מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פס חלש לאחר אוביטרלמיקה07/06/2018
בוקר טוב, הזרקתי במשך כשבוע גונל בכמות של 37.5 ליום.
הזרקתי אוביטרל לפני 11 ימים, והביוץ היה כנראה לפני 9 ימים.
עשיתי הבוקר בדיקה של סנסוטסט שכביכול מראה הריון 4 ימים לפני האיחור ויצא פס חלש. האם זה אמין?
כמובן שאעשה גם בדיקת דם, אבל אני מחפשת שביב תקווה:)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס
פרופ` דוד בידר07/06/2018בדיקות הבית הן אמינות.
בכל אופן התשובה הסופית תהיה לאחר בדיקת הדם כפי שציינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא- האם יש סיכוי שזה מהאוביטרל? לקחתי חצי. תודה על המענה
מיקה07/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפס
פרופ` דוד בידר07/06/2018לא מהאוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישור להפריה חוץ גופית מקופת חוליםאלון07/06/2018
שלום לכם.
אנו חברי קופת חולים מאוחדת.מילאנו עם הרופא המטפל של הקופה טפסים לביצוע הפריה לילד שלישי(יש 2 ילדים מהריונות ספונטניים לפני 8 ולפני 12 שנים)וכשהלכתי להגיש את הטפסים במזכירות בחיפה שהם ישלחו אותם לאישור אז נאמר שכנראה שהתשובה תהיה שלילית כי רק לילד ראשון ושני הקופה מאשרת לפי התקנון עד גיל 45 ולילד שלישי עד 43 וגיל אישתי הינו 43 ועוד 7 חודשים.האם מנסיונכם בהכרח נקבל תשובה שלילית?הרופא המטפל הינחה אותנו לקבוע תור ל19 לחודש מועד הוסת המשוער להתחלת הטיפול מתוך הנחה שיהיה אישור.ומנסיונכם-גם אם תתקבל תשובה שלילית אז הוא יוכל לכתוב למשל שכשהיא היתה בגיל 42 עד 43 היא היתה ניקלטת באופן ספונטני-כך אכן היה והיו 3 הפלות טבעיות,ולכן לא ביקשנו עד שהיא היתה בת 43,ובחצי שנה אחרונה כתוצאה מכך הסתפקנו רק בגונאל אוביטרל והזרעה ולא הלך 3 מחזורי טיפול ולכן בנסיבות אלה הוא ממליץ לאשר הפריה לפחות למספר מצומצם של מחזורי טיפול-האם בנסיבות אלה יש סיכוי שבקופה יאשרו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישור
פרופ` דוד בידר07/06/2018לכל אחד יש ביטוח רפואי בקופה ואתם צריכים לברר את הזכויות לפי סוג הביטוח.
אם הביטוח לא כולל את השתתפות הקופה לילד שלידי אז לא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאפשרויות והעלויות
אלון07/06/2018ובמידה ואין-מהם האפשרויות שעומדות לפנינו ופחות או יותר מחירים למחזור טיפול אחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליות
פרופ` דוד בידר07/06/2018קודם כל צריך לראות מה מצב הביציות דל אשתך ולכן תשלח פרופיל הורמונלי כדי שנגיד לך אם כדאי בכלל לעדות.
העליות לטיפול סביב 20 אלף שקל.הרוב משולם לבית החולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשלחתי לבירור לגבי מצב הפוריותחסרת שקט06/06/2018
היי
נשלחתי לבירור לגבי מצב הפוריות, אני בת 33
להלן התוצאות
FSH- 10.5
(AMH-1.28 (ng/ml
LH-2.6
ESTRADIOL-216
לגבי US
בשחלה ימנית 4 זקיקים ובשמאל 6 זקיקים
אשמח לפענוח
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב
פרופ` דוד בידר07/06/2018הבדיקה מראה פרופיל חלקי.
רמת ה FSH בגבול העליון ו האסטרוגן מעט מוגבר.
בדיקה זו, בשלב זה לא אומרת כלום.
אם את מנסה להרות אזי בשלב זה ,זה סביר ורק בהמשך הטיפולים, אם צריך, נוכל להגיד לך מה קורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי מצבי
חסרת שקט07/06/2018תודה על התשובה המהירה,
אם אני לא במקום כרגע של לנסות להיקלט האם היית ממליץ לעשות עכשיו הקפאת עוברים/ביציות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפאה
פרופ` דוד בידר07/06/2018כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילה איטית של זקיקg06/06/2018
החודש במעקב US ודם, הזקיק גדל לאט מאוד. 1 ממ ביום, אסטרדיול מדשדש (600 pmol/L עם זקיק 18, LH עדיין נמוך). בדכ המחזור שלי קצר, והגדילה היא של כ2 ממ ביום. חודש שעבר שאיבה והורמונים במינונים גבוהים.
האם המערכת ההורמונלית משתבשת בגלל טיפולי הIVF?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילה
פרופ` דוד בידר07/06/2018זקיק גדל 1-2 מ״מ כך שזה בסדר.
הטיפול לא משבש מחזורים וכל מה שכתבת אין לו חשיבות להמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סנכרון זקיקים בפרוטוקול קצרליבי06/06/2018
שלום רב,
האם תוכלו להסביר מה הככונה כשמדברים על שאיפה שהזקיקים יגדלו באופן אחיד יותר ועם זאת הפרוטוקול יהיה קצר? רוצה לברר אם הבנתי נכון אופציות שהוצעו לי:
1. כיצד מקובל לעשות זאת? באיזו תרופה משתמשים ולכמה זמן?
2. האם הגיוני שהוצעו אופציות שונות: 1. על ידי הזרקת אורגלוטרן יומיים לפני קבלת מחזור?
ובמקרה אחר- מדבקות אוורל עם תחילת המןזור?
בעיקר אשמח להבין לכמה זמן מדובר להשגת המטרה? האם לימים בודדים ורק עד תחילת מתן התרופות שנועדו לגירוי שחלתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינכרון
פרופ` דוד בידר07/06/2018הפרוטוקול של הזרקת אולגלוטרן לפני הוסת והתחלת מדבקות אינו מוכר לי.
מטרת הפרוטוקול הקצר הוא לגרות שחלות על ידי הורמון ה FSH
ומתן האורגלוטרן הוא למנוע ביוץ.
אין פרוטוקול שמפתיח שכל הזקיקים יגדלו אותו הדבר.
משך הזריקות הוא סביב 12 יום עד מתן האוביטרל.
היות והפרוטוקול שאת מקבלת לא ברור לי , את צריכה לקבל הסבר מרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי הבנה תשובות לרופא
ליבי07/06/2018כנראה שלא הובנתי. לא הוצע לי גם מדבקות וגם אורגלוטרן.
הוצעו לי 2 אופציות שונות ל2 פרוטוקולים שונים:
1. לקחת אורגלוטרן קצת לפני המחזור ולפני תחילת התרופות לגירוי שחלתי.
2. לקחת מדבקות אוורל מיד עם קבלת המחזור.
שניהם פרוטוקולים קצרים.
השאלה שלי הייתה האם מוכר לכם האופציות? ולמה נועדו? הוסבר לי בגדול שזה לגרום לזקיקים להיות אחידים יותר "ויפים" יותר.
כמו כן-לגבי האופציה השנייה של לקיחת מדבקות אוורל -מה משך הלקיחה? אם מוכר לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד בידר07/06/2018לא מכיר את שתי השיטות האלה.
בבית חולים בו אני עובד אין לנו פרוטוקול כזה , והוא לא פרוטוקול מקובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכה באיזה שבוע?לימור06/06/2018
דוקטור שלום
תחילת הריון ומזריקה זריקות פרוגסטרון ודופסון כתמיכה .
באיזה שבוע הפרוגסטרון מסופק על ידי השילייה וניתן להפסיק את הזריקות והדופסטון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר07/06/2018ברגע שרואים דופק עוברי אזי, למעשה, אין הגיון להמשיך תמיכה.
בכל אופן נהוג אצלנו לתמוך עד שבוע 9 מלא ואז להפסיק בבת אחת.
למעשה הדחיה עבר מפרישה כמויות גדולות דל ההורמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה טבעית דימום וביוץקרן06/06/2018
שלום,
עברתי הפלה טבעית לפני שבועיים מלווה בדימומים כמחזור.
במשך בשבועיים נמצאת במעקבי בטא לבדוק את התאפסותה.
ברצוני לדעת האם הדימום המאסיבי שחוויתי הינו המחזור עצמו ?
כמו כן ברצוני לדעת האם הביוץ מגיע רק לאחר התאפסות הבטא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר07/06/2018הדימום המסיבי היה של ההריון ולא מחזור.
לאחר שהבטא תתאפס יתחילו תהליכי ביוץ ואז יגיע המחזור הטבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אל-וסת 6 חודשים אחרי הלידהסיגל06/06/2018
שלום רב,
לפני 6 חודשים ילדתי בשעה טובה, הריון ולידה שהושגו ב"ה ב-IVF. הנקתי שבוע בלבד אחרי הלידה וזהו, מאז אינני מניקה, ולמרות זאת טרם קיבלתי מחזור.
לפני כשבועיים התחילו לראשונה הכתמות אדומות-חומות שחשבתי שהן וסת, אך הן לא התגברו וכעבור יומיים נעלמו, אז ביצעתי פרופיל הורמונלי. לרופא אגיע רק בעוד כחודש, אודה לעזרתכם בפיענוח התוצאות:
SHBG 57 nmol/L
FREE ANDROGEN INDEX 0.87ֵ %
ESTRADIOL (E-2) 92 pmol/L
PROGESTERONE 2- קטן מ
TSH 1.10 mU/L
PROLACTIN 131.4 mU/L
FSH 5.2 IU/L
LH 2.2 IU/L
TESTOSTERONE- TOTAL 0.5 nmol/L
17OH-PROGESTERONE 2.9 nmol/L
DHEA SULPHATE 4.29 µmol/L
האם הפרופיל תקין? מה יכולה להיות הסיבה להיעדר הוסת כל כך הרבה זמן? לפני ההריון ובכל תקופת הטיפולים ולפני הטיפולים המחזור שלי היה סדיר מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסטטוס ההורמונאלי שלך טרם התאושש לאחר הלידה וההנקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל כאמור לא הנקתי, הגיוני ששישה חודשים אחרי הלידה עדיין אין וסת?
סיגל07/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכול אפשרי,כמובן שהנושא מחייב בירור וטיפול בהתאם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתית של הריוןאני06/06/2018
29.5 שאיבה
1.6 החזרה
3.6 חצי מזרק אוביטרל
6.6 בדיקה ביתית שיצאה חיובית
האם הבדיקה הביתית אמינה או שמדובר בשאריות אוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט אפשרי(שאריות אוביטרל)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה נוספת
תשובה06/06/2018מתי אפשר מוקדם ככל האפשר לבצע בדיקת דם או ביתית שתיתן תוצאה אמינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם רצוי לפנות למעקב?אירית06/06/2018
דוקטור שלום
אני מעל גיל 40 ואני היום בשבוע 10 ומזריקה קלקסן 40 עקב קרישיות יתר שהתגלה בבדיקות פקטור 5 ליידן ו-APCR נמוך .
בהריון קודם הייתה לי סכרת גבולית וגם הייתי אם קלקסן.
האם משבוע 10 רצויי להתחיל מעקב הריון בסיכון גבוה עקב קרישה ,הגיל ועצם זה שהייתה לי סכרת הריון גבולית הריון קודם או בשבוע מתקדם יותר צריך להתחיל את המעקב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב
פרופ` דוד בידר06/06/2018המעקב צריך להשעות אצל רופא שיודע לייעץ לכל הבעיות שלך.
גם בסיכון גבוה יושבים רופאים.
אם הרופא שלך חושב שהוא צריך לשלוח אותך ליחידה כזו אז כן ואם הוא מוכן לערוב אחרי הריונך אזי אין שוני בין זה ל״סיכון גבוה״.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידר-מעקב
אירית06/06/2018פרופ תודה על תשובתך
כאשר יש בעיית קרישה האם פעם בחודש זה מספיק להיבדק בהריוון בסיכון גבוה אם הכל תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמערב
פרופ` דוד בידר06/06/2018בכל מסגרת המעקב ,לרוב ,כל חודש.
אצל מי שתעשי מעקב , הוא יקבע מתי רוצה לראות אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך פוגרסטרון. עבור פרופסור ג'קימירי06/06/2018
בוקר טוב.
ברוך השם הגעתי לשבוע 15.
עדיין עם תמיכה של אוטרוגסטן 200 ארבע נרות ביום.
ערך הפוגרסטרון עם תמיכה היה 148. האם תקין?
כמה ערך של פוגרסטרון ללא תמיכה אמור להיות בשבוע הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין,אין מורך יותר בתמיכת פרוגסטרון המסופק באופן שותף ע״י השיליה ההריונית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משלשלים לאחר החזרת עובריםאלונה04/06/2018
היי אני סובלת מעצירות כרונית.
אתמול עברתי תהליך של החזרת עוברים ( 2 ביציות )
האם אני יכולה לקחת 2 כדורי לקסעדין
או אפילו כדור טבעי ליציאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין הוראת נגד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקעסדין
אורנה04/06/2018וואו תודה על המענה המהיר, כלומר זה בסדר היום לקחת 2 כדורים.. אני פשוט מפחדת שזה יזיק לעובר שהוחזר אתמול.. כי זה כדור כימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאמור אין הוראת נגד במקרה הצורך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתמול עברתי החזרת עובריםBetty Bahar04/06/2018
עובר קפוא 5 ימים .
הרירית הייתה 8.6 העובר הופשר 100% בדרגה מצויינת בלי שברים וכו...
התחילו לי הבוקר מן כאבי מחזור...
יש לי ילד אוטוטו בן שנה כתוצאה מivf מאותה שאיבה.
מה הסיכוייים שלי?
חשבתי שאני יגיע לילד שני יותר רגועה ואני רק מחכה שהשבועיים האלו יעברו כדי לדעת אם אני בהריון או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ללא ספק סיכוייך מצוינים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה.
Betty Bahar04/06/2018ועוד משהו שרציתי לשאול.. הבן שלי כמו שכבר ציינתי אוטוטו בן שנה והוא נורא דורש ידיים השאלה היא אם זה מזיק להרים אותו במידה ונקלטתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעשות בדיקת פרופיל הורמונליאלון04/06/2018
שלום לכם.
אשתי באמצע המחזור(יום 12)
מילאנו טפסים לביצוע הפריה והרופא המטפל נתן בין היתר לעשות בדיקת פרופיל הורמונלי לעשות מחר(יום 13)ולא לחכות לתחילת מחזור(ימים 2 עד 4)כי לשיטתו זה לא משנה אם זה באמצע המחזור או בתחילתו והוא פשוט רוצה לחסוך זמן ולא להמתין לתחילת מחזור
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ` דוד בידר04/06/2018פרופיל עושים בוסת.
אבל הרופא יכול להתרשם מהתוצאות גם ביום 12.
אם האישה צעירה ווסת סדיר אז זה פחות משנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פרופיל
אלון04/06/2018האישה לא צעירה-43 וחצי והחזורים התקצרו בחודשיים האחרונים-היו בני 23 ימים כל אחד.
הפרופיל יהיה לפי הנחיית הרופא ביום 13 כדי לחסוך בזמן ולהתחיל טיפול בהקדם.
האם למרות רצונו זה-זו טעות בנסיבות הנ"ל לבצע פרופיל ביום 13 שהוא דרך אגב יום הביוץ פחות או יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל
פרופ` דוד בידר06/06/2018בגיל זה זה כבר לא משנה ותוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית יתנו תשובה לגבי המצב והסיכויים.
כמובן שאם היו תשובות בוסת היה יותר ברור האם קיימים סיכויים סבירים להריון.
זה נכון שהרופא ממהר כדי לנסות לעדות משהוא בסמן שנותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת זרע לאחר שבוע התנזרותשני04/06/2018
שלום,
בעלי ביצע בדיקת זרע לאחר 7 ימי התנזרות
צבע: תקין
צמיגות: תקינה
נפח: 2 מ"ל
PH- 8.4
ריכוז -24 מיליון
תנועה כללית- 54%
תנועה פרוגרסיבית -16%
סה"כ תאים בתנועה- 26 מיליון
תאים עגולים- 4 מיליון
תאים תקינים - 2%
פתלוגיית ראש- 98%
מה דעתך על הבדיקה?
האם ניתן להרות באופן טבעי או שיש צורך בהתערבות רפואית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ` דוד בידר04/06/2018בדיקה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זרע
שני04/06/2018הבדיקה תקינה על אף שהתאים התקינים הם 2%
וישנם תאים עגולים 4 מיליון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע
פרופ` דוד בידר04/06/2018נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)