מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה המשמעות "רחם אחורי"לימור17/07/2017
שלום לכם.
בדיקת מעקב זקיקים ביקשתי גם שיבדוק האם יש לי רחם קידמי או אחורי והתברר שיש לי רחם אחורי(שהבנתי שזה אצל אחוז נמוך מהנשים).
אם כך-האם יש תנוחה או תנוחות מומלצות להגדלת סיכויי ההתעברות?ומה כדאי לעשות לאחר השפיכה?(איך לשכב-על הגב או הבטן?ואיך להניף רגליים באויר/הרמת אגן וכו'...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה לפנייה"רחם אחורי"
לימור17/07/2017השאלות שנשאלו בחלקה השני של הפנייה בנושא"רחם אחורי"רלוונטיות כמובן למצב של רחם אחורי.(האם ישתנוחה מומלצת ושאר השאלות...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחם אחורי
פרופ` דוד בידר17/07/2017כאשר הרחם נוטה לגב אז בבדיקה גניקולוגית הצואר פונה כלפי מעלה וזה רחם אחורי ,ורחם קדמי קרוב לבטן והצואר לגב.
ויש גם רחם שהוא בין הגב לבטן.
אין לכל הצורות האנטומיות הללו משמעות לגבי פיריון , איך צריך לשכב וכו׳, כולם בגדר הנורמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שירדה לאחר עליהדקלה17/07/2017
שלום דר אשמח לקבל חוות דעת שלך בעניין בטא.. הריון טבעי לאחר הפסקת טיפול הזרעות.. ב3/7 בטא עמדה על 355 ב6/7 בטא עמדה על 710 ב10/7 בטא עמדה על 924 והיום-17/7 ירדה ל716😓 מה עלי לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להפסיק כל טיפול תמיכתי אם את נוטלת,לכקוב אחרי ערכי הביטה היורדים עד להתאפסות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר כישלון בהפרייהגלית17/07/2017
פרופ בידר שלום ברשותך 2 שאלות
1.לאחר IVF כושל כאשר שאבו 16 ביציות והופרו 16 הייתה החזרה של 3 בלסטוציסטים ויש 1 בלסטוציסט מוקפא האם זה אומר שהסבירות היא שהמוקפא דווקא היה תקין להניב הריון אם שרד את היום ה-5 והוקפא?
2. לאחר השאיבה הרגשתי כאבים מהשחלות והשחלות היו מוגדלות ביום ההחזרה ויום לאחר ההחזרה החלו התכווצויות חזקות והיה דימום חום שזה לפי מה שידוע לי דימום ישן . האם יכול להיות שהיה כשל בהשרשה בעקבות ההתכווצויות החזקות שהיו לי ? ואם כן האם זה קשור לגירויי יתר שחלתי שהיה לי? הייתה תגובה לא טובה של הגוף לאחר השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשלון
פרופ` דוד בידר17/07/2017לא כתבת את גילך.
בכל אופן לא בכל מחזור הפריה ישנה השרשה והריון.
זה ברור שכאבים והתכווצויות זה פחות טוב
כאשר מחזירים בלסטוציסטים אי אפשר להגיד ממש האם הם מוצלחים במיוחד והיה כדאי להחזיר עוברים יפים ביום 3.
איך היו העוברים ביום 3?
האם זוהי הפריה ראשונה?
למה את עושה הפריות.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקות הורמונליותגלית17/07/2017
פרופ שלום
בת 41 בבדיקות דם הורמונליות ביום 3 לווסת :
FSH 8.6
LH 1.2
פרולקטין 212
האם זה תקין או מעיד על רזרבה שחלתית נמוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים
פרופ` דוד בידר17/07/2017חסרים בדיקות של אסטרוגן ופרוגסטרון כדי שהומר לך מה קורה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה ב E2 בתחילת הריוןמ16/07/2017
החזרתי שני עוברים יום 3
10 ימים לאחר ההחזרה בטא - 131 ; פרוגסטרון - 60 ; E2 - 558
12 ימים לאחר ההחזרה בטא - 331 ; פרוגסטרון - 46 ; E2 - 865
14 ימים לאחר ההחזרה בטא - 937 ; פרוגסטרון - 50 ; E2 - 688
לוקחת 3 אנדומטרין ו 3 פרוגינובה ביום.
1. האם יש חשיבות לירידה ב E2?
2. האם קיים סיכוי גבוה להריון רב עוברי?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר E2
פרופ` דוד בידר17/07/2017אין חשיבות ל E2.
זה הריון של אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל וקרישיות של הדםאני16/07/2017
שלום
בעלון של הדקפפטיל כתוב שעלול לגרום קרישי דם. האם מעלה קרישיות כמו ההורמונים? האם יש צורך להזריק קלקסן במקביל במקרה של APLA?
מצד שני כתוב בסעיף של התגובה הבין תרופתית שמגיב עם תרופות נוגדות קרישה. האם מתנגש עם אספירין וקלקסן? (אמורה להתחיל בהמשך גם אסטרופם במקביל לדקפפטיל ולכן מתוכנן גם הקלקסן)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
פרופ` דוד בידר17/07/2017לא מתנגד עם התרופות ולא גורם לקרישים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון צעיר אחרי טיפולסופיה16/07/2017
שלום
אחרי טיפול IVF הריון ראשון עדיין עם תמיכה. אשמח לדעת מאיזה שבוע ניתן לטוס לחו"ל מבלי שיהיה סיכון לעובר? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר16/07/2017קודם כל צריך לראות דופק בשבוע 7 ואז אפשר לטוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך
סופיה17/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ראשון האם יש סיכון?אביטל16/07/2017
בתור אחת שזה הריון ראשון וקצת בלחץ בעניין של מה מותר ומה אסור. אני יודעת שאסור עישון בהריון וגם לא להיות בסביבת מעשנים. אני לא מעשנת בכלל ואני בשבוע 7 ובשבוע שעבר היתי בערב חברה במקום סגור ללא חלונות וכל המקום היה מלא עשן של סיגריות וממש הרגשתי שזה בתוכי והתחלתי מדי פעם להשתעל. ממש עישון פסיבי.אחרי 3 שעות החלטתי לצאת ולעזוב את המקום. האם יש סיכון כלשהו לעובר?מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפיוריגון שהופסק בגלל ביוץ מוקדםדנה16/07/2017
התחלתי טיפול בפיוריגון 50, יום כן יום לא מהיום ה-5 למחזור עד ה-13.
ביום ה-14 הגעתי למעקב זקיק. נצפו 2 זקיקים (8מ"מ ו-11מ"מ).
בעקבות תוצאות בדיקות הדם הרופא שלי אמר שכבר היה ביוץ ולכן הטיפול מבוטל החודש.
כששאלתי בתחילת הטיפול, הרופא אמר לי שמפורש שאין סיכוי שיהיה ביוץ לפני היום ה-14.
מה יכול לגרום למצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעיקר עקב תגובה לא הולמת הנגרמת מגיל מבוגר,ריזרבה שחלתית נמוכה,נוכחות ציסטה שחלתית,הפרעה הורמונאלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אני בת 30 ויש לי PCO
דנה16/07/2017
תוצאות הבדיקות דם ביום ה-14 היו LH 5.4, פרוגרסטרון 46
אסטרדיול 408.
כנראה בגלל ההפרעה ההורמונלית של PCO* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כנראה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת היריון - פעילות גופניתבר16/07/2017
שלום לפרופסורים,
אני נמצאת בראשיתו של היריון, אמצע שבוע רביעי.
טרם ההיריון הייתי עושה פעילות גופנית מאומצת מאוד תוך הגעה לדפקים גבוהים מאוד (ריצה + ספינינג). האם אני יכולה להמשיך בשלב זה עם פעילות כזאת? אני קצת חוששת. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לבצע פעילות מבוקרת המתאימה להיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור פוריות וחשש לגבי cmvיעל16/07/2017
שלום
אנחנו מנסים להכנס להריון ובמקביל פנינו לייעוץ לגבי פוריות.
בעלי חולה עם שיעול כרוני וצינון וחולשה מזה מספר ימים.
השאלה אם נסיון כניסה להריון בימים אלו עלול להדביק אותי בוירוס שיש לו ( לא ידוע מה אך חוששת מ cmv כיוון שבעבר נבדקתי ויצא שלילי).
האם בדיקת זרע בימים הקרובים לאחר מכן היא בעייתית?
מצפה לתגובה
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קודם כל לבצע את הבדיקות ולאחר מכו נדון במשמעויות,אין בעיה לבצע בדיקת זרע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטא מהיום וסיכוי הריוןמימי16/07/2017
שלום עשיתי הזרעה בדיוק לפני שבועיים. ביום ה11 קיבלתי וסת. היום עשיתי בטא ויצא 3. בדרך כלל כתוב מתחת ל2. אין סיכוי שזה הריון נכון?
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים מוזר וזמן ביוץטל16/07/2017
שלום מומחים יקרים, שאלה ביום ה11 למחזור יום שישי ניראה זקיק גודל 18, רירית הרחת 8.4 (לקראת החזרה על בסיס טבעי) , היום יום ראשון .יום 13 למחזור זקיק 14 גודל רירית הרחם 8 . השאלה שלי האם ייתכן שעוד לא היה ביוץ ? ובכל זאת הזקיק הוקטן והרירית גם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר16/07/2017לפי האולטרה סאונד יתכן ביוץ.
לא עשית בדיקות דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי
טל16/07/2017עשיתי , עדיין לא הגיעו תוצאות.השאלה אם זה הגיוני שלא היה ביוץ? כי קרה לי לפני כמה חודשים גם משהו דומה שהיה זקיק של 17 רירית 10, הזקיק אחרי יומיים נעלם והרירת ירדה ל8.4 אחכ ל7.8 ורק אחכ היה ביוץ ... הגיוני שהרירית יורדת ורק אחרי כמה ימים יש ביוץ? (היה בשחלה השניה זקיק של 13 שגדל ל15)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר16/07/2017לפי בדיקת הדם נדע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני משגעת שוב אבל..
טל16/07/2017עדיין לא הגיעו תוצאות, צריך להגיע כל רגע , השאלה אם קיים מצב שבבדיקת הדם לא יראו ביוץ למרות שהרירית והזקיקים קטנו ? האם זה הגיוני ונורמלי שזה יכול לקרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיע תוצאות
טל16/07/2017Estradiol (E2) Urgent
232.0 pmol/l
Progesterone Urgent
10.2 nmol/l
מה זה אומר שהיה או לא?
ומתי לדעתך יקראו לי להחזרה של עובר מוקפא בן 3?
המון תודה על התשובות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר16/07/2017היה ביוץ ביום שבת בערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
טל16/07/2017החזרה אמרו לי ביום שלישי. תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר16/07/2017מאוחר ביום שלישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מאוחר? 😮
טל16/07/2017לא אמורים להחזיר 3 ימים אחרי ביוץ? אז מה יש סיכוי שההחזרה הזו לחינם?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
פרופ` דוד בידר17/07/2017לא שמתי לב
נכון להחזיר יום ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , נירגעתי :)
טל17/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם בבקשה עזרהאסתר16/07/2017
בוקר טוב,
אני בת 33 והופנתי לבצע צילום רחם וחצוצרות, בכדי להבין מדוע אנחנו לא מצליחים להיכנס להריון כבר3 שנים. אני מפחדת וחוששת מאוד מהבדיקה, וכל האינטרנט מוצף בתגובות שליליות ומפחידות על כך. אשמח לקבל מידע:
1.כיצד בדיוק מתבצעת הבדיקה? וכמה זמן היא אורכת?
2. אני מתכוונת לבצע אותה בבית חולים- באילו ימים של החודש מבצעים וכיצד להתכונן לפני?
3. מתי מותר לחזור ולקיים יחסים אחרי הבדיקה?
4.האם היא כואבת מאוד ומסוכנת? בעבר ביצעתי הזרעה טבעית האם זה דומה במהות רק בלי הזרע?
תודה רבה רבה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם
פרופ` דוד בידר16/07/2017לרוה,אם עדינים,הבדיקה לא צריכה להיות כאובה.
עושים את הבדיקה לאחר הוסת,ולא מקיימים יחסים עד הבדיקה מחשש להריון.
בבדיקה מכניסים קטטר לצואר הרחם ותחת שיקוף רנטגני מזריקים מים עם יוד ורואים בשיקוף את חלל הרחם והמעבר בחצוצרות.
הבדיקה קצרה ומרגע ההזרקה זה דקותיים.
אפשר לקיים יחסים לאחר הבדיקה, אם נוח ואין הפרשות דמיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!! עדיף היסטרוסקופיה במקום?
אסתר16/07/2017תודה רבה פרופסור על המענה!!!
האם הצילום רחם עדיף מהיסטרוסקופיה? האם יש שיקול שלי לבצע את אחת הבדיקות? כלומר הבנתי שהבדיקה השנייה פחות מזיקה וכואבת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צילום הרחם נותן מידע גם לגבי מצב החצוצרות ועבירותן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם- חייבת להגיב
שיר16/07/2017גם אני הייתי לחוצה מאוד (!!!) ומבוהלת מכל הכתבות באינטרנט..
קבעתי תור לעשות את זה בהרדמה מלאה, ומאחר והמרדים לא הגיע עשיתי את זה ללא הרדמה ופשוט צחקתי על עצמי אחכ!!!!
זאת בדיקה של 20 שניות (בהגזמה), לא כואב ולא כלום, אולי יש 4 שניות שזה לא נעים..
באמת חבל על הלחץ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הרושם המתקבל שגורמים אינטרסנטים מנסים לשווק בדיקה פשוטה וטריוויאלית כדבר בעייתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקסימה!! שאלה נוספת
אסתר16/07/2017תודה רבה מקסימה!! כל-כך מרגיע לשמוע, אני מאוד מפוחדת וחוששת. קבעתי לבצע בהדסה הר הצופים בי-ם ואני לא רגועה בכלל, והתגובות מכולם שליליות מינוס... לקחת משככי כאבים לפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
פרופ` דוד בידר16/07/2017לא נהוג לקחת וזה גם לא עוזר.
צריך ידיים עדינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לקחתי כלום
שיר17/07/2017כי בשניה האחרונה הם אמרו שאין מרדים וכבר לא היה זמן.
בהיטרוסקופיה לקחתי 2 נרות וולטרן, את יכולה לקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני תומך בעמדתו של פרופ׳ בידר,הפעולה פשוטה וקלה ואינה מצריכה נטילת טיפול אנלגטי,ובודאי שאינה מצריכה הרדמה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם!!
אסתר19/07/2017תודה רבה פרופ' אשכנזי ופרופ' בידר, מקווה שהכל יעבור בשלום ב"ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדסה הר הצופים
סיגל19/07/2017יש לך מזל שהצלחת לקבוע שם תור, בדרך כלל הם מאוד עמוסים :-) אבל הצוות נהדר ומקצועי וכמו שענו לך - אין ממה לחשוש, החלק הכואב בבדיקה זה הזרקת חומר הניגוד וזה נמשך למיטב זכרוני פחות מדקה. הכאב מאוד מזכיר כאבי מחזור בעוצמתו ובאופיו, לא מעבר לזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
אסתר19/07/2017תודה רבה סיגל, מקווה שהכל יעבור בשלום ב"ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיר
לנצה19/07/2017את מגזימה כשאת כותבת לא כאב בכלל. לדעתי התכוונת להיסטרוסקופיה אכן הבדיקה לא כואבת .
אבל צילום רחם כאב לא נעים כמו מחזור. צריך להרפות ולשחרר לקחת משכך כאב 40 לפני וזה חולף.
מתגמד ליד האפשרות שתהיי אמא בקרוב אמן ואמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לקרוא בדר גוגל!
לנצה19/07/2017זאת ההמלצה החמה שלי אלייך.
גם אני לפני שנתיים הופנתי לצילום רחם וקראתי בד"ר גוגל את כל התגובות של הנשים על צילום רחם "בכיתי" . "צרחתי" .
תקשיבי.. לא בכיתי ולא צרחתי. לקחתי כדור אופטלגין לפני הטיפול 40 דקות לפני יש שנים שלקחו 2. אני רוצה לומר כאב. לא נעים. אבל עבר מהר. תנסי לא להתנגד ותרפי את עצמך כמה שאת יכולה.
אין סיבה לדאגה. זה כמה דקות של כאב כמו מחזור וזהו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאמור חלק מהתגובות הנן קמפיין מגמתי מכוון ע״י אינטרסנטים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אחרי ב"ה!! שאלה על דימומים שאחרי
אסתר25/07/2017בוקר טוב, תודה לכולכם על התמיכה והעזרה בהחלט סייע לי!! לבסוף מהפחד קבעתי אצל רופא פרטי בשערי צדק, הוא ביצע לי בשיטה החדשה עם בלון. פרט להתחלה ששמים את המפסק שאר הבדיקה עברה בשלום!!! לא ייאמן שכ"כ דאגתי ולכן זה נכון שאסור להקשיב למה שרושמים בגוגל!! וברוך השם הבדיקה יצאה תקינה!!
מרוב הלחץ של לפני הופיעו לי כתמים לפני הבדיקה (אני מניחה שזאת הסיבה). וכעת אחרי הבדיקה הכתמים ממשיכים ואף נהיה לי קצת דימום שלא פוסק. ביצעתי את הבדיקה ביום ראשון בבוקר ועד עכשיו זה לא עובר. האם זה נורמאלי? מה עליי לעשות? תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ה"שיטה החדשה"נעשית בפועל מעל 20 שנה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עובר בשבוע 18אני15/07/2017
שלום רב
אני בהריון שבוע 18 אחרי ivf
התחלתי להרגיש את תנועות העובר אולם ההרגשה די מוזרה לפעמים אני מרגישה את העובר ממש למטה ובישיבה הרגשתי אפילו את התנועות כאילו בנרתיק עצמו. מה שהלחיץ מאוד כאילו העובר חלילה מתכוון לצאת...
בסקירת מערכות מוקדמת נאמר לי שהשליה מכסה את מחצית צוואר הרחם אולם היא עתידה לעלות למעלה. האם זה בגלל זה ובכלל האם יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה נוספת
אני15/07/2017מסקירת המערכת עולה כי השליה הינה אחורית נמוכה ומכסה את צואר הרחם בחלקו. הרופא שלי אמר שזה אמור להשתנות והשליה תעלה כפי שציינתי.
רציתי גם לדעת האם במצב כזה צריך להמנע מיחסי מין?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר16/07/2017תנועות מרגישים סביב שבוע 22. בשלב זה מרגישים פעילות מעיים וזה דומה לתנועות
לעניין שליה נמוכה אז צריך לחכות ואין מניעה,בשלב זה, מקיום יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)