מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חומץ תפוחים מדולל במים- האם כדאי להתחיל עכשיו?נופית22/07/2018
לקראת החזרת עובר, רוצה להתחיל לשתות חומץ תפוחים מדולל בשל יתרונותיו הבריאותיים אך יחד עם זאת שמעתי שהוא עלול לגרום לקרישיות בדם, האם זה נכון?, מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אגדות אורבניות לא מבוססות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרות והמשך החזרת עובר חדששני22/07/2018
שלום.
הסיפור שלי הוא כזה: הריון 1⃣ טביעי - הסתיים בהפלה טביעית
הריון 2⃣ הזרעה שנייה שהצליחה הסתיים בהפלה יזומה כי לא ראו דופק שבוע 10.
הריון 3⃣ הפרייה עובר טביעי , קלקסן מיום ההחזרה,דופק היה הגענו עד סקירות מערכות תקינה אך במגביל היו דימומים ושמירת הריון ותוך כדי בשבוע 13 הרופא רצה שהפסיק קלקסן ואני התעקשתי להמשיך ( כי זה מה שהחזיק לי את ההריון) ובשבוע 19 המטומה גדולה ודליפה של מי שפיר ולידה שקטה💔. חייבת לציון שעשיתי את כל הבדיקות קריוטיפ קרישיות היסקו סקופיה ואין בעיה!!!
הייתי אצל רופא נוסף לחוות דעת נוספת( מומחה להפלות ) -המליץ על פרגמיל איך שאכנס להריון, חזרתי לרופא שלי והרופא מציע לחזור שוב לקלקסן הפעם עם פוג אסטרוגן ולא פרגמיל בטענה שהיא פחות עובדת לעובר קפוא.
מה לעשות??? אני אובדך עצות 😰* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לטעמי הייתי ממליץ ליטול קליקסן,לגבי הפריגניל אין תמימות דעים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטופאם- אפשר לא בבליעה בלבד?איריס22/07/2018
האם ניתן לקחת אסטופאם להכנת הרחם להחזרת עוברים רק בהחדרה לואגינה או שחייבים גם בבליעה?, מה התועלת בבליעת הכדור? (שומעת על הרבה בנות שזה לא יעיל עבורן לעיבוי הרירית בבליעת האסטופאם), תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
איריס22/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שתי הדרכים אפשריות,פעלי בהצאם להמלצת הרופא המטפל שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע שיצאה תקינהנטע21/07/2018
שלום.
בעלי עשה בדיקת זרע שיצאה תקינה (מורפולוגיה 4%).
אבל, בבדיקת DNA מצאו 33.6% עם שברים.
האם זה אומר שבכל זאת יש בעיית זרע וכדאי לבצע הפריה אחרת מ-ICSI?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע
ד``ר אליעזר גירש21/07/2018תוצאות של הבדיקה תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות שחלתיות האם יפריע להמשך הסבב?ד21/07/2018
יום ראשון למחזור, ב US יש זקיקים רבים בגדלים שונים בשתי השחלות, מימין 2 ציסטות. משמאל 3: 18 ממ, 16, 6, 9, וכו.. אני מניחה שאלו ציסטות . האם יפריע להמשך הסבב? כמה זמן יש לחכות עד שיספגו? בהנחה שלא מפריש הורמונים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתכן והרופא ישקול להמתין להתאפסות השחלה ללא טיפול או עם טיפול לפני מחזור טיפולי נוסף
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד מדוייק לניתוח קיסרימרי21/07/2018
בת 46 לאחר תרומת ביצית שבוע 32.המהלך תקין.
באיזה שבוע של ההריון אפשר לדעת אם הלידה תהיה קיסרית או רגילה ? על סמך אילו פרמטרים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצתי היא לשקול בכל מקרה ניתוח קיסרי אלקטיבי לקראת שבוע 38-9
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפיענוח תוצאות בדיקות דםאני20/07/2018
שלום רב, אשמח לעזרה בפיענוח בדיקות הדם והאם הן תקינות.
נשלחתי לבדיקות עקב חוסר קליטה לאחר 3 הזרעות ו3 החזרות.
anticardiolipin IgA <0.5
anticardiolipin IgG <1.6
anticardiolipin IgM 0.4U/ml
A.B2 GLYCOPROTEI IgA <0.6
A.B2 GLYCOPROTEI IgG <1.4
A.B2 GLYCOPROTEI IgM 0.7U/ml
ANTINUCLEAR Ab_(ANA) negative
DNA(ds) Ab 1.0IU/ml
COPLEMENT C3 115mg/dl
COPLEMENT C4 31mg/dl
RHEUMATOID FACTOR <12.50
C-REACTIVE PROTEIN 0.29mg/dl
CELIAC SCREEN 3.8IU/ml
PT-INR 0.98
PT-SEC 11.7 sec
PT% 100
APTT-sec 28.1sec
FIBRINOGEN 246mg/dl* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתקבל הרושם שהבדיקות תקינות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אני21/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר הזרעה- האם זה תקיןקרן20/07/2018
שלושה שבועות אחרי הזרעה חמישית עשיתי בטא יצא בהתחלה 742. לאחר שבוע שוב בטא יצא לי 6353. האם זה תקין ? כמובן שאלך לרופא עוד שבויים וחצי לראות דופק. תודה ושבת שלום
סביר,אולם עדיף לבצע בדיקת אולטרסאונד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה לגבי בטא לאחר הזרעה
קרן20/07/2018ברור שאבצע בדיקת אולטרסאונד, אבל הבטא תקינה?! כלומר אם אגיע עוד שבועיים וחצי יש סיכוי לראות דופק?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט קיים סיכוי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן תחתונה בהריוןלירון20/07/2018
שלום, הריון שבוע 16 בשבוע האחרון בפעם הראשונה מאז תחילת ההריון החלו כאבים קלים בבטן תחתונה ממש באזור הבטן התחתונה הולכים ובאים אך הם נסבלים ואני מתפקדת רגיל אם אני שוכבת מס' דקות זה נרגע.
ממה זה יכול להיות? נבדקתי לפני שבוע הכל היה תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לעיתים מתרחשים התכווצויות של הרחם כתגובה לפעילות שח העובר ההולך ומתפתח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 בטאות אחרי החזרהלימור20/07/2018
שלום לכם.
בת 42 וחצי
בטא ראשונה 14 ימים אחרי החזרת 3 טריים-20
בטא שניה 17 ימים אחרי ההחזרה-41
יש סיכויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון ואסטרדיול
לימור20/07/2018בבטא הראשונה 36 פרוגסטרון 113 אסטרדיול
בבטא השניה 56 פרוגסטרון,554 אסטרדיול
אני מבולבלת לגבי ההכפלה.בדר"כ אומרים שצריך להכפיל בטא כל 48 שעות אבל במספר מאמרים גם רשום 48-72 שעות.
אז ההכפלה שלי שמגיעה אחרי 72 שעות תקינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדאבוני זה נראה לא תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתירה לוגית בתגובה
לימור20/07/2018לדאבוני זה נראה תקין-זה משפט עם סתירה לוגית בתוכו.
אולי הכוונה לכך שלדאבונך זה נראה לא תקין?
ואם זה נראה לא תקין-כמה ימים אחרי הבדיקה האחרונה היית ממליץ לחזור שוב עליה?או שאין טעם לחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה סתירה לוגית?
ענבל20/07/2018אני לא מבינה למה את חושבת שזה משפט עם סתירה לוגית.אמרו לך שזה תקין.את מחפשת בכוח משהו לא תקין??
תגידי תודה,ותעשי שוב בדיקת דם,ואז לא יהיה לך ספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר לענבל
לימור21/07/2018קודם כל הלוואי שהכוונה של הרופא היתה שזה תקין.זה מיותר לציין.
פשוט מכיוון שהוא השתמש במילה:לדאבוני,שמשמעותה :לצערי ואז יוצא שהמשפט נראה כך:לצערי זה נראה תקין ולכן חשבתי שזה משפט עם סתירה לוגית שלצערו זה נראה תקין.
אבל כאמור הלוואי שאת צודקת שכוונתו היתה שזה נראה תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדאבוני הרושם הוא שלא מדובר בהיריון לא תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה נוספת
לימור21/07/2018האם היית ממליץ על בדיקה נוספת?ואם כן כמה ימים אחרי האחרונה(שהיתה ב19 לחודש)?והאם לדעתך הסיכוי שיהיה תקין הוא אפסי או קלוש ביותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון תאריך הבדיקה הקודמת
לימור21/07/2018היא היתה ב18 ולא ב19 לחודש כפי שנרשם מקודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סיכוי אפסי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא שלישית
לימור24/07/2018שלום לך.
בטא שלישית מה22 לחודש היתה 80.
כלומר בגדול רואים שבשבוע השלישי אחרי ההחזרה הבטא הכפילה עצמה פי 4 מ20 ל80.
הכפילה עצמה ב3 ימים ראשונים ואחרי זה ב4 ימים הבאים.
למרות זה הרופא המטפל לא הורה על הפסקת התמיכה ואמר לחזור על הבטא שוב מחר 25 לחודש כי לדעתו עוד קיים סיכוי תאורטי להריון תקין למרות שהוא נמוך מאוד.
האם בהסטוריה הרפואית שלכם ניתקלתם במיקרה דומה שבשבוע השלישי שאחרי החזרת עוברים טריים בטא הכפילה עצמה כל 3-4 ימים אבל אפילו לא הגיעה לערך של 100 ובסוף היה הריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חא זכור לי מקרה כזה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבוע הריון מדויקחני20/07/2018
היי לפרופסורים
מחזור אחרון 7.6
שאיבה 23.6
החזרה עובר טרי 28.6
באיזה שבוע אני במדויק?
נצפה באולטרסאונד שק הריון וחלמון
אין עדיין דופק , האם תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 6
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ומה לגבי שאלתי השנייה ?
חני20/07/2018נצפה באולטרסאונד שק הריון וחלמון
אין עדיין דופק , האם תקין ? מתי לעשות שוב בדיקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הדופק צפוי תוך יומיים שלושה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה שניה עוברים מוקפאיםהחזרת עוברים מו19/07/2018
שלום
ראשית תודה על היותכם!
לעיתים מרגישה שאין מענה ויחס שאנו זקוקים לו בתהליך..וכמה טוב שיש אתכם
מחזור החזרה שני חודש אחרי חודש
לצערי 2 מוקפאים לא נקלטו
מיד לאחר שהגיע וסת התחלתי בטיפול
שלוש שאלות:
1.ההנחיה להתחיל ביום השלישי לוסת
לא ברורה לי
הימים הראשונים של הוסת הן דימום קל ביותר ממש מס נק
אכ לא ברור לי איך נספרים ימי המחזור
שאלה שנייה
פספסתי ערב של לקיחת אסטרופם למחרת ראיתי דימום קל
האם יש קשר
ועד כמה חשוב ליטול בזמנים קבועים ממש
למה לא מציינים זאת בהוראות שנותנים למטופלות ?
שאלה שלישית
בסבב קודם הוחלט המשך טיפול לאחר 10 ימי אסטרופם עס אולטראסאונד בלבד ללא בדיקת דם
איך יתכן??
תודה רבה
מצפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.ההתחלה ביום השלישי לדמם הויסתי המהותי,שלב שבו הרירית מתחילה להיות תגובתית להורמונים 2.חהמשיך כרגיל העיתוי פחות חשוב מאשר סה״כ הכמות 3.ההחלטה הנה באחריות הרופא המטפל ולשיקולו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה וגינלית בהריון וסיכון לעוברדנית19/07/2018
שלום שבוע 15 עשיתי סקירה ראשונה
פעם ראשונה שנערכה לי וגינלי (הכול היה על הבטן)
הרופא טען כי ככה צריך וגינלי רואים טוב יותר ושילב גם בטני
האם יש סיכון לעובר? לאור העובדה שזאת בדיקה ארוכה
וכול ההתעסקות הפנימית
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין כל סיכון בתנאי היריון רגילים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין תופעות לוואי בחילהסוזי19/07/2018
שלום רב האם תיתכן תופעת לוואי של בחיות כתוצאה מאמדומטרין? קראתי על הקאות ועוד תופעות אך לא צוין בחילות. שאלה נוספת באיזה שלב לאחר החזרת עוברים מתבצעת ההשרשה?
העובר מריך להיות בין חמישה או שישה ימים ממועד ההפריה(בלסטוציסט)על מנת להשתרש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא חיובית לאחר החזרת בלצוסיסטיםליטל19/07/2018
שלום רב. בתאריך 20.6 מחזור, בתאריך 6.7 זריקת אוביטרל ובתאריך 8.7 החזרת 2 עוברים בלצוסיסטים בני 6 ימים. היום בדיקת בטא 320 וביום ראשון אעשה שוב רק כדיי לראות הכפלה. 2 שאלות:1 . איזה ערך בערך אני אמורה לקבל ביום ראשון כי זה כבר 3 ימים ולא בדיקת בטא שוב אחרי יומיים.
2. שאלה נוספת באיזה שבוע אני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.בגבולות 800-1000,שבוע 4+2
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)