מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערך פוגרסטרון. עבור פרופסור ג'קימירי06/06/2018
בוקר טוב.
ברוך השם הגעתי לשבוע 15.
עדיין עם תמיכה של אוטרוגסטן 200 ארבע נרות ביום.
ערך הפוגרסטרון עם תמיכה היה 148. האם תקין?
כמה ערך של פוגרסטרון ללא תמיכה אמור להיות בשבוע הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין,אין מורך יותר בתמיכת פרוגסטרון המסופק באופן שותף ע״י השיליה ההריונית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משלשלים לאחר החזרת עובריםאלונה04/06/2018
היי אני סובלת מעצירות כרונית.
אתמול עברתי תהליך של החזרת עוברים ( 2 ביציות )
האם אני יכולה לקחת 2 כדורי לקסעדין
או אפילו כדור טבעי ליציאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין הוראת נגד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקעסדין
אורנה04/06/2018וואו תודה על המענה המהיר, כלומר זה בסדר היום לקחת 2 כדורים.. אני פשוט מפחדת שזה יזיק לעובר שהוחזר אתמול.. כי זה כדור כימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאמור אין הוראת נגד במקרה הצורך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתמול עברתי החזרת עובריםBetty Bahar04/06/2018
עובר קפוא 5 ימים .
הרירית הייתה 8.6 העובר הופשר 100% בדרגה מצויינת בלי שברים וכו...
התחילו לי הבוקר מן כאבי מחזור...
יש לי ילד אוטוטו בן שנה כתוצאה מivf מאותה שאיבה.
מה הסיכוייים שלי?
חשבתי שאני יגיע לילד שני יותר רגועה ואני רק מחכה שהשבועיים האלו יעברו כדי לדעת אם אני בהריון או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ללא ספק סיכוייך מצוינים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה.
Betty Bahar04/06/2018ועוד משהו שרציתי לשאול.. הבן שלי כמו שכבר ציינתי אוטוטו בן שנה והוא נורא דורש ידיים השאלה היא אם זה מזיק להרים אותו במידה ונקלטתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעשות בדיקת פרופיל הורמונליאלון04/06/2018
שלום לכם.
אשתי באמצע המחזור(יום 12)
מילאנו טפסים לביצוע הפריה והרופא המטפל נתן בין היתר לעשות בדיקת פרופיל הורמונלי לעשות מחר(יום 13)ולא לחכות לתחילת מחזור(ימים 2 עד 4)כי לשיטתו זה לא משנה אם זה באמצע המחזור או בתחילתו והוא פשוט רוצה לחסוך זמן ולא להמתין לתחילת מחזור
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ` דוד בידר04/06/2018פרופיל עושים בוסת.
אבל הרופא יכול להתרשם מהתוצאות גם ביום 12.
אם האישה צעירה ווסת סדיר אז זה פחות משנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פרופיל
אלון04/06/2018האישה לא צעירה-43 וחצי והחזורים התקצרו בחודשיים האחרונים-היו בני 23 ימים כל אחד.
הפרופיל יהיה לפי הנחיית הרופא ביום 13 כדי לחסוך בזמן ולהתחיל טיפול בהקדם.
האם למרות רצונו זה-זו טעות בנסיבות הנ"ל לבצע פרופיל ביום 13 שהוא דרך אגב יום הביוץ פחות או יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל
פרופ` דוד בידר06/06/2018בגיל זה זה כבר לא משנה ותוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית יתנו תשובה לגבי המצב והסיכויים.
כמובן שאם היו תשובות בוסת היה יותר ברור האם קיימים סיכויים סבירים להריון.
זה נכון שהרופא ממהר כדי לנסות לעדות משהוא בסמן שנותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת זרע לאחר שבוע התנזרותשני04/06/2018
שלום,
בעלי ביצע בדיקת זרע לאחר 7 ימי התנזרות
צבע: תקין
צמיגות: תקינה
נפח: 2 מ"ל
PH- 8.4
ריכוז -24 מיליון
תנועה כללית- 54%
תנועה פרוגרסיבית -16%
סה"כ תאים בתנועה- 26 מיליון
תאים עגולים- 4 מיליון
תאים תקינים - 2%
פתלוגיית ראש- 98%
מה דעתך על הבדיקה?
האם ניתן להרות באופן טבעי או שיש צורך בהתערבות רפואית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ` דוד בידר04/06/2018בדיקה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זרע
שני04/06/2018הבדיקה תקינה על אף שהתאים התקינים הם 2%
וישנם תאים עגולים 4 מיליון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע
פרופ` דוד בידר04/06/2018נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר דוד - היסטרוסקופיהמיכל04/06/2018
פרופ שלום ברשותך יש לי 2 שאלות אוד'ה לך אם תענה לי
לפני 12 חודשים הפסקתי טיפולי פיריון לאחר 5 טיפולים כושלים ב-IVF.
הרופא החליט שאין טעם להמשיך עקב רירית מאוד נמוכה 5 מ"מ והמליץ על היסטרוסקופיה ניתוחית ערוגות אם חריצים בתקווה שישפר את הרירית.
עד שמצאתי רופא לקח זמן ונקבע תאריך לניתוח אך בסוף נקלטתי באופן טבעי בזמן הזה של ההפסקה.
1.הרירית הייתה 5 מ"מ תלת שכבתית שנקלטתי האם זה אומר שהייתי צריכה בכלל את הפרוצדורה של היסטרוסקופיה ניתוחית או שהרופא טעה ? כי בכל זאת לרוב 5 מ"מ זה לא רירית אופטימלית אך יש טענה שאם היא תלת שכבתית זה גם בסדר.
2. אני בשבוע 10 האם הרירית נחשבת עדיין לנמוכה ויש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר04/06/2018לא ציינת האם עברת פעולה כלשהיא בחלל הרים כמו גרידה.
אם הרירית היא ככה ללא שהיו פעולות כרורגיות כלשהן שהיו יכולות לפגוע ברירית אז לא צריך ערוגות ולא שדות.
אם כן היו פעולות כלשהן אז יש צדק מסויים לעשות ערוגות.
ידוע שנשים נקלטות גם בריריות נמוכות ויותר אם לא נגעו קודם ברירית.
יש גם מספר מסויים של נשים שהרות בהפסקות בין הטיפולים.
לאחר שרואים דופק, ובטח בשבוע 10, אין חשיבות לרירית שנמדדה טרום ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר היסטרוסקופיה ניתוחית
מיכל04/06/2018פרופ בידר תודה על תשוהתך
אכן הייתה פעולה בחלל הרחם בעבר עשו לי היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת הידבקויות.
זאת אומרת שנקלטתי למרות זאת אם רירית נמוכה בלי ניתוח ערוגות במידה וארצה שוב הריון האם אצטרך הריון הבא ניתוח ערוגות לפני בגלל שעברתי פעולה כירורגית שזה הסרת הידבקויות או שעצם זה שנקלטתי הפעם בלי ניתוח ערוגות באופן טבעי אם רירית נמוכה למרות היסטרוסקופיה ניתוחית בעבר לא מצריך בפעם הבאה ניתוח ערוגות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה
פרופ` דוד בידר04/06/2018ברור שלא תצטרכי שום התערבות בעתיד.
ההריון מאוד מתקן המצב לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת אסטרופם שבוע לפני בטאנטע04/06/2018
שלום
בוצע החזרה של עוברים טריים .התרופות לאחר ההחזרה
קרטיה כדור אחד . קלקסן 40 . דקסמטזון 0.5 אחד ליום . פרונטוגרס 100מ"ג אחד ליום .
לאחר בדיקת דם היום בקשו להוסיף אסטרופם מה הסיבה לכך ?
לא נתנו לי לאחר ההחזרה את האסטרופם .האם יכול להזיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם
פרופ` דוד בידר04/06/2018אני מבין שיש לך עניין עם הפלות חוזרות.
לא ברור לי מדוע עשו בדיקות דם ולמה מוסיפים אסטרוגן.
אני חושב שרמת ההורמון לא מצא חן בעיני הרופא המטפל.
בכל אופן לקיחת אסטרופם לא תזיק אך לדעתי גם אין בו תועלת.
בכל מקרה בטיפולי הפריה חוץ גופית לא נהוג לבדוק רמות אסטרוגן ופרוגסטרון כי הם מופרשים בכמות מספקת מהשחלה
וכן את מקבלת תוספת ניכרת של פרוגסטרון.
אבל לכל רופא יש גישות שלו והמצאות שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר תגובה של זריקהליהי04/06/2018
פרופ בידר שלום
אני בתחילת הריון ומזזריקה ריטארד 500 פעמיים בשבוע . קרה שהאחות הזריקה 3 פעמים באותו איזור בין זריקה לזריקה ונוצר נפיחות ואדום .
לטענת צוות האחיות מדובר בתגובה מקומית שמצריכה אנטיביוטיקה . זה לא כואב רק מגרד ואדום מגירוד והחום שלי 36.6 .
הזריקה הזאת לא חדשה עבורי והזרקתי אותה לאחר כל החזרה ולא קרה כלום.
האם אתה חושב שכל עוד אין חום צריך אנטיביוטיקה ? אני פששוט לא רוצה סתם לקחת וזה לא כואב רק מגרד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקה
פרופ` דוד בידר04/06/2018אנטביוטיקה , לדעתי, לא צריך.
אני לא זוכר שנתתי בעבר אנטביוטיקה למה שאת מתארת.
אם זה יכאב מאוד כדאי שיראה את האיזור הרופא המטפל שלך.
לא הייתי לוקח אנטביוטיקה לפי הוראת אחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזרבה שחלתית Fsh גבוהזואי04/06/2018
שלום, בת 38, ביצעתי בירור שכולל צילום רחם, פרופיל הורמונלי, בדיקות פרוגסטרון, צילום אגן קטן ומעקב זקיקים. בן זוגי ביצע בדיקת זרע. הכל תקין פרט לרזרבה שחלתית ערכו של ה fsh הינו 15. מה מומלץ לעשות במקרה כזה, חוץ מלהזדרז? הורמונים? הזרעה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות
פרופ` דוד בידר04/06/2018אם לא הצלחת להרות אזי לפנות לטיפולי הפריה חוץ גופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 6 ימים לאחר החזרת בלסטוציט יום 5אני04/06/2018
על בסיס הורמונלי (לוקחת אסטרופם, דופסון ואוטרוגסטן).
היום החלו כאבים דמויי מחזור. האם אמורים להיות בכלל כאבים כאלה עם התמיכה?
האם יש תקווה או שזה סימן לכישלון הסבב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ` דוד בידר04/06/2018אם אין הריון ווסת צריכה להגיע ,הטיפול התרופתי לא יגרום לכך שהתופעות תחלפנה.
בכל אופן אנחנו מסתמכים רק על בדיקת הריון ,בכל מקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לביצוע שקיפות עורפיתעמנואל03/06/2018
אשמח לקבל המלצה היכן לבצע שקיפות עורפית? אני חברת מכבי ואפשרי באופן פרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקטור יוסף טובבין מקבל במכבי כמעט כולן הולכות אליו היה מנהל חדר הלידה של אסף הרופא עד לא מזמן
רונית03/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מצד שמאל בלבדעדי03/06/2018
שלום,
באוקטובר היה לי הריון מחוץ לרחם חצוצרתי צד ימין. טופלתי במטרוטקסט. מזה חמישה חדשים מנסה להיכנס להריון ואני שמה לב שהביוץ רק בצד שמאל כל חודש. 3 פעמים לפי תחושה ופעמיים אחרונות במעקב זקיקים. לא הומלץ לי עדיין לבצע צילום רחם.האם זה תקין ? האם זה יכול להיות קשור להריון האקטופי? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר03/06/2018הריון מחוץ לרחם לא קשור בצד הביוץ.
זה שאת מביית בצד הפתוח גם לא אומר כלום.
צילום רחם כדאי לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ דוד בידר האם קלקסן גורם לדימום?לירון03/06/2018
פרופ בידר שלום, ברשותך 2 שאלות חשובות
בעבר 4 הריונות כימיים ללק קלקסן עקב בעיית קרישה והריון 1 שרד אם קלקסן 40 היו דימומים משבוע 20 אך הייתה שליה נמוכה משבוע 20 עד הלידה.
עכשיו בהריון שני שבוע 9 נצפה דופק בשבוע 6 הייתי אצל אחות לליווי הריון שאמרה לי כי עקב היסטוריה של הפלות חוזרות ובגלל שאני מזריקה קלקסן 40 רצוי לעבור להריון בסיכון כי קלקסן יכול לגרום לדימום.
1. האם זה נכון לומר שקלקסן גורם לדימום בהריון וצריך בגלל 4 הריונות כימיים שהיו בעבר עקב בעיית קרישה שטופלה על ידי קלקסן מעקב הריון בסיכון גבוה משבוע 9 ?
2. האם גם כשיש פקטור 5 ליידן ומזריקים קלקסן האם זה עדיין מ סכן את חיי העובר או הקלקסן מגן על העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן
פרופ` דוד בידר03/06/2018האחות אמרה נכון שכדאי להיות במעקב בסיכון גבוה אך טעתה לעניין הקלקסן, הוא לא גורם לדימומים.
הקלקסן לא קשור לעובר ומטרתו למנוע היוצרות קרישים, כאשר יש קרישיות יתר,שיכולים להיווצר בשליה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ דוד בידר היווצרות קרישים
לירון03/06/2018פרופ בידר תודה על המענה
האם קלקסן 40 יכול למנוע 100% היווצרות קרישים שיכולים להיווצר בשלייה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלקסן
פרופ` דוד בידר03/06/201840 זה המינון הנכון.
אף פעם אין 100%.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' אשכנזי-שחלות פוליציסטיות ומורפולוגיה 3% תקיןלנה02/06/2018
שלום,
בת 30, בריאה עם תת פעילות בלוטת התריס שמאוזנת. ללא הריונות קודמים. התחלתי טיפולי פוריות לפני שיבעה חודשים בשל שחלות פוליציסטיות עם היעדר ביוץ. בדיקת זרע אצל בעלי תקינה למעט מורפולוגיה 3% תקינים ותנועתיות זרע בינונית.
טיפול ראשון- הושג ביוץ בעזרת לטרוזול ואוביטרל,זקיק אחד, רירית רחם נותרה דקה, בוצעה הזרעה ללא הצלחה בהשגת הריון.
טיפול שני- הושג ביוץ בעזרת גונאל ואוביטרל זקיק אחד, רירית רחם היתה תקינה, בוצעה הזרעה ללא הצלחה בהשגת הריון.
טיפול שלישי- הושג ביוץ בעזרת גונאל ואוביטרל, היו שני זקיקים, רירית תקינה, בוצעה הזרעה ללא השגת הריון.
טיפול רביעי- הושג ביוץ בעזרת גונאל ואוביטרל, היה זקיק אחד, רירית תקינה, בוצעה הזרעה, לאחר מכן ניתנה תמיכה של קרינון ואוביטרל בשל חשד לאי ספיקה של גופיף צהוב. לא הושג הריון.
האם לדעתך יש להמשיך בהזרעה נוספת או לעבור לivf?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נסיבות המקרה מצדיקות בהחלט פנייה לטיפול IVF
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל הריון לאחר הפרייה והחזרת עובר טריחן02/06/2018
האם למרות שאנו יודעים בוודאות את גיל ההריון יכול להיות בשלב מסוים שהעובר יהיה גדול או קטן בשבוע מתאריך השאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החל מהטרימסטר שני סטיית תקן של שבוע לכאן או לכאן חסרת משמעות,יש לעקוב ולראות שהפער אינו גדל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)