מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה על החזרת עוברים בכדי להביןבר21/07/2016
שלום רב פרופסורים
ברצוני לשאול בעת ההחזרה של העוברים היכן מניחים את העוברים
ידוע לי ברחם אבל היכן ?
האם העוברים צריכים לעבור דרך החצוצרות עד לרחם ?
או שהעוברים מונחים ישר ברחם וכך אמורים להשתרש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה על החזרת עוברים בכדי להבין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2016העוברים מוחזרים לאזור קרקעית הרחם,ולעיתים הם עשויים לנדוד לחצוצרה להבשיל ולחזור בשלב של בלסטוציסט לרחם ולהשתרש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בנוגע לחזרה לטיפולים לאחר הפלה מאוחרתיעל20/07/2016
שלום,
לפני מספר שבועות עברתי הפלה מאוחרת לאחר ירידת מים בשבוע 20. ההריון הסתיים באופן יזום ע"י גרידה. כעת אני מעוניינת להחזיר עוברים מוקפאים יום 5-6 שנשארו לי. האם לאור ההיסטוריה הזו יש מקום להחזיר עוברים בודדים בלבד על מנת להימנע מהריון מרובה עוברים שמגדיל את הסיכוי להפלה מאוחרת או לידה מוקדמת בנוסף לגורם הסיכון הקיים של הפלה מאוחרת בעבר? חשוב לציין שבעברי הריון תאומים שהסתיים בשבוע 38.
פרט חשוב נוסף- ההריון שנפל הושג לאחר כשלונות מרובים בהחזרה השמינית ברצף.
כשנבדקתי לאחר ירידת המים בהריון האחרון צוואר הרחם היה ארוך וסגור. לא עברתי גרידות קודם לכן, כן עברתי מספר היסטרוסקופיות אבחנתיות ופעם אחת היסטרוסקופיה ניתוחית. האם יתכן שהפעולות הללו גרמו נזק לצוואר הרחם שהוביל להפלה?
האם הייתם ממליצים על תפר צווארי בהריון הבא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות בנוגע לחזרה לטיפולים לאחר הפלה מאוחרת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2016בצעי צילום רחם כדי לראות האם מדובר באי ספיקה של צוואר הרחם,כדי לשקול אפשרות של תפירת צוואר בהיריון העתידי.ניתן לגדל את העוברים לבלסטוציסטים כדי להגביל את מספר העוברים המוחזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם להערכת צוואר הרחם
יעל21/07/2016תודה על התשובה!
איך אפשר לזהות אי ספיקת צוואר ע"י צילום רחם?
כבר עשיתי צילום רחם ממש שבועות ספורים לפני תחילת ההריון שהסתיים בשבוע 20, והוא היה תקין. האם יש טעם לעשות שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צילום רחם להערכת צוואר הרחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/07/2016השתקפות צוואר רחב עם היווצרות מבנה משפכי מאפיינים את המצב,אם כייעולה להיות גם חולשה פונקציונלאלית של הצוואר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר בן 5 ימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חסוי20/07/2016
שלום רב
מתי מתבצעת השתרשות לעובר בן 5 ימים
והאם בעובר בן 5 ימים הסיכויי קליטה גבוהים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אענה לך עד שאחד הרופאים יענה
איילה20/07/2016היי,
עובר בן 5 ימים נקרא בלוציסט.
ההשתרשות שלו הינה כמה שעות ממועד ההחזרה.
מה הסיכויים שלו ?
יש רופאים שטוענים שבלוציסטים הם לא פחות טובים מעוברים בני 3, ויש לא מעט רופאים כאלה, יחד עם זאת, ישנם רופאים אשר טוענים כי עובר בן 3 הינו טוב יותר.
מעניין אם נעשו מחקרי אורך כדי לבדוק זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה.....
חסוי20/07/2016היי נאמר לי מהרופא שלי שסיכויי קליטה של עובר בן 5 ימים זה 60% וסיכויים יותר גבוהים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי את פרופ' בידר את השאלה הזאת
לירון20/07/2016שלום לך
שאלתי את פרופ' בידר את אותה שאלה והוא ענה לי בתשובה הכי נכונה שיכולה להיות שגם עוברים בני -3 ימים לא פחות טובים וכי התנאים ברחם הם הכי טובים והעוברים קודם עולים לחצוצרה שזוהי המעבדה הכי טובה בעולם וחוזרים לרחם
תשובה הכי נכונה ,והיונית שיכולה להיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה של לירון לא ככ ברורה
איילה20/07/2016אם העוברים מגיעים לחצוצרה שהיא "המעבדה" הכי טובה, אז מה קורה אם למשהי כרתו
את החצוצרה בגלל לדוגמא נוזל בחצוצרה ?
להבנתי העוברים מוחזרים לרחם ושם הם פוגשים את רחם האישה ועם הרירית טובה, שם הם משתרשים ולא בחצוצרה.
אף רופא באמת לא כתב מה יותר טוב, עובר טרי או בלוציסט טרי או בלוציסט קפוא שהפשיר טוב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה של לירון לא ככ ברורה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/07/2016כל עניין הבלסטוציסטים צריך להיות בהתאם לרופא והמעבדה שבו מתבצעות הפעולות.
בינתיים במעבדות שלנו אין יתרון לבלסטוציסט.
לעניין כריתת החצוצרות , הרי שנותר גדם וגם לשם העוברים הולכים ולפעמים משתרשים, ואומנם בכריתת החצוצרות המצב פחות טוב מנשים עם חצוצרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון! התנאים ברחם קובעים
מוריה21/07/2016רירית עבה יש לאכול סלק אדום מסייע להשתרשות עפ"י תורת התזונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלסטוציסט!! עובר בן 5 ימים 100 תאים
מוריה21/07/2016בלסטוציסט!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בלסטוציסט!! עובר בן 5 ימים 100 תאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/07/2016אכן-בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעה, המחזור הקדים מאוד?סיגל20/07/2016
לרופאים שלום רב,
ב-10.7 ביצעתי הזרעה (אחרי זריקת אוביטרל כ-36 שעות קודם לכן), מלבד האוביטרל לא קיבלתי שום טיפול הורמונלי לקראת ההזרעה וגם לא קיבלתי תמיכה אחריה.
מאתמול, 19.7, יש לי הפרשות דמיות שנראות כאילו המחזור עומד להגיע - פעם דם טרי, פעם חום. הבוקר ביצעתי בדיקת דם להורמונים והערכים שהתקבלו:
אסטרדיול - 153, פרוגסטרון - 3.6.
האם אכן מדובר במחזור?? עברו בקושי 10 ימים אחרי הביוץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי הזרעה, המחזור הקדים מאוד? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2016אכן את לקראת קבלת מחזור לפי ערכי ההורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הפרייה עם חצוצרה אחת חסומהלירון20/07/2016
פרופ' שלום
האם כאשר יש חצוצרה אחת חסומה ניתן להרות ב-IVF כי הבנתי שהעוברים המופרים מגיעים קודם לחצוצרה? ומדוע יש נטייה לא לפתוח את החצוצרה ומסתמכים על חצוצרה אחת שיש בה מעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכויי הפרייה עם חצוצרה אחת חסומה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2016אם החסימה הינה פרוקסימלית הדבר אינו מהווה בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ אשכנזי
לירון21/07/2016פרופ' אשכנזי שלום ברשותך 2 שאלות
שאלה 1:
למה הכוונה חסימה פרוקסימלית? אני יודעת שברק חצוצרה אחת אצלי יש מעבר והשנייה חסומה בעקבות ניתוח קיסרי.
אז לעוברים לא מספיק חצוצרה אחת?
שאלה 2:
לדברי הרופא אין צורך לפתוח את החסימה כי יש עוד חצוצרה האם אתה מסכים עם זה? כי אין הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2016חסימה פרוקסימלית הינה חסימה כבר במעבר מהרחם לחצוצרה,לעומת זאת חסימה דיסטלית -כאשר החסימה הינה בקצה המרוחק של החצוצרה-במצב זה עלולים להצטבר נוזלים אשר זולגים לרחם ומפריעים להליך ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגודב לפרופ' אשכנזי -חסימה דיסטלית
לירון21/07/2016פרופ' אשכנזי תודה על ההסבר אודה לך עם תענה לי על 2 שאלות חשובות
בצילום רחם שעשיתי רק חצוצרה אחת חסומה ובשנייה יש מעבר הרופא לא ציין בפניי איזה סוג של חסימה .
יש לי 2 שאלות
שאלה 1:
4 חודשים לאחר ניתוח קיסרי היה לי נוזלים ברחם אז מה כנראה מדובר בחסימה דיסטלית?
שאלה 2:
אני בטופולי IVF גם עם יש חסימה דיסטלית אז מה חצוצרה אחת שיש בה מעבר לא מספיק? כי אני מבינה שאפשר להרות עם חצוצרה אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לירון23/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגודב לפרופ' אשכנזי -חסימה דיסטלית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/07/2016אם יש נוזלים עם חסימה דיסטלית יש חהסיר את החצוצרה הנגועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת זרע אודה לעזרה לא מצליחה להביןמיטל20/07/2016
היי
אשמח לדעת האם הבדיקה הזו תקינה אני לא מצליחה לפענח אותה
האם הטוטאל הוא 23 מיליון תאי זרע או בודדים? או שלא הבנתי בכלל נכון
אודה לעזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פענוח בדיקת זרע אודה לעזרה לא מצליחה להבין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2016הבדיקה לוקה במקצת בסיפירת הזרע,אולם עדיין קיים סיכוי סביר גם להיריון ספונטני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה אך אודה לך אם תא
מירית21/07/2016אך האם מדובר ב23 מיליון תאי זרע או שמא בודדים? אני שורלת בגלל שבעבר היו לו בודדים והוא לאחר ניתוח וריקוצל וצינתור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית ובלוציסט קפוא - בדיקת הריוןאיילה20/07/2016
שלום רב,
תרומת ביצית 2 -
החזרה 1 - הריון. הפסקת דופק בשבוע 8.
החזרה 2 - 12.7 - בלוציסט קפוא.
תמיכה -
8.7 - אוביטרל.
11.7 - אוביטרל.
3 פרוגיננובה, 3 אנדומטרין, 1 אסטופם, אוטוגסטן 500 (שתי זריקות בשבוע), מיקרופירין.
אם אני אעשה בדיקת דם / בדיקת היריון ביתית - ביום 21.7 (9 ימים מיום ההחזרה) - התשובה תהיה מהימנה ? אנחנו פשוט צריכים לנסוע לחו"ל ולא תהיה לי הזדמנות.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביצית ובלוציסט קפוא - בדיקת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר20/07/2016התשובה תהיה אמינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית ובלוציסט קפוא - בדיקת ה
איילה20/07/2016שלום רב,
בהמשך להודעה הקודמת, אם אני אעשה את בדיקת היריון ביתית היום - היא גם מהימנה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית ובלוציסט קפוא - בדיקת ה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/07/2016יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוציסט קפוא + תרומת ביצית ובדיקת ה
איילה21/07/2016שלום רב,
היום עשתי בדיקת דם, להלן הערכים-
בטא - קטן מ- 2
אסטדיול - 5479
פרוגסטון - 45.9
אני מבינה כי לצערי אין הריון (ואני כבר בתרומה שנייה), אבל מה זה ערכי הפרוגסטרון ? איך הם כ"כ נמוכים למרות כל התמיכה שאני מקבלת.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוציסט קפוא + תרומת ביצית ובדיקת ה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/07/2016רמת הפרוגסטרון כלל וכלל אינה נמוכה אלא גבוהה ובמידה מספקת.
ערך הבטא מראה שאין הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון ואי 2 אחרי החזרת מוקפאיםליאת19/07/2016
שלום ותודה על הזמן שאתה מקדיש כאן :)
ביום א החזירו מוקפאים יום 3 והיום החזירו בלוציט יום 5 הערכים בבדיקת דם
פרוגסטרון 38 ואסטרידול 710 האם הערכים תקינים .. הפרוגסטרון נראה נמוך מדיי האם אפשר לקחת זריקת גסטון להעלת הפרוגסטרון וכמה אתה ממליץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון ואי 2 אחרי החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר19/07/2016הפרוגסטרון בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית מחזור תוך כדי ניסיון כניסה להיריוןא19/07/2016
שלום רב,
אני מטופלת דרך איקקלומין במטרה להיכנס להיריון, חוששני שבמידה ובטיפול הנוכחי לא תהייה קליטה אז המחזור/ ימי נידה יצאו לי בזמן חופשה ואני מעוניינת לדחות זאת. האם יש כדור שניתן לקחת במקרה הזה לדחייה אבל שלא יהיה מצב שיוכל לפגוע בסיכוי קליטה או בהתפתחות ההיריון במידה ויקלט? חשוב לי לציין שבחודשים האחרונים היה לי היריון כימי ועוד הפלה בשבוע שביעי. במידה ויש כדור שניתן לקחת איזה? מתי מתחילים ומתי מפסיקים את הנטילה? כמה ביום?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית מחזור תוך כדי ניסיון כניסה להיריון - תגובה
פרופ` דוד בידר19/07/2016אין כדורים כאלה.
על מנת לדחות מחזור את צריכה להשתמש בגלולות למניעת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר ושאלה נוספת
א19/07/2016קראתי בפורומים על כדור דידרוגסטרון או דופאסטון האם הם אינם יעילים במקרה הנ״ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר ושאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר19/07/2016לא יעילים במיוחד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום- עברתי הפלה טבעית לאחר ivf עובר בן 6מישהי19/07/2016
שבועות. כמה זמן אחרי אני יכולה לעשות בירור קרשיות על מנת שהגוף יתנקה והתוצאות יהיו מהימנות ?(זאת לא הפלה ראשונה) ומהי הרשימה המלאה של הבדיקות ? כמו כן כמה זמן כדאי לחכות עד לשאיבה הבאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תוצאת בטא לאחר החזרה בהפרייה חוץ גופיתbat19/07/2016
שלום,
אתמול ביצעתי בדיקת בטא 12 יום לאחר ההחזרה. יצא BETA 353
הרופא אמר לחזור על הבדיקה בעוד יומיים..כלומר מחר..
האם ערך בטא לא גבוה מדיי..? ולמה צריך לעשות בדיקה נוספת..? חשבתי שאחרי שמקבלים תשובה חיובית להריון אפשר סופסוף לשמוח והימים של המתח הסתיימו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בטא לאחר החזרה בהפרייה חוץ גופית - תגובה
פרופ` דוד בידר19/07/2016הבדיקה בסדר גמור.
מטרת הבדיקה הנוספת היא לראות האם ההריון מתפתח בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחם דו קרני, האם הרחם נהיה אלסטי יותר מהריון להריון?רומי19/07/2016
שלום,
שאלה שמטרידה אותי.
יש לי רחם דו קרני/קשתי ועברתי 3 ניתוחים להסרת מחיצה והידבקויות.
כרגע אני בהריון באמצע שבוע 7, לפני 4 חודשים בערך עשיתי הפסקת הריון בחודש 7 בגלל מום בעובר וחשד לבעיה נוירו התפתחותית, רופא גנטי המליץ לסיים את ההריון למרות שהבדיקות מי שפיר וציפ גנטי יצאו תקינות. הוועדה הסכימה לצערי גם כן פה אחד.
במהלך ההריון, מומחה האולטרסאונד אמר שבגלל מבנה הרחם לא אוכל להחזיק הריון מלא ואצטרך ללדת פג.
ההריון היה בקרן 1 של הרחם. שבוע 32 היה תרחיש טוב מבחינתו, אם הבנתי נכון.
הרופא שניתח אותי אמר בזמנו שהרחם הוא כמו בלון שמהריון להריון הוא נהיה יותר אלסטי ויהיה לו יותר קל להחזיק הריון, במידה שתהיה בעיה.
לצערי, לא כל רופא מסכים עם זה.
האם באמת מישהו יכול לתת לזה תשובה?
האם זה שהגעתי ל750 גרם וההריון היה ממשיך אם לא הייתי מסיימת אותו בצער רב, זו סיבה לאופטימיות להריונות הבאים?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני צריכה להיות במרפאה בסיכון?
רומי19/07/2016כרגע אני אצל הרופאה המטפלת בקופת חולים, לא העבירו אותי למרפאה בסיכון.
אם עליי לבקש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רחם דו קרני, האם הרחם נהיה אלסטי יותר מהריון להריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/07/2016רחם דו קרני קשור להפלות מאוחרת וללידות מוקדמות,אולם פרט להסרת ההידבקויות שנוצרו הדרך היחידה להתמודד בהמשך עם הבעיה הינה באמצעות תפירת צוואר הרחם,על מנת למנוע פתיחה מוקדמת שלו,לעיתים נדירות נעשה ניתוח מורכב לאיחוד שני הקרניים על מנת למנוע את הסיבוכים העתידיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר החזרת עוברים ומחזורלירון19/07/2016
פרופ' בידר שלום
ביום שישי ב-15.7 ההחזרת עובר
ביום ראשון 17.7 החזרה נוספת
כבר אתמול בלילה התחלתי להרגיש כבר כאבי מחזור שבדרך כלל באים 10 ימים לפני ווסת ברור לי שלא הושג הריון כי אני יודעת איך הגוף שלי מתנהג לפני גילוי בטא עם יש הריון.
שאלתי איך יום אחריי החזרת עוברים כבר יש כאבי ווסת כלומר אין אפילו צאנס לעוברים להיקלט? זה קרה לי גם בהפרייה הקודמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר החזרת עוברים ומחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר19/07/2016למעשה יש לחשב את התחלת הרגשת הופעת הוסת מיום זריקת האוביטרל.
אם מיד אחרי החזרת עוברים ביום 5 מתחילים סימנים מוכרים של הגעת הוסת סימן שלא הייתה השתרשות.
למעשה כבר עברו 7 ימים מהאוביטרל ובדרך כלל בזמן זה מופיע השתרשות ושינויים בעקבות הופעת הורמון ההריון.
כשזה לא קורה את מרגישה מה שאת מתארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לחשב ביוץ אחרי קבלת המחזורי18/07/2016
שלום
1. ביוץ אמור להתקיים 14 יום בערך לפני המחזור הבא?
2. איך אני אמורה לדעת מתי אני אמורה לקבל? הוא לא קבוע, זה פעם לאחר 23 יום, לפעמים 24 ולפעמים 25, האם לספור מאותו יום שקיבלתי או יום אחרי? כלומר אם קיבלתי היום אז לכלול את היום כיום מספר 1 לספירה?
3. האם ניתן לחשב ביוץ אחרי קבלת המחזור?
4. האם בבדיקת אולטראסאונד ניתן לזהות מתי יחול ביוץ?
5. בזמן ביוץ מספר הזקיקים עולה?
6.האם באולטראסאונד רואים זקיקים או שגם ביציות?
7. בניסיון להרות האם מקיימים יחסים גם מספר ימים לפני ומספר ימים אחרי הביוץ?
8. האם מחזורים קצרים מעידים על חוסר ביוץ? אני מעל גיל 41* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם ניתן לחשב ביוץ אחרי קבלת המחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/07/2016ניתן לשער את מועד הביוץ על סמך מאפייני מחזור הווסת הקודמים,מעקב הזקיקים ורירית הרחם,ולעיתים גם על סמךמעקב הורמונאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 5 + שלושה ימים אחרי החזרהנאור18/07/2016
שלום לכם
אחרי החזרה של עובר בן שלושה ימים
בשבוע 5 + שלושה ימים - ניתן לראות שק עם עובר או רק שק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 5 + שלושה ימים אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/07/2016רק שק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 5 + שלושה ימים אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/07/2016בנוסף אפשר לראות סימנים למוקד עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)