מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שילוב של הורמונים בהזרעהלירן24/01/2018
רוצה להבין משהו לגבי שילוב של הורמונים בהזרעה-
1- להבנתי השאיפה היא להגיע ל 2-3 זקיקים מובילים - האם זה אומר שיהיו 2-3 ביציות בשלות לביוץ ?
כלומר, יכול להיות זקיק בשל אבל ריק מביצית ?
2- מה קורה אם נוצרים 5 זקיקים מובילים ? מבטלים את ההזרעה ?
תודה רבה על ההסבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב
פרופ` דוד בידר25/01/20181.זה נכון.2-3 ביציות בשלות.יכול להיות גם זקיק ריק.
2.אם יש יותר מ 4 זקיקים זה לשיקולך ולשיקול הרופא מה לעשות עקב סיכויים גדלים להריון מרובה עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, ועוד שאלה אחת
לירן25/01/2018
נניח שהגונאל (מינון 50 כל יום) יוצר 4 זקיקים מובילים ונחליט לבטל את ההזרעה , מה מקובל לעשות במקרה כזה בסבב הבא ?
להוריד מינון אי אפשר כי להבנתי 50 זה הכי נמוך. אז מה עושים במקרה כזה להבא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר25/01/2018אפשר ללכת על מינון נמוך יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים אחרי מחזורעידן טרנטו24/01/2018
לאישתי החזירו עובר אחד לא ישר אחרי שאיבה מטעם שהיתה
מלאה הורמנים אמרו לנו שעובר בן שלושה ימים אז עם עברו 4 ימים זה אומר שעובר בן 7 ימים האם זה נכון? והיא מקבלת קרינון
רציתי לדעת האם זה בסדר? ואם יש תופעות לוואי לכיוון החיובי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר
פרופ` דוד בידר25/01/2018לא הבנתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיבות נטילת מיקרופירין 100ריקי24/01/2018
כתוצאה ממספר הפלות טבעיות עשיתי בדיקת קרישיות יתר ויצא תקין ולמרות זאת הרופא נתן לי מרשם למיקרופירין 100 אחרי ההזרעה.
קראתי בעלון שזה לא טוב במקרה של אסטמה ואני סובלת מאסטמה.
האם למרות זאת כדאי להמשיך עם המיקרופירין?נטלתי אותו רק 3 ימים והפסקתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אספירין
פרופ` דוד בידר25/01/2018אין הצדקה למתן התרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד מסעיפי בדיקת הקרישיות
ריקי25/01/2018היה SCT RATIOׂLACׁ 1.5 RATIO
וזה לכאורה מחוץ לנורמה 0.7 עד 1.22.
כל שאר הסעיפים בבדיקת הקרישיות תקינים.
האם עדיין אותה קביעה שמיקרופירין 100 מיותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוגריים סביב המילה LAC
ריקי25/01/2018היה צריך להיות סוגריים סביב LAC כשנירשם הנתון ב"אחד מסעיפי בדיקת הקרישיות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/01/2018במקומך הייתי פועל לפי המלצת הרופא המטפל גם אם בבחינת אם לא יעזור לא יזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהמשיך מיקרופירין אחרי כמה ימים ללא נטילה
ריקי25/01/2018התחלתי מספר ימים עם נטילתו יום אחרי ההזרעה ואז הפסקתי.כבר 3 ימים לא לקחתי.אז כדאי להמשיך למרות ההפסקה בת כמה הימים או בגלל ההפסקה כבר לא כדאי להמשיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשיכי בטיפול לפי הוראות הרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאספירין
פרופ` דוד בידר25/01/2018לאספירין יש תופעות לואי ואין הצדקה לקחת תרופה ללא התויה.
אין שום בעיה בבדיקות קרישה.
לקיחת אספירין בתחילת ההריון לא תמיד טובה לתהליכי ההריון.
אני לא הייתי ממליץ להשתמש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי רפואה משלימה בתחילת הריוןריקי24/01/2018
בהנחה שנכנסתי להריון לפני שבוע אחרי הזרעה-האם דיקור סיני ו/או אוסטאופטיה בשלב זה יכול לגרום לנזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משלים
פרופ` דוד בידר25/01/2018לא, אין נזקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה נכונה בזמן טיפוליםג24/01/2018
עד כמה מוכח שתזונה בריאה וספורט יוכלו להביא יותר ביציות וגם איכותיות, נאמר לי שאם אתמיד בין חצי שנה לשנה עם אורח חיים בריא, כלומר להמעיט מאד בסוכרים, אוכל מטוגן ושמן, להמעיט בממתקים, חטיפים, בקמח לבן ולאכול רק קמח מלא, אורז מלא, ירקות פירות דגים, ופעילות ספורטיבית, אני רזה אבל בכל זאת נאמר לי שבנות שעשו זאת היו להן הפריות מוצלחות וחלקן נקלטו בגיל מבוגר בשילוב עם דיאה, עד כמה זה נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה
פרופ` דוד בידר24/01/2018אורח חיים בריא עדיף.
מה שמפריע זה השמנת יתר ולא כל כך מה אוכלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם והזרקת דקקפטילרומי24/01/2018
היי התחלתי סבב להחזרת מוקפאים והרופא ביקש להזריק דקא , יום אחרי הזריקה הראשונה קבלתי ווסת . עשיתי בדיקות דם יומיים אחרי הזרקת הדקא והתוצאות שונות יחסית למחזור ללא דקא. הפרוגסטרון Lh יחסית גבוהים , קבלתי הנחיה להמשיך עם הדקא עד יום ראשון ולבדוק שוב. האם המחזור טיפול אבוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא אבוד המגמה היא לדכא פעילות שחלתית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התוצאות גבוהות בגלל הדקאפפטיל?
רומי24/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה בדיקת הריון ביתית פס נוסף חלשלוש ואני מדממת
רומי25/01/2018היי בהמשך לשאלתי, חודש שעבר נקלטתי להריון כימי הבטא היתה 18 ושבדקתי הכפלה נשארה אותו הדבר ולאחר יומיים קבלתי ווסת. חודש אחרי יום לפני הווסת התחלתי להזריק דקפפטיל וביום השני למחזור שלחתי את התוצאות שבהן נראה פרוגסטרון וlhגבוה . זה הטריד אותי אז בדקתי עם בדיקה ביתית ויש פס חלשלוש ביותר, החודש בוודאות אין סיכוי להריון אז האם זה שאריות מהחודש שעבר?. יש לי אנדו אולי סה השתרש לא ברחם כי יש לי רק חצוצרה אחת?. או שאולי התוצאות גבוהות ובבדיקת שתן חיובי בגלל הדקקפטיל?
כאמור כל האפשרויות נכונות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקולים- שני זקיקים וביצית אחתאור23/01/2018
שלום לכם,
בת 31 עם רזרבה נמוכה. 4 שאיבות, 2 החזרות מעולם לא הגעתי למצב של יותר משתי ביציות בשאיבה וגם כשהיו שתים אחת לא תקינה.
איכות העוברים הבודדים היתה בסדר.
בפרוטוקול האחרון היו שני זקיקים נשאבה ביצית אחת והיא הייתה קטנה מידי כדי להפרותה.
יום לפני מתן האוביטרל אלו היו הנתונים:
e2 - 610
progsteron - 1.6
lh - 2.3
זקיק בגודל 17
בתחושה שלי הרופא מיהר עם האוביטרל, מה דעתכם?
חשוב לציין שעד כה לא משנה איזה פרוטוקול ניתן לי ומה המינון של המנופור גונאל פרגובריס וכו אני מייצרת כמות מזערית ביותר של זקיקים.
1. האם לאור הנתונים של המעקב ותוצאות הדם לא היה כדאי לחכות יומיים שלושה לפני האוביטרל? שהרי נאמר לי כי הביצית הייתה קטנה מידי להפרייה. מתי הייתם מתזמנים אוביטרל לאור הבדיקות הללו? עם זקיק אחד, לא שווה למשוך קצת יותר...?
2. שאלה נוספת לאור המצב שלי, האם איקקלומין יכול (תאורטית) לגרות יותר זקיקים? אני מודעת לעיניין הציסטות ולעובדה שהוא לא מיועד לרזרבה נמוכה אלא לביוץ, אך אני מרגישה שמלבד שאיבה במחזור טבעי הוא דבר היחיד שלא ניסיתי ושמעתי על הרבה מקרים שניתן לנשים ועבד.
3. אני כבר כשנה וחצי מאז השאיבה הראשונה.
כיצד הייתם נוהגים איתי כמטופלת שלכם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקולים
פרופ` דוד בידר23/01/2018זקיק17 הוא מספיק לשאיבה.
איקקלומין לא מתאים לך.
מה הפרופיל ההורמונלי האחרון שעשית בוסת?
האם עשית בדיקת איקס שביר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילויות מותרות אחרי החזרהג23/01/2018
שלום
האם אחרי החזרה של עוברים טריים מותר להתכופף?
לעלות 3 קומות עם לא מעט מדרגות?
לתלות כביסה
לעשות הליכות
להתקלח עם מים רותחים? כי קפוא עכשיו
ובכלל מה אסור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל הפעילויות שציינת אפשריות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה / חוות דעת רופאשימרית23/01/2018
האם מישהו יכול להמליץ או לא על ד"ר איתי בר חווה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רופא וותיק ועתיר ניסיון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת המשך טיפול לקראת שאיבהמעיין23/01/2018
בהמשך לשאלתי הקודמת . הרופא ביקש שאמשיך עם האנדומטרין והאסטרופם( עד היום לקחתי להחזרת עובר מוקפא שלא שרד) מתחילים טיפול חדש
כהכנה לשאיבה האם אתם מכירים דרך טיפול כזה? ואם כן אז האם אקבל ווסת גם כשאני ממשיכה עם התמיכה או שבל מקרה עלי להפסיק כדי לקבל ווסת
אני רגילה שמתחילה להזריק מהיום ה 3 לווסת
ועוד שאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לטעמי בשלב ראשון עלייך לקבל מחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם לאחר אוביטרולספיר23/01/2018
היי, ביצעתי בדיקת דם 13 ימים לאחר זריקת אוביטרל, וככל הנראה 12 ימים לאחר הביוץ.
להלן התוצאות:
בטא - 10.7 mlU/mL
אסטרוגן - 268 pg/mL
פרוגסטרון - 10.3 ng/mL
האם מדובר בהריון? הערכים לא צריכים להיות גבוהים יותר ביחס למועד הביוץ?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התשובה גבולית חזרי על הבדיקה עוד יומיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקה נוספת לאחר יומיים
ספיר24/01/2018התוצאות הן:
בטא - 37.2
פרוגסטרון - 15
אסטרוגן - 338
האם העליה תקינה? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מדובר בהיריון-המשיכי במעקב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפל במחזור - זמן המתנהמירנל23/01/2018
הרופא קבע פיפל במחזור.
האם בחודש שבוצע הפיפל עושים החזרה או יש צורך בהמתנה של חודש לאחר הפיפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא נהוג לבצע פיפל במחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך..
מירנל23/01/2018מתי נכון לבצע פיפל?
באיזה שלב של החודש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל
פרופ` דוד בידר23/01/2018פיפל במחזור חסר כל ערך וזה לא מטרת הטיפול.
עושים את הפיל פעמיים או שלוש לאורך המחזור , נגיד יום 10 14ו 21* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אומרת...
מירנל23/01/2018לפני ההחזרה של המוקפא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל
פרופ` דוד בידר24/01/2018קודם עושים פיפל,מקבלים וסת ואז מכינים להחזרתעובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם ביום השלישי למחזורדנה23/01/2018
קיבלתי הפניה לבדיקת דם ביום השלישי למזור.
אי צריכה לקבל ביום חמישי, זה אומר שיום חמישי זה היום הראשון?
ואז זה אומר ששבת זה יום מספר שלוש.
מתי מומלץ לעשות את הבדיקה? שישי או ראשון?
אני רק רוצה לראות שאני לא מבלבלת, אם אקבל ביום חמישי אני לא סופרת שישי, שבת ראשון, אני סופרת חמישי, שישי שבת,
נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן לבצע פרופיל הורמונאלי גם בימים 3-5 למחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק שנעלם במעקבי זקיקיםעדי23/01/2018
שלום
אני במעקבי זקיקים ללא בדיקות דם
ביום שישי נצפו 2 זקיקים גודל 12 ן16
ביום ראשון נצפו 2 זקיקים גודל16 ן19
ביום שלישי נצפה זקיק אחד 21 ממ
מה זה אומר שזקיק אחד נעלם?
לפי סטיק ביתי הביוץ אמור להיות ב24 השעות הקרובות
יכול להיות שזקיק נעלם?
יכול להיות שהיה ביוץ ? אז מה זה אומר על הזקיק שנשאר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט תיתכן התכנסות של זקיק לפני הביוץ הייעודי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת טיפול חדש מתי?מעיין23/01/2018
שלום לכם
ההיתי אמורה להחזיר הבוקר עובר מוקפא
ולצערי הודיעו לי שהעובר לא שרד. (הוקפא ביום 6)
שאלותי:
1. האם עובר שמקפיאים ביום מתקדם נניח 6. הוא יותר רגיש ? כך אמר הרופא. האם עובר שהיו מקפיאים ביום 3 או 4 נניח היה שורד?
2. רוצה להכין את הגוף למחזור טיפול נוסף. הרופא אמר להמשיך עם אנדומטרין ואסטרופם.
מתי אמורה לקבל ווסת כדי להתחיל טיפול?
או שיש דרך אחרת?
3. אני עודחודשיים בת 45. ולאור זה שנתוניי מאוד טובים. שואבים כ 15 ביציות במחזור טיפול(עשיתי 3)
האם קיים סיכוי שאצליח בכל זאת מהבייציות שלי להרות וללדת?
האם זה שהעובר לא שרד קשור לגיל שלי?
אודה מאוד לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/20181.רגישותו של העובר להפשרה אינה מותנית ביום הקפאתו
2.הווסת תופיע 2-4 ימים לאחר הפסקת הטיפול התמיכתי
3.ישנו סיכוי אם כי לא גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מעיין23/01/2018הרופא אמר לי להמשיך עם אנדומטריו אסטרופם. וכנראה להמשיך משם לשאיבה. יש דרך טיפול כזה? ואם כן אז יש מצב לקבל ווסת למרות שאני ממשיכה עם התמיכה?
או שאני צריכה להפסיק?
אודה מאוד לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לטעמי כדי לתכנן טיפול נוסף כדאי שתקבלי מחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)