם לפרוגסטרון
שאלת המשך18/10/2018לפני ההחזרה ? מחזירה טרי בן 3 ימים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
4 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים קטנים-מה זה אומרלי18/10/2018
האם זקיק אשר מגיע לגודל 17 מ"מ יכול להכיל ביצית בשלה?
בכל ה-US שעשיתי זקיק הכי גדול שנמצא אי פעם היה 17 מ"מ. יתכן שהוא מגיע ל-18 מ"מ ואז אני מבייצת (מחזור סדיר, יודעת לזהות ביוץ) אבל ב-5 טיפולים שעשיתי (3 הזרעות+2 פספסנו את המועד) לא ראיתי זקיק של 18 מ"מ ב-US ולכן אני תוהה, אולי 17 מ"מ זה גם טוב ויכול להביא להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים
פרופ` דוד בידר18/10/2018כל זקיק מעל 16 מ״מ יש בו ביצית טובה.
את הביוץ עצמו חייבים לבדוק במקביל לבדיקות דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ישנן תרופות ייעודיות לעכב את הביוץ ולהמשיך לגדל את הזקיקים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גומי מעט לוחץ שבוע 16ניב18/10/2018
אני בשבוע 16 ולעיתים לובשת מכנסיים שהגומי שלהם כמעט לוחץ.
לא ברמה שמפריעה לי אבל בהחלט לא חופשי לגמרי...
האם זה עלול להיות בעייתי מבחינת ההיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גומי
פרופ` דוד בידר18/10/2018לא תהיה בעיה מבחינת ההריון.
אם לא יהיה גומי המכנסיים יכולות ליפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסאג' בהריון ונזק לעובר?שאלה18/10/2018
פרופ' שלום
שבוע 13 .
כאבים בכתף וזרוע הימנית, חברה עשתה לי מתיחות בכתפיים ולחצה בחוזקה על הכתף ...
האם יכול להזיק לעובר/ להריון ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק
פרופ` דוד בידר18/10/2018נזק להריון או לעובר לא יהיה נזק, אולי נזק לכתף שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה פרופ בידר ופרופ אשכנזיסתם אחת18/10/2018
פרופ בידר ופרופ אשכנזי,
שאלתי פה ככ הרבה שאלות, (וכנראה עוד אשאל)
ושני פרופסורים עסוקים בעלי שם עדיין תמיד נכונים למצוא זמן לענות
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תודה לך על דברייך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)