מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה תפקיד אסטרופם אחרי החזרההחזרת עוברים מו30/07/2018
שלום
אבקש לדעת מה תפקיד האסטרופם
והאוטרוגסטן לאחר ההחזרה
לפני החזרה אסטרופם מינון 6 מג כלומר 3 פעמים ביוןם
לאחר החזרה פעמיים ביום
אשמח להבין איך זה עובד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה הורמונאלית ברירית הרחם לקראת ההשתרשות והתהוות היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכון בשימוש בקלקסן 40אנונימית30/07/2018
היי
אני מזריקה קלקסן 40 כל יום מההחזרה.
אמורה לטוס בעוד כשבועיים.
בהנחה וההריון נקלט - האם זה מסוכן? שמעתי על מישהי שחוותה דימום מאוד קשה בחו"ל ובמזל לא קרה משהו חריג...
אני נוטלת את זה למרות שאין שום סיבה קלינית, אלא רק להגדיל את סיכויי ההצלחה...
(עבד לי פעמיים בעבר)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין סכנה לקראת טיסה,אדרבא עשוי למנוע היווצרות תופעה של היווצרות קריש עקב תנוחת הישיבה הארוכה בעת הטיסה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר קלקסן ומי שפירלירז30/07/2018
פרופ בידר שלום
יום רביעי יש לי מי שפיר בשעה 7:00 בבוקר האם אני יכולה יום שלישי מחר להזריק בשעה הזאת קלקסן והבנתי שביום הבדיקה אסור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש להמנע 24 שעות לפני הפעולה מהזרקת קליקסן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים לאחר הפלהאני30/07/2018
בדיקת זקיקים רירית הרחם ב17.7 היתה 10 ממ והיה שקיק בשחלה שמאל בגודל 18.בדיקות דם למחרת ב18.7 הראו אסטרודיול 477 ופרוגסטרון 1.6 . הבנתי שטרם היה ביוץ.לאור הנתונים שציינתי תוך כמה זמן אמור להיות הביוץ? והאם יש סכנה להכנס להריון לאחר שברחם נשארו לפני חודש קרישי דם עקב לידה מוקדמת ( הפעם הוא לא ראה כי רירחת הרחם מעובה) .מה הסכנות אם ישנם ונקלט הריון? בדיקות ביוץ הראו יום חיובי.יום שלילי.ואז שוב חיובי( רביעיהאחרון בדקתי בבדיקה דיגיטלית שמודדת גם אסטרוגן וגם lh ויצא חיובי) והפסקתי לבדוק. קוימו יחסים כל יומיים בתקופה הזאת.אתמול בערב כאב חד בצד שמאל מעל המפשעה שנמשך כמה שעות ונעלם.האם יש סיכוי להריון ? בנוסף-כרגע עשיתי שוב בדיקת ביוץ ביתית.2 פסים חזקים.התשובות חיוביות כל הזמן.מה המשמעות? הייתכן שלא היה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לקוות שתוזמנת היטב,בכל מקרה קיימי יחסים פעם נוספת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אני30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם מהיום
אני31/07/2018בדיקת ביוץ ביתית חיובית חזק מאתמול. כבר שבוע וחצי.
הבוקר ביצעתי בדיקות דם .אסטרודיול 366 .פרוגסטרון 15.9.
מבינה שהיה כבר ביוץ.האם הערכים הנ"ל שוללים הריון? (לא גוצע בטא כי הרופא שלי בחופש והיתה לי הפניה רק אל הבדיקות האלו).ואם היה ביוץ אפשר לדעת טווח של מתי הוא היה ומתי צפויה הוסת להגיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היה ביוץ אם לא תקבלי עוד שבוע בצעי בדיקת היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב לאחר 6 ימים של החזרהשרה30/07/2018
שלום וברכה ב24 לחודש ביצעתי החזרה של בלסטוציס
6 ימים אחרי כאבי גב תחצון חזרים וצת כאבי בטן
ורציתי לשאול גם אני עם תמיכה 3 ביום אנדומטרין ו4 ביום אסטרופם
האם האנדומטרין עושה ריח האם תקין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכול סביר ותקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מענה על שאלה על דימום ושרירןיעל30/07/2018
דימום ושרירן.
אני רואה שעניתם לשאלות מאוחרות יותר.
אנא תענו לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מהי שאלתך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאה בשיטה המהירה נקראית גם וירטיפיקציה?דנה30/07/2018
הקפאה בשיטה המהירה נקראית גם וירטיפיקציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נקראת ויטריפיקציה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 ימים אחרי החזרת עוברים קפואיםמאי30/07/2018
עברתי לפני 3ימים החזרה.
אמרו לי שיש 2 עוברים בני 5 ימים שנראה ששרדו מצוין.
הרופא החזיר לי אותם בזמן שעשו לי us בטני.
הוא הררה לי את הקשית נכנסת לרחם והסביר הכל כי היה מתלמד בחדר. ראו בועת אוויר נפלטת אבל לא ראיתי את העוברים יוצאים בus.
הרופא אמר שנראה טוב, וגם המיקרוסקופ במעבדה אמרו שהקשית ריקה..
אבל אני קצת לחוצה שהוא רצה להראות לנו איתם ילא ממש הצליח...
נשמע שזה תקין או אולי לא??
אלה האחרינים שלי ואני מאד ריצה שזה יצליח....
נראה תקין,האולטרסאונד אינו מדגים עוברים אלא את הנוזל המכיל את העוברים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת חומר נזל מהאוביטרלמיטל30/07/2018
שלום. לפני שאיבה, אתמול כשפתחתי את האוביטרל היו על המחט שתי טיפות. אף פעם לא קרה לי ואני לא יודעת איך זה קרה, אולי כשהוצאתי את המזרק מהאריזה קצת נלחץ? אולי יצא קצת יותר חומר משתי טיפות? אינני יודעת. קצת מלחיץ אותי כל העניין. האם האוביטרל עדיין יעשה את הפעולה שלו כמו שצריך גם אם קצת חומר נזל ממנו? שתי טיפות או יותר...רק אציין שלקחתי אתמול גם צטרוטייד כשעתיים לפני האוביטרל ודקפפטיל עם האוביטרל.
לא נראה שיש בעיה גם אם זלגו מספר טיפות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הציפיות מבדיקת בטאשולי29/07/2018
אשמח לדעת מהי ציפיה שאפשר לשמוח בעקבותיה כתוצאה מבדיקת בטא לאחר שבועיים מהחזרת מוקפא??
הבנתי שמעל 25 זה חיובי, אבל נניח 30 לא מנבא טובות להמשך בדרך כלל...
מה כן יכול לתת תחושת רוגע שזה בכיוון טוב??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כעבור שבועיים מההחזרה הייתי מצפה לפחות לערך מעל 100
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אל תחפשי סימנים הם מטעיםלינוי29/07/2018
עשיתי סהכ 2 שאיבות בהם היו 4 הריונות,ו2 שלילי.
בהריון הראשון של הבן שלי לא הרגשתי שום כלום,בכלל הייתי בטוחה כמה ימיל לפני הבטא שאני מקבלת מחזור היו לי ממש כאבי מחזור ופצע במצח,והייתה בטא חיובית.
ב2 הריונות אחרי היו גרדות בלי קשר להרגשות בשבוע גדול בגלל בעיות כרומוזמליות,ובהם היו לי הקאות לפני הבטא כאבי מחזור,
ואז היו 2 שלילי שהרגשתי בדיוק את אותו הדבר כמו בהריונות ואפילו באחד מהם הקאתי,והייתי בטןחה שזה זה.
עכשיו ההריום הזה לא חיפשתי סימנים כי הבנתי שהם מגיעים או לא מגיעים גם בשלילח וגם בחיובי.
אז אל תחפשי סימנים הם מטעים.
מאחלת לך בטא חיובית ותקינה😍* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופס בטעות כתבתי כאן במקום להגיב בתוך שירשור
לינוי29/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין לסמוך כלל על תחושות קליניות כאלו או אחרות כמדד להצלחה או לא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 סוגי בדיקות בטאקארן29/07/2018
רציתי לדעת אם בבדיקת בטא פעם יכול להופיע מספר שמעיד על כמות, ופעם אחרת בדיקה שבה רק רשום גדול מ1000? בבדיקה הראשונה שלי אחרי ההזרעה יצא 742 ביום ה14, לאחר חמישה ימים הופיע לי 6353, ולפני כמה ימים ביקשתי הפניה מרופא משפחה הפעם לא מרופא נשים והיה רשום רק גדול מ1000 לא היה מצויין המספר. האם זה תקין?
הערך האבסולוטי הנו אחיד,ואין מדידות שונות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימן להשתרשות של עוברדניאלה29/07/2018
היי
האם אמורים להרגיש משהו בזמן ההשתרשות?
כל סימן שהוא או שיש חוסר ודאות עד לבדיקת הבטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתרשות
פרופ` דוד בידר30/07/2018יש חוסר ודאות עד בדיקת הבטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא לאחר החזרהשני29/07/2018
שלום רב
ביצעתי החזרה של עובר 1 בלסטוציסט יום 5
ביום 11 לאחר החזרה בטא 270
לאחר שלושה ימים יום 14 בטא 1250
האם העלייה רבה מדי? על מה זה יכול להעיד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר30/07/2018העליה הסדר גמור כמו שצריך להיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג טיפול להחזרת מוקפאיםהחזרת עוברים מו29/07/2018
שלובת 43
כ 4 נסיונות של החזרת 2 עוברים בכל פעם
נסיונות שכשלו):
בין לבין הריון טבעי אחד
האם ההגיון הוא שכדאי לנסות מחזור טיפול טבעי ולא הורמונאלי כפי שהיה בכל הטיפולים הקודמים שלא צלחו ?
האם העובדה שהתקיים הריון טבעי היא אינדיקציה לסיכוי טוב יותר בטבעי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא בהכרח,הגישות הטיפוליות השונות בסיכומו של דבר משיגות שיעור השתרשות דומה,בכל מקרה בבחינת שינוי הגישה אולי עשוי חספק את התוצאה המיוחלת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)