מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות של צילום רחםלילוש31/07/2017
האם הצילום הנ"ל מראה על רחם דו קרני?
האם הריון ברחם כזה יכול להיות תקין?
בתוצאות של בית החולים מעבר לאבחנה של Partial uterine uterus הכל תקין .
תודה מקרב לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות צילום רחם
לילוש31/07/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לטעמי מדובר יותר ברחם קשתי מאשר ברחם דו קרני-ניתן לבסס אבחנה בביצוע בדיקת אולטרסאונד תלת מימד,או MRI
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר- שאלה נוספת
לילוש31/07/2017האם ברחם כזה הריון בד"כ מתנהל בצורה תקינה?
(ידוע לי שהתשובה אינה אבחנה מצידך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סביר להניח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה- אחרי החזרת מוקפאיםדנה31/07/2017
שלום,
שבוע 10+1, הריון IVF מוקפאים של תאומים על בסיס של אסטרופם+אנדומטרין.
לא קיבלתי הנחייה מתי להפסיק עם התמיכה (נוטלת 3 אסטרופם ו3 אנדומטרין ביום)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר31/07/2017את יכולה להפסיק.
נהוג לתת תמיכה עד שבוע 9 ואז להפסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריון כתמי דםאורית31/07/2017
בוקר טוב למומחים.אני בהריון שבוע 10 אחרי טיפול ivf. לפני יומיים קיימתי יחסי מין עם בעלי ושמתי לב שיש כתמי דם על הסדין.חשוב לציין שאין לי פצע פנימי כלשהו או משהו שיכול לגרום לדימום. האם זה נורמלי או שרצוי לבדוק את זה.כרגע אין סימנים נוספים לדם.תודה רבה על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמם
פרופ` דוד בידר31/07/2017בהריון יכול להיות דמם לאחר יחסים אך רצוי להיבדק ולראות האם יש משטח צוואר רחם עדכני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים להופעת המחזור והיקלטות ספונטניתלימור31/07/2017
שלום לכם.
אני בת 42 ו-9 חודשים ואחרי 5 הריונות(2 ראשונים תקינים,3 האחרונים נפלו בשנה וחצי האחרונות.השלישי בהפלה נדחית בשבוע 11(העובר הפסיק להתפתח בשבוע 8)ו-2 האחרונים בחצי השנה האחרונה היו הריון כימי שנפל בחצי השני של שבוע 6.
המלצתם בשלב הזה על טיפול בגונדוטרופינים להשריית ביוץ+הזרעות.
לפי אבחנת הרופא,הביוץ היה ב16 לחודש והיום זה היום ה15 לאחר הביוץ.
לכאורה אני אמורה להתחיל לגלות אופטימיות זהירה שאולי ניקלטתי ספונטנית ולא יהיה צורך בטיפול כי עברו כבר קצת יותר משבועיים מהביוץ,אך היום לפנות בוקר חשתי כאבים בבטן התחתונה ואחרי זה בגב.
האם זה מעיד בהכרח על המחזור המתקרב ועל אובדן התיקווה לקליטה ספונטאנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים
פרופ` דוד בידר31/07/2017סימנים כלשהם יכולים להעיד על כל מיני דברים ומה שצריך, פשוט לעשות, זוהי בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרות לגבי תמיכת אנדומטריןנירית31/07/2017
מקבלת אנדומטרין פעמיים ביום לתמיכה לאחר ivf. מבקשת לדעת כמה זמן לאחר הכנסת האנדומטרין אפשר להתקלח? וגם מה ההנחיות לגבי יחסי מין, האם צריך להיות מרחק זמן מסויים מהאנדומטרין? כל זאת כשהמטרה לא לפגוע ביעילותו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין
פרופ` דוד בידר31/07/2017אפשר להתרחץ מיד, רק לא לרחוץ בפנים ואין מניעה מיחסים, אם אי אפשר להתאפק ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער בזמן הריוןסופי30/07/2017
שלום יש הממליצים לא לצבוע שיער בזמן הריון. אני בתחילת הריון האם זה באמת מהווה סיכון או שאפשר לצבוע? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעה
פרופ` דוד בידר30/07/2017תלוי מה החומרים הנמצאים בצבע.
חומרים המכילים עופרת לא רצויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות לאחר החזרה שנכשלהלאה30/07/2017
שלום ,
לפני כשבועיים בוצעה בדיקת בטא שלילית.
אני עדין מרגישה לפעמיים מעין נפיחות בבטן התחתונה.האם יתכן כי ההרגשה נובעת מהטיפול למרות שעברו שבועיים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ` דוד בידר30/07/2017לרוב זה עקב שאיבת ביציות, אם עברת, וזה תוצאה של הטיפול ושאיבת הזקיקים מהשחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פה עוד בנות באותה הרגשה ?
לאה31/07/2017יש פה עוד בנות שמרגישות ככה ? אשמח לחוות דעתכן איך מתמודדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול/ עיתוי הזרקות לפני שאיבהשרון30/07/2017
שלום רב
אחרי שישה ימים של גונל 400 ואתמול התווסף אורגלוטראן . היום באולטרסאונד נצפו שני זקיקים 17 ו- 19 מ"מ.
בדיקות הדם:
E2-2519
PROG-1.9
LH-1.6
קיבלתי הוראה מהרופא להזריק היום בערב במועד הרגיל גונל + אורגלוטראן ובלילה אוביטרל וביום שלישי שאיבה.
בפעם הקודמת הזרקת האוביטרל היתה בזקיק של 20 ומעלה.
האם נשמע סביר או מוקדם מדי לזקיק של ה 17??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת: עובי רירית 6.5
שרון30/07/2017בפעמים הקודמות הגעתי לרירית של 8.5, 9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול
פרופ` דוד בידר30/07/2017הגעת לשני זקיקים מהר מידי ושאיבה אחרי זמן קצר של גירוי.
זה קורה ,לרוב , עקב גיל או רזרבה שחלתית נמוכה מאוד.
צריך לעבור על הטיפולים שלך לראות מה באמת קורה אצלך.
הרושם שלי זה העיקר שתהיה שאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
שרון30/07/2017אכן צדקת. אני בת 44.5 שמנסה לעשות את המקסימום כרגע עד גיל 45. לא מעוניינת בתרומת ביצית.
תחילה ניסינו במינונים נמוכים יחסית של גונל (100, 112.5) לבייץ ולעבור הזרעות/ יחסי מין מתוזמנים והיו זקיקים פעם אחד ולפעמים שניים.
במאי עברתי ל IVF . פרוטוקול ראשון היה של גונל 250 ל4 ימים ואז 300 לעוד 5 ימים והיו 6 ביציות, 3 עוברים אך לא נקלטו.
בפרוטוקול הבא היתה בעיה של דימומים לא ברורים האם וסת או לא וכנראה התפספס. תוך 5 ימים של גונל 300 היה רק זקיק אחד של 18 ורירית 8.5 אז הלכתי על יחסים מתוזמנים
ועכשיו זאת פעם שלישית - כמו שציינתי מיום שני שעבר גונל 400 והיום בלילה אוביטרל ובשלישי שאיבה.
מקוה לטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
פרופ` דוד בידר31/07/2017זה שאת לא מעונינת בטיפולי תרומה לא מצדיק לעשות טיפולי סרק ורק בגלל שזה מסובסד.
אחרי גיל 45 גם אפשר לעשות שאיבות של ביציות רק שזה עולה כסף ומאחר שהסיכויים דומים בגילך לגיל 45-46 הנשים לא עושות.
כלומר, רק בגלל שניתן לעשות זאת מבחינה כספית ולא רפואית אז את עושה וזוהי גישה לא נכונה לדעתי.
בכל אופן מאחל לך הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיליה מכסה את צוואר הרחםגל30/07/2017
שלום,
בסקירה מוקדמת נאמר לי שיש לי שיליה אחורית נמוכה שמכסה את צוואר הרחם.
החום אחרי קריאה ברשת שאלתי את הרופא לגבי יחסי מין והוא אמר שעדיף להמנע מיחסים בשבועיים הקרובים (דבר שלא אמר לי בסקירה ומאז היו יחסים).
מדוע צריך להמנע מיחסי מין במצבי? האם זה עקב החדירה או עקב ההתכווצויות של צוואר הרחם בעקבות אורגזמה?
אשמח להסבר לקשר בין השניים שילייה נמוכה להמנעות מיחסים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליה מכסה
פרופ` דוד בידר30/07/2017יש מחשבה שיכול להיות דימום כאשר השליה מכסה את הפתח.
בשלב זה הדבר לא בעייתי ,אך בהמשך יכולים להופיע דימומים ,ולכן יחסי המין יכולים לגרום לדימום יתר.
זה יותר נכון משבוע 24 ואילך .
כמו כן צריך לראות מה באמת קורה בסקירה המורחבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים והריון בגיל 45מיכל29/07/2017
מה הסיכוי ללדת ילד/ה בריא בגיל 45? ומה הסיכונים שאני לוקחת על עצמי בגיל הזה ? (בהנחה שאני בריאה בדרך כלל)
אני בת 45
אני מאוד רוצה ילד/ה נוסף. את 2 ילדיי ילדתי בגיל מאוחר ואני מרגישה שאני מאד רוצה עוד ילד ומוכנה לעבור טיפולים.
מה הסיכון לי מבחינת הבריאות, ומה הסיכוי ללידת ילד בריא בגילי? שני אלה חששותיי לצד הרצון העז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוים
פרופ` דוד בידר30/07/2017לנשים בריאות אין בעיה להיות בהריון בגילך.
בגילך אין טיפולים אלא ,אולי לנסות באופן טבעי, והסיכויים לכך מאוד מאוד נמוכים.
את יכולה לבצע פרופיל הורמונלי לראות בכלל מה קורה אצלך.
הטיפול היחיד בגילך הוא תרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 7+3 בדיקת אולטרסאונד נצפה שק הריון עם חלמון וקוטב עוברייסמין29/07/2017
לרופאים שלום,
אתמול היה לי אולטרסאונד ראשון שבוע 7+3 נצפה שק הריון תוך רחמי+ חלמון+ קוטב עוברי קטן בגודל 1.8 מ״מ.
אני לאחר החזרת שני מוקפאים ( כנראה שנקלט 1) בשלב זה טרם נצפה דופק. הרופא ביקש לחזור על הבדיקה בשבוע הבא.
מצרפת צילום אולטרסאונד. מה דעתכם? האם זה בסדר ביחס לשבוע?
חשוב לציין שהווסת האחרונה הייתה ב6.6.17 והחזרה ב22.6.17 העוברים היו בני 3 ימים.
שאלה שנייה: האם בדיקה ויגינאלית (אולטרסאונד וגינלי) יכול לפגוע בשק ההריון ולגרום לנזק/ הפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר29/07/2017בשבוע 7+ 3 ימים צריך לראות דופק.
אולטרה סאונד וגינלי לא פוגע בשום דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי..אז מה עושים? הרופא ביקש שאחזור אליו לאולטרסאונד בשבוע הבא
יסמין29/07/2017הרופא ביקש שאחזור לא.ס בשבוע הבא. הוא אמר שלעיתים רואים דופק בשבוע 8-9 ביחוד כשמדובר בעובר מוקפא שכן לעיתים ההתפתחות היא איטית יותר..
או שמא מעכשיו כבר להספיד את ההריון הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר30/07/2017מה שנאמר לך זה לא נכון ולא קשור לעובר קפוא...
יכול להיות שהוא פספס את הדופק והוא לא בטוח בעצמו לכן הזמין עוד פעם.
אין פסול בגישה הזו , כאשר אתה לא בטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות תומכות חזרת מוקפאיםבת4429/07/2017
שלום,
אני עומדת לפניי החזרת מוקפאים בני 3 ימים.
הזליפו לי פרגניל לרחם אתמול (שישי), ההחזרה מיועדת ליום שני.
התבקשתי להתחיל להחדיר אנדומטרין במנה כפולה (2טבליות בבוקר ו2 בערב), להזריק שוב פרגניל בישבן יום לפניי ההחזרה (מחר) ו4 ימים אחכ להזריק דקפפטיל.
לפי מה שהבנתי הללו אמורים לשמש תמיכה לקליטת ההחזרה.
יחד עם זאת אני מבקשת לדעת האם באמת יש צורך בכל אלו, בנטילת כמות רבה כל כך, האם אכן נמצא שהן תומכות בהשרשה,
וכל הסבר נוסף שתוכל לתת.
בברכת סופש נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרופא שלך נותן לך את התמיכה המירבית ומבחינה זונאת מקבלת את רוב התכשירים הייעודיים למטרה זו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 39 חודש אחרי הפסקת גלולות סרזטד``ר אליעזר גירש28/07/2017
לא יודעת אם אני במקום הנכון אבל..אני חייבת עזרה כי אני ממש לחוצה. בת 39 חודש אחרי הפסקת גלולות סרזט. עשיתי פרופיל הורמונאלי ביום השני של הווסת (נראה שזה ווסת מאז הפסקת הגלולות הוא אינו סדיר). והגיעו התוצאות. מה שמדאיג אותי זה האסטדריול E2 קראתי שאם הוא גבוה זה יכול להצביע על גידול בשחלה! יש לציין שכבר חודשיים יש לי ציסטה פשוטה בשחלה שנבדקה באולטראסאונד ונמצאה לא מדאיגה כלל בדיקרת מרקרים תקינה ca 125 . אפשר עזרה? ESTRADIOL (E-2) 431 pmol/L הערות והסבר 17-OH-PROGESTERONE בעבודה הערות והסבר TSH 1.44 mIU/L 0.55 סמן - ערך תקין 1.44 4.78 הערות והסבר| גרף LH 2.50 IU/L הערות והסבר FSH 8.60 IU/L הערות והסבר PROLACTIN 143.7 mIU/L הערות והסבר PROGESTERONE 2.7 nmol/L הערות והסבר TESTOSTERONE- TOTAL 1.80 nmol/L 0.90 סמן - ערך תקין 1.80 2.60 הערות והסבר ANDROSTENEDIONE 9.73 nmol/L 1.00 סמן - ערך תקין 9.73 11.50 DHEA SULPHATE 4.51 µmol/L 0.90 סמן - ערך תקין 4.51 11.60 הערות והסבר הערות לבדיקות ESTRADIOL (E-2) Midcycle 130 - 2095 Follicular phase 71.6-529 Males ND-146.1 Postmenopausal ND - 118.2 Luteal phase 205-786 LH follicular phase 1.9-12.5 midcycle peak 8.7-76.3 Postmenopausal 15.9-54.0 pregnant < 0.1-1.5 luteal phase 0.5-16.9 FSH follicular phase 2.5-10.2 midcycle peak 3.4-33.4 Postmenopausal 23.0-116.3 pregnant < 0.3 luteal phase 1.5-9.1 PROLACTIN Nonpregnant 59-619 Postmenopausal 38-430 pregnant 206-4420 PROGESTERONE follicular phase 0.48-4.4 Postmenopausal females ND mid luteal phase 14.12-89 luteal phase 10.62-81.28 ANDROSTENEDIONE שינוי שיטה וערכי יחוס החל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרופיל ההורמונאלי בטווח התקין,בהחלט יתכן שהערך הגבוה יחסי של האסטרוגן נובע מפעילות הציסטה .הממצאה הציסטי נראה לכאורה שפיר,ויתכן ושניתן לאםסו באמצעות מתן גלולה למניעת היריון לפרק זמן קצר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ביוץ ומתי שאיבה?דבי28/07/2017
שלום
מטופלת IVF
תוצאות בדיקת דם היום
אסטרדיול 142.8
פרוגסטרון 1.2
LH 12.8
קיבלתי מחזור ב19/7 יום רביעי לפני 9 ימים
הטיפול יהיה טבעי , הורמונים יינתנו רק למספר ימים מצומצם ובמינון נמוך
מנופור 225 ואחד צטרוטייד
ולפני ביוץ אוביטרל
מתי אמור להיות ביוץ ומתי השאיבה? האם הערכים תקינים?
אם הייתי מקבלת הורמונים זה היה מעלה את הערכים או שנותנים רק ברגע שהם עולים יותר? ומה זה טיפול טבעי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתקבל הרושם שאת עדיין מצויה מספר ימים לפני ביוץ אפשרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
דבי29/07/2017תודה
מה זה סבב טבעי ? ומדוע אם אני לפני ביוץ לא ניתנים לי כבר הורמונים? אני ביום העשירי למחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הדברים נתונים לשיקולו של הרוםא המטפל שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר30/07/2017תהליכי הביוץ שלך לא תקינים ולכן אי אפשר לעשות לך מחזור טיפול טבעי.
השאלה בכלל אם את צריכה או לא טיפולים כאלה ובשביל זה את צריכה לשלוח פרופיל הורמונלי ואת גילך.
לפי הנתונים גילך מבוגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
דבי30/07/2017איך ייתכן שחודשיים לפני זה ביום ה6 למחזור היו לי תוצאות שונות כ"כ?
האסטרדיול היה 281
פרוגסטרון 2>
LH 8.20
ועכשיו זה ביום התשיעי עם תוצאות שונות, האם בגלל משבר אישי שחוויתי ומצב נפשי קשה בעקבותיו זה משפיע על התוצאה של בדיקות הדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר31/07/2017אם גילך מעל 40 וזה הטיפול שמציעים לך אז את לא בכוון הנכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לעזור
שירה31/07/2017הגוף הוא לא מכונה. כל חודש מגיב אחרת.
גם 281 אסטרדיול זה לא להיט..
האסטרדיול אמור לעלות ככל שמתקדם המחזור. עד לביוץ כדאי שיהיה לפחות כ 600 יח שזה פחות או יותר זקיק אחד בשל לביוץ.
כשביום 9 האסטרדיול מתחת ל 200 זה אומר שהזקיק לא מתקדם ויש מצב שלא יהיה ביוץ. לכן על פניו סבב טבעי זה לא משהו שמתאים לך. נ.ב. זה לא קשור למצב נפשי. נשים נקלטות להריון מאונס..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
דבי31/07/2017קיבלתי לפני 12 יום מחזור
בתאריך 19/7
הערכים היום: אסטרדיול 476.4
פרוגסטרון 1.1
LH 9.6
מתי יתקיים הביוץ ומתי השאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כדאי לספק מידע בדבר גודל הזקיק המוביל,היות והבדיקת אינן ממביעות עדיין על ביות בטווח של 24-36 שעות הקרובות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה לאחר טיפולים - מה עכשיו?Eve28/07/2017
שלום
הריון לאחר טיפולים
שבוע 8 הפלה ב7.7 עובר המתאים לשבוע 6.5 לפי אולטררסאונד החלה הפלה טבעית +עזרה של כדורי ציטוטק 4 כדורים באותו היום ה7.7.
בדיקות האולטראסאונד מראות.שאין שאריות האחרונה נעשתה ב20.7 נצפה זקיק 12 ורירית סדירה ויפה והדימומים פסקו לגמרי .
לפני כיומיים חזרו הפרשות חומות שהיום הפכו לדימום לא כבד יש קצת כמו חוטים שיוצאים (סליחה על התיאור) אבל כן מצריך תחבושת . בטא שבוע לאחר ההפלה היה 7000
שבועיים אחרי 61 השבוע לא בדקתי בטא אבדוק ביום א שוב .האם הדימום שחזר מראה שיש שאריות ? אני ממש מודאגת מה עליי לעשות האם.לחזור על בדיקת.אולטראסאונד או אולי הסטרו אבחנתית
אשמח לדעתכם
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת האולטרסאונד אינה מדאיגה,אולם בכל מקרה מן הראוי לבדוק שהמצב התאפס לחלוטין באמצעות בדיקת ביקורת של ערכי הביטה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
Eve29/07/2017תודה רבה אכן אעשה מחר בטא
1.האם הדימום מראה שיש שארית?
2.האם הדימום יכול להיות מחזור כי יש דימום שדי דומה למחזור שלי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)