מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שחלות פוליצסטיות בעיה בגלל הגילדוש25/09/2018
יכול להיות בגלל שאני בת 28 אז זה בעיה בגלל הגיל אם הייתי מנסה בגיל צעיר אז הייתי נכנסת????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
את עדיין צעירה מאוד,ההנחה שלך לא סבירה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/09/2018פרופ׳ אשכנזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה מישהי שיש לה שחלות פוליציסטיות לא נכנסת להריון?דוש25/09/2018
למה מישהי שיש לה שחלות פוליציסטיות לא נכנסת להריון הרי היא כן מבייצת נגיד 3 פעמים פעמיים השנה אז למה היא לא נכנסת אם היא ניסתה בלי לפספס את הביוץ המשך שנתיים אז אני לא מבינה או שהיא לא מבייצת במשך כמה שנים יש דבר כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר אליעזר גירש25/09/2018אצל נשים עם שחלות פוליציסטיות התפתחות זקיקים נפגעת בגלל פרופיל הורמונלי לא תקין, ובמיוחד תהליך הבשלת הביצית. זאת הסיבה היקרית לחוסר כניסה להריון אצל נשים עם בעיה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש26/09/2018תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מהחזרה ובאופן טבעי?שירה25/09/2018
שלום
בבדיקת זקיקים יום ביוץ
שאלתי -אם מקיימים יחסיםביום זה
וישנה החזרה כ3 ימים אחרי ביוץ
האם יתכן הריון גם וגם ...כלומר אפשרי הריון מקיןם יחסים ומהחזרה בו זמנית 🙃?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר אליעזר גירש25/09/2018טאורתית כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון מהחזרה ובאופן טבעי?
שירה26/09/2018ואז על פניו יש הפרש של 6 ימים
שכן המוקפא בן 3
ובין הביוץ להחזרה עוד 3 ימים🤔* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזררהההההההה
מיכל26/09/2018רגע אז לא הבנתי
החזרה הרופא לא עושה החודש אלא חודש הבא
יכול להיות שלא יהיו עוברים? יש 3 אבל עדיין לא הוקפאו אז אם
לא יוקפאו זה אומר שלא יישרדו? ואז לא יהיה מה להחזיר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר אליעזר גירש26/09/2018כל האופציות קיימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה לעיבוי רירית ואיחור ווסתתמר25/09/2018
שלום רב. לקחתי פרוגינובה בווסת האחרונה שלוש פעמים ביום למשך שלושה ימים כשהתאריך האחרון שלקחתי היה ב1.9 עדיין לא קיבלתי ווסת (אך אציין שבמעקב ראו שהרירית לא התעבתה ונשארה חמש) האם יתכן שהפרוגינובה גורמת לאיחור הווסת או שיש לי סיבה לעשות בדיקת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר החזרת 2 עובריםיעל25/09/2018
שלום.
ביום 12 לאחר החזרת שני קפואים בני יום 3 הבטא 263
יום 14 הבטא 489. (פי 1.83)
יום 16 הבטא 1053
1.האם העלייה תקינה?
2.האם צריך להמשיך לבדוק?
3.ברור לי שלא ניתן לקבוע אך האם בדרכ ומנסיונכם רמות אלו של ההורמון בשלב זה מעידות על תאומים או עובר אחד?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.העליה תקינה 2.אין צורך 3.קיימת בהחלט אפשרות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/09/2018פרופ׳ אשכנזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יהיה סימן במקרה של בעיהניבה25/09/2018
היי.
אני בהריון בשבוע 12+2 ללא תופעות כלשהן. הכל תקין עד כה.
רציתי לשאול אם במקרה משהו משתבש (נניח אין דופק או כל בעיה אחרת) האם יהיה לכך סימן (נניח דימום) או שאגלה זאת רק בסקירה הבאה? (השאלה נכונה מבחינתי לכל ההריון...)
בגלל שהמעקבים די רחוקים זה מזה, אני קצת בלחץ ולא יודעת איך לוודא כל הזמן שהכל בסדר.
שומעת סביבי הרבה סיפורים קשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר להניח שלא יהיה כלום כי מרבית האירועים מתרחשים בטרימסטר הראשון של ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות בשבוע 9- שאלההגר25/09/2018
מתחילה שבוע 9 . קצת מוטרדת .. עד לפני יומיים היו לי כמו כאבי מחזור עדינים וביומיים האחרונים אין כלום. גם הבחילות שהיו פחתו משמעותית. האם יכול להיות בגלל שנתבקשתי להפסיק תמיכה של אסטרופם?
האם צריכה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר להניח שהכול תקין,העדר תופעות קליניות אינו בהכרח קשור עם בעיות בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפשרת בלסטוציסטים - איבוד תאיםאורנית25/09/2018
שלום
היה לנו מחזור שהניב הרבה בלסטוציסטים שהוקפאו. הגענו להחזרה ולהפתעתנו אמרו שבהפשרה אצל בלסטוציסט אחד שרדו רק 50% מהתאים ואצל הבלסטוציסט השני 70%.
שניהם הוחזרו ויש לנו בלסטוציסטים נוספים מוקפאים,
אך השאלה היא כמה זה פוגע בסיכויים שהם איבדו תאים? והאם זה דבר שקורה לעיתים קרובות ועלול לחזור גם במוקפאים הבאים (יש לנו 4 נוספים)?
נודה מאד לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט פוגע בסיכוייך,אולם החזרה של 2 בלסטוציסטים מקנים לך בכל מקרה סיכוי סביר,התופעה לא חייבת לחזור בטיפול הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה סיכוי סביר?
אורנית25/09/2018ומה היה קורה אם לא היו נפגעים? הוקפאו כ-4AA
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סיכוי הגזור מגילך,איכות העוברים,תוצאות ההפשרה,והחזרת בלסטוציסטים,בהערכה זהירה הייתי מעריך זאת בסביבות 20-30%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליצסטיות זקיק 18דוש25/09/2018
אם היה לי זקיק18 זאת אומרת שהיה ביוץ או לא ואם מאחר המחזור בחודש דרך אגב לקחתי אקקלמין וסידר את המחזור אבל יכול להיות שכבר הפסיק
להשפיע השאלה החשובה זה שזקוק 18 זה אומר שהיה ביוץ ואל תרשמו תעשי בדיקת הריון אם הייתי רוצה לעשות לא הייתי שואלת את השאלות האלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדבר כלל לא מעיד שהיה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיק
פרופ` דוד בידר25/09/2018רק לפי תאור של זקיק בגודל מסויים אי אםשר להגיד האם היה ביוץ.
בכל אופן אם המחזור הסתדר עם הטיפול אזי הביוץ הוא 14 יום לפני קבלת הוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על טחורים בהריוןגלית25/09/2018
פרופ שלום
שבוע 25+4 ימים מעקב הריון תקין אין שליית פתח.
הבוקר בניגוב לא מהואגינה ראיתי קצת דימום לאחר מכן ניגבתי באיזור הואגינה אם מגבת ולא היה כלום מאיזור זה.
האם יכול להיות בהריון שזה עקב קצת טחורים זה פעם ראשונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול.
פרופ` דוד בידר25/09/2018יכול להיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק בגודל 19 אחרי 3 ימי הזרקות האם זה מסוכן ?הילה25/09/2018
כנראה שזה ציסטה שאלתי האם המשכת הזרקות מסוכנת ? האם הטיפול יכול להצליח עם ציסטה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות
פרופ` דוד בידר25/09/2018כאשר עושים טיפול בזריקות יש לברר מצב שחלות ,ואם יש ציסטה צריך לעשות בדיקות דם לראות שהציסטה לא מפרישה הורמונים ורק אז להתחיל טיפול.
במה שכתבת אי אפשר לדעת מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיטה בבטן באמצע הלילהדנה25/09/2018
שבוע 13
בלילה הבן שלי (בן 5? בא לישון איתנו ומתוך שינה נתן לי בעיטה בבטן. לא מאד חזקה אבל בהחלט מורגשת...
ידאיג??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיטה
פרופ` דוד בידר25/09/2018הרגל של הילד תהיה בסדר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר החזרת עובריםיעל25/09/2018
שלום
הוחזרו שני עוברים קפואים בני יום 3
להלן הבטא:
יום 12 הבא 263
יום 14 הבטא 487 (פי 1.83)
יום 16- הבטא 1053
1.האם העלייה תקינה?
2.האם צריך להמשיך לבדוק הכפלה?
3.ברור לי כי לא ניתן לקבוע אך האם מנסיונכם רמות בטא אלו שכיחות אצל תאומים או עובר אחד?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר25/09/2018תאומים זה לא.
העליה גבולית.
תעשי בדיקת אולטרה סאונד עוד 10 ימים ואז נדע מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
יעל25/09/2018אשמח להסבר מדוע גבולית?
יש הכפלה של בדיוק פי 4 מיום 12 עד 16* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור טבעי להחזרת עובריםבעה24/09/2018
שלום
ישנם 2 עוברים מוקפאים במבחנה אחת
בקשנו להחזיר עובר אחד
תשובת הפרופסור כי ניתן להפשיר 1 בלבד
האם מוכרת לכם שיטה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעי
פרופ` דוד בידר25/09/2018אם הם באותה מבחנה אין דרך אחרת אלא להפשיר את שניהם , ואם מעוניינת אזי להחזיר אחד.
השני במקרה זה אבוד, או אפשר לגדל אותו ליום 5 אם הוא הוקפא קודם ליום 5 ואז להקפיא שוב, דבר שהוא לא כל כך רצוי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטפי דם מהזרקת קלקסן 40ורד24/09/2018
בשבוע 12.
האם הגיוני שיש לי שטפי דם חזקים מאד בבטן וגם נוצרות מעין גולות בולטות בעקבות ההזרקות לעיתים?
מזריקה בהתאם להנחיות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת קלקסן בהריון
גל25/09/2018ורד שלום
גם אני בהריון ונכון זה עושה שטפי דם וגולות וזה הגיוני.
מה שאת צריכה לעשות זה להחדיר את המחט באיזור ההזרקה בהתחלה קצת כדי לזהות אם כואב לך אם כואב לך להזריק באיזור אחר כי זאת הסיבה לשטפי הדם והגולות . את תראי את השינויי אם כך תזריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)