מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון לאחר הפרייה חוץ גופיתאורית09/07/2017
שלום זו פעם ראשונה שלי ואני לא כל כך מבינה באיזה שבוע אני בהריון. היתה לי שאיבה ביום 6/6 והחזרה עובר טרי בן 3 ימים ביום 9/6. היום בדיוק אני חודש מההחזרה. איזה שבוע אני והאם ניתן כבר לשמוע דופק? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנך בשבוע 7
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה של הריון טבעיאיב09/07/2017
שלום
מטופלת פוריות(זריקות+הזרעות) וקרה לי נס ונכנסתי להריון טבעי
שבוע 8
שבוע 7+3 מחושב אולטראסאונד היה דופק
הגעתי לבית חולים עקב,דימום נבדקתי ונאמר שאין דופק היו דימומים חזקים עם גושים גדולים כעבור כמה שעות כבר לא היה עובר הכל יצא . אך הרירית הייתה עבה 17 ונאמר לי שיש שאריות הריון נתנו לי ציטוטק 4 כדורים לא עשה הרבה עכשיו הדימומים נחלשו כמעט ואין שוחררתי מבית החולים ונאמר לי להיבדק עוד כשבועיים עד 3 שבועות
אני ממש חוששת שהרחם לא התנקה ושיהיו הדבקויות בגלל השאריות
ולמה הדימומים פסקו כמעט לגמרי הרי הרירית עבה ונתנו לי ציטוטק אשמח לעזרתכם האם זה טוב שהדימום פסק ומה כדאי לי לעשות במצבי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה
פרופ` דוד בידר09/07/2017בשלב זה צריך לחכות בסבלנות כי כנראה הייתה הפלה שלמה ויש להיבדק אחרי הוסת שתגיע,
לדעתי הכל יהיה תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נישה ברחם והשתרשות עוברמיקי09/07/2017
שלום
מטופלת IVF עקב חצוצרות חסומות (כנראה מקיסרי).
אני בטיפולי הפרייה ובינתיים הייתה החזרה אחת שלא צלחה. כמה ימים לאחר סיום המחזור החלו הפרשות חומות שנמשכות כבר כמעט שבועיים. חלק מהרופאים אמרו לי שזה מההורמונים.
לאחר התעקשות מצידי עשו לי אולטרסאונד נוסף וגילו שיש נישה (6 מ"מ) בצלקת של הקיסרי עם נוזל. הרופאה ביחידה בה אני מטופלת חושבת שההפרשות שיש לי לאחרונה הן מהנישה. כמה שאלות ברשותך כי אני ממש מבולבלת:
1. האם הגיוני שפתאום התחילו הפרשות חומות מהנישה, לאחר ששנה וחצי לא היה לי כלום?
2. האם הנוזל שמופרש מהנישה הזאת יכול להפריע להשתרשות עובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נישה
פרופ` דוד בידר09/07/2017ההפרשות לא מהנישה אלא מהטיפול.
כדאי לסגור את הנישה לפני טיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. עוד שאלה בעניין ברשותך
מיקי09/07/2017כמה זמן ההפרשות האלה עוד יימשכו? בבדיקת דם שנערכה לפני כשבוע נאמר לי שהיה ביוץ, כך שאני אמורה לקבל מחזור עוד שבוע בערך.
ועוד שאלה, האם יכול להיות שפתאום יש לי אנדומיטריוזיס בגלל הנישה על הצלקת של הקיסרי? (על אף שאין לי כאבי מחזור חריגים ו/או דימומים בין מחזור למחזור)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נישה בצלקת של ניתוח קיסרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2017דימומים לא סדירים הם בעצם התלונה המרכזית בעקבות מציאותה של נישה באזור הצלקת הניתוחית בעקבות ניתוח קיסרי,היווצרות התעלה המסתעפת מצוואר הרחם גורמת לעיתים להצטברות דם ויסתי העלול לזלוג דרך הנרתיק מספר ימים לאחר גמר הווסת,ההמלצה במצב זה הנה לבצע פעולה ניתוחית בהיסטרוסקופיה על מנת לצמצם את החלל הנוצר,לעיתים שהדופן הנה דקה מאוד ניתן לבצע ניתוח משולב של היסטרוסקופיה ולפרוסקופיה על מנת לבצע תיקון אופטימאלי של הממצא.
הנישה יכולה לעיתים ליצור קושי בעת החזרת עוברים בטיפולי הפריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זו פעם ראשונה מאז הקיסרי (שנה וחצי) שיש לי הפרשות כאלה אחרי מחזור...
מיקי09/07/2017האם הגיוני שרק אחרי שנה וחצי מהניתוח פתאום מתחיל להצטבר דם בנישה?
עד לרגע בו נעשתה ההחזרה של העוברים (שלא צלחה) המחזור שלי היה מאוד סדיר ומעולם לא היו לי הפרשות בין המחזורים וזו למעשה הפעם הראשונה בה אני חווה תופעה כזו לאחר מחזור. אני
כבר ממש מבולבלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם קיימת הצטברות נוזל מעבר לתקופת המחזור הצפוי ניתן לזהותה באולטרסאונד ולבסס את האבחנה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנישה
פרופ` דוד בידר09/07/2017אין לך אנדומטריוזיס.
בשלב זה מה שצריך זה רק תיקון הנישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. אני מועמדת לניתוח.
מיקי09/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה חלשה להורמונים מה מומלץ ?נעמה08/07/2017
היי בתחילת הווסת יש לי בספירה הרבה זקיקים קטנים מה שמעיד על פוריות אבל כאשר אני מזריקה נוצרים לי רק 3 זקיקים הרופא העלה את המינון ל 475 ! שאלתי היא אם המינון נמוך 150 נוצרים לי אותם מספר זקיקים כמו במינון גבוה לא כדאי כבר פחות הורמונים ? טיפול טבעי עדיף לי ? אני אחרי לידה ivf ! מביצית אחת ברמה מעולה כל השאר לא הופרו מה זה אומר ? הנסיון עכשיו הוא לילד 2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
פרופ` דוד בידר09/07/2017לא ציינת את גילך ומה היה לאחרונה בפרופיל ההורמונלי.
בכל מקרה מינון הזריקות הוא גבוה ומראה על בעיה שחלתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתופן /אורקוקסיה וכניסה להריוןקרן08/07/2017
שלום.
יש לי דלקת ביד. הרופא המליץ על אותופן או אורקוקסיה.
אני נוטלת פריגליון ואספרם 2 מ"ג מדי יום כהכנה לטיפול ivf.
1. האם מותר לשלב אתופן xl 400 או אורקוקסיה עם הפרגליטון והאספרם?
2. קראתי בעלון לצרכן שהשימוש בתרופה עלול להקשות על כניסה להריון. האם לדעתכם זה עלול להקשות על הכניסה להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתופן
פרופ` דוד בידר09/07/2017יש להפסיק בתחילת הטיפול להפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי.......
אני09/07/2017לא הבנתי. ניתן לקחת עד לזמן שאתחיל בזריקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתופן
פרופ` דוד בידר09/07/2017כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה להיתנהלות נכונה אחרי הפלהלימור08/07/2017
שלום לכם.
תזכורת-בת 42 ו-8 וחצי חודשים(ילידת סוף אוקטובר 74).
בפברואר האחרון עברתי הפלה טבעית מוקדמת בשבוע 6 ובחודש שעבר(יוני)-גם הפלה בעלת אופי דומה ושלב דומה.
את הקליטה הלפני האחרונה השגתי באופן ספונטאני ואת האחרונה בהתערבות מינימלית של זריקת אוביטרל חד פעמית סמוך לביוץ וקבלת תמיכת פרוגסטרון(שאותה הפסקתי עם היוודע דבר ההפלה).
הביקורת בסוף יוני (ב26 לחודש)אחרי ההפלה האחרונה היתה לכאורה תקינה-ביטא התאפס,האולטרסאונד היה תקין ואף ניצפה ביוץ שבאופן תאורתי היה אמור להיות בערך ב30 ליוני.הייתה לי תיקווה להיקלט שוב בביוץ הזה ובאופן ספונטאני.
אתמול 7 ליולי התחיל דימום-לכאורה זה משהו שסותר האחד את השני שיתחיל מחזור כשבוע בלבד לאחר הביוץ(האומנם סותר?)
ובעבר כשהתייעצתי על דימום דומה שהגיע אחרי ההפלה בפברואר ושלכאורה התחיל מקסימום 5 ימים לאחר הביוץ שאחרי ההפלה-התשובה היתה (אם הבנתי נכון)שזה לא התחלה של מחזור אלא דמם של שאריות ההפלה.
יש לי אישור מהקופת חולים לגונדוטרופינים עד סוף החודש הזה(יולי)וזרעו של בעלי בסך הכל תקין.הוא לא מהמשובחים אבל הוא מעל הממוצע באיכותו והרופא המטפל אמר שבמקרה שלנו-זה לא קריטי לעשות הזרעה(אפשרי,זה יכול לעזור אבל לא קריטי).
אני מאוד משתוקקת לילד שלישי למרות גילי המתקדם-כיצד תמליצו לי להתנהל בשלב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת גם האסטרוגן ופרוגסטרון יוודאו שאת אכן במחזור,ואז מומלץ יהיה להתחיל בטיפול להשריית ביוץ עם גונדוטרופינים+ הזרעות תוך רחמיות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלב במחזור בו מומלץ להתחיל הטיפול.
לימור08/07/2017תודה על המענה המקצועי.
אני מניחה שהתשובה שהתחילה במילים:"בדיקת גם חאסטרטגן ופרוגסטרון"הכוונה-בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון.(תקנו אותי אם אני טועה).
באיזה יום בקירוב של המחזור כדאי להתחיל בטיפול המומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההחלטה צריכה חהעשות בהתאם לתשובה של הבדיקה ההורמונאלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר בטא שליליתגלית07/07/2017
פרופ בידר שלום
לפני 21 יום הזרקתי דקפפטיל ואוביטרל לפני שאיבה הייתה החזרה כפולה ו-12 יום לאחר ההחזרה הראשונה בטא הייתה שלילית.
אני דואגת מאחר ואין סימן לווסת שמתקרב ואין שום כאבי מחזור להבדיל מ-3 טיפולים קודמים שישר הווסת היה מגיע.
אני מקווה שהבדיקת דם הייתה אמינה מספיק מאחר ואני חייבת קלקסן בהריון והפסקתי גם את כל התמיכה על דעת עצמי לאחר בדיקת הדם השלילית
מדוע אין סימן לווסת ? והאם יש מצב שבדיקת דם לא היתה נכונה? מה אני אמורה לעשות
הרי 14 יום לאחר אוביטרל לדקה ברוב המקרים הווסת מגיע כאשר אין הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת
פרופ` דוד בידר08/07/2017וסת יכולה לאחר יותר עקב הטיפול אך חייבת להופיע ב 3 ימים הקרובים, אם אין הריון..
כמו כן יכולה להיות טעות בבדיקת בדם.
הסיבה לאיחור נעוצה בתמיכה שקיבלת, שיכולה לגרום לכך שהוסת תתאחר.
אם תוך 3 ימים לא יגיע דימום תחזרי על הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לפני בדיקת בטאלירי07/07/2017
הי. בפעמים הקודמות שהחזרתי עוברים טרייה קיבלתי מחזור לפני בדיקת בטא על אף שקיבלתי 2 אנדומטרין. בסבב הזה הוחזרו טריים ופעם ראשונה שקיבלתי אסטרופם ו3 פעמים ביום אנדומטרין. האם יתכן שאקבל מחזור לפני בטא עם אנדומטרין ואסטרופם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסבירות נמוכה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
לירי07/07/2017בגלל האסטרופם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות אולטרסאונד ומתי לתזמן?איילת07/07/2017
בוקר טוב לפרופסורים.
תקציר: עברתי פיפל ב 22.6 ולשם כך קיבלתי גלולות. ב22.6 יום אחרון לגלולות. מה 26.6 היו הפרשות חומות נעשתה בדיקת דם ב 27.6 עם פרוגסטרון גבוה שלא התאים לוסת. ביום שישי 30.6 היו הפרשות דמיות יותר . ביום ראשון 2.7 ביצעתי בדיקת דם :
FSH-9.8
E2-336
PROG-2.3
LH-7.1
על פי התוצאות קיבלתי הוראה להזריק גונל 300 יחידות וביום הרביעי להוסיף גם אורגולוטרן.
בדיקת דם מאתמול:
E2-1736
PROG-2.5
LH-0.8
אולטרסאונד:
רירית 8.5
שחלה ימנית- זקיק אחד של 18 ועוד מספר קטנים פחות מ-10
שחלה שמאלית-מספר זקיקים קטנים. בתוך השחלה שני ממצאים לא צלולים 19*25 ו-14מ"מ. סביב השחלה נצפה נוזל עם מחיצות בגודל 54*20 מ"מ יכול להתאים להידרוסלפיגס
לאור זאת כמובן לא הולכת לשאיבה ורק יחסים טבעיים. מתי כדאי להזריק אוביטרל ולתזמן?? מה אומרות תוצאות האולטרסונד בשחלה שמאל?
תודה רבה מראש
להזריק אוביטרל למחרת הבדיקה ואת היחסים לקיים ביומיים העוקבים לזריקת האוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי תוצאות ה US? משהו מדאיג?
איילת07/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין מורך יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי FSH קפץ מעל 10 אסטרודיול נמוך יש קשר לבלוטת התריס?עינב07/07/2017
או לכדור פריגונבה שלקחתי חודש קודם? בלוטת התריס יצאה גבוהה מאוד יש קשר?
נטילת אסטרוגן עלולה להשפיע על רמת הורמוני בלוטת התריס
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי חוות דעת מומחה פוריותעדינה06/07/2017
ברצוני לשאול ניגשתי לרופא מומחה פוריות לקבל חוות דעת. קיבלתי אותה הגשתי חשבונית לקופה והם רוצים מכתב מלווה סיכום ביקור. כל הפניות לרופא שיוציא מכתב כזה לא נענות..האם חובה על רופא להוציא מכתב כזה ? חשבונית הוא מסכים להוציא . האם ניתן לפנות לאיזשהו מקום על מנת שאקבל ? זה המון כסף חבל
חוות הדעת מהווה למעשה יעוץ רפואי ומבחינה זו על הקופה לראות זאת כייעוץ לכל דבר ולזכות אותך בתשלום.
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה עם דיכוי גלולותספיר06/07/2017
שלום בת 30, ברקע אנדומטריוזיס עם כריתת חצוצרה עם נוזל שלאחר מכן הריתי וילדתי .. כיום שנה וחצי אחרי לידה . Fsh 10.5 , הרופא המטפל בדק אותי ביום הביוץ וספר את הזקיקים בשחלות יחד עם הזקיק העתיד לבייץ היו 8 זקיקים ולטענתו זאת תוצאה תקינה ואגב זה מה שהיה גם לפני ההריון של הבת שלי. האם 8 זקיקים בשחלות ביום ה14 זאת תוצאה תקינה כמו שהוא אומר?. ושאלה נוספת החלטנו ללכת על מחזור טיפול כמו המנצח רק שיפרנו אותו .. נתחיל עם כמה ימים גלולות ואז בתחילת הווסת יומיים אורגולטרן ואז נתחיל עם מונופור, בגלל האנדו אני אקח גם דקסטמזון . האם מנופור זה מתאים לחולות אנדו, כי בסבב שלקחתי גונל היו 8 ביציות אבל הן לא היו בשלות רק 2 הפרו ואחת מהן הפכה לתינוקת . אשמח לחוות דעתכם. ראיתם הריונות בגיל שלי עם אנדו ותוצאות fsh ו afc כאלה?
הנתונים שלך מצויינים,ולאור העובדה שהרית בפרוטוקול דומה,אין שום סיבה לפעול אחרת בשלב זה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה לאחר מעקב זקיקיםביוץ והזרעה06/07/2017
שלום
מחזור אחרון 23.6
לפני שלושה ימים בדיקות דם ומעקב זקיקים
להלן תוצאות
[3.7, 14:02] Yael Noy Kodman: הדם-
E2 407 pmo/il
פרוגרסטון 4.3 nmo/l
בימין
אין נוזל בדוגלס
עובי רירית 8.8
זקיק 1 גודל 9
זקיק שמאל
זקיק אחד גודל 7
זקיק אחד גודל 11
תוצאות מהיום
שלום פרופ פרחי
שלחתי תצלומים של הבדיקות.
ביצעתי היום מעקב זקיקים
מחזור אחרון 23.6.2017
מזריקה גונל אף מינון 100.
תוצאות דם
E2 1543 pmoil
Progesterone 23.6
זקיקים
רירית 6.5
נוזל מועט
ימין אחד בגודל 9 ואחד בגודל 14
שמאל 2 זקיקים בגודל 13
מזריקה גונל אף 100
הרופא פריון ביקש שאזריק היום אביטרל
ומחר אגיע בבוקר להזרעה.
לפי מה שקראתי באינטרנט פיספסתי ביוץ...
האם כך? האם יש טעם בהזרעה מחר?
תודה לכל הערה ועזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אכן הביוץ פוספס במקרה הנדון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר שאיבה ללא החזרהגיא06/07/2017
שלום רב
אישתי עברה שאיבה ביום שני שעבר, ללא החזרה עוברים. היום יום חמישי התחיל דימום בינוני שנראה בניגוב גם.
לרוב לאישתי לפני מחזור יש כאבים, הפעם אין לה. החזה מאוד נפוח וגדול.
האם זה הגיוני שזה מחזור?
בברכה
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי לילד עם אוטיזם/פיגורח06/07/2017
שלום
בעלי בן 47 ללא ילדים ויש לו אח עם אוטיזם ופיגור
הבנתי שלגבר מעל גיל 40 יש סיכוי לילד עם אוטיזם
האם זה נכון
והאם אוטיזם ופיגור הם גנטיים/תורשתיים? (הוריו של בעלי נורמטיביים פלוס. אביו עיתונאי אמו עבדה כגרפיקאית, אח נוסף של בעלי מתכנת מחשבים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוטיזם על פי רוב אינו תורשתי,יתכן שהתופעה שכיחה יותר שהגבר מבוגר יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)