מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המלצה על תוספי תזונה בהריוןהגר14/09/2018
בשבוע 7+2
לוקחת רק חומצה פולית
על איזה עוד תוספים אתם ממליצים ?
האם לקחת גם פרנטל ?
האם אפשר אומגה 3?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכול אפשרי בפועל יש מורך רק בברזל וחומצה פולית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי צריך להיות ביוץ?פנינה14/09/2018
מתי ביוץ?- אסטרדיול 930. LH 7.5. פרוגסטרון <2. זקיק 18.
אם הביוץ מחר- יש טעם בהזרעה ביום ראשון או שמאוחר מדי ואין טעם אחרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להערכתי בהחלט שיום ראשון עדוי להיות יום הביוץ האפשרי שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש חדים לעיתיםנילי13/09/2018
בשבוע 11+6.
לעיתים יש לי פתאום כאב ראש חד, כמו לחץ ברכות או מעל ארובות העינים.
זה נסבל אך בהחלט כאב מורגש.
האם זה תקין והגיוני בתקופה זו או צריך להדאיג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשרי,אם כי יש להפנות את תשומת לב הרופא כדי לשלול מצבים אחרים הקשורים בכאב ראש חד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו מה למשל?!?!
נילי14/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כדאי להשאיר את האבחנה המבדלת בידי הרופא המצוי ברקע ובבדיקות שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר מוקפא בן 7..13/09/2018
רציתי לשאול לגבי העובר המוקפא שיש לי בן 7 .. איכות בנוני g4 bb
אמרו לי שהוא לא משו.. האם יש מצב שלא ישרוד הפשרה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עובר לא ראוי להקפאה,ולכן מיותר לתלות תקווה וציפיות מהחזרת עובר זה ..
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דופק שבוע 6+0רעות13/09/2018
היום עשיתי בדיקת דופק ראו שק הריון ועובר תואמים שבוע האם יש עוד סיכוי לדופק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק
פרופ` דוד בידר13/09/2018כן
כדאי לראות דופק יותר לכוון שבוע 6 ו 3 ימים ומעלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע - האם הבדיקה תקינה?אורית13/09/2018
היי,
האם 3קופסאות סגריות פוגעות באיכות הזרע?
והאם הכמות של הזרע תקינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ` דוד בידר13/09/2018הזרע בסדר אך עישון יכול לפגוע בתנועתיות הזרע.
לרוב העישון לא משפיע, אל כדאי להפסיק לעשן בכל מקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר אליעזר גירש13/09/2018עישון פוגע במבנה הפנימי של תאי הזרע (במבנה החומר הגנטי), לכן, על פניו, כאשר נתוני הזרע תקינים, קשה להגיד מה קורה בתוך תאי הזרע וכמה הם חיוניים ליצור הריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מחשבים החזרת קפואאנה13/09/2018
בהחזרת קפוא שמתוזמן עם אוביטרל. אם מזריקים אוביטרל, ביוץ 36 שעות לאחר מכן, החזרת עובר בן 3 ימים יהיה 4 ימים לאחר הזריקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפוא
פרופ` דוד בידר13/09/2018כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפא בן 7 יום.13/09/2018
רציתי לשאול לגבי העובר המוקפא שיש לי בן 7 .. איכות בנוני g4 bb
אמרו לי שהוא לא משו.. האם יש מצב שלא ישרוד הפשרה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום 7
פרופ` דוד בידר13/09/2018לא מקפיאים עובר ביום 7.
לא יודע מה עשו אך משער שזה לחץ של רופא מטפל ש״ישאר״משהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר אליעזר גירש13/09/2018סיכוי להריון מעובר כזה הוא קלוש ...
לא נהוג להקפיא עובר ביום 7 ובמיוחד אם הוא בעל איכות בנונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה אמרו שהוא מוקפא. ןזה
.13/09/2018לא היה לחץ שלא ישאר .. היו 6 עוברים וגם אותם
אז כדאי חא להחזיר וזהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר אליעזר גירש14/09/2018תמיד קיימת דילמה לגבי איכות העובר, איכות רירית הרחם, חלון השרשה, סיכוי להריון והמשך טיפול הורמונלי עד בדיקת ההריון.
לא ניתן לנבא מתי יהיה הריון תקין ומתי לא ובאיזה תנאים זה יקרה, אבל לבנות מראש להצליח בטיפול עם עובר בן 7 ימים (לא ידוע לי מקרה אחד של הצלחה עם עובר שכזה) ובאיכותו לא גבוהה נראה לי ללכת שולל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות סראזט ברצף ואנדומטריוזיסלאה13/09/2018
שלום ,
חודשיים אחרי לידה .בעבר סבלתי מאנדומטריוזיס ועברתי שני ניתוחים.הייתי אצל רופא שמתמחה בזה והוא המליץ ליטול גלולות בשם סראזט ברצף כדי למנוע התפתחות החמרת אנדומטריוזיס.רציתי לשאול האם במצב כזה מקבלים מחזור בכל זאת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברצף
פרופ` דוד בידר13/09/2018לא תמיד זה מונע ובתות.
זה אישי לכל אחת ואחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן קטנה יחסית בהריוןגלית13/09/2018
שלום,
בסקירת מערכות מאוחרת בשבוי 21+4 ימים נאמר שהעובר מתאים לשבוע 22+1 במשקל 466 גרם.
אני בשבוע 24 כמעט ונראה כאילו הבטן לא גודלת כל כך היא לא קטנה אבל ממש לא גדולה.
האם זה מצביע על הולדת תינוק במשקל נמוך או שזה עדיין לא התחלת הגדילה המהירה של העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן
פרופ` דוד בידר13/09/2018אין קשר בין גודל הבטן לגודל העובר.
יש רחמים ש״דבוקים״ לגב ואחרים בולטים קדימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 40 קלקסן עקב הריונות כימיים רצופיםליאת13/09/2018
פרופ בוקר טוב
שבוע 24 שוקלת 58 ק"ג מקבלת קלקסן 40 עקב הריונות כימיים רצופים בעקבות פקטור 5 ליידן.
אני יעבור את ה-60 ק"ג האם זה מספיק להמשיך עד סוף ההריון אם 40 עקב המשקל כי ידוע לי שזה הולך לפי משקל או שזה בסדר 40
כרגע הרופא נשאר אם 40* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן
פרופ` דוד בידר13/09/2018מספיק 40
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה של פוגרסטרון והשפעה על העוברמירי13/09/2018
שלום רב,
שבוע 29 (עדיין מתקשה להאמין) משתמשת באוטרוגסן 200 פעמיים ביום בשל כאבי מחזור. האוטרוגסטן עוזר לי מאוד.
כיצד משפיע הפוגרסטרון על העובר ברחם?
האם זה נכון כאשר תינוק נולד הוא יוולד עם שיעור יתר כתוצאה מהפרוגרסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר,גם השיליה מפרישה פרוגסטרון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה יום 3 למחזוראלונה13/09/2018
בתאריך 21.8 עשיתי היסטרוסקופיה עקב הידבקויות הפרופ' שניתח אותי אמר שהוא פתח הכל ושהרחם נראה טוב שרואים חצוצרות והכל נראה מעולה, הפרופ' אמר לי להתחיל 2 כדורי אסטרופם מיד לאחר הניתוח ולבוא להיסטרוסקופיה אבחנתית ב16.9 לראות שהרירית צומחת ושההדבקויות לא חזרו אבל לפני שלושה ב10.9 התחיל דימום (למרות האסטרופם) שנראה ווסת היום עשיתי בדיקות לבדוק אם באמת קיבלתי ווסת או שהדימום כתוצאה מהפעולה שנעשתה אשמח לפענוח התוצאות(הרופא שמטפל בי לא בארץ כרגע ולכן אין לי עם מי להתייעץ) תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופיל הורמונאלי תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 37 fsh גבוהדניאל12/09/2018
אני בת 37. לא הריתי מעולם. fsh יצא 16 ו17.
גם הamh לא ככ טובים.
האם יש סיכוי להריון מביציות שלי? מה הסיכוי מבחינת המחקר? תודהץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למרות הרזרבה הצמוכה בגלל גילך הצעיר יחסית עדיין הנך בעלת סיכוי טוב להרות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא עולה למרות הפסקת תמיכהשני12/09/2018
היי.. בחמישי האחרון הייתי 9 ימים אחרי החזרת בלסטו עם בטא 19. יום למחרת שישי בטא 20.
האחות אמרה לי להפסיק תמיכה (זריקות בכל יום ואסטופרם). היום הגעתי לראות אם היא התאפסה והנה היא זינקה ל 176.
היש סיכוי להריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למרות שלכאורה התוצאה הראשונית אינה אופטימאלית הייתי ממשיך במעקב ,בין היתר גם לשלול אפשרות של היריון חצוצרתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)