מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסים והזרעה לפני הביוץריקי17/01/2018
שלום למומחים
האם יחסים רגילים 25-26 שעות לפני ביוץ שידוע מתי הוא היה בגלל האוביטרל-"תופסים"?כלומר ניתן להיקלט מהם או שזה גבולי?
האם הזרעה תוך ריחמית 9 שעות לפני הביוץ "תופסת"?
אחרי הביוץ הנ"ל אין הזרעה נוספת.
האם קריטי לקיים יחסים 22-23 שעות אחרי הביוץ הנ"ל או שאפשר לוותר עליהם אם מטרתם הריון בלבד?לפני זה בכל מיקרה לא אוכל לקיים יחסים.
בתשובה בבקשה להתייחס לכל השאלות בפנייה הזאת
תודה רבה.
מעריכה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל עיתויי היחסים שציינת הינם בעלי ערך מוסף
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ציסטה לפני החזרת מוקפאים- E2 1019מרינה17/01/2018
שלום. אני בת 37 אחרי 12 סבבי IVF והריון אחד שנגמר בשבוע 7. כרגע מיועדת להחזרת מוקפאים. בדיקת דם וus הראו נוכחות של ציסטה בשחלה ימנית. השאלה שלי היא האם ניתן לשאוב אותה ואז להתחיל את הטיפול? הרופא שלי מציע לחכות ולקחת חודש גלולות. אם אכן ניתן לשאוב אותה כמה זמן אחרי מותר להכין את הגוף להחזרה. כבר התחלתי ליטול אסטרופם. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הציסטה אינה אמורה להפריע בהחיך החזרת מוקפאים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה והחזרה של טריים בתרומת ביצית
מרינה17/01/2018כלומר זה שהאסטרדיול כל כך גבוה 1200 ביום הראשון לנטילת אסטרופן לא אמור להפריע להחזרה? גם אם זה עוברים טריים מתרומת ביצית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בתנאי שהפרוגסטרון נמוך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר הרחם עולה בביוץורד17/01/2018
שלום רב.
האם בזמן ביוץ צוואר הרחם עולה למעלה ויותר קשה לראות אותו ?
אני שואלת כי קשה לי מאוד עם הספקולום ועברתי כבר בדיקה גניקולוגית אחת עם ספקולום אבל זה לא היה בביוץ. השאלה אם קשה יותר לראות את צוואר הרחם בביוץ (בהזרעה) ולכן הספקולום יהיה מכאיב יותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק נעלם אחרי ביוץרחלי17/01/2018
1. תוך כמה זמן מרגע הביוץ הזקיק המוביל נעלם ?
2. האם אחרי ביוץ ה- LH וה- E2 אמורים לרדת ?
תודה פרופ' על המענה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גופיף צהוב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2018לאר הביוץ הזקיק הופך לגופיף צהוב בעל מירקם ציסטי המכיל בתוכו דם,ערכי ה-LH והאסטרוגן יורדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת אחרי טיפול עם gonal fמירי17/01/2018
עשיתי הזרעה עם gonal f.לצערי טיפול לא הצליח וקיבלתי וסת.
הוסת קצרה עם דימום מועט מהרגיל. האם gonal f משפיע על כמות ואיכות הדימום של הוסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ווסת במחזור טיפולי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2018בד״כ הווסת במחזור כזה עוצמתית יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק שבייץ או אנדמטריומהמיכל16/01/2018
משום מה כבר פעם שלישית שאני כותבת את ההודעה וטנינרואה שניא יורדת מהפורום. מנסה שוב
היום הייתי בבדיקת זקיקים
הרופא שמטפל בי התבלבל תחילה בין זקיק לבין אנדמטריומה.
הוא טען שנראה לו שבייצתי כבר וכי עובי הרירית שלי 15ממ. טענתי שזה מוקדם לדעתי ותמיד עובי הרירית שלי בגודל הזה פחות או יותר. במבט שני בדק גם זרימות של דם ״מהזקיק״ ואז אמר שכנראה לא בייצתי וזה לא זקיק ויש זקיק נוסף של 14 מ״מ.
יש לציין שיש הפרשות מרובות ב3 ימים האחרונם.
מספר שאלות:
1. ייתכן שפרפסור לפוריות כול להיתבלבל בין אנדמטריומה לזקיר שבייץ?
2. אני שומרת מקווה אני טובלת מחר ועל כן אני לחוצה, ההפרשות מרובות מעידות על ביוץ שקרה כבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיק
פרופ` דוד בידר17/01/2018הרופא שלך צריך לשלוח אותך לבדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון כדי שיתן לך תשובה החלטית ולא רק מה שהוא חושב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה דעתכם על השיטה החדשה למטופלים?דניאלה16/01/2018
שלום לכם רופאים יקרים!
אנחנו נשואים 6 שנים, מנסים להביא ילדים לעולם ללא הצלחה!! עברתי כבר 7 שאיבות והרבה החזרות של עוברים . בלי הצלחה.. פעם אחת הייתה בטא אבל דיממתי אחרי יומים . הרופא נשים אמר שהכל תקין ולא לדאוג אבל כבר 6 שנים שכל יום אני מתפללת לילד!
שמעתי מאחות בבית חולים על שיטת IMSI ואז קראתי גם את הכתבה בישראל היום ואני רוצה לשמוע אם אתם בעד הטיפול ולמה הרופא שלי לא הציע לי אותו כבר בהתחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיון זרע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2018האינדיקציה לשימוש באחת משיטות מיון זרע במקרה שמבוצע ICSI לצורך הפריה הנו בהתוויה הקשורה בזרע,ולכן הרופא המטפל שלך צריך לשקול את האפשרויות האלו לפי נסיבות המקרה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אנחנו...
דניאלה16/01/2018היי יקירה.
גם אנחנו באותו המצב, בפעם הבאה הולכים על מיון אצל ברטוב. הרופא שלנו המליץ והחלטנו לתת צ'אנס כי אין מה להפסיד. אשמח לשוחח איתך ולהתייעץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיון זרע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2018מיון זרע בשיטת ה-PICSI אינו נופל באיכותו,אם לא אפילו עולה על כל שיטה אלטרנטיבית אחרת ואינו כרוך בהוצאה מהותית כל כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ארוך מהרגיל מודאגתרונה16/01/2018
שלום דוקטור ביום חמישי קיבלתי מחזור וביום שבת נחלש וממשיך עד עכשיו אבל לא בניגוב אלה יותר טיפות על הפד יום א עשיתי אולטרסאונד וגינלי (היה היום החמישי למחזור) והרירית הייתה 8 מ״מ יכול להיות שבגלל זה עוד לא נגמר הווסת והרירית עוד מתרוקנת?? קצת חוששת תמיד זה נגמר ביום ה6 ואין כלום אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אכן הרחם עדיין לא התרוקן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובי רירית הרחם ומחזור ארוך המשךךך
קטי16/01/2018אז זה תקין? שיש עוד דימום ביום ה7? (חלש יחסית) בגלל הרירית? מתי לדעתך כבר אמור להיפסק? אשמח לעזרה אני בת 28 ללא גלולות או הריונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הדמם אמור להיפסק תוך זמן קצר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיות וטיפול בלטרוזולמיואשת16/01/2018
שלום רב,
מאובחנת עם שחלות פוליציסטיות וטטוסטרון גבוה. וסת אחרונה ב5.1. אני ביום 13 למחזור. ביום 5 למחזור נטלתי 2 כדורי לטרוזול ביום למשך 5 ימים.
היום ביום 13 למחזור במעקב זקיקים זקיק בגודל 10, בשחלה שמאל זקיק בגודל 10 וזקיק נוסף בגודל 11.
E2 239
Progesteron4.2
ידוע לי שהפרוגסטרון גבוה לשלב זה של המחזור.
מה הסיבה לפרוגסטרון הגבוה? האם הכדורים משפיעים? יכול להיות שיהיה ביוץ החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיין לא ניכרת השפעה של התרופה הפרוגסטרון הגבוה קשור לסטטוס ההורמונאלי שלך כבעלת שחלות פוליציסטיות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה האם יש
ליה16/01/2018האם יש צורך להמשיך במעקבי זקיקים ובדיקות דם או שעדיף לשקול טיפול אחר דוגמת זריקות?
ההחלטה באחריות הרופא המטפל שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תוצאות E2לינה16/01/2018
במעקב זקיקים בביוץ טיבעי לחלוטין (יום מחזור 14) התקבלו התוצאות :
זקיק 22
עובי רירית 10
E2 1338
LH 30.2
Poregesteron 2.4
האסטרדיול נראה לי גבוה מידי ומתאים לשני זקיקים , אז איך זה שראו רק זקיק מוביל אחד ? זה ממצא תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר E2
פרופ` דוד בידר16/01/2018הE2 בסדר גמור לזקיק כזה ולפי ה LH הביוץ בין 24-36 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות
לינה16/01/2018
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון, איכות ביציות, תדירות טיפוליםיעל16/01/2018
שלום,
יש לי מספר שאלות לצורך המשך טיפולים ביחס לטיפולים שעברתי:
גונאל 225 - 11 ביציות, 8 הפריות - עוברים לא התפתחו טוב, 2 עוברים לא באיכות טובה
מונופור 300 מ"ג - 11 ביציות, 6 הפריות, 3 עוברים בגודל A8, ,B8, B6 - הריון לא תקין
עובי רירית 9
מונופור 225 - 7 ביציות, 2 הפריות, 2 עוברים בגודל A2, A4 (החזרה ביום השני), עובי רירית 6
מונופור 300 - 8 ביציות, 3 הפריות , 2 עוברים בגודל 8B, 6N
עובי רירית 6.3
תדירות טיפולים - הטיפול בו הושג הריון היתה הפסקה של 4 חודשים מהטיפולים. האם יש קשר להשתרשות?
עובי רירית - האם יש קשר בין עובי הרירית להשתרשות? אם כן - איך מגיעים לעובי רירית 9, כמו שהיה בטיפול בו הושג הריון לא תקין? ומהו עובי הרירית שצריך להיות במעקב הזקיקים האחרון לפני השאיבה?
מינון - הורדה במינון מונופור תגרום לירידה בכמות הביציות?
איכות - האם נכון שהורדה במינון תגרום גם לאיכות ביציות טובה יותר?
אשמח לשמוע את דעתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון
פרופ` דוד בידר16/01/2018כדי לענות על מה שכתבת צריך לדעת גיל, מצב זרע ואיך הטיפול הלך ולמה הורידו לך מינון.
מציע שתפני לעוד רופא שיעבור איתך ויסביר לך כל דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
יעל17/01/2018בת 42, ללא בעיות רפואיות, פעילות שחלתית טובה
אין בעיות בזרע
הטיפול הראשון אצל הרופא הנוכחי היה עם גונאל. הטיפול הניב הרבה ביציות אבל לא טובות. (למעשה הטיפול הראשון של ivf אותו ביצענו בציבורי גם היה שימוש בגונאל. 14 ביציות. הפריות לא באיכות טובה)
לאחר מכן עבר למונופור 300. שהניב הריון לא תקין.
ואז החליט להוריד ל- 225 מ"ג, כיוון שראה שיש פעילות שחלתית טובה. גם פה היו 2 עוברים טובים, כמו בשימוש עם 300 מ"ג.
הפרוטוקול הנוכחי החדש שנתן, שוב עם גונאל ושילוב מונופור. לא כל כך ברור לי למה חזר לגונאל.
האם לדעתך טיפול עם זריקת מונופור במינון נמוך מאוד, 150 מ"ג , יהיה יעיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איכות ביציות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2018מתברר שאירי ההיריון וההפלה רירית הרחם לא הגיע לאיכויות אופטימאליות,לכן לטעמי יש לבצע היסטרוסקופיה כחלק מבירור הכישלון החוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 12 יום אחרי החזרת בלסטוציסטאורטל14/01/2018
האם בטא 700
12 יום אחרי החזרת בלסטוציסט היא בטא נמוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?????????????
אורטל14/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא! זו בטא טובה ותבדקי הכפלה 48 שעות אחרי
גל15/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בסדר גמור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר הזרעה תוך ריחמיתמורנה14/01/2018
שלום,
לאחר בדיקות התברר שלבעלי יש בעיה בתנועה בזרע.
לאחר לקיחת איקקולומין במשך5 ימים פעמיים ביום.
ניתנה לי זריקה אוביטרל 250 למחרת עברתי הזרעה ויום אחרי עוד הזרעה. סה"כ 2 הזרעות.
לאחר ההזרעות היון לי כאבי בטן נורא נורא חזקים שליוו אותי במשך שבועיים כמעט, הבטן התנפחה לי והתחילו לי גם כאבים בחזה.
האם אלו תופעות לוואי נפוצות לתהליך הזרעה?
ולאחר מתן אוביטרל מתי אמורים לקבל מחזור במידה ולא נקלטתי?
תודה מראש
מורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התופעות שכיחות לאחר ההזרעה,הווסת תוך שבועיים מההזרקה של האוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי של רירירת הרחםשירה14/01/2018
שלום דוקטור מהו עובי רירית הרחם שאמור להיות ביום ה5 למחזור?
3-5 מ״מ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך עובי רירית הרחם
שירה15/01/2018שלום דוקטור אתמול היה היום החמישי למחזור והרירית הייתה 8 מ״מ אבל עד היום עוד בבוקר היה לי דימומ של הווסת ועככשיו כבר נגמר יכול להיות שהרירית פשוט לא התרוקנה מספיק? ועכשיו היא תיהיה דקה יותר?
סביר להניח שזו תמונת המצב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה וסיכוי להפלות חוזרותמיואשת מהעתיד13/01/2018
אני לאחר הפלה בשבוע 8 לאחר IVF. האם זה אומר שהסיכון שלי להפלות חוזרות בעתיד הוא גבוה? ובפרט כאשר זה ב IVF שאחוז ההפלות יותר גבוה? מה הסיכוי להריון תקין? תודה
אירוע בודד של הפלה אינו מורה על נטיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)