מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרה לאחר הריון כימימירי18/07/2017
ביום שישי קיבלתי מחזור לאחר הריון כימי. אמורה לעשות החזרה החודש. הרופא הורה לי לקחת אסטרופם ולעשות בדיקת דם ביום שני. הביוץ שלי בדר"כ מוקדם ביום ה-10 -11 למחזור. האם יש חשיבות למועד הביוץ בהחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי
פרופ` דוד בידר18/07/2017הרופא שלך נתן לך מחזור תחליפי ולא צריך להיות ביוץ תחת טיפול באסטרופם. ביום הוספת הפרוגסטרון זה יהיה הביוץ
התחליפי ,ומבחינת הרחם הוא מוכן לקליטה ברגע שקיבל את ההכנה הדומה למה שקורה במחזור הטבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר התכווצויות ו-APCR נמוךגלית17/07/2017
פרופ בידר שלום יש לי 2 שאלות אודה לך אם תענה לי
1. בת 41 בגיל 33 היו לי 4 הריונות כימיים ברצף בנסיון ראשון להרות לאחר בירור מקיף נאמר שיש פקטור 5 ליידן וצויין בבדיקות: הפלות חוזרות APCR נמוך
מה זה APCR נמוך וה אים הוא מתקשר לפקטור 5 ליידן?
2. בכל בההריונות שהיו כולל הריון 1 שעברתי בקושי רב עם קלקסן וילדתי תינוקת בגיל 36 לא ב-IVF היו לי התכווצויות חזקות באיזור קו הטבור בצד ימין ואז היה דימום טרי. התכווצויות זה לא טוב כי מנסיון שלי זה מראה על דימום מתקרב.
כיום בטיפולי IVF היה הריון שלא התפתח בהפרייה 2 וגם הרגשתי התכווצויות באותו איזור והיה דימום ובטא ירדה . האם יכול יכול להיות שההריונות מסתיימים בעקבות ההתכווצויות? בכל זאת הייתי בגיל 33 מבחינת הגיון תמיד אומרים עובר לא תקין אבל היה לי גם מקרה כזה בדיוק אם התכווצויות בשבוע 4 ואז החל דימום טרי ולא מעט וההריון הזה שהוא היחיד שרד.
מה מקור ההתכווצויות בצילום ורחם והיסטרוסקופיה לא נמצא כלום וזה איזור מסויים שתמיד יש לי התכווצויות לאחר גילוי בטא ,מתוך 6 הריונות שרד 1 אם דימום לאחר התכווצויות בשבוע 4. האם זה קשור לפקטור 5 ? האם יכוטל להיות שיש באיזור הזה גורמי קרישה לא מוכרים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר18/07/2017יש לך עניין עם גורמי קרישה שלא כולם מוכרים ואחד מהם הוא ה APCR.
רמה נמוכה אינה מעידה על בעיה כלשהיא.
באופן כללי יתכן שיש לך בעיה במבנה אנטומי של הרחם. הפלות מסוג שאת מתארת יכולות לנבוע ממבנה כלי הגם החודרים לרחם ותלויים במקום השתרשות השליה.
דימום וכאב הם סימנים של היפרדות שליה מוקדמת כשהרקע נובע מקרישיות יתר ויצירת קרישים באיזור ההשתרשות.
זה שנגמר הריון אחד בהצלחה זוהי הצלחה גדולה כי לרוב , נשים כמוך, מפילות כל הזמן וזקוקות לפונדקאות.
כיום מה שאפשר זה לתת קלקסן ולקוות לקצת מזל.
אין טיפולים ממש לבעיות הללו בשלב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידר הפלות והתכווצויות
גלית18/07/2017פרופ' בידר תודה על התייחסותך לשאלותיי ואני חושבת שהגדרת את המקרה שלי נכון בתשובה שלך.
ברשותך יש לי עוד מס' שאלות חשובות וחשוב לי שתענה לי כי זה יעזור לי לקבל החלטות
1. האם במידה ויש בעייה במבנה אנטומי של הרחם וגורמי קרישה לא מוכרים זה תורשתי ועלול להיות גם לבת שלי בעייה במבנה אנטומי של הרחם והפלות חוזרות?
2. עשיתי צילום רחם והיסטרוסקופיה אבחנתית הרופא ציין שהוא לא רואה פגם ריחמי השאלה אם בבדיקות האלה ניתן לראות הכל?
3.האם יש דבר כזה לקחת ביופסיה מהרחם כדי לראות איפה הבעייה?
4. כיום אני בת 41 בטיפולי IVF יש לי עוברים מצויינים שהניבו הריון כימי אבל במקרה שלי יכול להיות כפי שציינת בעייה כגון גורמי קרישה לא מוכרים שמשפיעים על השתרשות או מבנה רחם לא מצאו חוץ מקרישה בעייה , האם אתה חושב שעדיף להקפיא עוברים ולפנות לפונדקאות? הבעייה היא הגיל ואי אפשר לדעת אם האיכות טובה או לפנות לתרומת ביצית שגם כאן על ולה להיות בעייה בלהחזיק הריון אך התקווה ששרד לי הריון אחד או להמשיך כפי שכתבת לקוות למזל אם קלקסן.
בעצם יש כאן בעייה גם בפונדקאות עקב הגיל ואיכות עוברים שזה סיכון וגם בתרומת ביצית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד בידר18/07/20171.זה לא עובר בתורשה.
2.בבדיקות האלה ניתן לראות רק מה שרואים בפנים חלל הרחם אך לא מעבר לזה.כמו שאת מסתכלת על חדר צבוע יפה אך לא יודעים מה יש מאחורי הצבע.
3.אין דבר כזה שביופסיה תראה את הבעיה.
5.פניה לפונדקאות או לתרומת ביציות יכולים להגיד לך מהיכן הבעיה.
בשלב זה הייתי שוקל יותר פונדקאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידר קלקסן 60 האם יעזור במקרה זה?
גלית18/07/2017פרופ בידר שלום
אנסה עוד טיפול 1 , האם לאור העובדה כאשר יש הריון ואני מרגישה שהגוף שלי נלחם בצורה קיצונית לדחות את ההריון וזה היה בעיקר בהריון ששרד היו לי כאבי השרשה עזים 6 ימים לאחר שניסיתי להרות , הרגשתי שהגוף שלי ממש נלחם בהריון ואז החל דימום בשבוע 4 , הייתי אם קלקסן 40 ודווקא פרופ קופרמינץ המליץ על 60 למרות שבסוף בקושי רב הגעתי לשבוע 38 אם קלקסן 40 ודימומים.
האם אתה חושב שאוליי לאור המקרה שלי שהוא לא ברור אוליי בעיה במבנה אנטומי או אוליי גורמי קרישה לא מוכרים שמפריעים להשתרשות והתפתחות הריון ושלייה תקינה בכל זאת דימום משבוע 4 עד שבוע 38 בהריון 1 מתוך 6 האם צריך באמת קלקסן 60 (משקל 51) או שזה עלול לפגוע בעצמות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלקסן
פרופ` דוד בידר19/07/2017המינון המקובל הוא 40.
אני לא חושב ש60 יוצר יועיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות והפסקה בין טיפוליםלאה17/07/2017
שלום ,
אני עושה טיפול של מחזור טבעי .(רקע של אנדומטריוזיס )
רוצה לעשות בין חודש לחודשיים הפסקה והמליצו לי ליטול גלולות. האם נטילת גלולות בהפסקה יכולה להשפיע על הטיפול ? למה ממליצים לקחת גלולות בין טיפולים ?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
פרופ` דוד בידר18/07/2017הגלוחות לא משפיעות על המשך הטיפול.
אחד הטיפולים באנדומטריוזיס זה גלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע להורמון גבוהספיר17/07/2017
שלום רב
בת 26 בבדיקות הדם יצא לי הורמון ho progesterone 17 גבוה הטווח הוא 0.5-5.5 ויצא לי 9.5 עשיתי את בדיקת סינקטן יצאה תקינה. אם הבדיקות סינקטן (ACTH) יצאה תקינה מה גורם להורמון הזה להיות גבוה? איך ניתן להוריד ולאזן הורמון זה?
מנסה להכנס להריון 7 חודשיים יש קשר בין ההורמון הגבוה הזה לבין הכניסה להריון? אשמח לתשובה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמון גבוה
פרופ` דוד בידר17/07/2017אם יש לך וסתות סדירים אז אין קשר להורמון.
אפשר להוריד רמתו אך את צריכה לחזור על כל הבדיקות שוב בוסת.
בדיקה אחת לא אומרת כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא ההורמון
ספיר17/07/2017תודה על המענה אל הבדיקה היא לא פעם ראשונה עשיתי אותה 3 פעמים ובשלושת הפעמים יצא שהוא גבוה 9.5 10.5 6.5 האם זה יכול להוות בעיה בכניסה להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמון
פרופ` דוד בידר18/07/2017לעיתים כן ויש טיפול לעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת האם להמשיך בטיפוללנה17/07/2017
קצת רקע. בת 38.
7.6 fsh פרופיל הורמונלי תקין.
מנסה להרות מתורם זרע.
4 הזרעות עם מונפור 120-150 יחידות תגובה יפה אך לא צלח.
הזרעה אחת ללא הורמונים שכם לא צלחה.
Ivf ראשון פרוטוקול ארוך עם דקה למניעת ביוץ עצמוני ותוספת של מונפור 225 בסוף חודש אפריל 7 ביציות. 3 הופרו. 2 שרדו והוחזרו . הטיפול כשל.
שהוע שעבר התחלתי טיפול נוסף עם פרגרובריס 300 שלדעתי היה חזק ואמרתי לרופאה לפני תחילת הטיפול שלדעתי טיפול חדק.
היום בבדיקה.
שחלה שמאלית נוזל עכור.
שחלה ימנית זקיקי 17. 14. ואולי 13 .
רירית 6.8
אסטרידיול 448.
פרוגרסטרון 0.1
Lh 7.6
האחות אמרה לי להמשיך להזריק פרגרובריס 300 וצטרוטייד היום.
לבוא מחר דוב לבדיקת דם וזקיקים.
אולי בחמישי או רביעי שאיבה.
אני מרגישה שהטיפול הזה לגמרי מיותר לאור השאיבה האחרונה והנוזל העכור בשחלה השמאלית.
מה נכון לעשות במצב הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
לנה17/07/2017חייבת לציין שבהזרעות לא היו לי רמות נמוכות כאלה של אסטרידיול.
בכל הזרעה היו 3 זקיקים גדולות. האסטרידיול היה מעל אלף.
בשאיבה בכל זקיק היה ביצית ואמרו לי שכולן היו ברמת איכית מעולה והסטרידיול היה שש אלף.
שאלה חשובה, מה המשמעות של הנוזל העכור בשחלה? האם זה כתוצאה מתגובה הורמונלית? לפני תחילת ההזרקות לא היה נוזל או ציסטה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
להמשיך בינתיים לפי הוראות הרופא שלך,עדיין מוקדם להספיד כבר את הטיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה המשמעות "רחם אחורי"לימור17/07/2017
שלום לכם.
בדיקת מעקב זקיקים ביקשתי גם שיבדוק האם יש לי רחם קידמי או אחורי והתברר שיש לי רחם אחורי(שהבנתי שזה אצל אחוז נמוך מהנשים).
אם כך-האם יש תנוחה או תנוחות מומלצות להגדלת סיכויי ההתעברות?ומה כדאי לעשות לאחר השפיכה?(איך לשכב-על הגב או הבטן?ואיך להניף רגליים באויר/הרמת אגן וכו'...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה לפנייה"רחם אחורי"
לימור17/07/2017השאלות שנשאלו בחלקה השני של הפנייה בנושא"רחם אחורי"רלוונטיות כמובן למצב של רחם אחורי.(האם ישתנוחה מומלצת ושאר השאלות...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחם אחורי
פרופ` דוד בידר17/07/2017כאשר הרחם נוטה לגב אז בבדיקה גניקולוגית הצואר פונה כלפי מעלה וזה רחם אחורי ,ורחם קדמי קרוב לבטן והצואר לגב.
ויש גם רחם שהוא בין הגב לבטן.
אין לכל הצורות האנטומיות הללו משמעות לגבי פיריון , איך צריך לשכב וכו׳, כולם בגדר הנורמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שירדה לאחר עליהדקלה17/07/2017
שלום דר אשמח לקבל חוות דעת שלך בעניין בטא.. הריון טבעי לאחר הפסקת טיפול הזרעות.. ב3/7 בטא עמדה על 355 ב6/7 בטא עמדה על 710 ב10/7 בטא עמדה על 924 והיום-17/7 ירדה ל716😓 מה עלי לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להפסיק כל טיפול תמיכתי אם את נוטלת,לכקוב אחרי ערכי הביטה היורדים עד להתאפסות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר כישלון בהפרייהגלית17/07/2017
פרופ בידר שלום ברשותך 2 שאלות
1.לאחר IVF כושל כאשר שאבו 16 ביציות והופרו 16 הייתה החזרה של 3 בלסטוציסטים ויש 1 בלסטוציסט מוקפא האם זה אומר שהסבירות היא שהמוקפא דווקא היה תקין להניב הריון אם שרד את היום ה-5 והוקפא?
2. לאחר השאיבה הרגשתי כאבים מהשחלות והשחלות היו מוגדלות ביום ההחזרה ויום לאחר ההחזרה החלו התכווצויות חזקות והיה דימום חום שזה לפי מה שידוע לי דימום ישן . האם יכול להיות שהיה כשל בהשרשה בעקבות ההתכווצויות החזקות שהיו לי ? ואם כן האם זה קשור לגירויי יתר שחלתי שהיה לי? הייתה תגובה לא טובה של הגוף לאחר השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשלון
פרופ` דוד בידר17/07/2017לא כתבת את גילך.
בכל אופן לא בכל מחזור הפריה ישנה השרשה והריון.
זה ברור שכאבים והתכווצויות זה פחות טוב
כאשר מחזירים בלסטוציסטים אי אפשר להגיד ממש האם הם מוצלחים במיוחד והיה כדאי להחזיר עוברים יפים ביום 3.
איך היו העוברים ביום 3?
האם זוהי הפריה ראשונה?
למה את עושה הפריות.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקות הורמונליותגלית17/07/2017
פרופ שלום
בת 41 בבדיקות דם הורמונליות ביום 3 לווסת :
FSH 8.6
LH 1.2
פרולקטין 212
האם זה תקין או מעיד על רזרבה שחלתית נמוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים
פרופ` דוד בידר17/07/2017חסרים בדיקות של אסטרוגן ופרוגסטרון כדי שהומר לך מה קורה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה ב E2 בתחילת הריוןמ16/07/2017
החזרתי שני עוברים יום 3
10 ימים לאחר ההחזרה בטא - 131 ; פרוגסטרון - 60 ; E2 - 558
12 ימים לאחר ההחזרה בטא - 331 ; פרוגסטרון - 46 ; E2 - 865
14 ימים לאחר ההחזרה בטא - 937 ; פרוגסטרון - 50 ; E2 - 688
לוקחת 3 אנדומטרין ו 3 פרוגינובה ביום.
1. האם יש חשיבות לירידה ב E2?
2. האם קיים סיכוי גבוה להריון רב עוברי?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר E2
פרופ` דוד בידר17/07/2017אין חשיבות ל E2.
זה הריון של אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל וקרישיות של הדםאני16/07/2017
שלום
בעלון של הדקפפטיל כתוב שעלול לגרום קרישי דם. האם מעלה קרישיות כמו ההורמונים? האם יש צורך להזריק קלקסן במקביל במקרה של APLA?
מצד שני כתוב בסעיף של התגובה הבין תרופתית שמגיב עם תרופות נוגדות קרישה. האם מתנגש עם אספירין וקלקסן? (אמורה להתחיל בהמשך גם אסטרופם במקביל לדקפפטיל ולכן מתוכנן גם הקלקסן)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
פרופ` דוד בידר17/07/2017לא מתנגד עם התרופות ולא גורם לקרישים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון צעיר אחרי טיפולסופיה16/07/2017
שלום
אחרי טיפול IVF הריון ראשון עדיין עם תמיכה. אשמח לדעת מאיזה שבוע ניתן לטוס לחו"ל מבלי שיהיה סיכון לעובר? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר16/07/2017קודם כל צריך לראות דופק בשבוע 7 ואז אפשר לטוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך
סופיה17/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ראשון האם יש סיכון?אביטל16/07/2017
בתור אחת שזה הריון ראשון וקצת בלחץ בעניין של מה מותר ומה אסור. אני יודעת שאסור עישון בהריון וגם לא להיות בסביבת מעשנים. אני לא מעשנת בכלל ואני בשבוע 7 ובשבוע שעבר היתי בערב חברה במקום סגור ללא חלונות וכל המקום היה מלא עשן של סיגריות וממש הרגשתי שזה בתוכי והתחלתי מדי פעם להשתעל. ממש עישון פסיבי.אחרי 3 שעות החלטתי לצאת ולעזוב את המקום. האם יש סיכון כלשהו לעובר?מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפיוריגון שהופסק בגלל ביוץ מוקדםדנה16/07/2017
התחלתי טיפול בפיוריגון 50, יום כן יום לא מהיום ה-5 למחזור עד ה-13.
ביום ה-14 הגעתי למעקב זקיק. נצפו 2 זקיקים (8מ"מ ו-11מ"מ).
בעקבות תוצאות בדיקות הדם הרופא שלי אמר שכבר היה ביוץ ולכן הטיפול מבוטל החודש.
כששאלתי בתחילת הטיפול, הרופא אמר לי שמפורש שאין סיכוי שיהיה ביוץ לפני היום ה-14.
מה יכול לגרום למצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעיקר עקב תגובה לא הולמת הנגרמת מגיל מבוגר,ריזרבה שחלתית נמוכה,נוכחות ציסטה שחלתית,הפרעה הורמונאלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אני בת 30 ויש לי PCO
דנה16/07/2017
תוצאות הבדיקות דם ביום ה-14 היו LH 5.4, פרוגרסטרון 46
אסטרדיול 408.
כנראה בגלל ההפרעה ההורמונלית של PCO* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כנראה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת היריון - פעילות גופניתבר16/07/2017
שלום לפרופסורים,
אני נמצאת בראשיתו של היריון, אמצע שבוע רביעי.
טרם ההיריון הייתי עושה פעילות גופנית מאומצת מאוד תוך הגעה לדפקים גבוהים מאוד (ריצה + ספינינג). האם אני יכולה להמשיך בשלב זה עם פעילות כזאת? אני קצת חוששת. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לבצע פעילות מבוקרת המתאימה להיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)