מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבוע 6 - הריון לא תקיןיעל16/08/2017
בת 42. טיפול 5 IVF. אין בעיות רפואיות ברקע (לי ולבן זוגי)
13.7 שאיבה
16.7 החזרת 3 עוברים. אחד מהעוברים היה 8A, השני 8B
28.7 בטא 100.4 - חיובי
30.7 בטא 225 (יש הכפלה)
6.8 בטא 1717 פרוגסטרון 345.3
12.8 דימום קל
14.8 שבוע 6-7 בדיקת אולטראסאונד דופק ראשון - ראו שק הריון קטן מאוד בתוך הרחם
היות ולא ראו דופק, הרופא שלח אותי לבדיקות דם נוספות.
בתאריך 15.8 בטא 2531, פרוגסטרון 297.8
לא היתה הכפלה, הערכים לא תקינים. הרופא אמר לי להפסיק את התמיכה עם הקרינון, ההריון לא תקין. להגיע שבוע הבא לאולטראסאונד נוסף. סביר להניח שאין הריון.
יש לי מספר שאלות:
מדוע היתה התפתחות תקינה בהתחלה, ולפתע ההתפתחות נפסקה?
האם יש קשר לגיל?
המורפולוגיה של בן זוגי נמוכה (3). האם יש קשר?
עצם הכניסה להריון מעידה על סיכויים גבוהיים יותר להצלחת טיפול?
מה אני צריכה להסיק מכך שההריון לא הצליח?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הערכתי שהסיכוי שמדובר בהיריון לא תקין על רקע גילך הנו הפקטור הרילוונטי ביותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון לא תקין
יעל16/08/2017האם פניה לפונדקאות יכולה לשפר את הסיכויים? (עם ביצית שלי)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף פרגסטרון יכול להזיק?אני15/08/2017
האם עודף פרגסטרון עלול להזיק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מומלץ להזריק אוביטרל ולעשות הזרעההיי15/08/2017
1. מתי מומלץ להזריק אוביטרל?
2. מתי לעשות הזרעה?
2 זקיקים של 18
בדיקות דם :
LH 11.5
E2 2158
פרוגסטרון 4.8* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל היום והזרעות עוקבות כעבור יום ויומיים,א הזרעה בודדת כעבור למעלה מ-30 שעות לאחר זריקת האוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים יומיים אחרי החזרהשני15/08/2017
שלום
אני יומיים אחרי החזרה.
פרגסטרון- 79.9
e2- 1093
האם הערכים תקינים? האם לאור הערכים צריך להוסיף תמיכה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכים תקינים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנהלות נכונה בביקור בלונה פארקלימור15/08/2017
שלום לכם.
אני בשבוע השלישי של האיחור(הבדיקה תהיה בשבוע הבא).
מתוך הנחה שאני בהריון-איך להתנהל נכון בביקורי הקרוב בלונה פארק ב18.8 עם משפחתי(הכרטיסים כבר נרכשו לפני חודש)כדי לא לסכן את ההריון הזה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להימנע מפעילות אירובית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי פעילות אירובית בלונה פארק?
לימור16/08/2017סליחה על הבורות,אבל מהי פעילות אירובית בלונה פארק של תל אביב?(שעלי להימנע מימנה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתקנים שונים שמשפיעים על כוח המשיכה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיתי בטעות אלכוהול בהריוןמי15/08/2017
שלום!
אני בהריון בחודש חמישי שבוע 21
היום שתיתי סיידר תפוחים חצי בקבוק זכוכית קטן
ופתאום קלטתי שרשום על הבקבוק שהןא מכיל 4.5% אלכוהןל!!!
כמובן שהפסקתי לשתות אולם עכשיו אני ממש בלחץ, אני מאוד מקפידה על מה שאני מכניסה לפה בהריון וכמובן שלא שותה אלכוהול.
האם שתייה כזאת באופן חד פעמי יכןלה להזיק להתפתחות של העובר??
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר שהדבר עלול לגרום נזק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוגדני CMV בתורם זרעשרית15/08/2017
שלום פרופ',
אישה שהיא שלילית לנוגדני CMV יכולה לבחור תורם שהוא CMV חיובי ? (כמובן שהכוונה ל-IGG חיובי ולא IGM)
תודה, שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין בעיה מאחר והוא אינו מדבק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ,עוד שאלה בבקשה
שרית15/08/2017במידה וחלילה קורת הדבקה ב-CMV מתורם הזרע מתי ניתן יהיה לזהות שיש הדבקות מרגע הכניסה להריון ?
אם עושים בדיקת דם בחודש הראשון ויוצא שלילי ,בוודאות ניתן לומר שאין הדבקה מתורם הזרע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח למענה, תודה רבה פרופ'
שרית16/08/2017אשמח למענה, תודה רבה פרופ'
אכן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על דליפת מי שפירגל15/08/2017
שלום,
1.שבוע 17+6 אחרי ivf icsi, בת 38 וחצי.
היום היתה לי הפרשה שקופה על התחתון, הפרשה לא מזוהה, התחתון הוא שחור אז לא ראיתי כלום. הריח היה גם הוא בלתי ניתן להגדרה. אני מודאגת שאולי מדובר בדליפה של מי שפיר.
האם דליפה של מי שפיר היא עקבית או שיתכן שיהיה טפטוף שמפסיק? אני לא רואה סמנים להמשך הפרשות ותוהה אם ללכת להבדק.
2. שבוע הבא אעבור דיקור מי שפיר, האם יש איזשהן הוראות טרם הבדיקה? האם אחרי הבדיקה מותר לעלות 3 קומות במדרגות? מה ההוראות המדויקות לאיחרי הבדיקה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליפה
פרופ` דוד בידר15/08/2017אם באמת הייתה לך דליפה, מה שאני לא חושב, אז יתחילו, תוך 48 שעות צירים ותהיה הפלה.
לגבי מי שפיר את צריכה להתייעץ לגבי כל התהליך אצל הרופא המבצע.
לכל אחד יש את העצות שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה והורמונים מבולבלתאנונימית15/08/2017
שלום
אני בת 27 מנסה להכנס להריון כשנה.
יש לי מחזור סדיר יחסית 30+-
אך בשני חודשים נצפה ריבוי זקיקים ולא אף זקיק מוביל מה שהוביל לחוסר ביוץ ווסת מאוחרת.
החודש אני אמורה לעשות הזרעה פעם 1.
הרופא אמר שננסה הזרעה בלי הורמונים.
אני חוששת שוב מחוסר ביוץ ואיבוד החודש.
הרופא אמר לפי תוצאות מעקב הזיקקים ביום ה10 הוא יחליט אם לתת לי הורמונים.
שאלתי היא האם החל מהיום ה10-11 זה לא מאוחר מדי לתת לי הורומונים שישפיעו על התפתחות הזקיקים? האם יש סיכוי שיתפתח זקיק החל מהיום ה10?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת
פרופ` דוד בידר15/08/2017יש לך תיאור קלסי של שחלות פוליציסטיות.
צריך לגרום לביוץ טוב ולא להתחיל ביום 10.
יש טיפולים טובים למצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ביום מחזור 19תמר15/08/2017
שלום, מנסים להכנס להיריון באופן טבעי.
ביום 14-15 זוהה ביוץ לפי ערכות
אתמול והיום (ימים 18,20) דימום קל קצת נוזלי וקצת אדום
מה האפשרויות? האם יש סיבה לדאוג?
לא קרה לי מעולם בעבר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום 19
פרופ` דוד בידר15/08/2017קשה להבין מה זה דימום קל וקצת נוזלי.
לא חושב שזה שייך לעניין הביוץ ועל מנת לדעת ממה זה צריך לבדוק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום באמצע החודש
תמר15/08/2017הדימום הוא מועט מאוד בצבע אדום וורוד וטיפה חום
קצת בניגוב ומגיע מהנרתיק
האם יש סיבה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ניתן לבצע ספקולציה על סמך הנתונים שמסרת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים ברצף ללא הפסקהג15/08/2017
שלום
איזה שינויים יכולים להיות בתגובה של הגוף אם עושים שני טיפולים ברצף ללא הפסקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר15/08/2017גירוי שחלות גורם לגדילת מספר זקיקים שנשארים לאחר טיפול שלא הצליח הם עדיין קיימים ויורדים לאט.
גירוי שלהם מיד חודש לאחר מכן הוא לא טוב כי הזקיקים האלה עוד לא נעלמו והשחלה עדיין בגירוי מסויים והתוצאות לא טובות.
לא סתם נכתב בפרוטוקול לחכות 45 יום בין טיפול לטיפול, וזה גם מה שקופות החולים אומרות כתנאי להתחייבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
ג15/08/2017תודה
ואם הטיפולים הם מודיפקציה, סבב טבעי
עם מעט מונופור וצטרוטייד
225 מונופור ואחד צטרוטייד 4ימים
האם כן ניתן לעשות סבב נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בתנאים כאלו עשויה להיות בהחלט אפשרות לעבור טיפול ייעודי ברצף
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונה אחרי אורגזמהגל15/08/2017
שלום,
הריון ראשון, ivf שבוע 17 פלוס 6.
אני חווה כאבי בטן תחתונה אחרי אורגזמה. הם נמשכים דקות ספורות בלבד. האם זה משהו שמצריך בדיקה?
יש לי שליה נמוכה קרובה מאד לפתח, האם זה קשור בזה? האם הכאבים מהווים נורה אדומה?
לגבי השליה, עד איזה שבוע היא עוד יכולה לנדוד למעלה? אני מאד מוטרדת שאצטרך להיות בשמירת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדבר נובע מהתכווצויות הרחם ההריוני ,בנסיבות המקרה במיוחד כל עוד השיליה קרובה לפתח הצוואר הייתי נמנע מיחסי מין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מותר לחוות אורגזמה חיצונית, ללא חדירה, או שגם מזה כדאי להמנע?
גל15/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובך
גל15/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בשלב זה הייתי נמנע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד לדעת באיזה שלב הריון מדוברלימור15/08/2017
שלום לכם.
התחלת מחזור אחרון 7.7.
לכאורה היום זה היום ה-39 של המחזור(אמצע שבוע 6)אבל מכיוון שהיה ביוץ מוקדם-ביום ה9 או ה10 אז היום זה היום ה15-16 בקירוב של האיחור וזה כביכול היום ה43-44 של המחזור(תחילת שבוע 7).
בדיקה עדיין לא עשיתי.
בהנחה שנקלטתי-האם מדובר על כך שאני באמצע שבוע 6 או תחילת 7 לאור הנ"ל?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תחילת שבעה שבועות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת לאחר הורמונים ללא החזרהליאת15/08/2017
שלום,
בת 30, בעבר לידה אחת תקינה לאחר הזרעה ראשונה, לאחריה הריון ספונטני והפלה בשבוע מוקדם (רק שק).
ביצעתי בתחילת יולי השנה שאיבת ביציות (6 מתוך 8, גירוי חלש יחסית- בכוונה לאור מחלת רקע קשה). ללא החזרה (כחלק מתהליך פונדקאות). קיבלתי וסת ממש בזמן, יום 28 למחזור. הוסת היתה ארוכה ביום-יום וחצי מהרגיל, עמדה על שבעה ימים.
לאחר מכן כרגיל ללא דימומים. לא עקבתי אחר הביוץ.
כעת אני ביום ה-33, טרם קיבלתי וסת.
1. האם זה דבר ידוע שאחרי הורמונים תגיע וסת כרגיל ולאחריה עיכוב? זה דבר מוכר?
2. מתי להערכתך הגיע הזמן לבצע בדיקת הריון בהנחה והוסת תמשיך להתעכב?
3. האם ישנה סטטיסטיקה כזו שלאחר הורמונים (גם כשהם במינון נמוך, וויתר מחודש לאחר השאיבה)- יתכן וימשיך גירוי שחלתי עד כדי שיפור הסיכוי לקליטה טבעית?! אציין כי השחלות במבנה פוליצטי, אך המחזורים סדירים וביוץ בזמן (גם הטבעי שלי, כל חודש מבייצת).
לציין כי כמות ההורמונים היתה נמוכה, הגיעה עד 75 מ"ג גונל F ליום (ורק לקראת סוף תהליך גירוי השחלות. המינון ההתחלתי היה 37.5, ואח"כ 50).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.האפשרות קיימת2.במקומך הייתי מבצע זאת לאלתר3.האפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לטיפול אחרי שאיבהעדי14/08/2017
עברתי שאיבה בתחילת אוגוסט (לא הוחזרו לבסוף העוברים) קיבלתי מחזור לאחר כשבועיים האם אפשר לבצע טיפול נוסף בספטמבר (מיד בקבלת המחזור הקרוב) או שרק באוקטובר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן להתחיל טיפול חדש בתנאי שהמצב התאפס לחלוטין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)