מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה ילדותית אבל מטרידהשאלה23/07/2018
ד"ר שלום,
שואלת בשביל חברה :
יש לי שאלה קצת ילדותית שמידי פעם מעלה בי ספקות...
חוששת להיכנס לשירותים ציבוריים/ בריכה / מקלחת בבית מלון / כל מגע עם נוזל שקוף .
וזאת מפחד לכניסה להריון במקרה ( לא נוטלת גלולות )
האם אכן יש אפשרות כזאת ?
אנא הסר דאגה מבליבי ותאמר לי מה התנאים ליצירת הריון ומהם תנאי המחיה של זרע מחוץ לגוף.
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התרחשות היריון בנסיבות כאלו הנה אגדה אורבנית-הסיכוי לכל אפסי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה לאחר 7 ימים מיום השפיכהלולו23/07/2018
שלום!
יש לי שאלה בנוגע להזרעה ביתית - עקב טיסה לחו"ל בה לא אהיה בארץ בעת הביוץ יש לי שאלה - האם יש אפשרות שבן זוגי ממנו אני רוצה להיכנס להיריון יפלוט זרע לתוך כלי סטרילי, אני אקח את הכלי עם הזרע (יחד עם המזרק כמובן) איתי לחו"ל ולאחר שבוע מיום פליטת הזרע לכלי אבצע את ההזרעה עצמה (כמובן בזמן הביוץ).
כי למיטב הבנתי לא מומלץ לחכות מעל 48 שעות מרגע שפיכת הזרע לכלי מצד שני יש תמיד את הסיפורים האלו של שאיבת זרע מאדם מת כך שניתן לבצע את ההזרעה גם חודשים אחרי שאיבתו... תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין לכך כל סיכוי,האפשרויות שאת מדברת הנן לאחר הקפאת הזרע ושימורו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שאלה-זריקות פריגנלליאת23/07/2018
שלום
אני לוקחת זריקות פריגנל
כל שלושה ימים עוד חודשיים כיפור והזריקה יוצאת בדיוק ביום כיפור,האם אני אוכל לקחת יום קודם?
אני לא מעוניינת שאחות מקצועית תזריק לי ולא משהו לא מקצועי
מחכה לעדכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם החזרת עוברים ועובי ריריתהחזרת עוברים מו23/07/2018
נוטלת אסטרופם כעשרה ימים עובי רירית 13 התבקשתי להמשיך עוד חמישה ימים ואז לשלב נרות לנרתיק
נראה לי מוגזם????
עובי רירית 13 ועוד 5 ימים להמשיך ?
כך שיוצא כמעט 18 ימים סהכ עם אסטרופם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בכל מקרה הרירית הבשילה לתחילת טיפול בפרוגסטרון,כל שיקול אחר הנו באחריות הרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם החזרת עוברים
החזרת עוברים מו23/07/2018אם כך מה המנדט של מטופלת לבקש להקדים ולא להמשיך עם הורמונים ללא סיבה
האם יש תועלת ללקיחת אסטרופם כ16 יום ויותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טווח הזמן גמיש והוא נתון לשיפוטו של הרופא וכפוף לבדיקה הורמונאלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם החזרת עוברים
החזרת עוברים מו23/07/2018אכ אין למטופלת שום אפשרות להבין לשאול להביע את דעתה על כמויות ההורמונים שצןרכת על פניו להבנתי הדלה ללא צורך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפרוטוקולים הטיפוליים מוכרים והנם פרי של מחקר יסיעו וטעיה,מעבר לכך עלייך לברר עם הרופא שלך מתאם בין הטיפול ותחושותייך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים דמויי ביוץ בעת טיפוליםיעל22/07/2018
היי
אני ביום 5 לטיפולי ivf. אחרי 4 ימים מלאים גונל f, היום בצהריים (אחרי מעקב זקיקים) הייתה לי הפרשה צמיגית, כמו לפני ביוץ. אחרי מונפור וצדטרוטייד היום בערב שוב הייתה אותה הפרשה (כמות גדולה יחסית) ובנוסף יש לי כאבי בטן תחתונה (לחץ תהיה מילה נכונה יותר) וקצת דקירות בגב התחתון.
טיפול ראשון שלי. אוסיף גם שבכללי אני סובלת מכאבי מחזור וביוץ. האם זה נורמלי? הכוונה לכאבים. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכול אפשרי בעקבות התגובה השחלתית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון 500 בזריקה לאחר החזרהאנונימית22/07/2018
היי
אני אמורה לקנות את הזריקות הנ"ל ולא מוצאת בשום בית מרקחת במינון שכזה. (רק 50 או 100)
הגיוני? אולי יש טעות במרשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריכה לשאול את הרופא שלך,בכל מקרה קיימים זריקות במינונים של 100,250,500
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ניתן לבדוק דופק?נטלי22/07/2018
שלום וברכה
26.6 החזרה של 2 בלסטו'.
6.7 - 10 ימים אחרי ההחזרה בטא 632
9.7 - 13 יום אחרי ההחזרה בטא 3987
16.7 - הודגם שק הריון 1
*האם ייתכן ששני העוברים השתרשו ביחד וחולקים שק?
*מתי ניתן לבדוק דופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בשלב זה ניתן לזהות דופק עוברי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק
פרופ` דוד בידר23/07/2018העוברים לא השתרשו יחד.
דופק נראה בשבוע שש+ פלוס יום -יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם סימנים של השתרשות?שני22/07/2018
שלום
בלסטוציסט הוחזר ביום 5 אתמול יום 11 (מאז השאיבה) בערב הפרשה חומה ומעט דם. היום בבוקרהפרשות רגילות ואין זכר לצבע חום או דם.
האם ייתכן דימום כהשתרשות או שזהו מחזור שהקדים ועוד יחזור בהמשך... או השפעת אונדמטרין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתרשות
פרופ` דוד בידר23/07/2018הדימום זה עקב הפעולה ולא בגלל השתרשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות.........
שני23/07/2018איזו פעולה? שאיבה? החזרה? על אף שעברו כל כך הרבה ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט יתכנו שרידי הפרשה בעקבות הפציעה המקומית בעקבות השאיבה ההיזרה או התמיכה המקומית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון ללא עובר122/07/2018
בטיפול IVF שבוצע שבועיים אחרי ווסת , הוחזרו שני עוברים .
בשבוע 7 ו3 ימים מהווסת נראה שק הריון ללא עובר הוחלט על הפסקת הריון
החלטתי להמתין עוד שבוע
הבטא פעם לפני אחרונה הייתה 4100 ו4 ימים אחרי עלתה ל 4600 , האם העליה תקינה ? האם יש סיכוי לראות עובר ודופק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר23/07/2018עליה לא תקינה.
ההריון לא תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרול והזרעה לאחר ביוץיעל22/07/2018
שלום..
יום רביעי בבוקר עשיתי בדיקות דם וus לאחר טיפול הורמונלי ניצפו 2 זקיקים האחד 16 השני 15 הזרקתי אוביטרול בשמונה וחצי בערב ביום רביעי וההזרעה הייתה ביום שישי ב11 בבוקר האם סביר שעשיתי את ההזרעה לאחר הביוץ? מצרפת בדיקות דם מרביעי בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר23/07/2018לפי הבדיקות את לפני ביוץ. הזריקה גורמת לביוץ מדוייק ועשית בסדר את ההזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי הורמונים לפני בטארעות מזגאוקר22/07/2018
שלום האסטרודיול 75 פרוגסטרון 64.5 כל הביתיות חיוביות האם יכול להיות הריון עם נתונים כאלה בטא מחר ואני מבולבלת איך כל הבדיקות חיוביות עם תוצאות כאלה האם עדיין יש אפשרות להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל האופציות פתוחות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא חיובית לאחר החזרת בלצוסיסטיםליטל22/07/2018
שלום רב. בתאריך 20.6 מחזור אחרון. בתאריך 6.7 אוביטרל ובתאריך 8.7 החזרת 2 מוקפאים בלצוסיסטים בני 6 ימים. בטא ראשונה ביום חמישי 320 והיום בטא שניה 1420 האם תקין? יש סיכוי לתאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה יותר כמו הריון יחידני
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התוצאות במלואן בצורה מסודרתאלון22/07/2018
שלון לכם.
להלן התוצאות במלואן ולא כחלק מהתכתבות ארוכה
15.7 שבועיים אחרי החזרת 3 טריים:בטא 20.8(כמעט 21)פרוגסטרון 37 ואסטרדיול 115
18.7 בטא 41.96-הכפלה אחרי 3 ימים,פרוגסטרון 57 ואסטרדיול 26 וחצי
22.7 בטא 81.28(הכפלה אחרי 4 ימים),פרוגסטרון 26 וחצי ואסטרדיול 376.
מחר בבוקר 23.7 ביקור אצל הרופא המטפל.הוא כמובן יגיד מה לעשות
אך אם אתם הייתם הרופאים המטפלים-מה הייתם אומרים?להפסיק מיד עם התמיכה ולהספיד סופית את ההריון הזה או לתת למשל צ'אנס אחרון בבדיקת דם נוספת נגיד יומיים אחרי האחרונה כי כבר היו דברים מעולם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון נתון 18.7
אלון22/07/2018אסטרדיול היה 557 ולא כפי שנכתב בטעות
חהפסיק כל טיפול לאלתר,ולשלול היריון מחוץ לרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי רירית לפני החזרת מוקפאמור22/07/2018
צהריים טובים,
אני ביום 14 למחזור , לקראת החזרת מוקפא..עברתי חודש שעבר היסטרוסקופיה ניתוחית להרחבת הרחם ..החודש באולטרסאונד הריאית ביום ה-14 הגיעה ל 6 ממ בלבד אחרי 4 אסטרופם ...כאמור הרירית שלי לא מגיעה באופן טבעי ליותר מ7 ..האם עליי להפסיק את הטיפול? ולא להחזיר? או שזנו עובי סביר? תודה לעונה/ים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם בעבר הושגה תוצאה טובה יותר יש לשקול אם לא לוותר על הטיפול החודש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי הזרעה חמישית ואין תופעות בגוףקארן22/07/2018
היי שלושה שבועות אחרי הזרעה חמישית, בטא ראשונה ביום ה14 יצא לי 742, לאחר חמישה ימים בטא 6353, לפי הווסת האחרונה אני שבוע חמש, האם זה תקין לשבוע זה? ולמה עדיין אין לי שום תופעות גוף?! רק בעוד שבועיים וחצי זומנתי לראות דופק.. מאוד לחוצה...
הכול תקין,לא חייבים להיות תופעות קליניות של היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)
.jpg)