מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא 33 ביום ה 11 חייבת את דעתכםשרית30/05/2018
רופאים יקרים .
היום עשיתי בדיקת בטא ביום ה11 יצא לי תוצאה 33 .
יום ראשון ב 27 לקחתי חצי אובטרל .
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר30/05/2018זה נוטה יותר להריון ולכן רק הבטא אחרי יומיים מבדיקה זו תראה מה קורה.
הסיכויים שזה מהאוביטרל נמוכים מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שרית30/05/2018האובטרל נלקח ביום ראשון ,לקחת בחשבון נתון זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה מענה
שרית31/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובטרל נלקח 4 ימים לפני
שרית31/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
פרופ` דוד בידר31/05/2018כתבתי לך שאני חושב שהבדיקה חיובית מהריון וכמעט בטוח שזה לא מהאוביטרל.
רק בדיקה חוזרת ,בהפרש של יומיים ,תאשר מה שאני אומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה
שרית31/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא היום ירדה ל22 מ33
שרית31/05/2018יכול להיות שהאובטרל רק ירד והבטא של ההריון עוד תעלה?היום זה היום האחת עשרה להחזרה .ולקחתי אובטרל יום א לפני 5 ימים.יש סיכוי שיעלה הבטא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום בטא 22
שרית31/05/2018בטא ירדה מ33 ל22.
יש סיכוי?
יכול להיות שהאוברטל יורד ועוד לא עלה הבטא של ההריון?היום זה היום האחת עשרה להחזרה.אתמול טעיתי זה היה היום העשירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר31/05/2018זה נקרא הריון כימי.
זה לא האוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה
שרית01/06/2018טעיתי בחישוב הימים .
ביום התשיעי בטא 33
ביום העשירי22 .
יש עדין ביכוי להריון? תאורטי יכול להיות מצב שהאובטרל מתחיל לרדת והבטא של ההריון תעלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר01/06/2018אין דבר כזה.
האוביטרל לא צריך להיות חיובי מעבר ל3-4 ימים.
זה הריון שהתחיל אך לא התפתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא אחרי החזרהעמ30/05/2018
האם ניתן לעשות בדיקת דם 8 ימים אחרי ההחזרה של בלסטוציט? ברור שהבטא לא תהיה גבוהה אך אם יש הריון היא בטח תהיה מעל 5, לא? מה ייחשב ערך תקין לשלב זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר30/05/2018יום 8 הוא מאוד גבולי וכל תוצאה חיובית מתאימה ליום זה, אך הכי טוב זה לבדוק אחרי 10 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסירה של תרופות IVFנטע30/05/2018
בשעה טובה נכנסתי להיריון אז מציעה למי שצריכה:
4 יחידות של פרוגבריס
1 צטרוטייד
2 קופסאות של אסטרופם
9 קרינון
כולם בתוקף.
אני גרה ביפו, מי שמעוניינת שתיצור איתי קשר ותבוא לאסוף.
בהצלחה לכל אלו שעדיין מנסות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל הכבוד על העזרה ההדדית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלסטוציסט מוקפא יום 5אני30/05/2018
שלום,
הוחזר אתמול בלסטוציסט מוקפא יום 5. הונחתי ע"י הרופא לבדוק בטא בשישי הבא (10 ימים אחרי) ובמכתב מאסותא רשום 12 יום אחרי.
האם התשובה תהיה אמינה לאחר 10 ימים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול טיפול לתרומות ביצית בחולגילי30/05/2018
שלום, אני לפני החזרה של עובר טרי מתרומת ביצית מטופלת בחול. נתנו לי לקחת מהיום 2 של המחזור 3 פרוגינובה ביום ו2 מריחות של divigel ביום. לאחר שבועיים בערך לוקחת אוביטרל ומתחילה פרוגסטרון 2 קרינון ו2 דופסטון ליום.
בעלון שמצורף לדיויגל ולדופסטון רשום במפורש שאחת מתופעות הלוואי סרטן שד רחם או שחלות. בדופסטון רשום שהסיכון ממש עולה אם משלבים איתו נטילת אסטרוגנים..מה שבעצם אני עושה.
רציתי לדעת מה דעתכם על divigel ודופסטון. האם התרופות מסוכנות יותר מפרוגינובה קרינון אוטורוגסטן וכו?
תודה על תשבותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מידת הסיכון הנדירה הנה שווה לכל התכשירים ההורמונאליים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופסטון
גילי31/05/2018שלום למומחים שוב
מדוע בעלון המצורף לדופסטון רשום שאסור ליטול אותו יחד עם אסטרוגן? שזה מעלה סיכון לסרטן?
התמיכה משולבת אסטרוגן ופרוגסטרון..מדוע רק על סוג הפרוגסטרון הנל רשום כך?
תודה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין מדובר בתמיכה הקשורה לטיפולי פוריות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה והשפעה על הרירית
גילי01/06/2018תודה על תשובתך..האם אינך ממליץ על דופסטון כתמיכה?
יש לי שאלה נוספת ברשותך. בת 43 באוגוסט.
בחצי שנה האחרונה עשיתי דיאטה מאוד קפדנית וירדתי 6
קילו. בגלל שאני נמוכה זה די משמעותי. ב2 החודשים האחרוונים הרירית שלי שלא היתה בעייתית..לא עוברת את ה6.
האם לדעתך יש קשר בין דיאטה ירידה במשקל ועובי רירית?
האם יתכן שהגוף בחוסרים והרירית לא מתעבה?
אודה לך מאוד על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא סביר שלדייטה הייתה השפעה מהותית על עיבוי הרירית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
גילי01/06/2018תודה שוב על התשובה.
בגלל שירדתי בצורה דרסטית במשקל ופתאום נשר לי גם המון שיער חשבתי שאולי יש קשר לרירית.
מה יכול להיות ההסבר שרירית נשארת 6 לאחר 9 ימי שימוש בפרוגינובה 3 כדורים ליום?
האם כאשר משתמשים כמה פעמים בפרוגינובה הגוף מפסיק להגיב לתרופה?
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יתכן שתוספת של ויטמין E תטיב את המצב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
גילי03/06/2018תודה רבה לך על המענה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
פרופ` דוד בידר03/06/2018הטיפול שאת מקבלת הוא יותר מידי, דופסטון בהחלט מיותר .
גם אין הגיון לעוד תרופות שאת לוקחת.
בכל אופן את יכולה גם להחזיר עוברים טריים בארץ ולא צריכה לנסוע.
לעניין הסרטן , כנראה שכל הצרופות שאת לוקחת לא גורמות לסרטן אך חברות התרופות, בצורה כזו, מגינות על עצמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
פרופ` דוד בידר03/06/2018בטעות עניתי ל ויטמין E
תסתכלי דם בתשובה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת בטא וגיל ההריוןתפילה30/05/2018
שלום,
מחזור אחרון ככל הנראה 25.4.18
החזרת בלסטוציסט ביום 10.5.2018
ביום 22.5. בטא 22
ביום 24.5 בטא 33
ביום 28.5. בטא 160
ביום 30.5 בטא 368
(פרוגרסטרון ירד מ 117 ל 115.
האם זה תקין וכיצד מחשבים את גיל ההריון?
האם יש בעיה עם ירידת פרוגרסטרון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעטשויות אלרגיה בזמן הריוןמיכל30/05/2018
האם התעטשויות בוקר כתוצאה מאלרגיות ומחילופי מזג האוויר מסוכנים לעובר ?
אני מפחדת שההתכווציות של הבטן בזמן ההתעטשויות תזיק לעובר. אני בתחילת שליש שני.
תודה על המענה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מסוכנים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשבוע 5+1 ניתן לראות אם יש תאומים זהים?צוצה30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

לא ניתן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי שיניים בשבוע 16טלי30/05/2018
אני בשבוע 16 צריכה לעשות סתימה בשן.
האם מותר בשלב הזה של ההריון לעשות זריקות הרדמה בפה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין כל הוראת נגד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטן וקיום יחסים עם סיכוךא30/05/2018
שלום,
לוקחת אוטרוגסטן לתמיכה לאחר החזרת מוקפא.
האם ניתן להשתמש בסיכוך כלשהוא לקיום יחסים בזמן השימוש בתמיכה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
א30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך, רשום על הג'ל שאסור לנשים בהריון
א30/05/2018האם מותר בכל זאת להשתמש בו לפי התשובה ממקדום, ואם לא על שום מה נאסר לשימוש?
האם האיסור קשור רק לסוג הספציפי שברשותי או שיש נוספים שאסורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם כך עלייך לברר את המרכיבים ולברר ביחידה הארצית לטרטולוגיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינות של בדיקת הריון ביתיתיעל30/05/2018
שלום רב, אני 9 ימים לאחר החזרת עוברים כיום אני בתמיכה וגינלית ,אתמול עשיתי בדיקה ביתית התשובה יצא שלילית. האם בבדיקת ביתית יכולה להיות אמינה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גם בדיקת הדם עלולה להיות שלילית 9 ימים לאחר ההיזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחות חומר מדקפפטיל לדיכויגלית29/05/2018
10 ימים מזריקה כל יום מזרק שלם דקפפטיל לדיכוי.
היום באופן חד פעמי הזרקתי רק 75% מהמזרק (סיפור ארוך)
מחר אחזור להזריק מזרק מלא.
האם פגעתי קצת בטיפול, או שחד פעמי 75% חומר זה לא נורא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור בנושא ערכי באטהמודאגת29/05/2018
טופלתי בהפריה חוץ גופית, הוחזר עובר אחד בתאריך 15/5. הבאטה ב-25/5 היה 19.5 בתאריך 27/5 הבאטה היה 34 וב-29/5 קפץ ל-120, האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בשלב זה יש להמשיך במעקב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה אחרי ivf ראשוןחיפה29/05/2018
בת 30 , אי פוריות בעקבות בעיית זרע ( לא חמורה) עברתי הפלה אחרי ivf 1 , הפלה שלימה , שבוע 4 פלוס חימשה ימים, בטא ביום ההפלה 4600 , היום שבועיים אחרי הפלה .. ביטא ירד ל 26
יחד עם זאת
פרוגסטרון היה 4
אסטרדיול 1100
lh 14
ערכי ההורמונים אומרים שאני בתהליך ביוץ ??( יש לי הפרשות ביוץ )
היה דימום אחרי הפלה שנמשך כ 10 ימים והפסיק .
מה אתה מגדיר את הביטא הזאת ? ומה עלי לעשות ? האם בשבוע הבא אראה בטא מאופסת ?
שאלה נוספת , האם אפשר לקיים יחסים ? אין סיכוי להריון ספונטני טבעי ( אין כאבים אים דימום)
אשמח לחוות דעתך פרופ .
תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ישנה עדיין פעילות הריונית שולית לא מדובר בביוץ,יכולה לקיים יחסים,בכל מקרה יש לבצע ביקורת עוד שבוע עד להתאפסות מתחת לי10 יחידות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
חיפה30/05/2018פרופ יעקוב בוקר טוב ,
תודה על המענה המהיר , עוד שאלה ברשותך ;
ביטא ראשונה שבוע לאחר הפלה ירדה ל 173
פרוגסטרון 0.8
אסטרדיול 300
lh 6
בבדיקה שלאחר שבוע בטא 28
פרוגסטרון 4
אסטרדיול 1200
lh 14
למה העלייה החדה הזאת בהורמונים ? האם זה תהליך טבעי ? האן זה תקין ?
והאם בטא מתחת ל 10 כפי שציינת נחשבת לשלילית והגוף יכול כבר להתחיל תהליך ביוץ ?
האם עם ערכים כאלה אצטרך ( חס וחלילה ) לגרידה או שימוש בכדורים לצורך המשך טיפול ?
( חצי שעה לאחר ההפלה , רחם נקייה מתוכן הריוני , הפלה שלימה)
אשמח לתשובתך .. תודה מראש והמשך יום טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ישנה פעילות הורמונאלית בגלל החזרה של השחלה לתפקוד,ניתן לקיים יחסים,יש לעקוב אחרי התאפסות הביטה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים ובדיקת דםמורן29/05/2018
שלום,
אתמול הייתי במעקב זקיקים ובדיקות דם.
יום 9 למחזור.
מיום שני למחזור אלנובה + מנופור 450 יח' (י שלי רזרבה שחלתית נמוכה).
בגלל שהייתה תקלה במכבי ומחשבים לא עבדו כל היום, עשו לי בדיקת ביטא במקום LH.
אז בבדיקת דם:
E2-3949
P<0.8
ביטא - 18
מעקב זקיקים:
שחלה שמאלית זקיקים 15.7,13.3,10 + מס' קטנים
שמחלה ימנית זקיקים 14.1,9.7 + 2 קטנים מ-10 מ"מ.
רירית רחם 5.2
כמה שאלות:
1. מדוע ביטא חיובית? האם מנופור משפיע גם על ביטא?
2. האם E2 מתאים לכמות הזקיקים ובהנחה שהשאיבה ביום שישי יש סיכוי שכל הזקיקים יבשילו?
3. רירית רחם שלי תמיד סביב 8-9 מ"מ, מה הסיבה שפתאום הרירית כל כך קטנה והאם זה מתאים בכלל לתהליך של החזרת העוברים?
4. בשני סבבים שהיו לי עד כה היה הריון כימי ורק שני זקיקים ורק עובר 1.בהנחה שהיו יותר עוברים, האם הייתה ממליץ לנסות לגדל לבלסטו, או להחזיר ביום 2-3?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1..בגלל הזריקות של המנופור 2.מתאים 3.יקל לה עוד יום יומיים חרירית על מנת להתעבות לרמה הרצוי 4במידה ויהיו לך מעל 4 עוברים בהחלט סביר לשקול החזרצ בלסטוציסטים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מעקב - שאלה
מורן30/05/2018קודם כל תודה רבה פרופ' אשכנזי על כל התשובות המקצועיות והמהירות שאתה נותן כאן לכולנו.
אתה ממש עוזר כי תמיד חשובה עוד חוות דעת.
בבדיקות של היום:
שחלה ימנית זקיקים - 10,15,18, שחלה שמאלית זקיקים 12,15,17.
ובכל שחלה יש עוד 2 זקיקים קטנים מ-10 מ"מ.
e2-5365, p<0.8, lh<0.5.
רירית עדיין דקה - 5.7 מ"מ בלבד.
השאיבה נקבעה ליום שישי.
1. עד אז יש סיכוי שכל הזקיקים יבשילו?
2. מה עושים עם רירית הרחם? האם יש סיכוי שהריון היקלט עם רירית כזו דקה?
3. האם רמת LH כזו נמוכה בגלל הצטרוטייד?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
1.בהחלט 2.אכן תעלומה לאור תוצאותייך הקודמות-חזקה על הרופא שלך אם לבצע החזרה במחזור הנוכחי,או לדחות את ההחזרה לחודש הבא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)