מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ג'ונל f ומועד זריקהלירי29/01/2018
שלום,
נטלתי ג'ונל f במינון 37.5 4 ימים וממשיכה ליטול עד לקבלת האוביטרל. באולטרסאונד זקיקים שנעשה אתמול יש זקיק בגודל 16 רירית רחם 6.5 מ"מ.
E2 892
פרוגסטרון 2.2.
מתי להערכתך תנתן זריקת אוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ` דוד בידר29/01/2018אפשר לתת אוביטרל בעוד יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת
לירי29/01/2018תודה רבה ושאלה נוספת:
לבעלי יש בעיית זרע של מורפולוגיה 3% ותנועתיות בינונית. אנחנו צריכים לעשות השבחה והזרעה. בהשבחה הקודמת נמנענו מיחסים יום וחצי כיוון וביקשו מאיתנו לקיים יחסים ביום מתן האוביטרל. הלבורנטית טענה שהזרע לא מספיק טוב בגלל שלא נמנענו יותר ימים. כמה ימים להימנע הפעם? מיום חמישי אנחנו נמנעים ועד ההזרעה זה יהיה 7 ימי המנעות. זה בסדר או הרבה מידיי? מאוד פוחדים לפגוע בסיכויים להיקלטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מספיקים 3-4 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות לגבי הזרעהליהי29/01/2018
בוקר טוב פרופ .
1- בהזרעה הקרובה אני אשתמש לראשונה בגונאל . האם הגונאל גורם להקדמת הביוץ או שעדיין הביוץ צפוי ביום ה-14 למחזור כמו שיש לי באופן טיבעי ?
2- אם בהזרעה לאחר הגונאל אני ארצה לחזור להזרעה טיבעית זה אפשרי ? או שמעתה ואילך אני אהיה מוחייבת להורמונים ?
תודה, ליהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
פרופ` דוד בידר29/01/20181.בטיפול בגונל הביוץ נגרם על ידי זריקת אוביטרל והביוץ הטבעי אינו פועל.
2.אפשר לחזור אחר כך להזרעה טבעית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הביוץ הטבעי לא פועל ?
ליהי29/01/2018תודה פרופ' בידר !
למה שלוקחים גונאל הביוץ הטבעי לא פועל ?
ובחודש שמפסיקים גונאל הביוץ הטבעי חוזר ?
תודה , ליהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גיוס הזקיקים נעשה על ידי הגונל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתית חיוביתנילי28/01/2018
היי, עשיתי החזרה של עובר בן 5 ימים מוקפא ביום שישי 26.1
ההחזרה היא במחזור טיבעי למעט תמיכה קלה של אוביטרל
זריקה שלמה ב21.1
חצי זריקה ב26.1
חצי זריקה ב29.1
האם האוביטרל יכול לתת תוצאה חיובית כוזבת בבדיקה ביתית?
במידה וכן, תוך כמה זמן האוביטרל יוצא מהגוף כך שלא ישפיע על התוצאה של הבדיקה הביתית.
(כמובן שאבצע בעוד 10 ימים גם בדיקת דם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
נילי29/01/2018איך מחשבים את השבועות? במידה וקיבלתי מחזור אחרון ב9.1 וההחזרה הייתה ב26.1 עובר בן 5 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד סופרים שבועות בivf
נילי29/01/2018אשמח לתשובה לגבי איך סופרים שבועות .
השאיבה הייתה ב29.12
העובר עבר pgd
ההחזרה הייתה ב16.1 (עובר בן 5 ימים)
כמו כן, יש לי גם הפרשות צהובות, האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר29/01/2018אוביטרל ימצא 4 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית על השאלה הנוספת
נילי01/02/2018אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
פרופ` דוד בידר03/02/2018אחרי 4 ימים כבר איננו בגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הערכים יצאו תקינים?ספיר28/01/2018
שלום,
לאחר מספר טיפולים נקלטתי בסוף להיריון טבעי כאשר בבדיקה הראשונה הערכים היו:
בטא - 37
אסטרוגן - 338
פרוגסטרון - 15
לאחר כארבעה ימים עשיתי שוב את הבדיקה והערכים יצאו:
בטא - 398
אסטרוגן - 336
פרוגסטרון - 12
האם מדובר בהריון תקין? הפרוגסטרון לא צריך להיות גבוה יותר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר29/01/2018בשלב זה בסדר
זוהי רמת הפרוגסטרון בהריון טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מניעה ובחילות הריוןנטלי28/01/2018
שלום.
כרגע בטיפולי פוריות עקב מחלה גנטית.
התחלתי כדורי מניעה מאוחר.
ידוע לי שהיה ביוץ לפני קיום היחסים
השתמשתי בספוג עם קוטל זרע. +כדור מניעה הרמונט.
מהבקר בחילות מטורפות.
האם יתכן הריון.??
מה לעשות ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בירור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2018להמתין לפחות לטווח של 14-16 ממועד המשוער של קיום היחסים עד לבדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור
נטלי28/01/2018האם להמשיך את כדורי המניעה עד לבירור??
או להפסיק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפסקת הגלולה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2018הפסקת הגלולה אמורה לעורר הופעת מחזור שישלול את האפשרות של היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול IVF + שאיבת זרעדניאל28/01/2018
שלום, לאחר בירור אצל הרופא נשים הפנו אותי ואת בעלי לבצע הפריה חוץ גופית ושאיבת זרע לאחר שלא נמצאו ב-2 בדיקות אצל בעלי זרע
היינו היום בייעוץ במדיקל סנטר ונמסר לנו שהעלות לשאיבת זרע היא 5000 שח. אמרו לנו שכך זה גם בבית חולים בלינסון. האם זה באמת נכון? זאת העלות? אנחנו זוג צעיר ומאוד חוששים מהעלות הכספית. אשמח לקבל המלצות על מרפאות יותר זולות. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2018בבית חולים בילינסון,השאיבה עשויה להיות בהוראת הרופא ללא תשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרה של בלסטוציסטשוש28/01/2018
שלום רב, אחרי 12 ימים שאני לוקחת 3 אסטרופם, מיוום קבלת המחזור, אלו התוצאות:
אסטרדיול 759
LH 3.80
פרוגסטרון 50.4
אני לחוצה, כי ה-lh ניראה לי מאוד נמוך, האם כך הדבר?
אשמח לקבל תשובה מהירה כי אני ממש בלחץ שלא תיהיה החזרה (בת 46 מתרומה)
תודה רבה לכם על הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם טרם נטלת תכשיר פרוגסטרון -התוצאה היא תקינה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד לא התחלתי אנדומיטרין, לזה התכוונת?
שוש28/01/2018כי הפרוגסטרון מאוד גבוה. מה עושים במקרה כזה? מחכים למחזור הבא? בבקשה תענה לי. והמון המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי אישור לטיפולי הזרעהרחל אדמוני28/01/2018
שלום רב,
בתי בת 39, נשואה שנתיים ומנסה להרות, לפני חצי שנה היה לה הריון ובשבוע שביעי לא היה דופק ונאלצה לעבור הפלה יזומה. לפני כחודשיים הייתה בהריון שנקראה כימי, ולאחר דימום חזק הרופאה ראה שאינה בהריון (לפני כן בדיקות הדם הראו הריון). בתי קיבלה את זה מאוד קשה ונכנסה לדיכאון, במיוחד עקב גילה. הרופאים עשו לה את כל בדיקות הדם הנחוצות לבדיקת פוריותה וגם בבדיקה גניקולוגית ואולטרסאונד, נמצא הכל תקין. גם אצל בעלה, בדיקות הזרע היו תקינות. ביתי ביקשה הזרעה בכדי שאולי התהליך יהיה מהיר יותר, והרופאים אמרו לה שאם אין בעיית פריון אי אפשר להפנותה להזרעה. הודה לכם אם תוכל להנחות אותנו באיזו אפשרות ניתן להאיץ את התהליך בכדי שייקלט הריון תקין ומדוע לא מאשרים לה הזרעה. בתודה ובברכה, רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2018להערכתי יהיה ראוי לאשר לה טיפול להעצמת פוריותה הכולל גם הזרעות וזאת בהתחשב בעברה וגילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישור להזרעה
רחל אדמוני28/01/2018לד"ר אשכנזי, מודה לך מאוד על תשובתך המהירה, עזרת לנו מאוד,רחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה עם ה-LH ?עינב28/01/2018
שלום רב.
במעקב זקיקים יום שישי -
זקיק 17
E2 535
LH 8
Prog 2.1
במעקב זקיקים היום (יום ראשון) -
זקיק 19
E2 1290
LH 13
Prog 2.4
מחזור טבעי.
השאלה- למה ה-LH לא עולה גם ? מתי צפוי ביוץ ?
תודה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מועד הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2018הערכתי היא שלאור היעלמות הזקיק המוביל הנך בסמוך או זמן קצר לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נעלם
עינב28/01/2018תודה פרופ',
אך הזקיק לא נעלם היה 17 והיום 19 (כמו שרשום) .
למה ה-LH לא עולה ? ומתי צפוי ביוץ ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב אחרי גונאל 300ענת27/01/2018
מזריקה כבר 3 ימים, בפעם הראשונה הזרקתי מול אחות, וכשחזרתי הביתה התחילו כאבים כמו גוש כואב בצד שמאל שהזרקתי ועכשיו פשוט כל צד שמאל שלי כואב סביב השחלה ואולי גם בלוטת לימפה. ביומיים שאחרי הזרקתי רק בצד ימין, וצד ימין בסדר גמור ובכלל לא כואב. ממה נובע הכאב? האם בגלל שהמזרק היה קר? תודה מראש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראוי לבצע אולטרסאונד,כדי לבחון מה קורה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי עושים החזרת מוקפאדיאנה27/01/2018
בת 38 לאחר 2 כשלונות בהחזרת עוברים טריים.
עוברים באיכות A ללא שברים .
נשאר לי עובר מוקפא 1 דרגה A .
מתי מחזירים עובר מוקפא לאחר הביוץ או לפני הביוץ?
הרופא מעוניין לעשות החזרה על בסיס טבעי ולאחר מכן תמיכה הורמונלית.
האם הטיפול נכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם הבחירה היא במחזור טבעי ההחזרה היא לאחר הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טווח פרוגסטרון לפני ביוץפזית26/01/2018
שלום רב,
מהם טווחי הפרוגסטרון כמה ימים לפני ביוץ ? ובביוץ עצמו ?
האם ערכים סביב 2-2.5 נחשבים תקינים או גבוהים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ` דוד בידר27/01/2018הרמה 2-2.5 זה בסדר ו ריך להיות נמוך לפני ביוץ.
אחרי ביוץ עולה ישר ל6-7 ואחר כך עוד יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לפעילות יתר של הזקיק הצהובדנה26/01/2018
מוסיפה שאני סובלת מהפרשות מרובות שקופות וצהובות (ליחה על התיאור) די מתדריד ולא מפסיק או לא משתפר
יש מה לדאוג?
לגשת בתחילת שבוע לרופא?
אפשר להמתין בשקט לתור שלי שבעוד שבועיים וחצי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר להניח שמדובר בהפרשות שמקורן מצוואר הרחם,רצוי להיבדק כדי לראות שאין גם גורם דלקתי או אחר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים על בסיס מחזור טבעידנה26/01/2018
שלום,
בת 41.3,לפני יומיים הוחזרו 2 עוברים מוקפאים על בסיס מחזור טבעי. הרופא החליט לא לתת תמיכה כלל. לדבריו,אין הוכחות שזה מעלה את הסיכויים להריון...
בעברי- 2 ivf, הזרעה אחת על בסיס מחזור טבעי ללא תמיכה אחרי ההזרעה - ההזרעה הייתה בין 2 הivf.
בשתי ההפריות קיבלתי תמיכה של אוטרוגוסטן ואסטרופם.
בכל הפריה נוצרו 9 עוברים,לדברי הרופא-באיכות מצויינת.
רציתי לדעת מה דעתכם על החזרת מוקפאים ללא תמיכה הורמונלית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה הורמונאלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2018לטעמי הגישה הטיפולית היא לתת תמיכה גם ״בבחינת כם חא יעזור חא יזיק״
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי ivf לילד 3ליטל26/01/2018
שלום רב, עברתי טיפולי ivf ל2 הילדים שלי ועכשיו אני רוצה את הילד ה3. ידוע לי שעל 2 ילדים הייתה השתתפות והתשלום היה סימלי. הייתי מעוניינת לדעת מה קורה עם ivfנוסף לילד שלישי איך המחירים בבתי חולים פרטיים כמו אסותא לילד 3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדקי זכויותייך מול הביטוח המשלים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)