מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זריקת ovitrelle לפני הזרעהלנה01/06/2018
שלום, יש לי ציסטה בשחלה- אנדומטריומה. עומדת לעבור טיפול הזרעה. קיבלתי הפניה לזריקת ovitrelle. קראתי באתר כללית כי השימוש ב ovitrelle אסור כשיש ציסטה בשחלה וכשיש קרישיות יתר. נוסף לציסטה בשחלה, יש לי lupus cogulant קצת גבוה. האם הזריקה של ovitrelle אינה מומלצת עבורי? אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ` דוד בידר01/06/2018אוביטרל ניתן כדי לגרום לביוץ ואין לו שום קשר ל ציסטה או לופוס אנטקואגולנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לנה01/06/2018תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש תקווה שהבדיקת דם ביום א תראה תוצאה אחרת?נתי01/06/2018
שלום פרופסור.
ביום 21.5 החזרתי 2 עוברים יפים.
לאחר ההחזרה הזרקתי אוביטרל .
היום בבוקר 11 ימים לאחר ההחזרה ביצעתי בדיקת היריון ביתית וקיבלתי קו אחד- שלילי.
טרם קיבלתי וסת. האם יש תקווה שהבדיקת דם ביום א תראה תוצאה אחרת? תודה ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאה
פרופ` דוד בידר01/06/2018בשלב זה הייתה צריכה להיות כבר תוצאה חיובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון לאחר החזרת בלסטוציסטאור01/06/2018
שלום,
לאחר החזרת בלסטוציסט (יום 6!) שבוצעה ב23.5.18 היום 1.6.18 ( יום 10 להחזרה) ביצעתי בדיקת הריון ביתית ויצאה שלילית. היות ומדובר ביום שישי בקופות החולים לא מבצעים בדיקות דם.. בבקשה, הייתי רוצה לדעת עד כמה אני יכולה להסתמך על תוצאה זו..? אודה למענכם בהקדם האפשרי, אני ממש במתח וחסרת אונים! תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר01/06/2018הבדיקה הביתית אמינה מאוד ואם יצא שלילי אז ,קרוב לודאי ,שזה כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בדיקת דם מתייתרת?
אור01/06/2018השאלה היא האם יש טעם לבצע בדיקת דם או שמיותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בדיקת דם מתייתרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר01/06/2018אם לא מגיע וסת אז יש לעשות בדיקת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרדיול נמוך וביוץ תקיןאסטרדיול31/05/2018
IUI. יום 10 למחזור. זקיק 14 ממ. אסטרדיטול 300. LH נמוך עדיין. האם על מנת שייתקימו תהלכי ביוץ תקינים האסטרדיול צריך להיות גבוה יותר? אם אזריק אוביטרל בעוד יומיים יהיה תקין על אף E2 נמוך? בהנחה שהזקיק יהיה כבר כ18 ממ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עלייך להמשיך לעקוב אחרי התפתחות הזקיק ובהתאם לפעול ולא באופן שרירותי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה הריון ראשוןסוזי31/05/2018
אני אחרי החזרת עוברים טריים ביום ה3
כרגע אני בסוף שבוע 5
ולוקחת 2 אסטרופם ביום וגם אנדומטרין 3 ביום
היום ההיתי אצל הרופא והוא אמר לי שאני יכולה להפסיק עם האסטרופם אבל אני מפחדת.
האם ההפסקה יכולה להשפיע על ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המתיני עד שיודגם דופק עוברי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכה אחרי 8 ימיםעמ31/05/2018
שלום,
ב23/5 עברתי החזרה של בלסטוציט. היום (31/5) עשיתי בדיקת דם ויצא בטא 5. האם זה שלילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר31/05/2018הבדיקה שלילית אך לדעתי עשית מוקדם.
תחזרי על הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא נמוכה מאוד
עד31/05/2018אז יש סיכוי שהבטא תעלה ויהיה הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין-
עד31/05/2018אני לוקחת אוטרוגסטן, דופסטון, אסטרופם, ואוורל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובתכם
עד01/06/2018אני במתח. האם יש טעם לקוות שהבטא תעלה? פירטתי בתגובה הקודמת את התמיכה שאני לוקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר01/06/2018התמיכה לא משנה לעניין בדיקת הדם ואם אין הריון היא גם לא תעזור.
בשלב זה הבדיקה שלילית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
עד05/06/2018היום עשיתי בטא שיצאה 187.
האם זה תקין? זה ערך שנחשב טוב יחסית לזמן שעבר מאז ההחזרה? האם זה יכול להעיד על מספר העוברים שנקלטו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערך
פרופ` דוד בידר06/06/2018הערך ההתחלתי בסדר ומתאים לעובר אחד.
תחזרי על הבדיקה בהפרש יומיים ואז נגיד לך אם הכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא אחרי יומיים
עד07/06/2018עשיתי היום, והבטא יצאה 507. האם תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר07/06/2018עלה בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלה נוספת
עד08/06/2018סליחה על כל השאלות, חיכיתי להריון הזה הרבה זמן..
האם ניתן לשער לפי הבטא אם ההריון הוא חוץ או תוך רחמי?
יש לי כאבים חלשים שמופיעים ונעלמים באיזור הרחם/ שחלות. קצת יותר מורגש בצד השמאלי.
האם סביר או מדאיג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרט נוסף -
עד08/06/2018כשהחדרתי את המוליך עם נרות האוטרוגסטן הוא יצא עם מעט כתמים חומים עליו. דבר דומה קרה לי בדיוק לפני שבוע.
האם יש להניח שמתרחש דימום שמבשר רעות, לאור העובדה שההשתרשות כבר התרחשה? מזכירה את הכאבים החלשים שאני חשה מדי פעם, בעיקר בצד שמאל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בנסיבות המקרה כל האופציות פתוחות,רצוי לבצע אולטרסאונד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלה נוספת
עד08/06/2018אז יכול להיות שזאת תחילתה של הפלה? מה התסמינים שיכולים להעיד על כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה קרינון זה בסדר זה קורה לכולן וזה כתוב בהוראות שזה עלול לגרום לכתמים חומים
שלי08/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאמור כל האופציות קיימות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
עד10/06/2018בעקבות דימום קל אתמול בבוקר וכאבים הלכתי למיון נשים.
בבדיקת אולטרסאונד אתמול בערב לא ראו שק הריון ולקחו בדיקת בטא.
היום חזרתי לביקורת ובבדיקת אולטרסאונד לא ראו כלום ברחם אך ראו ממצא מחשיד להריון אקטופי, לא בוודאות.
הבטא עלתה מ-187 ב5/6 ל-502 ב7/6 ול-1150 ב9/6.
לפי החישוב אני בשבוע 5.
1. האם יש סיכוי שבגלל הבטא טרם נצפה שק הריון אך הוא יופיע, או בשבוע כזה אמור להופיע שק הריון בוודאות ?
2. האם בטא כזאת יכולה לנבוע מהריון חוץ רחמי?
3 האם הבטא נחשבת נמוכה או בטווח התקין לשבוע הריון זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאמור כל האפשרויות קיימות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקאפפטיל ועיכוב ווסת נמשךקרן31/05/2018
שלום רב
לפני שבוע הזרקתי דקא 3.75 כהתחלה של פרוטוקול ארוך, היתי ביום 26 למחזור, הרופא אמר שאני צריכה לקבל ווסת בעוד כמה ימים. מה עושים אם הווסת ממשיך להתעכב? עד כה לא קיבלתי ואני ממש חוששת כי הוא תמיד מגיע בזמן ובעיקר חוששת להמשך הטיפול.
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המתיני עוד מספר ימים אם לא תקבלי בצעי גם בדיקה להיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לפרופי בידר קלקסן ולידהלינוי31/05/2018
פרופ' בידר תודה על המענה
אודה לך אם תענה לי על שאלותיי:
בשאלתי לגבי תיזמון לידה אם קלקסן ציינת כי יממה לפני צריך להפסיק להזריק.
1. האם ניתן ללדת בלידה רגילה כאשר מזריקים קלקסן בהריון? אם כן איך מתזמנים זאת קובעים לידה אם זירוז? האם חובה קיסרי ?
2. במידה וניתן ללדת רגיל מה קורה כאשר יש צירים חזקים ולא עבר 12 שעות מהזריקה האחרונה אז חובה במצב כזה קיסרי?
3. זה הריון שני ובראשון הייתי אם קלקסן ולצערי לא עבר 12 שעות ונאלצו להרדים אותי בהרדמה מלאה
וליילד בקיסרי. האם ניתן ללדת בכלל בלידה רגילה לאחר קיסרי 1 בעבר שהיה לפני 6 שנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן
פרופ` דוד בידר31/05/20181.ניתן ללדת עם קלקסן. אם יש זריז מפסיקים קלקסן יום קודם וכך לפני ניתוח קיסרי.
2.קיסרי עושים רק בהתוויות לניתוח. אם הקלקסן קרוב לניתוח יש תרופות לטיפול במצב.
3.ניתן ללדת רגיל אחרי קיסרי אחד , אין לך מה לדאוג לעניין הקלקסן, עזבי את זה בצד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה שמחליפה מי שפירשירי31/05/2018
דוקטור שלום
הבוקר קראתי באתר מאקו כי יש בדיקת דם בליס שיכולה לתת תחליף למי שפיר והיא אמינה 99% האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר31/05/2018ישנה בדיקת דם בשבועות 11-14 היכולה לגלות סינדרום דאון ודומים.
זה לא מחליף מי שפיר ואם הכל תקין אצלך , ואת מתחת 35 אז זה בסדר לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידר סיכון להפלה במי שפיר
שירי31/05/2018פרופ בידר שלום
אני בת 42 בהריון טבעי אני מבינה שחובה לעשות מי שפיר בגיל הזה ובדיקת דם לא תחליף למי שפיר בגילי אך האם בגיל הזה גם מי שפיר עלול לגרום להפלה ועדיף את הבדיקת דם או שהסיכון להפלה בבדיקת מי שפיר לא קשור לגיל היולדת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר31/05/2018יש סיכויים של 1 ל 200 דיקור ים שאחד יפול.
אם הכל תקין את יכולה להסתפק בבדיקת דם.
זה מכון שמי שפיר מקיף יותר בדיקות.
בידיים טובות הסיכויים להפלה נמוכים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות בהריון מתי עושים?לירז31/05/2018
דוקטור שלום
באיזה שבוע עושים בדיקת חלבון עוברי וסקירת מערכות מאוחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר31/05/2018חלבון עוברי 16-18
סקירה מאוחרת שבועות 22-23.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה טבעית -גודל ביציתרעות31/05/2018
אני העיפו לי פוריות כבר שנה וחצי עברתי 4 שאיבות (12-15 ביציות כל שאיבה) ללא הצלחה. חודש שעבר התחלתי תהליך שאיבה טבעית היו 3 ביציות גודל 10 שלא גדלו החלטתי לעצור את התהליך ולהמשיך במחזור הבא. עכשיו אני במסלול חדש של שאיבה טבעית . יום 7 היתה ביצית גודל 12. רירית 5 היום זה היום 9 ביצית גודל 11. רירית 3.
אני לא מבינה מה קורה. המצב מדאיג אותי מאוד.
האם אני יכולה להסיק מזה שאיכות הביציות שלי גרוע? יש סיכוי שזה יגדל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה
פרופ` דוד בידר31/05/2018לא ציינת גיל.
לפי הנתונים, החסרים, אין תהליכי ביוץ
תקינים.
היות ואין בדיקות דם ונתונים נוספים זה מה שאפשר לומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה טבעית -גודל ביצית
רעות31/05/2018בת 34
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה
פרופ` דוד בידר01/06/2018את לא צריכה ללכת על מחזור טבעי,
אם יוצאים לך מספר ביציות טובות, כפי שציינת, אין ללכת לטפל על מחזור טבעי, שגם ככה הוא לא הלך בסדר אצלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Cmv-מעקב בשבוע 12לינוי31/05/2018
חברה שלי בשבוע12 ,לאחר שהתברר בבדיקות קודמות שאינה מחוסנת לcmv
היא במעקב .
לפני שבועיים היא עשתה בדיקה שהייתה שלילית והבנו שאינה מחוסנת וגם איננה חולה בוירוס.
בבדיקה האחרונה היה שינויי,רציתי לדעת מה השינויי אומר
lgG Cmv-12.20 גבולי
Cmv-lgm-7.90 שלילי
Cmv lgG(add davic) -<4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר31/05/2018בשלב זה אין לראות בעיה.
צריך לחזור על הבדיקה בעוד 3 שבועות.
לפי בדיקה זו אין עדות להדבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי הפריה חוץ גופיתאלון31/05/2018
שלום לכם.
אני מבוגר מאשתי ב-3 שנים ובשנים 2006,2009 היא ניקלטה בקלות וספונטנית להריונות תקינים.גילה כיום 43 וחצי.
בשנים 2016,2017 היא היתה 4 פעמים בהריון.פעמיים כימי ועוד פעמיים שנפל בשבועות 8-11.
השנה 2018 עדיין לא ניקלטה.
4 ההריונות ב2016-17,למעט השלישי שהיה עם זריקת אוביטרל אחת בלבד-היו ספונטניים.
בחצי שנה האחרונה היא עשתה 3 סבבים של טיפול הורמונלי שמתוכם 2 עם הזרעה וזה לא הלך.
אני מנסה"לשכנע"אותה לעשות הפריה אך ללא הצלחה כי היא טוענת שזה"לא טבעי"וההורמונים מנפחים את הגוף וכיו"ב.
האם יש לכם מה להציע לי כיצד בכל זאת לשכנע אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ` דוד בידר31/05/2018ההצעה לעשות הפריה חוץ גופית שתיתן תוצאות לא טובות היא בספק רב, ובשלב זה צריך לברר מה קורה עם המצב השחלתי שלה.
צריכה לעשות פרופיל הורמונלי ואז נציע מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים כפולה וסיכויי קליטהדנה30/05/2018
שלום. יש לי שני עוברים שהוקפאו יחד ביום 3. האם ניתן להחזיר אחד ביום 3 ואחד לגדל ולהחזיר ביום 5? והאם זה עשוי להגדיל את סיכויי הקליטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין צורך ירצו יגדלו ברחם לבלסטוציסטים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר זקיק אחד מופרה ואחד לאלינוי30/05/2018
פרופ שלום
אודה לתשובתך לגביי שאלותיי
1. בהריון טבעי ללא טיפולים במעקב זקיקים שממש לפני הביוץ היו 2 זקיקים יום לאחר הביוץ אחד נעלם שאיתו נקלטתי והשני היה 12 מ"מ לאחר הביוץ ולא נעלם ? מה קורה כאשר נוצר הריון וזקיק אחד מופרה והשני לא נעלם ? האם הוא נפלט?
2. מזריקה קלקסן איך מתזמנים בסוף הריון לידה אם קלקסן ? הרי יכול להיות צירים שעה לאחר הזרקה האם יקובעים מועד לידה ועושים זירוז מי שמזריקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר30/05/20181.זקיק של 12מ״מ יעלם לאט לאט לקראת הוסת. הוא לא נפלט אחא לאט לאט נספג על תאים מיוחדים שעושים את התהליך הזה.
2.קלקסן מפריעה רק לעניין הניתוח הקיסרי ויש להפסיקו כיממה לפני.
גם אם תפסיקי להזריק שיתחילו צירים לא תהיה בעיה כי אנחנו יודעים לטפל גם בבעיות שיוצר הקלקסן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)