מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם כבר היה ביוץ?ליאנה15/10/2017
בדיקת דם נכון להיום.
יום ה 15 למחזור.
Fsh 10.2
אסטרידיול 492
Lh 19.7
כנראה שכחו לקחת בדיקת פרוגסטרון.
היום בערב בדיקת זקיקים.
האם נראה שהחודש אבוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתכן שה-LH הגבוה יכול לרמז על ביוץ קרוב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליאנה17/10/2017כמה קרוב?
אני מקבלת מחזור כל 30 יום. המחזור האחרון 1/10
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם צפוי ביוץ הוא אמור להתרחש תוך 24-28 שעות מעליית ה-LH
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלסטוציסט תנאי החזרה ומתישוש15/10/2017
שלום רב רופאים, אני לפני החזרה, תוצאות מהיום: פרוגסטרון 28.8
אסטרדיול 1680
LH 3.1
רירית 6.9 תלת מימדית
וזקיק 20 צד שמאל(שזה לא רלוונטי,כי אני עם אסטרופם 3ביום וזו החזרה מתרומה,נכון?)
תודה על תשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרוגסטרון גבוהה ויתכן דהתרחד ביוץ עצמוני,לכןלא ניתן להעריך מתי הוא התרחש,ולפיכך לא ניתן להמליץ על מועד רצוי להחזרת בלסטציסט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלב לוטאלי של 26 ימים מהביוץהיי15/10/2017
אני מטופלת בזריקות ובהתאם למעקב זקיקים וב. דם אני יודעת מתי הביוץ במדוייק.
השלב הלוטאלי שלי נע בין 18 ל-26 ימים עד קבלת הווסת
יש לי 3 שאלות:
1.האם זו בעיה שפוגע בסיכויים להכנס להריון?
2. האם אפשר להקלט להריון עם שלב לוטאלי כל כך אורך?
3. האם זו בעיה שצריך לטפל בה והאם יש טיפול שיכול לסדר זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורך השלב הלוטאלי אינו סביר,אלא אם מדובר בפעילות עודפת של הזקיק הצהוב בעקבות היווצרות ציסטה לוטאלית בעקבות הטיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בגיל 42 - סיכוייםיעל15/10/2017
בת 42. ללא ילדים. פעילות שחלתית טובה ותקינה, אין בעיות רפואיות.
הרופא אמר שהסיכוי הינו 40% מכלל הטיפולים שאעבור, גבוה יחסית לבנות גילי.
הוא הוסיף שלמרות שיש ביציות, מדובר בביציות זקנות בגלל גילי. וזאת הסיבה שיש קושי בהשתרשות העוברים והפלה.
עד כמה שידוע לי, נשים שעברו לידות בצעירותן מצליחות להכנס להריון טבעי גם אחרי גיל 42. נשים שלא עברו לידה אינן מצליחות.
האם זה נכון? מה הסיבה?
האם קיים הבדל באיכות הביציות בין אישה בגיל 42 שעברה לידות לבין אישה שלא עברה לידות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל ההנחות מוטעות,הסיכוי אינו עולה על 10% למחזור טיפולי,ושיעורי הכניסה הינם אינדיווידואלים,בהתאם לרקע,הרזרבה השחלתית,משקל,וגם הריונות קודמים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות AMH וקרישיות יתרלימור15/10/2017
בוקר טוב.
מחר אבצע את 2 הבדיקות הנ"ל.
מדובר ביום ה-12 שאחרי הביוץ.האם זה זמן טוב לביצוע 2 הבדיקות?
האם יש הנחיות מיוחדות?למשל מבחינת צום לפני הביצוע
והאם בלקיחת דם אחת אצל האחות אפשר לעשות את 2 הבדיקות גם יחד.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין צורך בצום לביצוע הבדיקות והעיתוי בהחלט תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת תוספי תזונה בהריוןאני15/10/2017
שלום .
אני בהריון ומהבדיקות דם שלי עולה כי ויטמין d מאוד נמוך.
קניתי ויטמין d של חברת לייף אותו אני נוטלת כבר מס׳ חודשים. לאחרונה שמתי לב שהמרכיבים כוללים גם ויטמין e . האם זה בסדר?
פשוט בדקתי בחברות אחרות ובהם יש רק ויטמין d בלי e.
לא מבינה בזה בכלל לכן אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין כל בעיה עם נטילת התכשיר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת ילדה השוקלת כ 17 קגאני14/10/2017
שלום
אני בשבוע 11 אחרי הפרייה.
האם מותר לי להרים ילדה השוקלת כ 17 קג מדי פעם למשך כדקה? האם חלילה עלול להיגרם נזק להריון יקר זה בעקבות ההרמה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכולה,לא יגרם כל נזק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה בשבוע 10 -11אור14/10/2017
היי
אני בשבוע 8 להריון נצפה דופק ברוך השם
בעבר 2 הפלות לא התפתח העובר
ובעוד שבועיים אני צפויה לטוס האם קיים סיכון להריון ?
האם זה עלול חס ושלום להאיץ הפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין כל סיכון להיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מאסיבי בשבוע 6לילך13/10/2017
שלום,
בתאריך 18.09 הוחזרו לי 3 עוברים
בדיקות דם הראו שיש הריון
היום בבוקר החל דימום, בבדיקת אולטרהסאונד וגינאלי התגלו שלושה שקי הריון. שני עוברים עם דופק ושק הריון תקין ושק הריון אחד בתהליך פליטה. נבדקתי גם בעזרת מפסק והרופא אמר שהשק כמעט נפלט
בצהריים הדימום התחזק עם קרישי דם וגושים רבים וכך ממשיך מאז (כבר 10 שעות)
שאלותיי: האם עלי להגיע למיון?
כמה זמן צפוי להימשך הדימום?
האם יש סכנה בריאותית בדימום כה מסיבי?
האם יכול להיות שהבדיקות פגעו בעוברים האחרים?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ללא ספק הדימום מסכן את ההיריון,בכל מקרה תידרש ביקורת נוספת ע"י הרופא במידה והדמם לא יפסק בטווח הקרוב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל-כמה זמן לפני השאיבהמוריה13/10/2017
שלום
כמה זמן לפני השאיבה מזריקים אוביטרל בד"כ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רצוי בטווח של 34-38 שעות לפני השאיבה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריון- התכווצות בצד ימין בטן תחתונהזיו13/10/2017
שלום רב,
אני 18 יום אחרי החזרת עוברים. עשיתי היום בטא פעם שלישית תוצאה 2200. עכשיו אחרי כמה שעות פתאום הייתה לי התכווצות בצד ימין בבטן תחתונה די חזקה. האם יש יו מה לדאוג? זה נורמאלי?
אודה מאוד לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתקבגל הרושם שבשלב זה אין סיבה לדאגה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין בטיפולי פיריוןמעיין13/10/2017
שלום לכם
האם מותר לקיים יחסי מין במהלך הטיפולי פיריון?
האם זה בסדר?
אני יומיים לפני שאיבה
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין בעיה!
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמות - לא מובנת הסיבהאנונימית13/10/2017
שלום. אשמח להבין מה פשר הכתמות לפני מחזור?
כבר שנה שאני מנסה להכנס להריוןוואני מרגישה שההכתמות תוקעות אותי.
ההכתמות מגיעות יומיים לפי המועד של הוסת ונמשכות יוום יומיים נוספים ורק לאחר מכן הוסת מגיעה.
האם יכולה להיות בעיה של איזון הורומונלי?
האם הגוף לא מצליח להחזיק הריון?
ומיואשת.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכתמות
פרופ` דוד בידר13/10/2017רירית הרחם נבנית על ידי הורמון האסטרוגן ואחר כך הפרוגסטרון.
כאשר נוצר הריון ,ההורמונים ממשיכים לעלות בדם.
כאשר אין הריון הרמה מתחילה לרדת,ואצל חלק מהנשים ,ירידה זו גורמת לרירית ליפול טרם זמנה באופן קל עד אשר הרירית כולה נופלת וזה הוסת.
יש נשים שזו תגובתם לירידה בהורמונים וזה לא קשור לעניין ההצלחה להרות וגם לא סיבה לאי פריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתמות
אנונימית15/10/2017תודה.
גם אם ההכתמות נמשכות 5 ימים?
האם יש קשר לזה שלקחתי איקקלומין?
זה מייבש את הרירית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתמות
פרופ` דוד בידר17/10/2017כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות יומיות בחודש שמיניליאת12/10/2017
שלום
שבוע 34 בחודש האחרון כמעט כל ערב אני מקיאה
לא סובלת מהקאות בהריון בדרך כלל
זה תופעה מוכרת בתקופה זו??
האם יש מה לדאוג??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא שגרתי בתקופה זו של ההיריון,פני לרופא המטפל בבעיה זו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבב לטרוזול להשראת ביוץאפרת12/10/2017
היי
מקבלת לטרוזול להשראת ביוץ. הסבב הראשון היה מוצלח, הסתיים בהריון שנאלצתי להפסיק בגלל מום גנטי שנמצא בעובר. לאחר מספר חודשים קיבלתי עוד מנה של 10 כדורים, לצערי הסבב לא הסתיים ההריון, ואני מתלבטת האם לקחת ברצף עוד סבב טיפול. האם לקיחה במשך חודשיים רצוף יכולה לכרום נזק כלשהו? תופעות לוואי כלשהן?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)