מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם עליות הבטא והפרוגסטרון תקינות?פרופ` דוד בידר06/07/2017
שלום לרופאים.
היום 18 יום לאחר החזרת עוברים.
מיום 12 עשיתי בדיקות דם, כל יומיים.
ערך 1: 170 (פרוגסטרון 22)
ערך 2: 390 (פרוגסטרון 26)
ערך 3: 650 (פרוגסטרון 28)
האם עליות הבטא והפרוגסטרון תקינות? (סבב החזרה על בסיס טבעי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העליה האחרונה גבולית,בצעי אולטרסאונד תוך יומיים שלושה לאשר קיומו של שק היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת כאבי בטן יומיים לאחר החזרת עובר אחדנתי06/07/2017
האם זה טבעי, שלאחר יומיים של החזרת עובר יהיו כאבי בטן? האם אלו הם כאבי השרשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם מדובר בהליך לאחר שאיבה בהחלט תיתכן השפעה של התגובה השחלתית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שהכפילה את עצמה אך הופעת דימוםיסמין06/07/2017
לרופאים שלום,
לפני יומיים גליתי שאני בהיריון לאחר החזרת 2 עוברים - בטא הייתה 74.4. היום הבטא הכפילה את עצמה ל-165.1
האם ההכפלה תקינה ? האם ניתן לדעת אם מדובר בעובר 1 או 2 שנקלטו?
מעבר לכך יש לי דימום טרי שמופיע בניגוב ובתחתונית עם כאבי מחזור שהולכים ובאים,אני אמורה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההכפלה בגבול התקין,יש לקוות שהדמם לא ישבש את ההשתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכה - שבוע 10ענת06/07/2017
שלום רב
נכנסת מחר לשבוע 10
נאמר לי להפסיק תמיכה לאחר שאני מסיימת שבוע 9
אני מקבלת 5 נרות של אוטרוגסטן 200 ליום באופן ואגינלי
האם להפסיק את התמיכה בבת אחת או באופן הדרגתי?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר06/07/2017להפסיק בבת אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים לכיוץ הרחם אחרי קיסרישירלי05/07/2017
עברתי קיסרי ב 1.6
הרחם לא התכווץ כמו שצריך עברתי גרידה ב15.6 היום ב5.7 הייתי בפגישת רופא נשים ונאמר לי שהרחם לא התכווץ מעט מוגדל ויש קריש דם בגודל 21*49 ממ קיבלתי כדורים לכיווץ..
כמה זמן מרגע הכדורים יהיו לי כאבים? יהיה דימום כבד שאני צריכה לשים לב? כמה זמן הרחם יתכווץ וזהו? מה קורה במידה והרחם לא מתכווץ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדורי הכיווץ אמורים לפעול באורח מיידי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
שירלי06/07/2017האם המצב שלי מדאיג ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מדאיג אולם מצריך מעקב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת הורמונים יום 3 לווסת כיצד זה ייתכן ?שירי05/07/2017
היום ביצעת מבדיקת זקיקים התוצאה היתה זקיק 17 ! ועוד זקיקים קטנים בדיקת דם אסטרדיול 189 lh 5 ופורס טרום נמוך מ 2 האם אפשר להתחיל כך להזריק ? מה זה הזקיק 17 ייתכן ציסטה ? תודה
התוצאה תקינה ומאפשרת התחלת טיפול,המבנה הזקיקי הנו ממבנה ציסטי קטן שנשאר מהמחזור הקודם ולא אמור להפריע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני לאחר החזרת עובריםלאה05/07/2017
שלום ,
האם מותר לעשות דיקור לאחר החזרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למרות שאין מניעה,אין ערך מוסף בפעולה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם לפני קבלת מחזורגלי05/07/2017
האם ניתן לבצע צילום רחם 5-6 ימים לפני המועד המשוער לקבלת המחזור?
ניתן לבצע אם אין כל סיכוי של כניסה להיריון באותו מחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגרד ושורף בנרתיק בהריוןליאת05/07/2017
שלום
בשבוע 20+2
מהלילה מגרד ושורף מאוד בנרתיק וכאבים בבטן התחתונה...
אם זה פטריה מותר להשתמש בתרופות לזה בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר להניח שאכן זו הבעיה,אולם רצוי להיבדק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר תרומנת ביציתגלית05/07/2017
פרופ בידר שלום
ברשותך 3 שאלות:
1. מה העלות תרומת ביצית?
2. האם זה תהליך טיפול הפרייה שונה מ-IVF רגיל מבחינת מתן הורמונים?
3. האם בגיל 41 יש סיכויי להשגת הריון מתרומת ביצית? והאם אתה כרופא הכתובת לפנות אליו אם הבנתי נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומה
פרופ` דוד בידר06/07/2017
באופן כללי טיפול דונה ואין זריקות , רק כדורים.
אם הרחם תקין את צריכה להצליח.
תרומה נעשית עד גיל 54.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומה
פרופ` דוד בידר07/07/2017יכולה להתקשר אלי לקבלת פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוסרת תרופות ללא תשלוםענת04/07/2017
שלום,
שמי ענת ואני מעוניינת למסור מספר מזרקים שכבר אין לי שימוש בהם:
שני מזרקי דקפפטיל 0.1 מ"ג
שני מזרקי גונל 900 יחידות
מזרק אוביטרל 250 מיקרוגרם
מזרק מונפור 1200 יחידות
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזרקי הגונל עדיין רלוונטיים??
איילת07/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר לא, מצטערת.
ענת07/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל הכבוד לנשים התורמות את עודפי התרופות שהן אינן צריכות יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. וכל הכבוד לך.
איילת07/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של פרופיל הורמונלי - האם אבוד?פרופ` דוד בידר04/07/2017
שלום רב בבדיקות הורמונליות, יומיים לפני תאריך הוסת , יצאו התוצאות הבאות: פרוגסטרון- 37.6 Lh- 6.2 Fsh- 2.8 אסטרדיול e2- 826 מה התוצאות אומרות? תוצאת היריון שלילית. אך נבדק לפני האיחור. לפי שאר התוצאות- נראה כי אבוד ???
בעקרון אמורה לקבל מחר וסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסטטוס ההורמונאלי מתאים למצב לאחר ביוץ ולקראת קבלת מחזור,ללא עדות לאפשרות של היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה אטרוגסטן אחרי שאיבהלאה04/07/2017
שלום ,
אחרי שאיבה מקבלת תמיכה אטרוגסטן לנרתיק.
רציתי לשאול האם יעיל גם במקרה שיש הפרשות לבנות גם בניגוב ? בנוסף , מאז שלוקחת קיימת תכיפות במתן שתן. מה אפשר לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה באותו ענין
לאה05/07/2017האם בימי הקיץ החמים ניתן להכנס לים /בריכה עם התמיכה ? והאם ניתן להחשף לשמש ?
אודה לתשובתכם (גם על שאלתי למעלה )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
פרופ` דוד בידר05/07/2017בשמש אין בעיה.
רצוי שיעברו לפחות שעתיים לאחר לקיחת התמיכה ולפני שנכנסים למים.
רצוי גם לנגב היטב מבחוץ לפני כניסה לבריכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
פרופ` דוד בידר05/07/2017אפשרי כשיש הפרשות לבנות.
לרוב אין קשר לשתן ועליך לעשות תרבית שתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציות ללא תוכן בשאיבהמרינה04/07/2017
שלום.אני בת 37 בעלת רזרבה שחלתית ירודה, מלבד זה הכל תקין. בדרך כלל בשאיבות יוצאות בין 4-5 ביציות, 3-4 הפריות.
ב2 הפריות אחרונות הוצאו ביציות ללא תוכן...לא יודעת אם אני מבטא נכון את הממצא. בשאלה שלי מה גרם לכך? פספוס מועד הביוץ? ואז הן ריקות או הגיל שלי? או שיש סיבה אחרת. המון תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביציות
פרופ` דוד בידר04/07/2017אין דבר כזה ביציות ללא תוכן.
תשלחי את דף השחרור מהבית חולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמ לדעת מה זה אומרהילה04/07/2017
פרוסטוגן 49.5
E2 181
מה זה אומר תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערך טוב לאחר ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא שלילית עשיתי היום
הילה04/07/2017זה אומר שביום יומיים הקרובים צריכה לקבל מחזור תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
הילה04/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטווח של מספר ימים(2-4 )
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
הילה04/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)