מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הריון ביתית 13 יום מההחזרהחני12/07/2017
שלום,
לא התאפקתי ועשיתי היום ,יום 13 מהחחזרה ,בדיקה ביתית שלצערי יצאה שלילית...אני לוקחת נרות אוטרגסטן וכדורי פרגנובה.
האם יש טעם לעשות מחר בדיקת דם..?
יש סיכויים בכלל שבדיקת דם תראה על הריון?
תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לטעמי עדיין שווה לבצע את בדיקת הדם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לשמוע דעת מומחיםשוש11/07/2017
החודש קיבלתי איקקולומין מהיום ה3 לווסת למשך 5 ימים (כדור ליום) היום זה היום התשיעי למחזור נצפה זקיק בשחלה ימין 23 מ״מ ובשחלה שמאל 12 מ״מ
אסטרודיול 1545 , פרוגסטרון 1.20 , LH 17
ביקשו ממני להזריק היום אוביטרל ומחר להגיע להזרעה.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
שוש11/07/2017שלא נצפה נוזל בדוגלס וגם הרירית הייתה 6.7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצוין,אולי כדאי לתת זריקת אוביטרל על מנת לתזמן את הביוץ בוודאות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום עשיתי הזרעה
שוש12/07/2017אתמול בצהריים הזרקתי אוביטרל
היום באולטרסאונד:
נצפה זקיק 25 מ״מ וזקיק 12 מ׳מ ללא נוזל בדוגלס
רירית 6.9
בדיקת דם מהיום: E2 1385 , pro 3.6, LH 29.6.
היום נעשתה הזרעה
האם הנתונים טובים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כדאי לבצע גם מחר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם מהיום
שוש13/07/2017פרוגסטורון 4.1
E2 467
Lh 106.6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יתכן שהביוץ צפוי בטווח של 24-28 שעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים אחד או שנייםלאה11/07/2017
שלום ,
אחרי החזרה של 2 עוברים .
זרע וביצית תקינים ואיכותיים הבעיה רק שחצוצרות נכרתו בגלל האנדומטריוזיס.
במצב כזה מה מגדיל סיכוי להקלט להחזיר עובר אחד או שניים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באותו ענין
לאה11/07/2017רק אציין שאני בת 34 . זו הפריה בפעם השלישית ובכל פעם בחרנו להכניס שניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החלטה ראויה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תזמון החזרת עובריםאנאבל11/07/2017
שלום, היום הוחזרו לי שני עוברים מוקפאים שהוקפאו לאחר שאיבה שנערכה לפני חודשיים. לאחר החזרה אחת שלא צלחה לפני חודשיים, היו לי מעט דימומים והוחלט לדחות את ההחזרה לחודש הבא. לא ברור לי אם היה ביוץ בחודש שעבר אך המחזור היה סדיר כתמיד והגיע לאחר 28 יום כרגיל. התחלתי מעקב זקיקים ודם ללא הורמונים לקראת ההחזרה ביום העשירי למחזור, ורק ביום 19 המדדים הראו כי הביוץ קרב( רירית 13, זקיק מוביל 23, E2 1721 progestrone 2.1.) נאמר לי להזריק באותו ערב (חמישי) אוביטרל וההחזרה בוצעה 5 ימים אחכ- ביום שלישי. שתי שאלות-1. בהתאם לכך שהמחזור שלי סדיר כל 28 יום גם ללא הורמונים אני אמורה לקבל בעוד ארבעה ימים - האם זה לא בעייתי שההחזרה בוצעה היום? מה דעתך על התזמון של ההחזרה? 2. הטיפול שניתן לי הוא אוביטרל 250 מג בערב ההחזרה, למחרת להתחיל אנדומטרין 3 פעמים ביום וארבעה ימים לאחר ההחזרה דקה פפטיל 0.1 מג. האם לדעתך לאור הפרוגסטרון היחסית נמוך מדובר בתמיכה מספקת? (2.1 כאמור כפי שנמדד ביום ה19 למחזור, חמישה ימים לפני ההחזרה ולפני מתן אוביטרל). תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הטיפול מתוזמן היטב והמחזור אמור להגיע בהעדר היריון כ-14 יום לאחר האוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פוריות- מינון בהליך PGDגיא11/07/2017
שלום רב
אישתי ואני נמצאים בטיפולי פוריות לטובת PGD
לאישתי ולי מחלות גנטיות דומיננטיות. בסבבים הקודמים נוצרו 9-10 עוברים, כולם באיכות טובה אך כולם פגומים גנטית.
בסבבים הקודמים התחלנו עם מינון 300 של גונל ועלינו מעט בהדרגה.
הסבב הנוכחי על מנת להצליח ליצור עוברים טובים אנחנו מתחילים עם מינון של גונל 450 למשך כמה ימים לפני בדיקות דם ואולטרסאונד.
בהתחשב בנסיבות המינון נשמע לנו מאוד הגיוני ולאישתי לא היו תופעות כלשהן חריגות בטיפולים הקודמים והכל עבר חלק.
האם מינון זה מקובל כמינון התחלתי? יש לציין כי נאמר לנו שיש סיכוי שיורידו מינון בהתאם לתגובה היות שאישתי בת כ-30.
בברכה
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חזקה על הרופא דידע חאזן בין הרצון לריבוי ביציות כדי שיתקבלו יותר עוברים כדי שבינם יהיו עוברים תקינים גנטית,לבין הסכנה לגירוי יתר שחלתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי תזונה- הריון תאומיםדנה11/07/2017
שלום,
אני נמצאת בשבוע 7, אחרי IVF. לא קיבלתי המלצה לתוספי תזונה מלבד חומצה פולית. האם זה בסדר? האם אתם ממליצים על תוספים נוספים?
מדובר בהריון תאומים, האם עליי לקחת פי 2 חומצה פולית?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי תזונה
פרופ` דוד בידר11/07/2017חומצה פולית אחת ליום 3 חודשים.
לא צריך שום תוספי מזון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ההכפלה של הבט תקינה?יסמין11/07/2017
לרופאים שלום.
אני כותבת שוב, כיוון שיש לי טיפות של דימום ובכל זאת רוצה לראות אם הכל בסדר!
בתאריך 20.6 הוחזרו 2 עוברים. בדיקת בטא לאחר 12 ימים הייתה כך:
ביום שלישי 4.7 - הבטא הייתה 74.7
ביום חמישי 6.7 - הבטא הייתה 165.1
ביום ראשון 9.7 - הבטא הייתה 366.6
היום יום שלישי 11.7- הבטא יצאה 655.5
האם העלייה תקינה למרות שיש טיפה דימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העליה אינה אופטימאלית,קיים חשש שההיריון אינו תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הייתה הכפלה פי 1.8 תוך יומיים והבנתי שאמורים לראות הכפלה בין 48-72
יסמין11/07/2017כלומר מהבטא האחרונה 366.6 עלתה ל-655.5 פי 1.8 תוך 48 פחות או יותר.
האם ההכפלה אמורה להיות ממש מדוייקת?..קראתי מאמרים רבים שטענו שההכפלה בזמן זה (48 -72) אמורה להיות בן 1.5-2
אני בלחצים אדירים מדובר בהיריון יקר במיוחד ואני מחכה עיד לתשובה מהרופא שלי באם מדובר באמת בהיריון לא תקין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
העליה המתונה והדמם אינם מנבאים אובות לגבי הפרוגנוזה של ההיריון הנוכחי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת דקפפטיל כמה ימים אחרי החזרהפרופ` דוד בידר11/07/2017
הי
היום עברתי החזרת עוברים מוקפאים והרופאה אמרה לי להזריק היום ומחר דקפפטיל .
קראתי פה שבדרך כלל מזריקים כמה ימים אחרי
זה נראה לך תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט אפשרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן וחולשה לאחר החזרהלאה11/07/2017
לאחר החזרה .מקבלת אטרוגסטן .יש כאבים כמו מחזור.האם טבעי ? האם ניתן לקחת אקמול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לאותו נושא
לאה11/07/2017תודה על תשובתך ,
האם ניתן לקחת כדור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפי הצורך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתות היסטור + לפרוסקופיה בזמן מחזורמירי11/07/2017
שלום
אני מועמדת לניתוח היסטרוסקופיה משולב עם לפרוסקופיה לצורך תיקון נישה ברחם והסתכלות על החצוצרות (חסומות).
בבית החולים קבעו לי את הניתוח בתאריך בו אני אמורה לקבל מחזור.בבית החולים אומרים שאין שום בעיה ואין קשר בין הדברים.
האמנם? נראה לי קצת מוזר, איך אפשר לבצע ניתוח כזה ברחם כשהכל שם מדמם....?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למרות שניתן להתגבר על הבעיה בשטיפת הרחם בעת ביצוע הפעולה,בכל מקרה הייתי מעדיף לבצע את הההליך לא במחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברי מוגבר, שאר המדדים+סקירה מוקדמת תקיניםגלית11/07/2017
שלום רב, אני בת 35, ביצעתי בדיקת סקר שליש שני בשבוע 17+2 (גיל ההריון מדויק, חושב לפי תאריך החזרת עוברים ותואם לגיל ב-US), ויצא לי ערך מוגבר של חלבון עוברי AFP 2.11 MOM. כל יתר המדדים של סקר שליש ראשון ושני תקינים, הסיכון המשוקלל לפי גיל+בדיקות לתסמונת דאון יצא נמוך מאוד, 1:27945 (לפי גיל בלבד 1:404).
בנוסף אציין שביצעתי סקירה מוקדמת בשבוע 16+2 שהייתה תקינה, ובדיקת NIPT בה לא נמצאו תסמונת דאון או הפרעות כרומוזומליות אחרות.
ברור לי שההמלצה היא לבצע אולטרסאונד מכוון בעקבות החלבון העוברי המוגבר, השאלה האם עליי להזדרז ולהקדים בשל כך את הסקירה המאוחרת, שנקבעה לי לשבוע 22? או לבצע בינתיים סקירה נוספת, מורחבת? אני מודאגת מאוד, ולא אגיע לרופא שלי לפני שבוע הבא.
ושאלה נוספת ברשותך, האם יש סיכוי שיומלץ לי לבצע דיקור מי שפיר? אני מאוד רוצה להימנע מדיקור, לקח לי הרבה זמן להשיג את ההריון הזה וגם לא ברור לי מה זה יעזור - הרי הסיכון לתסמונת דאון וטריזומיות אחרות נמוך מאוד עד לא קיים, גם לאור NIPT תקין, האם יש במצב כזה ערך מוסף לבדיקת מי שפיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם הסקירה הייעודית השולחת מומים בשלד ומערכת העצבים סביר להניח שהסבירות לבעיה נמוכה מאוד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הריון בגיל 48 אפשרי (לא מתרומת ביצית)?סגלית10/07/2017
שלום רב,
קראתי על טיפול חדשני - טיפול באובהפריים (OvaPrime) של חברת אובהסיינס (OvaScience) "פועל בשיטה בה תאי ביצית לא מפותחים (EggPC), מבודדים ומוכנסים בחזרה למרכז השחלה, בה הם יכולים להפוך לביציות בוגרות" - האם קיים טיפול כזה בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 48
פרופ` דוד בידר11/07/2017הטיפול הנ״ל הוא ניסיוני ולא קיים בארץ ועדיין לא מקובל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכול להיות שנפלו העוברים?ד``ר אליעזר גירש10/07/2017
10 ימים אחרי החזרה של עוברים.אם בטעות שטפתי את אזור הנרתיק בטוש של המקלחת ולאחר מכן ראיתי הפרשה בריח כמו של זרע.האם יכול להיות שנפלו העוברים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים שנפלו
פרופ` דוד בידר10/07/2017העוברים לא נפלו, מקסימום עברו טוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בכאבים אחרי הזרקהנילי10/07/2017
כואבת לי הבטן לאחר שהזרקתי הורמונים וענית לי שייתכן כי זו תגובה של השחלה לטיפול. יש דרך להקל על הכאבים? האם הם ימשיכו כל עוד אני מזריקה הורמונים או שהם יעברו באיזשהו שלב?
תודה,
נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עשוי להשתפר בהמשך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להחזיק הריון ללא צוואר רחם?ישראלה10/07/2017
שלום רב,
עברתי לפני 3 שנים קוניזציה ובנוסף הליך שנקרא קולד-נייף, מכיוון שהיתה לי קרצינומה בצוואר הרחם, בגלל שנמצאו תאים נגועים עמוקים אז בוצע קולד-נייף.
בימים אלה החלטתי להכנס להריון בטיפולי פוריות , אך נאמר לי כי אין לי צוואר רחם בכלל ולא אוכל להחזיק הריון.
האם זה נכון? האם אין פתרון אחר שבו ניתן לבצע הזרעה/ הפרייה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא צואר.
פרופ` דוד בידר10/07/2017הריונות במקרים כמו שלך הם בעייתיים ורובם נגרמים לא טוב.
הרופא המנתח שלך צריך להעריך את המצב אך הייתי ממליץ לך על פונדקאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)