מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- העמסת סוכר 50 גרםאחת02/10/2017
האם תוצאה של 134 דורשת העמסה של 100? רופא הנשים שלי רשם שהתוצאה תקינה ואין צורך אבל ראיתי שיש רופאים שכן נתנו העמסה של 100 בגלל שזה תוצאה גבולית..
האם זה לפי שיקול הרופא? האם זה לא מסוכן מבחינתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכר
פרופ` דוד בידר02/10/2017הבדיקה תקינה ולא צריך 100.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כללית לגבי FSHרינת01/10/2017
שלום פרופ',
האם ניתן לומר שאישה בת 35 עם FSH של 6 יותר פורייה מאישה בת 35 עם FSH של 8 ? או שכל עוד הערך נמוך מ-10 שתיהן פוריות באותה מידה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH
פרופ` דוד בידר01/10/2017רמות ההורמון בין 4-10 זה אותה פוריות.
הרמה 4 ,8 או 9-10 באישה צעירה זה אותו הדבר.
בגיל יותר מבוגר זה קצת אחרת, אך גם כאן 6 או8 זה אותה פוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר קפוא ותוצאות לא מובנותליה01/10/2017
ד״ר שלום רב
ב13.9 עשיתי החזרת עובר מוקפא.
ב24.9 הבטא יצאה 67
ב26.9 הבטא הייתה 93
ב27.9 הבטא הייתה 114
והיום ה1.10 הבא יצאה 578.
מה ניתן להסיק מהתוצאות, ברור לי שהיתה פה האטה וחוסר התפתחות עובר אך איך זה ממשיך לגדול?
האם אני בהיריון תקין?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר01/10/2017ההריון לא תקין ויכול להיות שישנה התפתחות מחוץ לרחם.
יש לחזור על הבדיקה ואם עולה ,יש לבצע אולטרה סאונד לשלילת הריון חוץ רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד הבהרה קטנה
ליה01/10/2017תודה על תשובת דר, אז בגלל שזה לא הכפיל במשך כמה ימים ההריון לא תקין בטוח?
כי אתה יודע תמיד יש שביב של תקווה שההיריון יצליח.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו קטן
ליה01/10/2017אם ההיריון לא מחוץ לרחם מה השלב הבא? גרידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
פרופ` דוד בידר01/10/2017שלב ראשון צריך למצוא היכן מתפתח ההריון.
יכול להיות שבבדיקת דם הבאה זה יתחיל לרדת אז זה הריון כימי שהחל להתפתח איכנשהוא ופסק להתפתח.
אם הבטא עולה אז בשבוע 6-7 צריך למצוא היכן הוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על עוד שאלה קטנה
ליה02/10/2017אני מוכרחה לדעת מה הן ההשלכות לכך שהבטא עלתה לאט? האם יכול להיות בכיה בעובר כמו פיגור? האם האטה בבטא גרמה לנזק בעובר? השאלה בהנחה שהכל תקין והעובר ברחם
תודה רבה אבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר02/10/2017ההורמון עלה יפה כי ההריון מתפתח איפושהוא בצורה לא תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר יקר!
ליה03/10/2017עכשיצאתי מבית חולים כי סבלתי מכאב בטן תחתון, עשוב לי בדיקה והגיעה ל 1064 כלומר הכפיל את עצמו ביומים מ500.
וראו שהעובר ברחם
אפשר להפסיק לדאוג?
האם יכול להיות שבכל זאת ההריון תקין? לא מובן לי למה הרמת בטא הייתה כל כך קטנה
אודה לתשובתך בנוא, אם זה הריון תקין.
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר03/10/2017זה נדיר שיהיה היון תקין בעליות כאלה אך תמשיכי מעקב ונראה מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנת טיסה בהריון תאומיםרירי01/10/2017
שלום,
האם יש סכנה כלשהי בטיסה עם הריון תאומים? אהיה בשבוע 24 בהלוך ושבוע 27 בחזור.
האם יכול להיגרם נזק כלשהו לעוברים?
מהי המלצתכם?
ההריון הוא כתוצאה מIVF, כרגע בשבוע 19 ללא ארועים חריגים (טפו טפו טפו)
תודה וגמר חתימה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים
פרופ` דוד בידר01/10/2017נזק מטיסה לא יגרם.
אם הטיסה לא ארוכה, אז זה בסדר, כלומר לאירופה ולא ליבשת אחרת כמו ארצות הברית וכו׳.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מעל 9 ימיםליהי01/10/2017
שלום. לפני חודש עשיתי הזרעה שלצערי לא הצליחה. קבלתי מחזור רגיל ועשינו הפסקה לטיפול השני.
לאחר 16 יום מהמחזור אחרי הטיפול קבלתי שוב. הפעם המחזור ממש שונה ונמשך כבר 9 ימים ולא נראה שהוא רוצה להפסיק בקרוב.
אציין כי המחזורים שלי סדירים ביותר והרופא נשים שלח אותי למיון ובמיון אמרו לי שזאת ווסת רגילה וצריך לחכות פשוט שזה יסתיים. הבעיה היא שאני לא רואה צפי לסיום !
ממה זה באמת יכול לקרות? לעולם לא היה לי דימום בכמות כזאת במהלך 9 ימים ואני לא רואה שהכמות קטנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר01/10/2017לשלוח למיון זה לא היה נכון.
מה שנכון הוא זה להגיע לאבחנה נכונה.
אם היה שולח אותך לבדיקת דם שהן ; אסטרוגן, פרוגסטרון בדיקת הריון היינו יודעים בדיוק מה קורה.
אם עשו לך בדיקת הריון במיון, מה שצריך לעשות, אז בבדיקת גם לאסטרוגן ופרוגסטרון נגיד לך מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר הנחיות בהעמסת סוכררעות01/10/2017
שלום רב
ביצעתי הבוקר בדיקת העמסת סוכר 50 גרם. לצערי לא נאמר לי על ידי האחות שעלי להיות במנוחה במשך השעה עד בדיקת הדם ואני נסעתי הביתה וגם הלכתי רגלית לכל כיון ... קראתי בכמה מקומות שהליכה יכולה לשבש אמינות הבדיקה... מה עושים במצב כזה? ( אני ממש עצבנית כי הבדיקה הזאת הייתה לי מאוד קשה וגם היא לא בריאה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר01/10/2017הכל בסדר
אל תהיה לחוצה לא זה מה שקובע.
אם יצא תקין אז זה תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון נגד שפעת בהריוןגל01/10/2017
שלום,
איני נוהגת לקבל חיסון לשפעת באופן כללי. אני בשבוע 24 והאחות במרפאה אמרה שזה הזמן לקבל חיסון נגד שפעת לקראת החורף. רציתי לדעת מה עמדתכם בענין ומהם הסיכונים לעובר. אני מכירה אנשים רבים שחלו בשפעת קשה בעקבות החיסון ואני רוצה להמנע מלקחת סיכון בזמן ההריון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון
פרופ` דוד בידר01/10/2017יש כל מיני פירסומים לעניין החיסון.
הוראת משרד הבריאות היא שאין מניעה מחיסון וכך גם תומכים רוב רובם של הרופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכול להיות שאין ביוץ עם איקקלומין?שרון30/09/2017
שלום
אני בת 38. יש לי 2 ילדים מהריונות ספונטניים.
כעת מנסים להרות כבר שנה. Fsh 15. שאר הבדיקות תקינות.
החודש נטלתי איקקלומין 2 כדורים ביום. ביום 18 למחזור נצפו 3 זקיקים, 20 ממ, 20ממ ו-19 ממ ורירית 8. נאמר לי שהביוץ יהיה תוך יומיים שלושה. לא קיבלתי אוביטרל אך שכחתי לשאול את הרופא למה, שמחתי בזקיקיי. כאמור, בימים שעברו בדיקת ביוץ ביתית לא היתה חיובית. לא היו הפרשות כפי שיש כל חודש לפני ביוץ אבל כן מאוד כאבה לי הבטן באזור השחלות. שאלתי היא האם יתכן שלא היה ביוץ בכלל? האם לא נתנו לי אוהיטרל בגלל כמות הזקיקים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר01/10/2017קודם כל בגילך לא נוטלים איקקלומין .
על מנת לאשר ביוץ יש לבצע גם בדיקות דם.
כאשר יש ביוץ יגיע וסת במידה ואין הריון.
בערכים של FSH גבוה הטיפול בכדורים הוא לא נכון.
בכל אופן אם היה ביוץ ויש הריון אז הדבר נדיר ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא?
שרון01/10/2017הרופא טוען שהגבתי מצוין לאיקקלומין וגייסתי 3 זקיקים למרות הfsh הגבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע
פרופ` דוד בידר01/10/2017הכדורים ניתנים לנשים צעירות לא מבייצות.
בנשים מביצות בגיל מבוגר זה לא מתאים היות והכדורים גורמים לבעיות ברירית הרחם וריר הצואר.
ביוץ יש להוכיח על פי דם בנוסף לאולטרה סאונד.
בכל אופן הפרוטוקול המומלץ בגילך עם ערכי FSH שציינת שונה ממה שקיבלת.
בכל אופן בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקה ביתיתליה30/09/2017
שלום רב
לפני שבוע עשיתי החזרת עובר אחד בן 5 ימים
ולפני חמישה ימים הזרקתי מזרק שלם של אוביטרל
היום עשיתי בדיקה ביתית ויצרה חיובית
האם התוצאה החיובית היא כתוצאה מהאוביטרל שלקחתי לפני חמישה ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר01/10/2017זה לא כתוצאה מהאוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
ליה01/10/2017יכול להיות שמדובר בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר01/10/2017כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק עובר לאחר ivfמיקי29/09/2017
שלום
הריתי בטיפול ivf אתמול הייתי בשבוע 6.4 ובus נצפה שק הריון עם חלבון המתאים לפי מדידה לגיל הריון 6.1 ולא נצפה דופק. האם יש מקום לדאגה בנוגע להתפתחות הריון תקינה. באיזה שלב לאחר ivf נצפה לדופן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק
פרופ` דוד בידר01/10/2017זה על הגבול שרואים או לא רואים, לכן יש לחזור על הבדיקה בעוד 4 עד 5 ימים ואז צריך לראות דופק בברור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי פרוגסטרון - האם תקין?בדיקת פרוגסטרון29/09/2017
שלום, ערך פרוגסטרון ביום 21 לוסת הוא 7.8 וביום 23 הערך הוא 15.6. האם תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ` דוד בידר01/10/2017תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילמה בין הביוץ הראשון לשנילימור29/09/2017
שלום לכם.
באחת ההתכתבויות הקודמות שאלתי האם התעברות בביוץ השני ולא הראשון אחרי הפלה עצמונית,שהיא האחרונה ב"סידרה"של כאלה ב-7-8 החודשים האחרונים תקטין את הסבירות להפלה נוספת והתשובה היתה שלא בהכרח כי הרקע העיקרי להפלות הוא הגיל(43 בעוד חודש)ובהמשך התלבטתי ההאם להיקלט בביוץ הראשון או השני והתשובה היתה שכדאי בשני.(למרות המתנה של חודש בגיל שהוא כבר קריטי).אז כיצד ליישב את הסתירה?כי מהתגובה הראשונה הבנתי שאפשר ובגלל הגיל למעשה כדאי לנסות כבר בביוץ הראשון.
תודה וגמר חתימה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחבד ההליך הביוצי גם שאר אברי הרביה ובכלל זה הרחם אמורים לשוב למצבם הרגיל בטווח הזמן שנקבע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנת התשובה/התגובה.
לימור29/09/2017סליחה פרופסור אך לא הבנתי את תשובתך/תגובתך.בנסיבות הגיל שהזמן דוחק אבל ובהתחשב בכך שהביוץ הראשון שאחרי ההפלה האחרונה יהיה כנראה בעוד 2 עד 4 ימים-עדיף לרכז מאמצים להתעבר בו או בביוץ שיהיה רק מספר שבועות לאחר מכן כשהמטרה היא כמובן התעברות ללא הפלה נוספת?תודה וגמר חתימה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם - קבלת וסתאיילת29/09/2017
לילה טוב לפרופסורים.
וסת אחרונה היתה ב 20/8 . קיבלתי גלולות וטיפול הורמונלי שלא הניב תוצאות רצויות והתבקשתי להפסיק כבר ב 11/9.
מאז טרם קיבלתי וסת.
בדיקות דם מהיום:
E2- 940
PROG-1.1
מתי אמורה לקבל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנך לפני ביוץ ולכן נראה שידרש זמן נוסף לקבלת המחזור(כמובן בתנאי שצבייצי)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה ואגינאלית בשבוע 29 להריוןאני28/09/2017
שלום רב.
אני בהריון שבוע 29, לצערי אני לא מצליחה להפטר מפטרייה בנרתיק שמציקה לי כבר יותר מחודש וחצי בערך. הפטריה מלווה בגרד והפרשות עם ריח לא נעים, ניסיתי בערך כל טיפול אפשרי שהרופא המליץ לי אבל עדין היא נשארת.
רציתי לדעת מה ההשפעה של פטריה ממשושכת בהריון ? האם יכולה להיות לה השפעה על העובר? על הלידה עצמה או הליך הלידה? כמו כן, האם בלידה הפטריה יכולה לעובר?
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר שתהיה לה הש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לנסות שוב לקחת אגיסטן?
אני30/09/2017לקחתי פעמיים טיפול של נרות אגיסטן (כל טיפול שלושה ימים) זה היה לפני חודש בערך... מאז ניסיתי טיפולים אחרים שלא עזרו.
עכשיו שבוע הפסקה בלי שום טיפול.
כדאי לנסות שוב נרות אגיסטן לשלושה ימים? אולי בגלל ההפסקה זה יעזור?
בגלל ההריון אני קצת חוששת שאני מנסה ככ הרבה פעמים... אבל זה מגרד ולא נעים.
אשמח לעזרה ועצה טובה!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשןבה תודה
אני02/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין בעיה חנסות אגיסטן פעם נוספת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתן אחרי החזרת עובריםיעל28/09/2017
שלום עברתי החזרת שני עוברים ביום שני
יומיים לאחר מכן עלה לי החום ןהגעתי לבית חולים
בבית חולים ביצעו לי
בדיקות אולטראסאונד וגינליות ארוכה לשלול תסביב פעמיים
בדיקות ידניות את השחלות וצוואר הרחם
בדיקות דם מקיפות
קיבלתי אנטיביוטיקה אוגמנטין
לבסוף התגלתה לי דלקת בדרכי השתן
שאלתי היא האם כל שתארתי לעיל יכול לפגוע בסיכוי להשתרשות ולקליטה ? האם יכול להיות שהעוברים ניזוקו או יצאו מהרחם מכמות הבדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסבירות לפגיעה בהליך ההשתרשות למרות האירועים9 שתארת נמוכה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)