מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זכאות לטיפולי פוריות לאחר שתי לידותשני03/08/2017
שלום,
אני נשאית איקס שביר. נכנסתי לשני הריונות ספונטניים לפני 8 שנים והיום אני בת 40, אחרי שנתיים ניסיונןת להיכנס להריון, כולל הזרעות. שמעתי שבגלל שיש לי כבר שני ילדים, אני לא זכאית לתשלום והשתתפות מהמדינה. האם זה נכון? האם אוכל לבקש השתתפות ממשרד הבריאות בשל היותי נשאית של איקס שביר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם הנך בעלת ביטוח רפואי משלים הנך זכאית לעוד טיפולים בהשתתפות עצמית קטנה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקה של גונאף 100ח103/08/2017
ערב טוב לפרופסורים המומחים
רציתי לשאול שאלה
אני סיימתי מחזור ביום שני
ביום ה - 5 קיבלתי להזריק 5 ימים גונאף כמות של 100
האם יכול להיות שזה יכול לעשות הפרשות ההזרקות האלה אחרי שסיימתי מחזור מן הפרשות חומות כאלה כמו שמסיימים מחזור כמו דלקת כזו אבל זה לא דלקת אשמח להסבר תודה רבה או שתחזרו אלי חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין חכך קשר חהזרקת הגונל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידה חוזרת לטיפולים קיבלתי פרוברה לקבלת וסת ו FSH השתנהע03/08/2017
ספירת זקיקים ביום 3 מעל 10זקיקים אבל FSH גבוה ייתכן שזה קשור לזה שלא קיבלתי וסת אחרי לידה ונטלתי פרוברה? תודה בוצע ביום ה 5 לווסת אחרי נטילת פרוברה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור חשוב מאוד בקשר להזרעהשרה03/08/2017
שלום רב
האם יש אפשרות לעשות הזרעה בלי שהזרי יכנס למעבדה??
פשוט, אני דתייה ולא מעוניינת שהזרע יעבור תהליך השבחה!!
אשמח להתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן לבצע הזרעה לצוואר הרחם עם הזרע כמות שהוא חאחר השפכה,אולם יעילות ההזרעה הזו פחותה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובה
שרה05/08/2017סליחה לא הבנתי התשובה טוב!!
האם קיימת אפשרות כזו?? להחדיר זרע לרחם בלי שטיפה והשבחה במעבדה??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האפשרות קיימת אם כי לא רצויה בגלל התגובה שהיא עלולה לעורר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח של צילום רחםליהי03/08/2017
שלום, בצעתי צילום רחם וטרם קבלתי פענוח של הבדיקה. הייתי רוצה שתבחנו את הצילום על סמך התמונות. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת של הצילום
ליהי03/08/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת3
ליהי03/08/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ניתן חהסיק מסקנות מצילום הרחם אם מדובר במעבר החומר דרך החצוצרות או חדירה לכלי הדם(אינטרוזציה)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 9 אחרי החזרת מוקפא שאלה חשובהויקה03/08/2017
שלום
לצערי היום איבדתי את אבי היקר
כמנהגינו היהודים בשבעה ישנים על הריצפה. מזרנים דקים
האם זה יכול להזיק להריון?
אני שבוע 9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מזיק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לפני תחילת טיפולמרינה03/08/2017
שלום. אני בפרוטוקול חפיפה. קיבלתי גלולות למשך שבוע. מלפני שבוע התחלתי עם סינרל פעמיים ביום. היום התבקשתי לבצע דם ואלו התשובות...האם תקינות? LH 8
E2 - 587
PR 1.2 האם זה תקין? אני עכשיו ביום 21 למחזור. את הגלולות התחלתי לשתות לפני שבועיים לשבוע. תודה רבה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדובר בפרוטוקול טיפול לא שגרתי,ולטעמי טרם השיג את מטרתו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לא תקינה בשבוע 10אביבית03/08/2017
שלום. בשבוע 9+6 והלכתי לרופא לבדיקת שיגרתית והוא ראה באולטראסונד רגיל שעובי הנוזל סביב עורף העובר הוא 3.3. הוא אמר לי לחכות לשקיפות עורפית לראות תוצאה ברורה ואם יש צורך נעשה סיס שילייה. עוד שבועיים אהיה שבוע 12 ואני עושה את הבדיקה שקיפות עורפית ואני ממש בלחץ שהתוצאה תגדל או תחרוג. האם יכול להיות מצב שעד שבוע 12 הנוזל ייספג קצת והתוצאה תרד או שזה רק יחמיר? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקדימי את בדיקת השקיפות,ובצעי אותה בעוד שבוע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בדיקה שבוע 10
אביבית06/08/2017ובמידה וזו אותה תוצאה מה אתה ממליץ לעשות על מנת שאדע בטוח שאין סיכון כלשה לעובר? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי אודה לתשובתך (:
אביבית07/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במידה ומתקבלת אותה תוצאה עלייך לקבל יעוץ גנטי בדבר הסיכוי המוגבר להפרעה גנטית בעובר ועל הדרכים לזיהוי הבעיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיתוי הבדיקה
שירה07/08/2017למיטב הבנתי לעיתוי הבדיקה יש משמעות..עושים אותה בין שבוע 11-13 כשהבנתי שעדיף ב 12.
לא ברור לי למה הרופא מדד בשבוע 9..
תבדקי שוב.
חוץ מזה ישנה גם בדיקת הדם שעושים בנטסף ולאחר מבן גם תבחין משולש..
ויש גם את בדיקת ה DNA nift. (במאוחדת היא עכשיו מסובסדת)
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור
אביבית08/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בשלב ראשון הייתי חוזר על הבדיקה ומדיין עם הרופא לאחר קבלת התוצאה לגבי אמצעי האבחון האופטימאליים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת לאחר נטילת איקקלומיןשחר ש03/08/2017
שלום רב וסת אחרונה החלה בתאריך 7 ביולי. ב-11 התחלתי לקחת איקקלומין שני כדורים ביום למשך חמישה ימים. עפ״י מקלוני ביוץ- יצא חיובי ב-26.7 (רביעי שעבר 2 פסים חיוביים). מתי אמורה (בתקווה שלא) לקבל וסת? עפ״י האפליקציה הייתי כבר אמורה לקבל לפי חישוב זמנים של וסת אחרונה... מצד שני- היה ביוץ מאוחר (האם תקין?) בדיקת סטיק הבוקר יצאה שלילית.. תודה!
קבלת המחזור מריכה חהתרחש לקראת ה-10/8
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם שלילית
שני10/08/2017בהמשך להתכתבויותנו- היום, שבועיים לאחר בדיקת ביוץ ביתית חיובית, ביצעתי בדיקת דם לבטא שיצאה שלילית (פחות מ-2). מזה מספר ימים שיש לי הפרשות דמיות כאילו הוסת עומדת להגיע אך היא לא מגיעה. לציין כי מדובר בגוון בורדו יותר מהרגיל ולעיתים מעט רירי. בהיריון עם בכורתי סבלתי מדימומים בשלושת החודשים הראשונים.. האם עדיין יש סיכוי או שאבוד החודש ? בעצם מדובר על 14 יום לאחר הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויים
פרופ` דוד בידר11/08/2017אם הבדיקה שלילית אז אין הריון.
יכולות להיות טעויות בבדיקה וכו׳ אך כמעט ודאי שאין הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה של ערכים הורמונלייםג03/08/2017
שלום
איזה תוצאה צריכה להיות לערכים אסטרדיול, פרוגסטרון, LH לפני שאיבה
באותו יום של השאיבה, יום לפני השאיבה ויומיים לפני.
אם אעשה שאיבה ביום ראשון ובדיקת הדם תהיה ביום שישי, עד יום ראשון הערכים יכולים שוב להשתנות והרי ביום ראשון יום השאיבה לא עושים בדיקת דם, אז איך יודעים אם זה תואם את מועד השאיבה, אולי הערכים מגיעים לתוצאה נמוכה אולי לגבוהה, איך מגיעים לטווח המדויק הרצוי באותו יום של השאיבה אם לא עושים בדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גודל הזקיקים בשילוב תוצאות בדיקת הדם לאסטרוגן ופרוגסטרון ביום מתן האוביטרל הנם המדדים האופטחמאלים להחלטת מועד השאיבה ללא קשר להתרחשויות ההורמונאליות למחרת וביום השאיבה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
ג03/08/2017אם השאיבה ביום ראשון אצטרך להזריק אוביטרל ביום שישי?
גם בדיקת הדם וUS יהיו ביום שישי? אחרי כמה שעות ממתן האוביטרל אצטרך לעשות בדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אחרי הזרקת האוביטרל אין צורך בביצוע בדיקות דם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום ה-4 לאיחור מחזורלימור03/08/2017
שלום לכם.
כתוצאה מ-2 הריונות כימיים בחצי השנה האחרונה שנפלו עד סוף שבוע 6-הפעם אני לא ממהרת ורק אם יהיה איחור שבועיים אלך לעשות בדיקת הריון.
באמצע יוני-היה שבוע דימומי הפלה.
ב-7 ליולי התחילו דימומים(שנמשכו כמה ימים)ולפי אבחנת הרופא הביוץ היה ב16 לחודש.
האם זה תקין בנסיבות הנ"ל שיהיה ביוץ ביום ה-9?
והיום זה היום ה-18 לאחר אותו ביוץ לכאורה.
האם גם בלי בדיקה זו סיבה לאופטימיות לכך שיש סיכוי של מעל 50 אחוז שניקלטתי שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור
פרופ` דוד בידר03/08/2017במקום ספקולציות שונות תעשי בדיקת דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית טרום הריוןרוית02/08/2017
שלום, בת 32 אמורה להתחיל טיפולי פוריות (הזרעות) והומלץ לי לקחת חומצה פולית.המינון שניתן לי ואותו אני לוקחת כבר שבועיים הוא 5 מ"ג וקראתי באינטרנט שמשרד הבריאות ממליץ על מינון של 400 מק"ג ומינון גבוה יותר לא נמצא יעיל ואף עלול להיות מסוכן. אציין גם שהתחילו לי כאבי בטן מפעם לפעם (יכול להיות שקשור). מה לעשות? להמשיך לקחת את המינון הנל? האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון
פרופ` דוד בידר03/08/2017המינון שאת לוקחת הוא נכון. יש לקחת את הכדורים 3 חודשים בלבד.
אם יש לך תופעות לואי את יכולה לעבור ל 400.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין ופרוגינובה לעיבוי הריריתאור02/08/2017
שלום, החודש טופלתי באיקקלומין. ביום ה12 למחזור נמצא כי הרירית דקה 4 מ"מ, הרופא המטפל הוסיף לי פרוגינובה לעיבוי הרירית. היום זהו היום ה14 למחזור היה ביוץ ועובי הרירית היה 5.6 מ"מ. האם עלי להמשיך את הפרגינובה? ואם כן לכמה זמן? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה
פרופ` דוד בידר03/08/2017האיקכלומין גורם לרירית דקה ומנסים לטפל בסיבוך הזה , אך הדרך היותר נכונה היא לעבור לטיפול הורמונלי בזריקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של ערכי פרולקטיןשואלת02/08/2017
האם ערכים גבוהים של פרולקטין .1092,בהכרח מעיד על בעיה?
ההיתי בשעתיים ערות לפני הבדיקה.אולי עליי להיות ערה יותר משעתיים ואז התוצאות יהיו טובות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרולקטין
פרופ` דוד בידר03/08/2017לרוב מדובר בהפרשה מוגברת מבלוטה במוח ויש לחזור על הבדיקה בוסת.
אם הערכים יוצאים דומים אפשר לטפל בכדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול של תרומת ביציתאני02/08/2017
שלום, האם בפרוטוקול הכנה לקבלת תרומת ביצית, גם הנתרמת מקבלת אוביטרל כדי להיסתנכרן עם מועד השאיבה של התורמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטקול
פרופ` דוד בידר03/08/2017בפרוטוקול המקובל של לקיחת אסטרוגן ופרוגסטרון אין צורך באוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני04/08/2017ואם במקביל ללקיחת אסטרופם הנתרמת מזריקה 3 שבועות דקפפטיל? עדיין לא צריך אוביטרל? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא צריך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול
פרופ` דוד בידר05/08/2017לא מזריקים.
בל אופן. גם הדקפפטיל .לרוב.מיותר .ואם את לוקחת אותו אז יש חשיבות לבדיקות דם לפני החזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)