מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוסטרון לאיר החזרה של 3 עובריםרעות מזגאוקר13/07/2018
האם פרוגסטרון 82.6 לאחר החזרה של 3 עוברים יום 3 זה מעיד על הקלטות הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא בהכרח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רעות מזגאוקר13/07/2018ואם בראשון אראה עליה בפרוגסטרון אז כן ניתן לקבל כיוןן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא לסמוך על ערכי פרוגסטרון כמדד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ בידר המשך שאלות לגביי שלייהלירז13/07/2018
פרופ בידר שלום
לפני מס' ימים שאלתי אותך לגביי שלייה נמוכה . אני בשבוע 15 בדיוק ובסדיקה התגלתה שלייה קידמית נמוכה גבולית והרופא אמר שמאמין שהיא תעלה ובסקירה השנייה יבדוק בצורה ממש מעמיקה את המיקום של השלייה.
למחרת הייתי אצל הרופא המטפל שעשה בדיקה מאמיקהב ואמר שנכון היא נמוכה אך לא מכסה כלל את צוואר הרחם והיא רחוקה 12 מ"מ אם הבנתי נכון מצוואר הרחם וטען שאם היא לא שליית פתח כרגע איפה שהיא נמצאת היא כבר לא תהיה אלא רק תעלה.
1. אם הבנתי נכון 12 מ"מ מצוואר הרחם זה רחוק בשביל שיהיה שליית פתח והתפתחות של דימום?
2. האם השלייה עלולה לא לעלות ולהישאר נמוכה עקב זה שעברתי ניתוח קיסרי בעבר?
3. בהריון הקודם היה לי שלייה נמוכה מדממתשלטענת הרופאים כיסתה צוואר הרחם ואישפזו אותי 5 שעות לאחר סקירה שנייה עקב דימום אישפזו אותי. הפרופ שעשה את הסקריה לא ראה שליית פתח וצפה שנית בדיסק של הבדיקה וקבע שזה לא נכון והרופא שלי אמר לי השבוע שאם עד שבוע 20 2 פרופסורים לא ראו שליית פתח מוקדם יותר אז זה לא נכון מה שנאמר בבית החולים. לבסוף עברתי קיסרי חירום בשבוע 37 עקב דימום רב . האם הינך מסכים אם הפרופ שהם היו רואים זאת בשלב מוקדם יותר ? אז אם כן איך הגעתי למצב של דימום משבוע 20 לסיום לידה כזה למרות שתחילת ההריון היה לא תקין והיה עם דימום בשבוע 5 רב יותר מווסת שעוד לא ראו שק ודופק . לכן פוחדת שהדחימום יחזור גם בהריון הזה כי למעשה נראה שאף אחד לידע מה קרה בהריון הקודם לפי תשובת הרופא בלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליה
פרופ` דוד בידר13/07/20181.זה לא שליית פתח.
2.צריכה לעלות עוד, אך באופן עקרוני זה לא משנה.
3.כל התופעות שאת כותבת מתאימות לשליית פתח.
אני לא ראיתי את האולטרה סאונד של ההריון הקודם , אך לפי השתלשלות העניינים, זה מתאים לשליה שמכסה צוואר, אפילו באופן חלקי.
לך כרגע זה לא משנה כי זה לא צריך לחזור על עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע של בעליעדן13/07/2018
היי יש לי שחלות פובליציסטיות ואני לפנה הפריות ועכשיו ביקשו מבעלי לעשות בדיקת פוריות אני אשמח עם תוכלו להגיד לי מה הבעיה עם יש לו בכלל
נפח : 1.5 מ”ל.
ריכוז: 106 X103 במ”ל
מספר תאי זרע בדגימה: 106X154.5
בתנועה: 106X 70 במ”ל (% 68)
סוג תנועה: בעיקר IV III
התנזלות: מלאה
צבע: לבנבן צהבהב
PH: 7.5 לויקוציטים ותאים עגולים : מעטים (106X1) בבדיקה מורפולוגית נמצאו: % 3 תאי זרע בעלי ראש, צואר וזנב תקינים
פתולוגיות ראש תא הזרע: % 77
פתולוגיות MIDPIECE: % 18פתולוגיות זנב: % 2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרע בגבות התקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר - התייעצותנירית13/07/2018
פרופ בוקר טוב , יש לי 3 שאלות:
1. הבנתי מימך שמי שפיר ניתן לעשות בשבוע 18 האם זה בסדר לעשות בשבוע 17+6 ימים?
2. אני בת 42 וההיגיון אומר שעקב גילי צריך לעשות מי שפיר וציפ גנטי אך זה הריון יקר ומנגד זה סיכון האם לדעתך צריך להסתכל על הגיל ולעשות מי שפיר? סקירה ראשונה ושקיפות תקין.
3. במידה ואני עושה מי שפיר האם כאשר שקיפות עורפית תקינה וסקירה ראשונה תקינה לחלוטין זה משפר את הסיכוי למי שפיר תקין או שאין קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות
פרופ` דוד בידר13/07/20181.שבוע 17 פלוס זה שבוע 18.
2.את יכולה לעשות את בדיקת הדם ולהמשיך מעקב הריון גם ללא מי שפיר, וזאת עקב התוצאות עד כה.
3.משפר מאוד שמי השפיר יצאו תקינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידר בדיקת דם
נירית13/07/2018פרופ בידר איזה בדיקת דם התכוונת שאני יכולה גם לעשות ללא מי שפיר עקב התוצאות הטובות עד כה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר13/07/2018Verify
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה יש
פרופ` דוד בידר13/07/2018יש פנורמה או וריפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר13/07/2018בודקת תאי עובר בדם שלך ואפשר לעשות בדיקה גנטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה בלצוסיסטים מוקפאים ואוביטרלליטל13/07/2018
שלום רב. בתאריך 6.7 עשיתי זריקת אוביטרל ובתאריך 8.7 הוחזרו לי 2 בלצוסיסטים בני 6 ימים בערך( במעבדה טענו שהם לא בדיוק 6 ימים כי זה היה בבוקר) מתי ניתן לבצע בדיקה בייתית? ושאלה נוספת לא הבנתי את המעבדה מה זה אומר לא בני 6 ימים ובין 5 ימים ל6 ימים העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר13/07/2018אחרי 10 ימים.
עובר שהוחזר לך הוא יום 6.
אמרו לך שזה בבוקר אז זה בין 5 ל 6
למעשה זה 6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה בלצוסיסטים מוקפאים ואוביטרל
ליטל13/07/2018אחרי 10 ימים מהאוביטרל? או מההחזרת עוברים?
פרופ` דוד בידר13/07/2018מהחזרת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מדובר בקצב ההתפתחות של העובר,על פניו השלב האופטימאלי להתפתחות בלסטוציסט הנו יום 5 (חמישה ימים לאחר ההזרעה)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר ג'ינג'ר בהריון?דנה13/07/2018
אני מכינה סושי ביתי וקונה בסופר גינגר משומר
האם מותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג’ינג’ר
פרופ` דוד בידר13/07/2018מותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתן מתי לחזור על בדיקהעינב13/07/2018
בוקרטוב, הריון חודש רביעי ובבדיקת שתן התגלה חיידק התחלתי אנטיביוטיקה ל-5 ימים
מתי צריך לחזור על הבדיקה מזמן סיום האנטיביוטיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתן
פרופ` דוד בידר13/07/2018שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של מבנה הרחםסוזאן12/07/2018
שלום
מטופלת פורויות מ4 שנים, 10 טיפולים ללא הצלחה
היסטרוסקופיה מלפני 3 שנים תקינה
בצילום רחם לפני שבועיים הרופא רשם : "החצוצרות עדינות עם מעבר חופשי לחלל הצפק. חלל הרחם לא הודגם בבירור. מומלץ קורלציה או היסטרוסקופיה"
בתמונות הבדיקה מבנה הרחם נראה לי שונה ממבנה הרחם התקין, בבקשה אנסה להעלות תמונה מהצילום ואודה על תשובתכם.
עד היום 10 ivf ללא הצלחה (10 שאיבות והחזרות) ושני הריונות מחוץ לרחם (בת 28)
עד היום 10 ivf ללא הצלחה (10 שאיבות והחזרות) ושני הריונות מחוץ לרחם (בת 28)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפעמים צריך עוד חוות דעת וזה מקובל בתחום הזה
מישהי13/07/2018סוזאן שלום
את מאוד צעירה בגיל ותהיי אופטימית קרה לאחותי מקרה כמו שלך ולבסוף החליטה להחליף פרופ שבכלל חשב אחרת במתן הפרוטוקולים מהקודם וישר אמר לה שהפרוטוקולים לא התאימו לה ובאמת לאחר 4 שנים בנסיון IVF ראשון הצליחה להרות אם תאומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סוזאן13/07/2018תודה רבה על העידוד והתמיכה..
גם אני שוקלת לשנות רופא. מקווה שזה יצליח בסוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחם
פרופ` דוד בידר13/07/2018לפי התמונה יש לך מחיצה די גדולה ברחם.
צריך היסטרוסקופיה לברור.
יתכן שכריתת מחיצה תעזור מאוד.
הצילום , בגדול , לא ברור והיה צריך להוסיף עוד תמונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיצה
סוזאן13/07/2018אם מדובר מחיצה, זאת סיבה מספיקה לכל הכישלנות של הivf ושאף עובר לא נקלט בתוך הרחם?
אני מתכוונת שמחיצה גורמת להפלות חוזרות או גם לאי קליטה בכלל בתוך הרחם؟
מצרפת עוד תמונה לצילום, מודה מאוד לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיצה
פרופ` דוד בידר13/07/2018לפי מה שרואים במה ששלחת הרי יש מחיצה מאוד גדולה שיכולה לגרום לאי הצלחה להרות בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
פרופ` דוד בידר13/07/2018בכל מקרה הצילום לא ברור ורק אחרי היסטרוסקופיה נדע האם זה הדבקויות, מחיצה וכו.
האם לא עשית עד כה היסטרוסקופיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחם
פרופ` דוד בידר13/07/2018איך נמדדה הרירית בזמן הטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיצה
סוזאן13/07/2018עשיתי היסטרוסקופיה אחרי 4 כישלונות של ivf לפני 3 שנים ובזמנו הרופא רשם שהכל תקין!! ועל סמך זה המשכתי טיפולים ובגלל שהייה לי שני הריונות מחוץ לרחם שטופלו
במטוטרקסט שהתחלתי סבב חדש (סבב 11) הרופא הפנה אותי לצילום רחם כי הייה שוקל לעשות לי כריתת חצוצורות כי הוא טען שאולי יש בהם נוזל שמפריע לעוברים.
הרירית היו בודקים באולטרסאונד רגיל, אף פעם לא נאמר לי שיש בעיה ברחם עצמו כי ההיסטרו תקינה.
וחשבתי שזה רק בגלל הרזרבה השחלתית הנמוכה ( בת 28 עם amh 0.7)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחם
פרופ` דוד בידר15/07/2018לפי מה שאת כותבת יש לעשות אבחנה מה הבעיה ברחם.יתכן הדבקויות או משהוא כזה או מחיצה.בכל אופן הצילום לא ברור ויש לברר זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
סוזאן23/07/2018בהמשך להמלצה שלכם
עשיתי לפני יומיים היסטרוסקופיה ויצא הכל תקין!
מה אתם ממליצים??
מודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתקבל הרושם שמדובר ברחם דו קרני או מחיצתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתן לבצע גם בדיקת אולטרסאונד תלת מימדית לזיהוי האם מדובר ברחם מחיצתי או דו קרני,או באמצעות MRI
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
מה אתם ממליצים??
מודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
מה אתם ממליצים??
מודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
פרופ` דוד בידר24/07/2018צריך לעבור על התיק הרפואי שלך בשביל לתת תשובות.
רצוי לעשות בדיקת דם לקריוטיפ של שניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות האם פוגעות בעובר?טלי12/07/2018
שלום, רציתי לדעת אם דופסטון וזינט עקב דלקת בשתן לא מהווים פגיעה בעובר או חודרים לשלייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות
פרופ` דוד בידר13/07/2018לא פוגעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת עלייה של פרוגסטרוןפרוגי12/07/2018
מה אפשר לעשות על מנת למנוע עליית פרוגסטרון לפנ שאיבה?
פרוטוקול ארוך יהיה טוב יותר?
פרדניזון? דקסמטזון?
דברים אחרים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ` דוד בידר12/07/2018כל הפרוטוקולים בנויים כך שלא יעלה הפרוגסטרון וזה ניתן לעשות בכל פרוטוקול טיפולי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית לאחר הזרעהיולי12/07/2018
שלום ,
האם יש מניעה לעשות כושר גופני בזמן הטיפולים בכלל ובפרט לאחר שלב ההזרעה ? תודה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אירי ההזרעה הייתי ממליץ להמנע מפעילות אירובית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
פרופ` דוד בידר12/07/2018הזרעה זה למעשה כמו קיום יחסים ,ואחרי יחסים אין שום מניעה משום דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר אליעזר גירש12/07/2018פעילות ארובית אינה מונעת התקדמות תאי הזרע מנרתיק לחצוצרה על מנת להפרות את הביצית, במידה והיא שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היעדר דימום אחרי החזרהאלון12/07/2018
שלום לכם.
במידה ולא עושים בדיקת דם להריון כשבועיים לאחר ההחזרה(של 3 עוברים)-אחרי כמה ימים לאחר ההחזרה בהנחה שלא היה דימום ובהינתן שאחרי ההחזרה יש תמיכת אנדומטרין ואסטרופם ומיקרופירין-כבר אפשר להתחיל לגלות אופטימיות שניקלט הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר12/07/2018כאשר נוטלים אסטרופם ופרוגסטרון, זה יכול לעכב מחזור, ככה שאי אפשר לדעת בלי בדיקת הריון.
התמיכה ההורמונאלית עלולה לעכב את המחזור בהעדר היריון וליצור ציפיות מיותרות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור אחרי החזרה
אלון13/07/2018אשאל בצורה אחרת-כמה ימים בממוצע אחרי החזרת עוברים ובהיעדר הריון וביהנתן תמיכה אחרי ההחזרה מגיע המחזור?
בממוצע בין יומיים שלושה לאחר הפסקת התמיכה מופיע מחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה12 ימים אחרי החזרה
אלון14/07/2018לפני מספר שנים באחד מהפורומים רשמת שאם לא ניקלו הריון בעקבות החזרת עוברים אז 12 ימים אחרי ההחזרה יגיע מחזור.האם התשובה ניתנה בזמנו כי 12 ימים זה הממוצע וגם מתוך הנחה שלוקחים תמיכה הורמונלית אחרי ההחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות הקלדה
אלון15/07/2018ניקלט ולא ניקלו בהודעה הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,תגובה
פרופ` דוד בידר15/07/2018כתבתי כי כאשר מדובר בשאיבה והחזרת עוברים טריים זה לא ימנע וסת כי אז נותנים רק תמיכה בפרוגסטרון.
כאשר לוקחים אסטרוגן גם כן,זה יעכב וסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם רק אחרי ההחזרה
אלון15/07/2018שלום פרופסור.
הבנתי מכתיבה שלך בעבר שאסטרופם יעכב ווסת אם הוא נילקח לפני הביוץ.
האם הוא יעכב ווסת גם במקרה שלנו שבו אשתי לקחה אסטרופם רק אחרי השאיבה וההחזרה?הרופא רשם 2 כדורים בייום ובפועל היא לקחה לפעמים 1,לפעמים 2 ויום מסויים גם לא לקחה בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר ענה לך וזה מה שנכון
שירן15/07/2018אלון,כמטופלת IVF זה נכון יכול להיות עיכוב כאשר לוקחים אסטרוגן אין לזה חוקים הווסת יכול לבוא 16 יום או 18 יום לאחר ההחזרה כל אישה ותגובת הגוף שלה . זה או שיש הריון או שאין הריון לכן רצויי אפילו לא להיכנס לזה כי מה שקובע זה רק בדיקת בטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסת
פרופ` דוד בידר15/07/2018נכון.
כשמוסיפים אסטרוגן אחרי שאיבה, ולא ברור לי למה, זה כאילו את לוקחת את שניהם ,וזה יכול לאחר את הוסת.
כאשר נוטלים פרוגסטרון בלבד כתמיכה, שזה מה שצריך, הוסת תגיע אם אין הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת צטרוטייד בזמן ביוץאורית12/07/2018
שלום רב,
אני מטופלת IVF, והתחלתי בשבוע שעבר את הסבב השלישי. היום, לאחר ביצוע אולטרסאונד, ניתנה לי הוראה ליטול צטרוטייד, אך התחלתי היום לחוש מדי פעם כאבים קלים בבטן התחתונה המזוהים אצלי ככאבי ביוץ.
מה מומלץ לעשות במצב כזה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צטרוטיד
פרופ` דוד בידר12/07/2018אי אפשר לענות על שאלתך.
ל IVF יש פרוטוקול ויש בדיקות דם, רק אז אפשר להגיד לך מה לעשות.
היות ובידנו אין שום נתונים לא נוכל להגיד לך מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוס יין אדום שבוע לאחר החזרהאני12/07/2018
היי
אני שבוע לאחר החזרה.
האם זה בסדר לשתות כוס או חצי כוס יין אדום באירוע חשוב שאני הולכת אליו או יכול לסכן את ההריון או לפגוע בעובר במידה וההחזרה הצליחה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יין
פרופ` דוד בידר12/07/2018יכולה בהחלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להסבר מדוע מותר
אני14/07/2018הרי ממש אוסרים שתיית אלכוהול בהריון. מדוע לאחר החזרה אם כך, אין בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיין
פרופ` דוד בידר15/07/2018מי אוסר שתיית יין בהריון?
אחד הטיפולים בצירים מוקדמים זה שתיית יין.
כאשר מדובר באלכוהוליזם זה פוגע בעטבר.
כאשר מדובר ביין פה ושם,פעם בשבוע וכו,
זה לא פוגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה, משרד הבריאות
אני15/07/2018מצורף קטע מההנחיות של משרד הבריאות לגבי צריכת אלכוהול בהריון.
מסכים בהחלט עם הקביעות האלו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלורטין גבוהה מה עושים?איילה בן יוסף12/07/2018
יש לי רק עוד 3 חודשים אנדריקרינולוג בנתיים אנ ללא טיפול לגבי זה שיש לי פלורקטין גבוהה....ואני לא מצליחה להכנס להריון כבר שנה וחודש,הייתי בהריון והיתה לי הפלה טבעית לפני שנה..מאז יש לי פלורקטין גבוהה ותת פעילות בלוטת התריס ואני לא בריאה נפשית חולת סכיזופרניה איזה תרופות מתאימות להנס להריון כי לא רוצים לתת לי תרופות מתאימות להריון הרופאים לא יודעים איזה תרופות מתאימות...הם תמיד מנסים לשנות וכשאני מבררת על התרופה אני מגלה שזה עושה מומים בעובר או ממית עוברים ...ואני לא יודעת מה לעשות...!מה לעשות...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרולקטין
פרופ` דוד בידר12/07/2018יצכן שאת לוקחת כדורים שגורמים לעליית הפרולקטין.
דבר זה גורם לבעיות ביוץ.
יש לפנות לרופא המטפל בך באופן פסיכיאטרי ולהתייעץ על חלופה לטיפול.
גם תת פעילות בלוטת התריס גורמת ליתר פרולקטין ויש לאזן הבלוטה ולכן אין בריאה אחא לפנות לקופת החולים שלך , לרופא המשפחה ולבקש תור בדחיפות.
בפורום לא נוכל לתת לך טיפול מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)